03/01/2024

Cele mai bune mixere DJ din 2024

Un mixer decent este un echipament vital dacă ești DJ. Deși nu exclusiv pentru gen, mixerele DJ sunt folosite în principal cu muzica electronică. Dacă îți place techno, hip-hop, house sau EDM, mixarea armonioasă este cheia setului DJ-ului.

Allen & Heath

Dacă abia începeți călătoria dvs. de DJ, un mixer cu 2 canale este cea mai bună alegere. De înțeles, puteți simți că este mai bine să achiziționați inițial un mixer ieftin. Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că DJ-ul nu este un moft, investiția într-un model de calitate precum Allen & Heath XONE:23 este înțelept.

Este o alegere excelentă la nivel de intrare, datorită construcției sale superioare și calității audio, în ciuda prețului său relativ scăzut. DJ-ii cu experiență care doresc să elimine extras și să se concentreze pe elementele fundamentale, având în același timp acces la funcții care depășesc elementele de bază, vor aprecia și acest mixer solid.

Are un EQ total-kill pe 3 benzi foarte util pentru a elimina frecvențele nedorite din mixaje. Și mai există două canale pentru conectarea procesoarelor de efecte externe atunci când doriți să fiți mai creativi.

Allen & Heath XONE:23

Cel mai bun în general

401 USD 449 USD Economisiți 48 USD

Mixerul Allen & Heath XONE:23 este o alegere bună pentru DJ de la nivel începător până la nivel avansat. Începătorii pot învăța elementele de bază, în timp ce există suficiente funcții pentru a experimenta tehnici mai avansate, mai ales dacă începeți să fiți creativi și adăugați procesoare de efecte externe. Calitatea sunetului și a construcției sunt la standardele așteptate de Allen & Heath, în timp ce prețul este, de asemenea, destul de atrăgător pentru un mixer atât de fantastic.

Pro

 • Compatibil cu Mini Innofader crossfader
 • Construcția mică, dar robustă, poate dura mult abuz
 • Caracteristici versatile
 • Valoare excelentă
 • Calitate superioară a sunetului

Contra

 • Nu este cea mai bună alegere pentru DJ-ii scratch, deoarece faderele de linie sunt puțin îndepărtate
 • Fără curbe sau inversări pe faderele de linie
 • Pe partea grea

zodia Gemeni

Gemini Sound MM1 este un început solid și accesibil pentru începători. Interfața cu 2 canale și crossfaderul vă permit să stăpâniți elementele de bază necesare fără a distrage atenția setărilor și funcțiilor avansate.

Calitatea audio este bună și fiecare canal are un egalizator cu 2 benzi pentru a experimenta ajustări ale sunetului înalt și scăzut în timpul mixărilor. Funcția sa dedicată cue vă permite să previzualizați mixurile, astfel încât să vă asigurați că bătăile și liniile de bas nu se confruntă.

MM1 are, de asemenea, un comutator invers al crossfaderului și curbe reglabile, oferindu-vă o platformă pentru a vă aventura în scratch de bază dacă aveți aspirații pentru turntablist.

Gemini Sound MM1

Cel mai accesibil

O opțiune excelentă care este accesibilă și potrivită pentru începători este Gemini Sound MM1. Este un mixer simplu, cu 2 canale, pe care îl poți folosi cu vinil și CDJ-uri pentru a stăpâni arta mixării. Cu EQ-ul său cu 2 benzi pe fiecare canal, controlul câștigului, un crossfader robust și o intrare pentru microfon de 1/4 inch, aveți tot ce aveți nevoie pentru a începe noul dvs. hobby.

  Cele mai bune 5 site-uri pentru a găsi prieteni de scris în întreaga lume și pentru a vă face prieteni noi

Pro

 • Ușoare și portabile
 • Comutator invers și curbă reglabilă
 • Excelentă platformă de învățare
 • Calitate bună a sunetului
 • Constructie metalica robusta

Contra

 • Egalizator cu 2 benzi
 • Fără software MIDI încorporat pentru DJ

Behringer

Behringer DDM4000 are caracteristici fantastice pentru o astfel de mașină la preț rezonabil. La prima vedere, aspectul poate fi copleșitor pentru începători, iar începătorii absoluti se vor simți confortabil cu ceva mai simplu. Cu toate acestea, dat fiind timpul, totul devine evident și ușor de utilizat.

Mixerul are patru canale phono/line și două intrări pentru microfon. De asemenea, are multe caracteristici avansate, inclusiv un sampler sincronizat cu ritm, patru secțiuni multi-FX, două contoare BPM, un crossfader digital și un controler MIDI.

Aveți, de asemenea, un buton EQ kill cu 3 benzi pe fiecare parte a mixerului și o sensibilitate reglabilă a curbei pe crossfader, printre nenumărate alte caracteristici pe care DJ-ii le pot folosi pentru a debloca posibilități creative.

Behringer DDM4000

Cel mai bun gama medie

O opțiune de calitate medie este DDM4000 de la Behringer. Acest mixer este plin de caracteristici și este ușor de utilizat pentru unul la un preț atât de bun. Vă veți distra la nesfârșit cu eșantionarea sincronizată cu beat-ul și secțiunile multi-FX, în timp ce puteți, de asemenea, să distrugeți frecvențele pentru o mixare lină. Nici începătorii nu se vor zbate și este ușor să se înțeleagă.

Pro

 • Întrerupătoare de oprire EQ
 • Controale curbe pe fadere
 • Funcții excelente de crossfader
 • Poate stoca setări pentru până la opt DJ
 • Samplere sincronizate cu beat și secțiuni multi-FX

Cel mai bun mixer DJ pentru începători: Numark M2

Numark

Cu peste cincizeci de ani de experiență, puteți fi sigur că achiziționarea de echipamente Numark este o alegere bună. Dacă sunteți începător care caută un mixer de încredere, robust și simplu, care nu costă o avere mică, Numark M2 este un pariu sigur.

Numark îl comercializează ca un mixer scratch cu 2 canale, dar puteți folosi acest mixer simplu pentru orice stil și gen. Este o alegere ideală pentru începători, deoarece face cam ceea ce spune; nu există o curbă abruptă de învățare și, practic, puteți conecta și redați.

Alternativ, dacă sunteți un tip de școală veche, cu două platine și un microfon, nu puteți greși cu acest mixer, iar modelele cu 3 și 4 canale sunt, de asemenea, disponibile pentru DJ-ul mai experimentat.

Numark M2

  Cum să aliniați tabelele și imaginile în Microsoft Word

Cel mai bun pentru începători

78 USD 119 USD Economisiți 41 USD

Începătorii au nevoie de un mixer simplu cu 2 canale pentru a-și începe călătoria DJ, iar Numark M2 este printre cele mai bune. Este un mixer robust și fiabil, dar ușor de utilizat, pe care orice mixmaster în devenire îl poate înțelege rapid. Cu toate acestea, este și o opțiune bună pentru DJ-ii de școală veche, cu o colecție de viniluri și o pereche de platine.

Pro

 • Comenzi crossfader-reverse și pantă
 • Accesibil și ușor de utilizat pentru începători
 • EQ cu 3 benzi pe fiecare canal
 • Intrare microfon de 1/4 inch

Contra

 • Necesita un controler MIDI separat pentru software DJ

Allen & Heath

Pentru profesioniștii și pasionații avansați care doresc să ducă lucrurile la următorul nivel, Allen & Heath XONE:96 este cel potrivit. Această bestie este un mixer cu șase plus două canale cu două canale de retur cu patru benzi pentru conectarea procesoarelor de efecte externe și două canale de retur cu câștig și tac pentru monitorizarea lor.

Interfața audio încorporată a mixerului este de ultimă oră. Este certificat Traktor Scratch și îl puteți utiliza cu majoritatea computerelor sau laptopurilor fără a fi nevoie de drivere suplimentare. În plus, preamplificatoarele fono de mare câștig și circuitele analogice cu comutare moale măresc semnalul și reduc zgomotul și distorsiunile de la sursele analogice. De asemenea, puteți manipula ieșirea audio folosind VCF-urile duale cu distorsiune crunch pentru un plus de grăsime și textură.

Allen & Heath XONE:96

Cel mai bun pentru profesioniști

Dacă ești un DJ profesionist, sigur știi despre Allen & Heath XONE:96. Acest mixer este, de asemenea, o alegere excelentă pentru DJ-i avansați de dormitor sau chiar intermediari încrezători care au răbdare și se bucură de o curbă de învățare. Este un echipament cu un preț premium, plin de funcții, care vă va face să depășiți limitele cu sursele audio digitale și analogice.

Pro

 • Ideal pentru duo-uri de DJ folosind mai multe surse audio
 • Porturile USB duale permit conectarea a două laptopuri
 • EQ pe 4 benzi
 • Crossfader Innofader
 • Calitatea audio vinilului este impecabilă

Contra

 • Fără FX la bord
 • Copleșitor pentru începători

FAQ

Î: Ce fac mixerele pentru DJ?

Un mixer este un instrument pentru DJ pentru a mixa muzica. Acestea pot varia de la mixere de bază cu 2 canale până la monștri avansati, încărcați cu funcții multicanale, pentru DJ experimentați. Un mixer de bază permite DJ-ului să audă două melodii împreună în căști. În plus, funcțiile cue simple îi ajută să probeze cum sună melodiile lor stratificate înainte de a le mixa live.

Când mixați muzică electronică, un mixer îl ajută pe DJ să amestece armonios melodiile. Acest lucru se realizează prin controale fizice, cum ar fi reglarea volumului, controlul EQ și crossfadere, creând mixuri coezive și energice. În tot acest timp, DJ-ul poate ajusta tempo-urile pieselor individuale la sursă pentru mixare sincronizată.

DJ-ii care folosesc mixere avansate cu surse audio digitale pot sincroniza ritmurile prin simpla atingere a unui buton, pot seta bucle și pot adăuga efecte și mostre.

  Fața ceasului Portrets nu funcționează pe Apple Watch? Iată soluția!

Î: Care este diferența dintre un mixer DJ și un controler DJ?

Un mixer DJ este o piesă hardware pe care DJ-ii o folosesc pentru a mixa muzică din diferite surse audio. Aceste surse pot include platouri DJ, CDJ-uri, sintetizatoare, tastaturi, procesoare de efecte externe și microfoane.

Controlerele DJ sunt concepute pentru a controla software-ul DJ pe un laptop sau PC. Acestea oferă funcții precum jog wheels pentru zgâriere și cueing și performanță pad-uri pentru declanșarea hot-cue-urilor, mostrelor și buclelor, printre multe alte caracteristici.

De asemenea, puteți integra un controler DJ cu un mixer DJ. Cu toate acestea, dacă sunteți începător, ar trebui să alegeți mai întâi fie un mixer DJ, fie un controler. Decizia dvs. va depinde probabil dacă aveți o colecție de muzică în formate analogice sau digitale. Dacă aveți o mulțime de discuri de vinil și CD-uri, ar trebui să optați pentru mixerul DJ. Dacă aveți mii de MP3-uri, cea mai bună opțiune este un controler DJ.

Î: Am nevoie de un mixer pentru a începe să DJ?

Dacă colecția dvs. de muzică este în format digital, puteți amesteca melodii pe laptop sau computer cu software-ul de bază pentru DJ. Adevărul este că vă puteți mixa MP3-urile folosind software-ul fără a avea nevoie măcar de un controler DJ. Puteți chiar să descărcați aplicații pentru DJ de bază pe smartphone. Cu toate acestea, un controler este mult mai distractiv și puteți deschide ușa către atât de multe posibilități creative cu unul.

Dacă colecția ta de muzică constă din vinil și CD-uri, vei avea nevoie de un mixer pentru a începe. De asemenea, nu ar trebui să uitați un set de căști DJ de calitate pentru cel mai bun început al aventurii dvs. de DJ.

Î: Poate un DJ să cânte și să mixeze orice melodie?

În teorie, un DJ poate cânta și mixa orice melodie. Cu toate acestea, în practică, nu este atât de simplu. În primul rând, încercarea de a amesteca muzică creată din instrumente tradiționale poate necesita ceva practică. Trupele care folosesc chitare, clape și kituri de tobe pot avea variații de tempo. Genurile de muzică digitală precum house, hip-hop și techno prezintă de obicei un ritm consistent și precis, care poate fi sincronizat și stratificat împreună mult mai ușor. Prin urmare, stilurile de amestecare între genuri folosind instrumente tradiționale și muzică electronică pot varia considerabil.

Cu toate acestea, atunci când amestecați muzică electronică, trebuie să luați în considerare și BPM-ul (bătăi pe minut). Melodiile care rulează la 160 BPM, cum ar fi tobe și bass, nu se vor amesteca ușor cu o melodie house de 120 BPM. Cu toate acestea, este distractiv să experimentezi și, uneori, poți veni cu ceva care funcționează bine, cum ar fi să cânți o piesă de tobă și bas de 160 BPM peste o melodie hip-hop de 80 BPM.

x