12/04/2023

Care este mai bine pentru tine?

Recomandări cheie

  • Apple Watch Series 9 are o nouă funcție de atingere dublă care vă permite să navigați prin watchOS atingând degetul mare și arătător de două ori. Este un plus convenabil care elimină nevoia de a folosi cealaltă mână sau chiar nasul.
  • Cipul S9 al seriei 9 este cu 25% mai eficient decât cipul S8 din modelul seriei 8. De asemenea, dispune de un motor neuronal cu 4 nuclee pentru sarcini de învățare automată mai rapide și capacitate de stocare crescută de 64 GB.
  • În timp ce Seria 9 oferă unele îmbunătățiri, Apple Watch Series 8 este încă un ceas puternic, cu caracteristici de sănătate identice. Dacă aceste upgrade-uri nu sunt esențiale pentru dvs., seria 8 poate fi achiziționată la un preț redus de la retaileri terți în limita stocului disponibil.

Lansarea Apple Watch Series 9 în 2023 vă poate face să doriți să faceți upgrade. Dar este mult mai bun decât Seria 8 care a apărut cu un an înainte?

S-ar putea să credeți că nou înseamnă mai bine, iar Seria 9 are o caracteristică nouă. Dar dacă vă întrebați dacă ar trebui să obțineți o Seria 8 sau o Seria 9, nu ești singur. Citiți mai departe, deoarece vom compara cele două modele și vă vom ajuta să decideți.

Ce este diferit între Apple Watch Series 8 și Series 9?

Credit imagine: Măr

  Cum să dezactivați glisarea pentru a reveni în Chrome pe ecranele tactile

Când comparați aceste două dispozitive la prima vedere, este posibil să nu observați nicio diferență. Asta pentru că aceste dispozitive arată identic și au afișaje similare.

Apple Watch Series 9 are o nouă funcție de atingere dublă care vă permite să navigați prin watchOS atingând degetul mare și arătător de două ori. Îl poți folosi pentru a răspunde la apeluri, a amâna alarmele și a face fotografii. Acest lucru funcționează cu ajutorul noului cip S9 care simte vibrația de la atingerea degetelor.

Gestul de atingere dublă înseamnă că nu mai trebuie să folosiți cealaltă mână pentru a atinge Apple Watch. Anterior, unii oameni recurgeau să-și folosească nasul când aveau mâinile pline. Acum, asta este un lucru din trecut.

Pe lângă gestul de atingere dublă, cipul S9 al seriei 9 este cu 25% mai eficient din punct de vedere energetic decât cipul S8 din modelul seriei 8. Cipul S9 dispune de un motor neuronal cu 4 nuclee care îi permite să realizeze sarcini de învățare automată de două ori mai rapid. Apple a crescut capacitatea de stocare la 64 GB, comparativ cu 32 GB în S8.

Ar trebui să faceți upgrade de la un Apple Watch Series 8 la un Series 9?

Lansarea Apple Watch Series 9 îi face pe mulți proprietari de S8 care se întreabă dacă ar trebui să facă upgrade. Sau, dacă doriți să cumpărați primul Apple Watch, s-ar putea să vă întrebați pe care să-l cumpărați.

Deși caracteristica de dublu-apăsare este la îndemână, nu merită actualizarea, deoarece aceasta este singura completare majoră. Îmbunătățirile de performanță și spațiu de stocare sunt, de asemenea, grozave, dar majoritatea utilizatorilor nu vor observa nicio diferență aici. De asemenea, există o modalitate de a încerca gestul de dublă atingere pe un Apple Watch mai vechi.

  Cum să găsești un stalker în cartierul tău și ce să faci în privința lui

Una peste alta, Apple Watch Series 8 este încă un ceas puternic, cu un set identic de senzori care oferă multe caracteristici excelente de sănătate.

Alege Apple Watch potrivit pentru tine

În timp ce Apple Watch Series 9 este disponibil pentru cumpărare direct de la Apple, seria 8 nu mai este listată pe site-ul său. Cu toate acestea, veți putea cumpăra un Seria 8 folosit sau nou de la retaileri terți la un preț redus, atâta timp cât stocurile sunt disponibile.

Dacă decideți să mergeți cu Apple Watch Series 9, va trebui să plătiți prețul întreg, ceea ce trebuie să aveți în vedere. În cele din urmă, alegerea vă aparține atunci când decideți ce Apple Watch să cumpărați. Unii ar putea crede că funcția de dublă atingere și îmbunătățirile de performanță merită costul suplimentar.

x