Cele mai bune 10 extensii VPN gratuite pentru Google Chrome

Legături rapide

Te gândești să folosești un VPN gratuit pentru Chrome? Există multe extensii VPN Chrome din care să alegeți, așa că trebuie să vă asigurați că ați ales cel mai bun VPN pentru nevoile dvs. și am descoperit unele dintre cele mai bune opțiuni.

Cele mai bune extensii VPN gratuite pentru Chrome

Există o mulțime de extensii VPN Chrome, fiecare oferind lumea și folosind același limbaj de marketing. Nu vă este ușor să aflați care VPN vă protejează de fapt confidențialitatea față de cele care sunt fumul de securitate și oglinzile.

Iată alegerea noastră dintre cele mai bune zece extensii VPN gratuite pentru Chrome.

1. Browsec VPN

 • Număr de servere gratuite: 4
 • Locații server: Marea Britanie, SUA, Singapore, Țările de Jos
 • Limită de date: fără limită

Marele punct de vânzare al Browsec VPN este viteza de conectare. Oferă până la 100 Mbps, ceea ce este cu mult peste multe alte VPN-uri Chrome Store.

În dezavantaj, Browsec are sediul în Rusia. Este o țară care nu este cunoscută pentru atitudinea ei tolerantă față de VPN-urile, iar compania va renunța la datele tale dacă este solicitată de guvern. De asemenea, serviciul oferă doar patru locații: Țările de Jos, Singapore, SUA și Marea Britanie.

Pe lângă extensia Browsec pentru Chrome, puteți utiliza și VPN-ul pe Android și iOS.

  Activați un buton de sunet nativ pentru filele Chrome

Descarca: Browsec pentru Chrome (Gratuit)

2. CyberGhost

 • Număr de servere gratuite: 4
 • Locații server: România, Germania, Olanda, SUA
 • Limită de date: fără limită

VPN-ul Chrome gratuit al CyberGhost este incredibil de ușor de utilizat. După ce ați descărcat extensia, faceți clic pe ea în bara de extensii Chrome, alegeți una dintre cele patru locații oferite, apăsați butonul de conectare și gata!

Această extensie are navigare nelimitată, fără limite neplăcute de date lunare sau săptămânale. Cu toate acestea, extensia gratuită CyberGhost are o selecție foarte limitată de servere și nu oferă nicio caracteristică suplimentară, dar este o alegere excelentă pentru cei care doresc protecție rapidă și de bază atunci când folosesc Chrome.

CyberGhost nu necesită să creați un cont pentru a utiliza extensia Chrome, ceea ce face lucrurile și mai rapide și mai convenabile pentru dvs.

3. ZenMate pentru Chrome

 • Număr de servere gratuite: 4
 • Locații server: Germania, Singapore, România, SUA
 • Limită de date: fără limită

ZenMate Free va cripta tot traficul browserului dvs. folosind AES-128 și vă permite să falsificați o locație virtuală. Utilizatorii gratuiti au, de asemenea, acces la caracteristica VPN „Preț inteligent”. Oferă recomandări de cumpărături bazate pe cele mai mici prețuri pentru articolele pe care le doriți.

ZenMate are, de asemenea, aplicații cu funcții complete pentru Windows, macOS, Android și iOS.

Descarca: ZenMate pentru Chrome (Gratuit)

4. Betternet Chrome

 • Număr de servere gratuite: 1
 • Locații server: SUA
 • Limită de date: fără limită

Betternet Chrome nu păstrează jurnalele și, spre deosebire de multe VPN-uri Chrome gratuite, nu este acceptat de anunțuri. Dar nu vă faceți griji; nu esti produsul. Betternet își face banii arătând videoclipuri.

Credem că Betternet Chrome este o opțiune excelentă pentru persoanele cu puțină experiență în utilizarea VPN-urilor. Interfața extensiei Chrome este o comutare simplă de pornire/dezactivare, deși este posibil să găsiți locația unică a serverului foarte limitativă.

Descarca: Betternet Chrome (Gratuit)

5. VeePN

 • Numar de servere: 6
 • Locații server: Marea Britanie, SUA, Țările de Jos, Singapore, Franța, Rusia
 • Limită de date: fără limită

Extensia gratuită pentru Chrome a lui VeePN este o opțiune completă care oferă șase locații diferite de server și fără limită de date, ceea ce înseamnă că puteți naviga cât de mult doriți în timp ce rămâneți protejat. VeePN folosește criptarea AES-256 pentru a vă proteja traficul din browser și se mândrește cu viteze impresionante.

  Care este cel mai bun VPN din SUA?

Descarca: VeePN (Gratuit)

6. Hotspot Shield Chrome

 • Număr de servere gratuite: 1
 • Locații server: SUA
 • Limită de date: 250 MB pe zi

Hotspot Shield Chrome este un alt dintre cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Chrome care oferă criptare AES-256 pentru traficul browserului dvs. La fel ca DotVPN, suplimentul VPN oferă lățime de bandă nelimitată.

Hotspot Shield Chrome lansează în mod regulat noi funcții, inclusiv blocarea reclamelor, blocarea trackerului, blocarea cookie-urilor și protecția anti-malware.

Descarca: Hotspot Shield Chrome (Gratuit)

7. TunnelBear VPN

 • Număr de servere gratuite: 44
 • Locații server: SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Germania, Franța, Italia, Țările de Jos, Grecia, Austria, Elveția, Ungaria, Norvegia, Republica Cehă, Irlanda, Finlanda, Spania, Danemarca, Moldova, Polonia, Letonia, Lituania , Cipru, Bulgaria, Belgia, Suedia, Serbia, România, Portugalia, Argentina, Mexic, Peru, Columbia, Brazilia, Africa de Sud, Nigeria, Kenya, Filipine, Coreea, Japonia, Malaezia, Taiwan, Indonezia.
 • Limită de date: 2 GB pe lună

TunnelBear oferă deja o aplicație VPN gratuită excelentă, iar extensia sa gratuită VPN Google Chrome este la fel de bună. Extensia TunnelBear Chrome oferă utilizatorilor un proxy criptat AES-256 și oferă 44 de locații diferite de server, deși acestea sunt doar țări, nu orașe.

Rețineți, totuși, că VPN-ul gratuit TunnelBear pentru Chrome va cripta doar traficul dvs. de navigare. Nu criptează alt trafic pe mașina dvs. Pentru aceasta, trebuie să faceți upgrade la versiunea plătită a VPN-ului. Rețineți că, de asemenea, trebuie să creați un cont pentru a utiliza extensia TunnelBear Chrome.

Descarca: TunnelBear VPN (Gratuit)

8. VPN Hoxx

 • Număr de servere gratuite: 5
 • Locații server: SUA, Regatul Unit, Țările de Jos, Japonia, Franța
 • Limită de date: fără limită de date, dar o limită de 30 de minute pentru fiecare conexiune la locație de server pentru utilizatorii gratuiti.

Hoxx VPN este o altă extensie VPN gratuită bună pentru Chrome, care oferă utilizatorilor săi cinci locații diferite de server din întreaga lume. Avertismentul este că fiecare locație de server are o limită de conexiune de 30 de minute pentru fiecare utilizator, în loc de o limită de date.

Descarca: Hoxx VPN (Gratuit)

  Desktop la distanță Chrome pentru Android oferă acces de la distanță la computerul dvs

9. Configurați VPN

 • Număr de servere gratuite: 5
 • Locații server: Marea Britanie, SUA, Suedia, Canada, Elveția
 • Limită de date: fără limită, dar o limită de timp de 30 de minute conectată la fiecare server pentru utilizatorii gratuiti.

Următorul VPN pe Google Chrome care merită luat în considerare este SetupVPN. Versiunea gratuită a extensiei SetupVPN Chrome oferă cinci locații de server, dar permite doar 30 de minute pentru fiecare locație de server pentru utilizatorii gratuiti.

SetupVPN pentru Chrome va cripta tot traficul browserului dvs. cu securitate militară RSA pe 4096 de biți.

Descarca: Configurați VPN (Gratuit)

10. Windscribe

 • Număr de servere gratuite: 30
 • Locații server: estul SUA (New York, Chicago, Miami, Washington DC), SUA centrală (Atlanta, Dallas), vestul SUA (LA, Seattle), Canada (Montreal, Toronto, Vancouver), Marea Britanie (Londra), Germania (Frankfurt Castelul, Frankfurt Wurstchen), Franța (Paris Seine, Paris Jardin), Norvegia (Oslo), România (București), Țările de Jos (Amsterdam Lalea, Amsterdam Canal, Amsterdam Red Light), Elveția (Zurich Alphorn, Zurich Lindenhof), Turcia (Istanbul ), Hong Kong.
 • Limită de date: 2 GB fără verificare e-mail, 10 GB cu verificare e-mail.

Windscribe și-a construit reputația ca furnizor de VPN plătit rapid, sigur și de încredere, dar compania oferă și una dintre cele mai bune extensii VPN pentru Chrome.

Acesta va bloca reclamele și instrumentele de urmărire și vă va permite să accesați conținut blocat. De asemenea, oferă funcții de confidențialitate suplimentare, cum ar fi blocarea WebRTC, falsificarea API, falsificarea fusului orar și blocarea notificărilor.

Serverele VPN gratuite sunt disponibile în peste 30 de țări. Puteți vedea orașele specifice enumerate mai sus. Orice locație de server cu un simbol stea lângă ele sunt rezervate numai utilizatorilor premium.

Descarca: Windscribe (Gratuit)

Cel mai bun VPN pentru Chrome: gratuit vs. Premium

Cu toate VPN-urile, primești ceea ce plătești. Deci, prin ce diferă în general VPN-urile gratuite și cele plătite?

Majoritatea VPN-urilor gratuite nu sunt comparabile cu un serviciu VPN premium din punct de vedere al calității, vitezei sau securității. De exemplu, multe servicii VPN gratuite oferă doar protocolul PPTP. PPTP nu este la fel de robust ca alte protocoale VPN, cum ar fi L2TP/IPSEC, OpenVPN, SSTP sau SSH, dintre care majoritatea sunt oferite de cele mai importante servicii plătite.

De asemenea, trebuie să luați în considerare viteza de navigare. Serverele VPN sunt costisitoare de rulat și administrat. Dacă utilizați un serviciu gratuit, este probabil să fie supraîncărcat cu alți utilizatori. Furnizorii premium reinvestesc în servere și lățime de bandă pentru a îmbunătăți serviciile, viteza conexiunii și multe altele.

Sunt și alte lucruri la care să te gândești. Vă puteți aștepta la asistență de încredere de la un furnizor gratuit? Este timpul de funcționare aproape de 100%? Și cel mai important, de ce serviciul este gratuit? Amintiți-vă vechea zicală: dacă nu plătiți, ești produsul.

Rețineți, următoarele VPN-uri sunt pentru Chrome. Dacă doriți un abonament VPN complet pentru orice dispozitiv, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune servicii VPN.