08/08/2022

Ce este Luna Mică lângă Text pe iPhone?

S-ar putea să fi observat o lună mică lângă text pe iPhone și cu siguranță te-ai fi întrebat ce înseamnă această pictogramă? De ce este aici și ce indică? Există multe căutări pe Google pe iPhone-ul cu semilună gri deschis, deoarece utilizatorii caută obsesiv răspunsuri despre care este funcția exactă a acestui simbol. Așa că astăzi, vom explora totul despre semiluna cu pașii detaliați pentru a scăpa de luna mică de lângă text.

Ce este Luna Mică lângă Text pe iPhone?

Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla despre luna mică de lângă text și, de asemenea, pașii care demonstrează pentru a o dezactiva pe iPhone folosind ilustrațiile pentru o mai bună înțelegere.

Ce înseamnă Crescent Moon în mesajele iPhone?

În timp ce multe semne sau semnale de pe ecranul telefonului tău te pot pune la îndoială, cum ar fi semiluna din aplicația Mesaje de pe iPhone. Mica lună de lângă textul din Mesaje înseamnă că conversația corespunzătoare a fost dezactivată. Această opțiune ascunde alertele utilizatorului asociat în aplicația iMessage. Apple a lansat această funcție, astfel încât utilizatorii să poată opri conversațiile nedorite, cum ar fi ofertele de marketing sau mesajele spam.

  Controlați comutatoarele hardware utilizând API-ul de recunoaștere vocală Google Now

Care este semnificația semilunii gri deschis de lângă numele cuiva în text pe iOS?

Nu este nimic de care să vă faceți griji când vedeți luna mică lângă un text sau lângă numele cuiva în text pe iOS. Este doar un indiciu că este posibil să fi ascuns alertele pentru o anumită conversație. Și modul Nu deranjați cu acel contact anume a fost activat. Există, de asemenea, o lună albastră lângă text, ceea ce înseamnă că o conversație este necitită. Imediat ce citești conversația, luna albastră de lângă text devine gri.

De ce există o lună lângă textul meu pe iPhone? Ce înseamnă o lună lângă un contact?

Luna de lângă textul de pe iPhone înseamnă că ori de câte ori numărul corespunzător îți trimite mesajul, notificarea pentru acesta nu va apărea în bara de notificări. Se întâmplă pentru că conversația cu acea persoană a fost dezactivată. Se întâmplă doar cu persoana de contact pe care ați activat opțiunea Ascundere alerte. De asemenea, acest lucru este complet reversibil și nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

Ce înseamnă diferitele culori ale jumătății de lună?

Dacă ați observat jumătăți de lună de culori diferite pe ecranul iPhone-ului, trebuie să înțelegeți că fiecare lună colorată are un înțeles diferit. Practic, vei vedea două jumătăți de luni colorate, numite: Albastru și Gri.

  • Grey Moon: Înseamnă că ai oprit conversația cu acea persoană. De asemenea, luna gri de pe bara de stare indică faptul că modul Nu deranja a fost activat pe iPhone.

  • Luna albastră: dacă observați o lună de culoare albastră în mesajele iPhone, înseamnă că o anumită conversație dezactivată nu a fost încă deschisă. Pe scurt, conversațiile și mesajele necitite conțin o lună de culoare albastră. De îndată ce deschideți aceste mesaje, luna albastră devine gri.

Cum scap de Semiluna de pe iPhone 11?

Împreună cu luna mică de lângă text, semiluna apare pe ecranul de blocare al iPhone. Urmați pașii de mai jos pentru a scăpa de semiluna de pe iPhone-ul dvs. dezactivând modul Nu deranja:

Metoda 1: Din Centrul de control

Mai jos sunt pașii enumerați pentru a dezactiva funcția Nu deranja din Centrul de control.

1. Trageți în jos ecranul pentru a deschide meniul Control Center.

2. Atingeți pictograma semilună pentru a dezactiva funcția Nu deranjați.

Metoda 2: Din Setări

De asemenea, puteți dezactiva modul Nu deranja din meniul de setări iPhone, așa cum este explicat mai jos.

1. Deschideți aplicația Setări pe iPhone.

2. Apăsați pe opțiunea Nu deranja.

3. Atingeți comutatorul Nu deranjați pentru a o dezactiva.

Cum elimin luna de lângă un text?

După cum s-a subliniat mai devreme, semiluna gri de lângă un text de pe iPhone este doar o indicație a conversației dezactivate. Pentru a activa sunetul conversației, urmați pașii menționați mai jos.

1. Deschideți aplicația Mesaje pe iPhone.

2. Apăsați pe mesajul dorit pentru care au fost ascunse alertele.

3. Apoi, apăsați pe pictograma i din colțul din dreapta sus, așa cum se arată mai jos.

4. Apăsați pe comutatorul Ascundere alerte pentru a o dezactiva.

***

Sperăm că ați aflat despre ce este luna mică de lângă text și semiluna gri deschis pe iPhone. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. Spune-ne despre ce vrei să înveți în continuare