12/04/2023

Ar trebui să cumpărați o oglindă Lululemon în 2023?

Dacă sunteți entuziasmat de antrenament, este posibil să vă gândiți să cumpărați o oglindă de fitness. Aceste dispozitive vă permit să vă vedeți în timpul unui antrenament, permițându-vă totodată să interacționați cu o interfață cu ecran tactil. Lululemon, o marcă populară de modă de fitness, are propria sa versiune a acestui dispozitiv, cunoscută pur și simplu sub numele de Mirror.

În septembrie 2023, compania a decis să renunțe la vânzările dispozitivului în următoarele luni și să rămână la îmbrăcăminte și accesorii. Deci, ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii Lululemon și ar trebui să vă gândiți în continuare să cumpărați o oglindă?

Ce este o oglindă Lululemon?

Oglinzile de fitness sunt o mică nișă, dar echipamentul de fitness de acasă este incredibil de popular. Și multe mărci duc lucrurile cu un pas mai departe decât banda de alergare sau presa de bancă obișnuită.

Probabil ați văzut mărci precum Peloton oferind hardware de fitness combinate cu cursuri online susținute de instructori profesioniști de fitness. O oglindă de fitness este un dispozitiv inteligent care vă permite să vă vizualizați postura, să urmați antrenamentele și să obțineți feedback în timp real despre performanța dvs. Lululemon Mirror oferă utilizatorilor acces la peste 10.000 de clase de antrenament. Aceasta include chiar și cursuri de antrenament live cu antrenori profesioniști.

Dar Mirror nu este creația lui Lululemon. De fapt, Lululemon a achiziționat Mirror, care era o întreprindere de fitness la acea vreme, pentru 500 de milioane de dolari în 2020. Mirror și-a creat deja hardware-ul de antrenament acasă care permite utilizatorilor să se vadă pe ei înșiși în timpul antrenamentelor interactive. Dar odată cu achiziția lui Lululemon, produsul ar putea fi împins în fluxul principal de fitness.

  6 monede de confidențialitate care sunt diferite de cripto-urile obișnuite

The Mirror a funcționat timp de cinci ani, dar menținerea profitului cu prețul inițial ridicat și taxa lunară a devenit o luptă după ce pandemia de COVID-19 a început să se atenueze și oamenii se puteau întoarce la sală sau în aer liber pentru a face din nou exerciții.

Ca urmare a acestei lupte, Lululemon a decis să semneze un acord de conținut cu Peloton. Cele două companii s-au asociat, Peloton oferind utilizatorilor Mirror propriul centru de conținut de antrenament. Aplicația Mirror Studio va fi eliminată treptat în timpul acestei tranziții.

Cazul a fost același pentru o mulțime de mărci de fitness acasă. Peloton, de exemplu, a trecut prin mai multe runde de concedieri în 2022, afectând mii de angajați. O rundă de concedieri a redus cu 12% din forța de muncă a Peloton.

Ar trebui să cumpărați oglinda Lululemon?

Lululemon Mirror costă 1.500 USD și necesită un abonament lunar de 39 USD, așa că nu este o achiziție mică. De aceea este important să știți dacă aveți cu adevărat nevoie de unul dintre aceste dispozitive. Dar caracteristicile și prețul nu sunt singurul lucru de luat în considerare aici.

Disponibilitatea Lululemon Mirror va avea, de asemenea, un mare impact odată ce vânzările de hardware vor înceta. Deși nu veți putea cumpăra dispozitive noi de la comercianți odată ce stocul se epuizează, probabil că vor exista oportunități de a cumpăra dispozitive Mirror second-hand. Cu toate acestea, prețurile de revânzare ar putea fi chiar mai mari decât prețul inițial dacă cererea este mare.

Pe scurt, probabil că nu este o idee bună să cumpărați Lululemon Mirror în 2023. Având în vedere decizia companiei de a scoate Mirror-ul din magazinele online și de a opri accesul la aplicația sa de fitness pentru smartphone pentru noii utilizatori la sfârșitul anului, se pare că destul de discutat să-ți iei o oglindă în acest moment.

  3 moduri ușoare de a căuta un cont Twitter după numărul de telefon

Cu toate acestea, dacă încă vă gândiți să obțineți o oglindă Lululemon, rețineți că accesul la aplicația Studio va începe să fie întrerupt pentru noii utilizatori la începutul lunii noiembrie 2023, așa că nu aveți la dispoziție foarte mult timp să vă luați oglinda și să vă alăturați.

Dacă aveți deja o oglindă Lululemon, nu vă faceți griji. Veți putea accesa aplicația în continuare chiar și după ce noii veniți nu o mai pot folosi, atâta timp cât v-ați înscris deja pentru un cont. Între timp, dacă ați cumpărat recent o oglindă Lululemon, dar nu erați conștient de această schimbare majoră, compania oferă în continuare returnări în 30 de zile.

Alternative la Lululemon Mirror

Dacă încă sunteți în căutarea unei oglinzi de fitness, dar doriți să evitați oglinda Lululemon, există câteva alternative excelente pe care le puteți lua în considerare.

1. FORME Studio

Oglinda de fitness FORME Studio este similară cu Lululemon Mirror prin faptul că vă permite să participați la antrenamente interactive, să primiți feedback și să urmăriți postura. La înscriere, vi se va oferi propriul antrenor personal, care va fi selectat în funcție de obiectivele și preferințele dvs. Această abordare personalizată este grozavă pentru cei care nu știu cu adevărat ce fel de antrenamente sunt cele mai bune pentru ei și adaugă o notă umană unei experiențe de la distanță.

Studioul FORME oferă și cursuri de mindfulness pentru atunci când doriți să vă relaxați sau să vă răcoriți după un antrenament. Cu toate acestea, este important să rețineți că acest lucru ar duce la o achiziție foarte costisitoare. Dispozitivul în sine vine la 2.495 USD, în timp ce abonamentul costă, de asemenea, 149 USD lunar (deși prima lună va costa doar 49 USD).

  Cum să căutați rapid Google Drive

Spre deosebire de alte oglinzi de fitness, nici nu poți asculta muzica la alegere în timp ce te antrenezi. Dacă aveți nevoie de propriile melodii pentru a intra în zonă, Studioul FORME poate să nu fie pentru dvs. Dacă sunteți mai interesat de antrenamentul cu greutăți decât de cardio, poate preferați FORME Lift, o oglindă de fitness cu extensie de greutate.

2. Tonal

Tonal este o altă oglindă de fitness elegantă, care este deosebit de grozavă pentru haltere. Oglinda are o extensie de greutate pe care o poți folosi pentru a tonifica, oferind în același timp acces la antrenamente cardio și sesiuni de masaj (folosind un dispozitiv Theragun). Una peste alta, oglinda Tonal oferă utilizatorilor acces la peste 1.000 de clase, așa că cu siguranță nu veți avea lipsă de alegere.

Oglinda Tonal costă 3.495 USD și necesită, de asemenea, un abonament lunar de 59,95 USD pentru a accesa antrenamente. Dacă doriți să luați accesoriile inteligente de la Tonal, va exista și un cost suplimentar. Pachetul de accesorii inteligente costă 495 USD în plus, așa că vei cheltui mulți bani dacă vrei să folosești oglinda Tonal la întregul său potențial.

Oglinda Lululemon ar putea fi în curând un lucru din trecut

Deși puteți utiliza în continuare Lululemon Mirror dacă dețineți deja dispozitivul, este înțelept să evitați să vă cumpărați unul chiar acum. Având în vedere eliminarea treptată a Mirror și a aplicației sale Studio, este mai bine să optați pentru o oglindă inteligentă care este încă complet funcțională atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți.

x