Ce este Uber One și care sunt beneficiile acestuia?

Recomandări cheie

 • Uber One este un program de abonament premium pentru utilizatorii frecvenți Uber și Uber Eats.
 • Membrii se pot bucura de avantaje precum scutirea de taxe de livrare, reduceri la comenzile eligibile și credite de 5 USD pentru livrări întârziate.
 • Abonamentul costă 9,99 USD pe lună sau 99,99 USD pe an. Uber oferă o perioadă de încercare gratuită de o lună dacă vrei să-i dai mai întâi o învârtire.

Cheltuielile tale Uber sau Uber Eats se strâng? Dacă cheltuiți sute de dolari pe lună pentru navetă sau pentru a comanda la pachet folosind aceste servicii, ar trebui să luați în considerare un abonament Uber One pentru beneficii exclusive și taxe mai mici.

Ce este un abonament Uber One?

Uber One este un program de abonament plătit pentru utilizatorii frecvenți Uber și utilizatorii Uber Eats. Nu este ieftin, costând 9,99 USD pe lună sau 99,99 USD pe an, dar puteți economisi 20 USD anual, optând pentru planul anual. Și dacă nu sunteți sigur dacă veți folosi suficient serviciul, Uber oferă o perioadă de încercare gratuită de o lună.

Puteți să vă abonați la Uber One și să profitați de beneficiile acestuia oriunde sunt disponibile Uber și Uber Eats. Cu toate acestea, abonamentul premium al Uber este disponibil doar într-o mână de țări, în afară de Statele Unite. Deci, dacă locuiți în altă parte și vă gândiți să vă înscrieți pentru serviciu, vă recomandăm să verificați dacă acesta este disponibil în regiunea dvs. înainte de a continua!

  5 platforme de găzduire oferă studenților reduceri speciale

Care sunt beneficiile Uber One?

Unul dintre avantajele principale ale abonamentului la Uber One este că nu trebuie să plătiți taxe de livrare dacă îndepliniți o sumă minimă de achiziție. Pentru comenzile care nu sunt produse alimentare, taxa de livrare este scutită pentru achiziții de 15 USD sau mai mult – pentru comenzile de produse alimentare, suma minimă de achiziție este de 35 USD.

În plus, membrii Uber One se pot bucura de o reducere de până la 5% la comenzile de produse alimentare și de 10% reducere la livrările eligibile fără produse alimentare și comenzile de ridicare care îndeplinesc suma de achiziție de mai sus. Reducerea se aplică numai furnizorilor eligibili marcați cu o pictogramă Uber One în aplicație.

Abonații Uber One primesc, de asemenea, un credit de 5 USD de fiecare dată când sosește o comandă după estimarea Ultima Sosire. Deși nu există un timp minim pentru cât de târziu trebuie să sosească comanda dvs. după estimarea Ultima Sosire pentru a fi eligibil pentru ofertă, creditul de 5 USD se aplică numai restaurantelor cu pictograma Uber One.

Abonații primesc, de asemenea, „prețuri pentru membri” și șoferi de top. Dacă rezervați adesea curse în avans folosind funcția Rezervare Uber, sunt disponibile reduceri pentru anumite tipuri de curse Uber rezervate cu 30 de minute sau mai mult în avans. În cele din urmă, veți avea, de asemenea, acces la asistență premium și oferte exclusive în calitate de membru Uber One.

Cum să vă înscrieți la Uber One

Dacă nu aveți deja un cont pe Uber sau Uber Eats, vă puteți înscrie pentru un abonament Uber One în timp ce vă creați contul. Pașii pe care trebuie să îi urmați sunt identici atât pe iOS, cât și pe Android.

  Soluții de marketing prin e-mail rentabile, care oferă o performanță

Descărcați: Uber pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Descărcați: Uber Eats pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Iată ce trebuie să faceți dacă nu aveți deja un cont Uber:

 • Deschideți aplicația Uber sau Uber Eats.
 • Introduceți numărul dvs. de telefon și apăsați Continuare.
 • Pe pagina următoare, introduceți adresa dvs. de e-mail și apăsați Următorul.
 • După ce vă completați acreditările, următorul ecran va afișa beneficiile Uber One. Pur și simplu atingeți Alăturați-vă Uber One, introduceți detaliile de plată și atingeți Încercați gratuit.
 • Atingeți Începeți să salvați acum și gata!
 • Urmați aceste instrucțiuni dacă sunteți client Uber existent:

 • După ce vă introduceți datele de conectare și vă conectați la aplicația Uber, selectați Cont din colțul din dreapta jos al ecranului și atingeți Uber One.
 • Apăsați Alăturați-vă Uber One și alegeți dacă doriți să optați pentru planul lunar sau anual.
 • Atingeți Adăugați o metodă de plată pentru a introduce detaliile de plată și apoi alegeți Încercați gratuit.
 • Abonamentul se va reînnoi automat la încheierea perioadei de probă; în acel moment, metoda de plată selectată va fi taxată.

  Cum să anulați abonamentul Uber One

  Dacă nu doriți să continuați să plătiți pentru serviciu, trebuie să vă anulați abonamentul Uber One din timp. Asta pentru că, dacă ziua dvs. de facturare este în 48 de ore, singura opțiune este să contactați Asistență Uber pentru a vă anula abonamentul.

  Cu toate acestea, dacă mai aveți mai mult de 48 de ore înainte de ziua de facturare, vă puteți anula abonamentul prin aplicația Uber sau Uber Eats. Iată ce trebuie să faci:

    Cum să resetați încărcătorul wireless Mophie
 • Deschideți aplicația Uber sau Uber Eats pe dispozitiv și atingeți Cont în colțul din dreapta jos al ecranului.
 • Atinge Uber One.
 • Derulați în partea de jos și atingeți Gestionați calitatea de membru.
 • Pe următorul ecran, atingeți Terminați calitatea de membru.
 • Selectați oricare dintre motivele enumerate și atingeți Continuați.
 • Susține Uber că membrii Uber One economisesc în medie 27 USD pe lună. Așa că merită să vă gândiți de două ori înainte de a vă anula abonamentul și poate să efectuați câteva calcule pe baza utilizării dvs.

  În cele din urmă, dacă sunteți un călător frecvent al Uber sau un utilizator Uber Eats, un abonament Uber One ar putea fi benefic pe termen lung. Vă recomandăm să profitați de perioada de încercare gratuită de o lună pentru a determina dacă beneficiile abonamentului justifică costul acestuia pentru dvs.