Ce este un afișaj inteligent și ar trebui să obțineți unul?

Ecranele inteligente au devenit la modă acum, mai ales cu Google Home Hub pe piata acum. Dar ce sunt exact afișajele inteligente? Și este tipul de dispozitiv de care aveți nevoie?

Dacă nu sunteți familiarizat cu afișajele inteligente, probabil că le-ați văzut cel puțin în vreun fel – Amazon are Echo Show, iar Google are Home Hub. Și apoi ai Lenovo și JBL cu interpretările lor pe ecranul inteligent. Dar dacă nu ai folosit niciodată unul, s-ar putea să fii curios cum funcționează și când sunt utile.

Ecranele inteligente sunt difuzoare inteligente cu ecran

Când vine vorba de asta, un afișaj inteligent (cum ar fi Echo Show sau Google Home Hub) este doar un difuzor inteligent tradițional cu un ecran fixat pentru prezentare vizuală. Așa că gândiți-vă la un Echo obișnuit sau Google Home, dar cu un ecran încorporat.

Descriu acest lucru ca și cum nu este o afacere mare, dar, în funcție de modul în care îl utilizați, un afișaj inteligent poate schimba complet modul în care ați folosi de obicei un asistent vocal în casă.

În loc să întrebe Alexa sau Google Assistant despre vreme și apoi doar să asculte prognoza, ambele vă pot arăta prognoza cu afișajul încorporat, care poate fi mult mai util și util. La fel, dacă îi întrebați despre o bucată de trivia (cum ar fi cea mai înaltă clădire din lume sau câte filme a jucat Tom Hanks), afișajul nu numai că vă oferă un răspuns simplu, dar vă poate afișa mai multe informații legate de dvs. întrebare.

  Reglați focalizarea după ce ați făcut o fotografie pe iPhone

În plus, afișajul încorporat strălucește atunci când doriți să profitați de comenzile vocale foarte vizuale, cum ar fi să căutați rețete sau să îi spuneți Asistentului Google să vă arate videoclipuri cu pisoi drăguți pe YouTube. Desigur, dacă aveți un Chromecast conectat la un televizor din apropiere, acest lucru va realiza cam același lucru, dar experiența este perfectă atunci când aveți un afișaj încorporat.

Există și comenzile smarthome. Puteți continua să dați comenzi vocale pentru a vă controla diferitele dispozitive smarthome, dar uneori este minunat și să aveți comenzi pe ecranul tactil – uneori pot fi mai rapide și puțin mai convenabile decât să strigeți comenzi care pot fi sau nu pe deplin înțelese de asistentul vocal. . Și dacă aveți o sonerie video Nest Hello, puteți face ca fluxul video să apară automat pe Home Hub ori de câte ori cineva sună la ușă, ceea ce este grozav.

Bineînțeles, mai sunt și caracteristicile secundare ale afișajelor inteligente de care se bucură multă lume, și anume utilizarea acestuia ca un fel de ramă foto digitală. Și cu IA uimitoare din spatele Google Foto, Home Hub face o treabă grozavă de a alege și a alege automat cele mai bune fotografii pentru a le afișa pe ecran atunci când nu îl utilizați în mod activ.

Deci, ar trebui să cumpărați unul?

O astfel de întrebare se rezumă la modul în care utilizați de obicei asistentul vocal existent. Cel puțin, dacă ați folosit vreodată asistentul vocal și ați dorit să vedeți răspunsul, atunci un afișaj inteligent poate fi o achiziție demnă.

  Remediați codul de eroare Roku 018

Acest lucru ar putea simplifica prea mult, dar dacă căutați frecvent lucruri cu Echo sau Google Home care sunt de obicei grele din punct de vedere vizual (cum ar fi rețetele, de exemplu), un afișaj inteligent poate fi o actualizare semnificativă față de un difuzor inteligent obișnuit.

În plus, afișajele inteligente vă pot oferi o metodă alternativă de control al dispozitivelor smarthome. Uneori, strigarea unei comenzi vocale nu este în carduri (ca în cazul în care cineva doarme în apropiere), așa că a avea un panou tactil pregătit pentru stingerea luminilor sau a altor dispozitive inteligente poate fi o comoditate uriașă.

Și în orice caz, dacă nu sunteți 100% pregătit să vă scufundați în jocul cu afișaj inteligent, îl puteți încerca pentru mai puțini bani folosind un Tableta Fire, care are Alexa încorporat și poate acționa ca un fel de Echo Show.