03/01/2024

Ce sunt RealGroups pe BeReal? Cum se creează grupuri pe BeReal

Recomandări cheie

  • RealGroups pe BeReal permit utilizatorilor să creeze grupuri personalizate pentru mesaje și partajarea conținutului.
  • Fiți atenți când trimiteți mesaje personale sau neadecvate în RealGroups, deoarece acestea nu sunt criptate end-to-end.
  • Utilizatorii pot raporta conținut nesigur sau neadecvat în RealGroups atingând cele trei puncte și selectând Raportare.

Dacă sunteți un utilizator frecvent BeReal, probabil ați observat bannerul care vă prezintă RealGroups – caracteristica care vă permite să creați grupuri în aplicație. Iată ce trebuie să știți despre RealGroups și dacă funcția este sigură și utilă.

Ce sunt RealGroups pe BeReal?

RealGroups sunt similare cu chat-urile de grup pe iMessage sau Instagram DM, dar mai adaptate platformei BeReal. Puteți adăuga prieteni, denumi grupul și trimite mesaje grupului respectiv.

În funcție de setările dvs., BeReal vă va trimite, de asemenea, notificări specifice Time to BeReal doar pentru ca acel grup să le partajeze între ele – separat de notificarea principală BeReal a zilei pentru toți utilizatorii.

RealGroups au fost adăugate la lista tot mai mare de funcții utile BeReal pentru a oferi utilizatorilor frecventi mai multe lucruri de făcut în aplicație.

Doar persoanele din grupul dvs. pot vedea BeReal pe care îl postați atunci când primiți notificarea pentru acel grup. Asigurați-vă că nu îl confundați cu feedul principal BeReal.

Puteți dezactiva notificările Time to BeReal, astfel încât grupul să nu primească niciuna. Apoi, RealGroup este doar pentru mesagerie.

  Cum să anulați planul ATT preplătit

RealGroups sunt singura modalitate de a trimite mesaje directe altora în aplicație, deoarece RealChats au fost eliminate. Puteți comenta și la BeReals public, dar apoi toți ceilalți vă pot vedea conversația.

Cum se creează un RealGroup pe BeReal

Pentru a crea un grup pe BeReal, mai întâi atingeți bannerul RealGroups sau pictograma plus din feedul dvs. de acasă. Apoi atingeți Creați un grup și personalizați emoji-ul, numele și cât de des va primi grupul notificări Time to BeReal. Atingeți Următorul.

Apoi, invită-ți prietenii din listă. Veți vedea că grupul dvs. va apărea.

Puteți modifica setările atingând pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus. De exemplu, puteți adăuga pe cineva nou la grupul stabilit atingând Adăugați membri sub Membri în aceste setări.

Dacă sunteți creatorul RealGroup, puteți modifica oricând setările.

De asemenea, este important să rețineți că în acest moment puteți face parte doar în maximum două RealGroups.

Sunt RealGroups sigur pentru a trimite mesaje?

Site-ul web BeReal observă că mesajele trimise în RealGroups nu sunt criptate end-to-end. Deci, în timp ce numai prietenii tăi din grup ar trebui să poată vedea mesajele tale, ai grijă să nu trimiți nimic personal sau nepotrivit. Lipsa criptării end-to-end înseamnă că există un mic risc ca altcineva să vadă ceva ce nu ar trebui.

De asemenea, este util să rețineți că alți utilizatori vă pot face capturi de ecran postărilor BeReal, chiar și în RealGroups.

Dacă observați că ceva nesigur sau neadecvat este postat într-un RealGroup, îl puteți raporta și atingând cele trei puncte din colțul din dreapta sus al chat-ului și atingând Raport.

  Cum să joci Poeltl Game Unlimited

RealGroups sunt o modalitate excelentă de a interacționa mai mult cu aplicația BeReal, mai ales dacă îți place ideea unei platforme de socializare mai autentice, dar îți dorești să existe mai multe de făcut pe BeReal.

x