09/26/2023

Ce sunt Wrap-urile consolei Xbox?

Capacitatea de a vă personaliza accesoriile de gaming poate fi un aspect important al modului în care alegeți să jucați pe platforma preferată. Și, cu carcase personalizate pentru console și controlere, vă puteți ajusta tehnologia de joc după preferințele dvs.

Dar, în afară de consolele în ediție limitată, deținerea unui Xbox Series X personalizat unic este destul de dificil. Cu toate acestea, cu Xbox Series X Console Wraps, puteți achiziționa shell-uri de consolă cu licență oficială care oferă un element de personalizare pentru seria dvs. X. Dar ce sunt Xbox Console Wraps și cum funcționează? Să aflăm.

Care sunt skin-urile oficiale ale consolei Xbox Series X de la Xbox?

Licențiat oficial de Microsoft și Xbox, Xbox Console Wraps vă permite să vă reprezentați jocurile preferate și să vă personalizați Xbox Series X fără a cheltui prea mulți bani pe o consolă exclusivă în ediție limitată.

Prin Xbox Console Wraps, Xbox poate pune la dispoziție modele oficiale legate de titlurile Xbox pentru a le cumpăra sub formă de shell wrap pentru consola dvs. Xbox Series X. Pentru lansările Xbox Game Studios, cum ar fi Starfield de la Bethesda, în loc să lansați o consolă exclusivă prea scumpă, puteți cumpăra un pachet oficial Starfield Xbox Console Wrap pentru seria dvs. actuală X.

Credit imagine: Xbox

  Tehnologia GNSS vs GPS: cunoașteți diferențele cheie

În același timp, unele dintre modelele oficiale utilizate la crearea unui controler Xbox prin Design Labs sunt, de asemenea, disponibile ca un Xbox Console Wrap. Aceasta înseamnă că modelele clasice Xbox, cum ar fi designul Arctic Camo Xbox Wireless Controller, sunt disponibile pentru seria dvs. X ca carcasă pentru consolă.

Dar, în timp ce Xbox Console Wraps oferă personalizare atât de necesară și accesibilă pentru seria dvs. X, carcasele consolei pot fi destul de riscante când vine vorba de siguranța Serii X. Din fericire, Xbox are câteva informații cheie care abordează acest lucru.

Lucrurile cheie pe care trebuie să le știți despre Wrap-urile consolei Xbox

Deoarece siguranța consolei este o preocupare primordială, în special în ceea ce privește fluxul de căldură, este posibil să aveți câteva întrebări persistente despre Xbox Console Wraps. Sau, s-ar putea să vă întrebați cât de sigur este fiecare Console Wrap.

Din fericire, Xbox a abordat problemele de siguranță pentru a consolida caracterul practic al Xbox Console Wraps și a furnizat informații specifice cu privire la ventilația Seriei dvs. X. Din aceasta, punctele cheie asociate cu siguranța Xbox Console Wraps sunt următoarele:

  • Xbox a proiectat special Xbox Console Wraps pentru o potrivire personalizată și precisă. Și având în vedere performanța Serii X plasată ca o preocupare de bază, Xbox spune că ventilația este nestingherită.
  • Pentru a asigura și mai mult ventilația, fiecare Xbox Console Wrap are picioare mici montate pe bază, permițând un flux neîntrerupt de aer la baza Series X.
  • În ceea ce privește robustețea, conform Xbox, fiecare Wrap pentru consolă este fabricat din țesătură de înaltă tehnologie și are panouri din silicon pe interiorul fiecărui Wrap.
  • În cele din urmă, fiecare Xbox Console Wrap folosește un mecanism de cârlig și buclă care fixează Console Wrap și asigură că rămâne fixat pe consolă.
  Cele 5 gazde WordPress cel mai bine gestionate care prioritizează confidențialitatea

Credit imagine: Xbox

În timp ce ventilația consolei este o preocupare valabilă dacă doriți să adăugați o carcasă la consola dvs., Xbox Console Wraps sunt personalizate de Xbox însăși pentru a preveni orice probleme. Dar, în timp ce preocupările dvs. de siguranță pot fi satisfăcute, prețurile și datele de lansare ale tuturor pachetelor disponibile pentru Console pot fi la fel de importante.

Tipul de pachete de consolă Xbox Series X disponibile

Dincolo de preocupările dvs. de siguranță sau de prezentarea generală a ceea ce sunt pachetele Xbox Console Wrap, probabil vă întrebați ce tipuri de Wrap pentru console Xbox sunt disponibile, când sunt disponibile și cât vă va costa fiecare design.

Începând cu anunțul oficial al Xbox Console Wraps, există trei tipuri diferite de modele disponibile. Cu toate acestea, prețul și data de lansare a fiecărui Wrap de consolă sunt unice pentru designul său. Pentru a fi mai precis, Wrap-urile disponibile ale consolei Xbox sunt după cum urmează:

  • O versiune oficială Xbox Console Wrap, inspirată de Starfield, disponibilă în SUA, Canada și Europa din 18 octombrie 2023 pentru 49,99 USD.
  • Un înveliș pentru consolă Artic Camo bazat pe designul controlerului wireless Xbox, disponibil din 10 noiembrie 2023 în SUA, Canada și Europa pentru 44,99 USD.
  • Și, în mod similar, un înveliș pentru consolă Mineral Camo, bazat tot pe un design Xbox Wireless Controller, este disponibil pentru 44,99 USD din 10 noiembrie în SUA, Canada și Europa.

Credit imagine: Xbox

În timp ce trei modele la lansare pot părea limitate, implicația jocurilor de la prima parte Xbox utilizate ca skin-uri pentru consolă sugerează că unele dintre cele mai bune exclusivități Xbox Series X|S ar putea deveni, de asemenea, Xbox Console Wraps. Dar pentru fiecare Xbox Console Wrap disponibilă, puteți vizita postarea oficială prin intermediul Magazin Microsoft.

  Cum să enumerați toate aplicațiile de pe un Mac

Faceți-vă propriul Xbox Series X cu Xbox Console Wraps

Cu Xbox Console Wraps, puteți personaliza mai mult decât accesoriile Xbox fără a cheltui sume uriașe de bani pe console exclusive. Și, având în vedere că Xbox Console Wraps este acceptată de jocurile Xbox de la prima parte, vă puteți transforma Xbox Series X într-o mascota proprie.

Cu toate acestea, Xbox Console Wraps are un drum lung de parcurs dacă dorește să ajungă din urmă cu Xbox Design Labs și cu personalizarea completă disponibilă pentru controlerele Xbox. Dar totuși, a avea o opțiune de personalizare sigură, sigură și personalizată pentru Xbox Series X este o modalitate excelentă de a vă personaliza experiența Xbox.

x