Aplicație de mesagerie de grup Android și iPhone pentru birouri

În ultimii câțiva ani, Autodesk a adus o varietate de aplicații deosebit de bune atât pentru Android, cât și pentru iOS, inclusiv faimoasele Pixlr Express, Pixlr-o-matic, AutoCAD 360, Sketchbook Mobile și o varietate de altele. Se alătură arsenalului remarcabil al dezvoltatorului Autodesk Instant, un client de chat de grup destinat locurilor de muncă și clienților corporativi, disponibil atât pe Android, cât și pe iOS. Vom arunca o privire mai profundă imediat după salt.

Aplicația lansată recent vorbește eleganță de la început, oferind o interfață curată și îngrijită, care se conformează foarte mult cu tema „Halo” pe care aplicațiile au luat-o de la Ice Cream Sandwich. Totuși, de aici încep lucrurile ciudate. Vedeți, Instant este în principal ca WhatsApp și Viber, deoarece necesită un număr de telefon pentru a începe (și a vă înregistra), și cel puțin în acest moment, aplicația funcționează doar cu numere de telefon mobil din SUA (veți primi un text de confirmare) . Prin urmare, dacă vă aflați în altă parte, nu aveți noroc, cel puțin în acest moment.

Următorul pas este să vă creați profilul, care include practic numele complet și adresa de e-mail de la serviciu. Acest lucru mă duce și la cea de-a doua mea parte cu Instant – dacă ați fi putut să-l conectați cu un Cont Google, ar fi avut mult mai mult sens din perspectiva utilizării la locul de muncă, deoarece multe organizații folosesc Google Apps în acest scop . Cu toate acestea, gestionarea contactelor de la Autodesk Instant rămâne limitată la agenda dvs. și astfel veți putea comunica cu persoanele pe care le aveți deja în listă.

  Primiți notificări prin e-mail la care puteți răspunde de oriunde [Android]

Acum vine partea bună. Aplicația vizează practic nu conversații individuale (nu că nu este posibil), ci mai degrabă către comunicarea de grup și alte primării virtuale (pe bază de text). Puteți crea grupuri pentru proiecte individuale, echipe, comunități etc. și puteți difuza mesaje care includ text, imagini, clipuri video și chiar locație. Apoi, dacă trebuie să purtați o conversație mai personală, apelurile pot fi inițiate direct din aplicație. Cea mai bună parte este că, deoarece contactele sunt legate prin numere de telefon, mesajele vor fi transmise chiar și către acele persoane care nu au instalat Instant.

S-ar putea întreba de ce aveți această aplicație când aveți deja e-mail, Google Hangouts și chiar WhatsApp. Cel mai mare avantaj de a avea Instant (care este și cel mai mare neajuns al lui, oricât de ironic ar fi), este că aplicația comunică prin intermediul telefoanelor mobile. Nu toată lumea va verifica e-mailul tot timpul (și împingerea vă distruge cu adevărat bateria), dar puteți paria că vor avea întotdeauna acoperire celulară. Prin urmare, devine extrem de util să partajați actualizări rapide, locații de întâlnire, imagini pentru un proiect dat etc. Orice altă soluție necesită fie instalarea unei anumite aplicații, fie configurarea unei setări, dar Instant funcționează.

Autodesk Instant este disponibil gratuit în Google Play Store și va funcționa pe orice telefon Android care rulează Gingerbread (2.3) sau o versiune ulterioară.

Instalați Autodesk Instant pe Android

Instalați Autodesk Instant pe iOS