Ce face pictograma „i” de pe Apple Watch

Recomandări cheie

 • Pictograma „i” de pe Apple Watch fie oferă mai multe informații despre ceea ce trebuie să faceți, fie dezvăluie opțiuni suplimentare.
 • Apare în timpul procesului inițial de configurare Apple Watch pentru a vă ghida, în meniul de setări Bluetooth pentru a afișa detaliile dispozitivului și în aplicația Wallet pentru a vedea informațiile despre card.

Pictograma „i” a Apple Watch apare în câteva locuri cheie în watchOS. Aflați unde este pictograma „i” pe Apple Watch, pentru ce este și cum să o utilizați, astfel încât atunci când o vedeți, veți ști exact cum vă poate ajuta.

Unde este pictograma „i” pe Apple Watch?

Primul loc în care veți întâlni pictograma „i” (un „i” cu un cerc în jurul ei) pe Apple Watch este ecranul de configurare inițială. Când împerechezi un Apple Watch cu un iPhone, vei finaliza cea mai mare parte a procesului de configurare folosind aplicația Watch de pe iPhone.

Cu toate acestea, veți vedea pictograma „i” să apară pe Apple Watch – este singurul element de pe ecran pe care îl puteți atinge în timpul primilor pași de asociere. Atingerea acestuia vă permite să vă configurați Apple Watch manual. Vom discuta acest lucru în detaliu în secțiunea următoare.

Măr

Veți găsi, de asemenea, pictograma „i” în alte câteva locuri importante de pe Apple Watch. De exemplu, în Setări > Bluetooth, veți vedea o listă de dispozitive Bluetooth. Atingerea pictogramei „i” de lângă numele unui dispozitiv va afișa orice detalii relevante despre acesta. Dacă doriți să uitați un dispozitiv Bluetooth, atingeți pictograma „i”, apoi atingeți Uitați dispozitivul.

  Puteți folosi un controler PS5 pe un PS4?

În plus, veți găsi pictograma „i” în aplicația Wallet de pe Apple Watch. Acolo, atingeți un card pentru a-i vedea soldul. Dedesubt, atingeți butonul Detalii card, care are pictograma „i” lângă el. Apoi, puteți vizualiza informațiile cardului, inclusiv numărul de cont, rețeaua și codul PIN.

Există încă o altă pictogramă „i” care se ascunde și în aplicația Compass de pe Apple Watch. Atingerea acestei pictograme „i” va dezvălui mai multe detalii despre direcția, înclinația și altitudinea dvs. actuale.

Asocierea manuală a unui Apple Watch cu pictograma „i”.

De obicei, asocierea ar trebui să înceapă automat atunci când țineți iPhone-ul lângă Apple Watch. Dacă nu, asigurați-vă că ați activat Wi-Fi și Bluetooth pe iPhone. Apoi, porniți Apple Watch, aduceți-l lângă iPhone și urmați acești pași pentru a-l asocia:

 • Atingeți pictograma „i” din colț și alegeți o limbă și o regiune.
 • Dacă ceasul vă solicită să deschideți aplicația Watch pe iPhone, puteți atinge pictograma „i” pentru a vedea instrucțiuni despre găsirea aplicației Watch.
 • Urmați instrucțiunile de pe iPhone și atingeți Configurați pentru mine pe iPhone (cu excepția cazului în care configurați ceasul unui membru al familiei).
 • Apoi, scanați modelul învolburat de pe Apple Watch cu camera iPhone-ului. Dacă modelul nu se scanează, puteți atinge pictograma „i” de pe Apple Watch pentru a dezvălui o parolă. Apoi, atingeți Asociați manual pe iPhone și introduceți parola.
 • Măr

  Odată ce ați făcut acest lucru, procesul de asociere ar trebui să continue normal. Puteți să vă restaurați Apple Watch dintr-o copie de rezervă anterioară sau să îl configurați ca dispozitiv nou. Aflați tot ce trebuie să știți despre configurarea și personalizarea dispozitivului dvs. în ghidul nostru pentru începători Apple Watch.

    Cum „Memoria unificată” accelerează Mac-urile Apple M1 ARM

  Ce este butonul „i” din aplicația Watch de pe iPhone?

  Veți găsi, de asemenea, pictograma „i” în aplicația Watch de pe iPhone. Puteți atinge pictograma „i” pentru a deconecta manual sau pentru a găsi și a trimite ping la Apple Watch folosind Găsește-mi.

  În aplicația Watch de pe iPhone, atingeți Toate ceasurile în colțul din stânga sus. Apoi, atingeți pictograma „i” de lângă ceasul pe care doriți să-l eliminați și atingeți Anulați împerecherea Apple Watch.

  Atingerea pictogramei „i” aici dezvăluie și detalii despre Apple Watch, cum ar fi numele, versiunea watchOS, numărul modelului, numărul de serie, adresa Wi-Fi, Bluetooth, IMEI și multe altele.

  Vă puteți aștepta ca pictograma „i” de pe Apple Watch să îndeplinească diferite roluri, în funcție de locul în care apare în watchOS. În primul rând, este important pentru asocierea și deconectarea unui Apple Watch. Oriunde vedeți acest simbol, știți că este probabil o modalitate de a dezvălui mai multe informații sau opțiuni suplimentare despre o setare sau un proces.