Multitasking-ul oferă utilizarea în fereastră a mai multor aplicații Android comune

Multitasking-ul este una dintre cele mai bune caracteristici de pe Android. Indiferent dacă treceți de la o aplicație la alta sau dacă accesați rapid setări și comutări, trebuie să apreciați capacitățile de multitasking ale platformei. În cazul în care nu sunteți mulțumit de implementarea implicită, puteți oricând să descărcați o gamă largă de aplicații din Magazinul Play pentru a face procesul și mai intuitiv. O astfel de aplicație este Multitasking de la OryonCorp, o soluție de multitasking simplă, dar puternică, care scoate o pagină din sistemele de operare desktop. Practic, vă permite să utilizați simultan aplicații utilizate în mod obișnuit, cum ar fi Browser, Calculator, Cameră și File Explorer în ferestre plutitoare separate. Detalii de urmat.

În loc să comutați între aplicațiile pe ecran complet, Multitasking vă permite să deschideți un set de aplicații de bază în propriul Windows, permițându-vă să le repoziționați liber și să utilizați una sau mai multe aplicații odată. Desigur, cantitatea de aplicații care pot fi deschise și utilizate simultan va varia pentru fiecare utilizator, în funcție de dimensiunea ecranului dispozitivului său. Aplicația este mai potrivită pentru tablete, evident, dar funcționează bine pe smartphone-uri.

Odată activat, Multitasking începe să ruleze în fundal, permițându-vă să trageți într-o bară laterală din marginea stângă a ecranului (modificabil din setările aplicației). Bara laterală conține diverse aplicații, inclusiv, dar fără a se limita la, Calculator, Busolă, Monedă, Galerie, Hartă, Music Player și multe altele. Partea bună este că puteți deschide Multitasking peste orice altă aplicație.

Odată ce o aplicație este lansată, o puteți repoziționa, închide, redimensiona, ascunde sau maximiza fereastra la ecran complet. Redimensionarea se face printr-o simplă ciupire pentru a mări, în timp ce pentru a repoziționa, trebuie doar să trageți o fereastră de bara de sus. De asemenea, puteți salva dimensiunea ferestrei unei aplicații, astfel încât să se deschidă exact la aceeași dimensiune de fiecare dată.

  5 moduri de a genera o sumă de verificare a fișierelor MD5 (Windows și Android)

Ca și alte aplicații Android de acest fel, Multitasking-ul este foarte personalizabil. Ecranul Setări găzduiește câteva opțiuni, de la specificarea zonei de activare și a poziției barei sale laterale până la comutarea efectului de animație.

Aplicația are, de asemenea, o versiune Pro care elimină reclamele și oferă mai multe aplicații și funcții. Veți găsi mai jos linkuri din Magazinul Play către ambele variante.

Instalați Multitasking din Play Store (Liber)

Instalați Multitasking Pro din Play Store (Plătit)