Care este browserul dvs. preferat pentru smartphone? [Poll]

Mulți oameni au un browser web preferat pe computer, dar aveți un browser mobil preferat? iPhone-urile sunt echipate cu Safari, telefoanele Samsung au Samsung Internet ca implicit, iar toate telefoanele Android oferă Google Chrome. Ramai cu browserul implicit al telefonului sau treci la altceva care iti place mai mult? Spune-ne ce preferi!

Opțiunile implicite ale browserului

Google Chrome este de departe cel mai popular browser pentru smartphone— sau cel puțin, browserul care se află pe telefoanele majorității oamenilor — cu aproximativ 58,67% din cota de piață. Pe multe telefoane Android, Chrome este browserul web implicit. Dacă descărcați un alt browser web pentru a-l folosi ca implicit, puteți dezactiva Google Chrome pe Android, dar nu îl puteți dezinstala definitiv.

Cu aproximativ 34,89% din cota de piata, al doilea cel mai popular browser pentru smartphone este Safari pentru iPhone. Din nou, această estimare a popularității ar putea fi foarte bine denaturată, deoarece Safari este browserul implicit pentru iPhone și nu poate fi dezinstalat.

Samsung Internet, browserul web implicit pentru dispozitivele Samsung, urmează cu mult în urma Google Chrome și Safari, cu doar 4,08% din cota de piață. Telefoanele Samsung moderne vă permit să dezinstalați Samsung Internet, ceea ce ar putea modifica ușor diferența procentuală dintre aceste trei browsere implicite.

Alte aplicații de browser pentru smartphone

Browserele mobile implicite s-au îmbunătățit cu siguranță de-a lungul anilor, dar uneori oamenii își doresc un browser mai de nișă. Există browsere axate pe confidențialitate pentru Android și iOS, cum ar fi DuckDuckGo sau Firefox, sau chiar browsere ușoare pentru telefoanele Android mai vechi.

  Fixați și anulați fixarea filei curente printr-o comandă rapidă de la tastatură în Chrome

Câteva dintre cele mai populare alternative la browserele implicite pentru smartphone includ Opera, Brave și Firefox. Există mult prea multe alternative fantastice pentru a le enumera ca opțiuni în sondaj, așa că, dacă nu vedeți lista preferată, selectați Altele și spuneți-ne ce browser vă place cel mai mult în comentarii!

Ce browser pentru smartphone preferați?

M-am gândit să schimb browserul mobil de mai multe ori, dar nu ajung niciodată să o fac. Nu știu dacă este lene sau uitare, dar încă folosesc browserul de internet Samsung implicit pe Galaxy S21 Ultra. Cunosc interfața cu utilizatorul ca pe dosul mâinii mele și nu este plină de reclame.

Dar ce zici de tine? Ați rămas cu browserul prestabilit al telefonului sau l-ați schimbat și ați descărcat ceva cu funcții suplimentare sau mai mult concentrat pe confidențialitate?