Aruncați bunătăți și faceți check-in de la distanță

Recomandări cheie

 • Camera pentru pisici Furbo 360° oferă o gamă largă de funcții, inclusiv o jucărie cu pene, sunet bidirecțional și un răsfăț, pentru a interacționa cu pisica de la distanță.
 • Cu camera sa 1080P, vedere pe timp de noapte, vizualizare cu unghi larg și zoom digital 4x, camera pentru pisici Furbo 360° permite monitorizarea în orice condiție.
 • Camera pentru pisici Furbo 360° este o opțiune excelentă pentru monitorizarea gospodăriilor cu o singură pisică sau cu mai multe pisici și poate ajuta la reducerea anxietății de separare, oferind interacțiune cu animalul dvs. de companie.

The Cameră pentru pisici Furbo 360° extinde gama de camere rotative cu unghi larg, cu accent pe pisici. Pentru cei care doresc să aducă aceeași protecție și interacțiune pentru pisicile lor sau să construiască un sistem de monitorizare pentru mai multe animale în casa lor, camera pentru pisici Furbo 360° oferă o mulțime de funcții.

Cameră pentru pisici Furbo 360

Recomandat

Camera pentru pisici Furbo 360° oferă o combinație specializată de funcții alături de camera sa 1080P, inclusiv opțiunea de a te juca cu pisica ta la distanță printr-o jucărie cu pene, sunet bidirecțional și o funcție de aruncare a răsfățului. Camera pentru pisici Furbo 360° oferă, de asemenea, vedere pe timp de noapte, un unghi larg de vedere și un zoom digital de 4x pentru monitorizare în orice condiție. În combinație cu caracteristicile sale standard, această cameră pentru pisici poate duce mai departe monitorizarea cu funcții de abonament premium pentru a urmări mai atent zonele de îngrijorare.

Rezoluție 1080p (FHD)

Dimensiuni 8,77 x 4,92 x 4,92 inchi (223 x 125 x 125 mm)

Ce este inclus Cameră Furbo pentru pisici, jucărie cu baghetă cu pene, cablu USB-C de 2 metri, adaptor de alimentare și ghid de pornire rapidă

Marca Furbo

Greutate 1,7 lire (760 g)

Pro

 • Estetica naturală se potrivește cu o varietate de medii
 • Viziunea de noapte poate fi personalizată în funcție de nevoi
 • Capacitatea de 100 de tratamente durează mult timp
 • Aruncarea cu răsfăț combinată cu jucăria cu pene oferă moduri diferite de a juca
 • Urmărirea automată ajută la urmărirea tuturor activităților pisicilor
 • Alertele specializate pentru pisici se potrivesc unei varietăți de nevoi

Contra

 • Nu acceptă Wi-Fi de 5 GHz
 • Defecțiuni ocazionale ale aplicației
 • Mai predispus la amprentă decât camera pentru câini
 • Fără opțiune de înclinare a camerei

Configurarea camerei Furbo 360° Cat

Pentru cei începători cu camerele Furbo, procesul de configurare inițială include îndrumări vizuale detaliate în aplicația Furbo însoțitoare și prin ghidul de pornire rapidă inclus (adiacent unei jucării cu pene de pisică).

James Hirtz / MakeUseOf

Ca și în cazul camerei pentru câini Furbo 360°, se recomandă să o plasați la trei până la patru picioare de sol, cu spațiu adecvat pentru a asigura o rotație completă la 360°. De asemenea, este recomandabil să plasați camera la o distanță de 15 picioare (4,5 metri) de routerul dvs. Wi-Fi. Tampoane lipicioase 3M sunt incluse în partea de jos a camerei pentru a asigura o stabilitate suplimentară, în special pentru pisicile mai active, care altfel ar putea încerca să o răstoarne sau să se joace prea tare cu jucăria cu pene inclusă.

James Hirtz / MakeUseOf

Cu noua jucărie detașabilă cu pene, va trebui să prindeți pana pe baghetă înainte de a o introduce în baza baghetei din spatele capacului de bambus. Deși sunteți liber să scoateți bagheta după cum este necesar pentru introducere și să o întăriți ca jucărie, este cel mai bine păstrată pe Furbo. Odată plasată în interior, bagheta este suficient de ușoară pentru a se mișca odată cu rotirea camerei și pentru a oferi un punct de interes.

  Poate AI să facă poezie? (ChatGPT și altele au fost testate)

James Hirtz / MakeUseOf

Pentru o primă impresie mai pozitivă cu privire la camera pentru pisici Furbo 360°, se sugerează ca împreună cu jucăria pentru pisică să fie pregătite gustări cu un diametru de 0,4 inci. În medie, puteți încăpea aproximativ o sută de dulce (aproximativ o singură pungă de 2,1 oz sau 60 g).

Specificații tehnice ale camerei Furbo 360° Cat

Pentru cei care folosesc deja camera pentru câini Furbo 360° în casa lor, camera nu s-a schimbat cu această intrare. Camera pentru pisici Furbo 360° folosește încă o cameră full HD 1080p cu un obiectiv cu unghi larg de 132° (diagonală). În timp ce aveți opțiunea de a roti la 360 de grade, lipsa înclinării face plasarea mult mai importantă.

James Hirtz / MakeUseOf

Dar dacă acesta este un demerit sau nu va depinde de comportamentul tipic al pisicilor tale. Când utilizați camera pentru pisici Furbo 360° pentru a monitoriza două pisici în vârstă, obiectivul cu unghi larg a funcționat bine la o înălțime de puțin peste trei picioare de la sol. Unul avea tendința de a se odihni într-un copac de pisici la înălțimea ferestrei, în timp ce altul stătea sub masă – a putut să le surprindă pe ambele în locurile lor tipice de odihnă.

James Hirtz / MakeUseOf

Când vă uitați la aplicația Furbo, dimensiunea tratării poate fi configurată fie ca gustări mari între 0,5 și 0,75 inchi, fie mici, între 0,25 și 0,5 inchi. Probabil că va trebui să experimentați pentru a găsi cea mai bună croșetă de pisică, dar ar trebui să vă concentrați pe mai ferm. tratează pentru cele mai bune rezultate.

În timp ce un sunet implicit de ciripit al păsărilor poate fi redat odată aruncat, Furbo recomandă să vă folosiți propria voce pentru a crea o asociere pozitivă cu camera. Cu o durată maximă de înregistrare de șase secunde, există spațiu pentru a apela mai multe pisici. Dacă pisica dvs. este mai sensibilă la zgomot, puteți regla și volumul difuzorului pentru a-l face mai puțin intimidant.

James Hirtz / MakeUseOf

Pentru a rămâne în fruntea pisicilor tale atunci când sunt în căutare, camera pentru pisici Furbo 360° oferă o varietate de funcții pentru a le păstra la vedere. În primul rând, urmărirea automată a pisicii va urmări mișcările pisicii dvs. în vizualizare live sau va urmări și înregistra mișcarea pisicii dvs. atunci când utilizați abonamentul Furbo Cat Nanny.

În plus, zoom-ul digital 4X vă poate ajuta să vă mențineți pisica în vizibilitate clară; rezoluția live reglabilă între 360p, 720p și 1080p vă asigură că puteți menține o conexiune stabilă atunci când interacționați din mers.

Ca și în cazul camerei pentru câini, este posibil să aveți în continuare probleme de conectivitate cu Wi-Fi de 5 GHz.

Vă prezentăm pisicile Furbo 360

Cu orice produs Furbo, introducerea corectă la animalele de companie va aduce cele mai bune rezultate. Cu camera pentru pisici Furbo 360°, am încercat-o atât cu un băiat aventuros, cât și cu o pisică mai retrasă. În ambele cazuri, corelarea tratamentului și un sunet personalizat de aruncare a tratatului a făcut ca pisicile să se teamă mai puțin de noua introducere în mediul lor.

James Hirtz / MakeUseOf

Deci, atunci când vă gândiți la cum să introduceți această cameră, luați în considerare ce caracteristici o vor face o includere mai naturală. În timp ce luminile indicatoare de stare și configurarea implicită au fost bune pe camera pentru câini Furbo 360°, jucăria cu pene aduce o altă distracție distractivă, care este grozavă pentru pisicile care se plictisesc mai ușor.

James Hirtz / MakeUseOf

Înțelegerea aplicației Furbo

Dacă sunteți familiarizat cu aplicația Furbo, veți găsi un accent continuu pe o interfață simplificată care vă duce rapid la informațiile esențiale, fie că este vorba de vizualizare live sau o listă de înregistrări în cloud.

  Este Remix Framework viitorul dezvoltării web?

Pentru cei noi în aplicație, adăugarea unui profil de animal de companie este la o atingere de buton distanță; puteți adăuga și camere Furbo suplimentare, după cum este necesar.

Puteți alege înregistrările în cloud dintr-o dată sau pe anumite categorii. Odată ce ați apăsat pe o categorie, puteți, de asemenea, să vă uitați la subcategorii pentru a găsi anumite tipuri de comportament, cum ar fi variante ale modului în care pisica dvs. ar putea mieuna. Acestea se realizează prin alertele inteligente AI ale Furbo, astfel încât să puteți corecta detectarea la redare dacă doriți.

Dacă aveți puțin timp, puteți, de asemenea, să atingeți pictograma Furbo Nanny pentru a afișa un videoclip rezumat zilnic. Dacă aveți mai multe camere conectate la aplicația Furbo în cadrul planului Furbo Nanny Pro, veți primi un videoclip combinat de înregistrări de la toate camerele. Deci, dacă sunteți după un jurnal specific pentru pisici sau câini, acest lucru nu este posibil în prezent.

Puteți alege din nou fie să redați, să descărcați sau să ștergeți o înregistrare individuală. Nu există nicio descărcare sau ștergere în lot, așa că ar trebui să le luați după cum aveți nevoie. În general, videoclipurile sunt redate bine în majoritatea cazurilor; veți întâlni ocazional o eroare în care videoclipul nu se va încărca temporar.

Utilizarea aplicației Furbo pentru monitorizare în timp real

Odată ce sunteți gata să vă conectați la vizualizarea live a camerei dvs. pentru pisici Furbo, există câteva butoane cu care să experimentați. Pe lângă comenzile de rotație care pot fi ținute apăsate, veți găsi o fotografie, un videoclip, butoane de aruncare a unui tratament și audio bidirecțional pentru acces rapid la funcțiile esențiale. Puteți, de asemenea, să comutați între diferite camere Furbo, să ajustați setările de urmărire automată sau să apăsați pe meniul kebab galben pentru acces rapid la toate setările dvs.

James Hirtz / MakeUseOf

Când rotiți camera, nu există o viteză reglabilă, dar se mișcă constant când este ținută apăsată, cu opțiunea de a o atinge pentru mai multe ajustări minore. Dacă încercați să urmăriți mai multe pisici în vizualizare live, urmărirea automată a pisicilor poate fi dezactivată printr-o apăsare rapidă a lupei cu amprenta labei din dreapta sus. Acest lucru face un pic mai ușor să vă concentrați asupra animalului de companie căruia doriți să-i aruncați un răsfăț sau să vorbiți atunci când amândoi se mișcă.

Pentru cei preocupați de nivelul de zgomot, rotirea camerei este aproape silențioasă, dacă doriți să vă prindeți animalele de companie în timpul unui pui de somn. Dar dacă vrei să atragi atenția pisicii tale, poți să reglezi volumul sunetului aruncat de răsfăț sau să te angajezi prin intermediul sunetului bidirecțional al dispozitivului.

James Hirtz / MakeUseOf

Ar trebui să vă abonați la Furbo Cat Nanny?

Pentru cei care nu sunt siguri de planul de abonament Furbo, o probă gratuită de treizeci de zile este inclusă la achiziționarea camerei pentru pisici Furbo 360°. Dacă ați achiziționat deja o cameră pentru câini Furbo 360°, de exemplu, acest lucru nu va afecta perioada de încercare gratuită, deoarece se bazează pe fiecare achiziție de cameră independentă.

James Hirtz / MakeUseOf

Deci, sunteți liber să vedeți cum sunt în practică alertele inteligente bazate pe premium, programarea pornirii/opririi camerei, înregistrarea în cloud și videoclipurile zilnice din jurnal, chiar dacă a trecut ceva timp. Cu toate acestea, dacă treceți la planul de bază, veți avea în continuare acces la alertele de mieunat de bază, alături de funcțiile de bază, cum ar fi aruncarea răsfățului și vizualizarea live.

La testarea alertelor inteligente, detectarea persoanelor și activitatea generală a pisicilor au constituit majoritatea notificărilor, iar acestea sunt trimise o dată la treizeci de minute. Dacă pisica ta este deosebit de curioasă de Furbo sau de toboganul său, vei primi și un număr destul de mare de alerte pentru selfie atunci când se uită direct la obiectiv.

  Remediați eroarea DX11 Feature Level 10.0

Pentru alerte de miaunat, nu am gasit nicio pisica inregistrata pe sensibilitate medie; a început să-și capteze vocalizările miaunătoare abia după ce l-am ajustat la sensibilitate ridicată. Așa cum este tipic pentru planurile Nanny, dacă oricare dintre alertele inteligente devine prea mult, sunteți liber să le activați sau să le dezactivați după cum este necesar.

James Hirtz / MakeUseOf

Dacă utilizați o singură cameră, puteți opta să plătiți planul de bază cu 7 USD pe lună sau să plătiți pentru planul premium cu 8 USD pe lună, care acceptă serviciile Nanny pe până la patru camere. După perioada de încercare gratuită, Furbo va oferi și o ofertă specială foarte redusă pentru trei luni sau vă va permite să alegeți între planuri lunare, anuale sau de doi ani.

Setări de vedere pe timp de noapte pentru camera pentru pisici Furbo 360°

Camera pentru pisici Furbo 360° oferă vedere completă pe timp de noapte în alb-negru sau vedere pe timp de noapte color dacă există lumină slabă.

James Hirtz / MakeUseOf

Deci, în funcție de locul în care este plasată camera dvs., veți dori să țineți cont de acest lucru atunci când alegeți să păstrați camera exclusiv într-un singur mod. Pentru rezultate mai sigure, puteți opta pentru a lăsa Furbo să aleagă lăsându-l pe detectarea automată. Dacă aveți prize inteligente sau lumini programate, detectarea automată se poate dovedi neprețuită, mai ales dacă trebuie să părăsiți brusc.

Utilizarea funcției de aruncare a jucăriilor și a tratatului pentru pisici

Când sunteți gata să aruncați dulce, este o idee bună să faceți câteva lovituri de antrenament înainte de a vă stabili o casă permanentă pentru Furbo. Dulciurile mai mici pentru pisici vor parcurge o distanță destul de mare, așa că veți dori să evitați potențialul să lansați ceva sub mobilier sau în alte locații supărătoare. În cea mai mare parte, înălțimea adecvată poate ajuta în acest sens.

James Hirtz / MakeUseOf

În plus, camera pentru pisici Furbo 360° va filma uneori două sau trei delicii la un moment dat, în funcție de dimensiunea acestora. Dacă sunteți deosebit de sensibil cu privire la cantitatea de bunătăți pe care pisica dvs. o primește, poate doriți să evitați să umpleți toboganul de tratare la maximum.

James Hirtz / MakeUseOf

Jucăria cu pene oferă o altă modalitate de a angaja o pisică potențial mai îndepărtată sau mai puțin motivată de mâncare. Este ținut la o distanță adecvată de cameră, așa că nu ar trebui să existe amenințarea de deteriorare. Cu toate acestea, dacă aveți o pisică axată pe joc, cum ar fi una la vârsta de pisoi, ar trebui să utilizați tampoanele lipicioase de la baza Furbo pentru a o menține mai sigură.

James Hirtz / MakeUseOf

Este un mic plus, dar este o opțiune frumoasă pentru a face camera mai primitoare pentru pisicile tale, chiar dacă nu au un instinct de joc sau de vânătoare ridicat.

Ar trebui să cumpărați camera pentru pisici Furbo 360°?

Camera pentru pisici Furbo 360° oferă o varietate de caracteristici specializate care o diferențiază de camerele de securitate tipice. În timp ce unele sunt cu abonament, veți avea în continuare acces la funcțiile standard ale camerei de 360° alături de un distribuitor de jucării și tratare pentru pisici încorporat. Designul este optimizat pentru gospodăriile cu animale de companie.

James Hirtz / MakeUseOf

Dacă doriți să rămâneți mai strâns conectat cu pisicile dvs., merită să încercați dacă credeți că se va integra cu personalitatea și rutinele lor. Va trebui doar să luați în considerare beneficiile și dacă petreceți suficient timp departe pentru a justifica costul investiției (și potențialul abonament în curs).

Cameră pentru pisici Furbo 360

Recomandat

Camera pentru pisici Furbo 360° oferă o combinație specializată de funcții alături de camera sa 1080P, inclusiv opțiunea de a te juca cu pisica ta la distanță printr-o jucărie cu pene, sunet bidirecțional și o funcție de aruncare a răsfățului. Camera pentru pisici Furbo 360° oferă, de asemenea, vedere pe timp de noapte, un unghi larg de vedere și un zoom digital de 4x pentru monitorizare în orice condiție. În combinație cu caracteristicile sale standard, această cameră pentru pisici poate duce mai departe monitorizarea cu funcții de abonament premium pentru a urmări mai atent zonele de îngrijorare.