Aplicația populară de transfer de fișiere pentru Android Pushbullet vine pe iPhone

În zilele noastre, în care avem astfel de servicii capabile de partajare a fișierelor, iOS încă mă obligă să transfer fișiere către și de la un computer pe medii arhaice. Trebuie să trimiteți rapid câteva capturi de ecran de pe iOS pe PC? Folosește e-mailul. Link-uri web? Folosește Pocket. Note? Utilizați Evernote. Liste de lucruri de făcut? Există Evernote. Este un sistem foarte dispersat și destul de enervant dacă mă întrebați pe mine. Mă uit la Pushbullet pe Android ca o potențială soluție la această problemă de mult timp și, din fericire, aplicația este acum disponibilă pe iOS. Cât de bine funcționează în ecosistemul de aplicații mai strâns al Apple? Să aflăm după salt.

Spre deosebire de Android, nu există nicio aplicație pentru Windows pentru Pushbullet pe iOS. În prezent este în beta deschisă; echipa Pushbullet caută teste beta. Deocamdată, va trebui să vă descurcați cu extensia oficială Chrome și cu site-ul oficial.

Iată ce face Pushbullet: este răspunsul singular la întrebarea „Trebuie să partajez XYZ de pe desktop pe telefon, ce serviciu ar trebui să folosesc?” Note, fotografii, liste de activități, adrese, link-uri – lucruri comune, într-adevăr. Cu toate acestea, dacă ceva nu se încadrează în definiția tipurilor de date menționate mai sus, aveți opțiunea de a trimite orice fișier atâta timp cât acesta este sub 25 MB.

Este ușor să partajați din extensia Chrome. Faceți clic dreapta pe orice link, fotografie, text evidențiat și aveți opțiunea de a-l trimite către iPhone prin Pushbullet. Făcând clic dreapta pe orice spațiu gol, vă permite să trimiteți și o captură de ecran a filei complete, dar nu a funcționat tocmai pentru mine în timpul testării. Pentru a partaja fișiere și propriile note/liste de activități, va trebui să utilizați Pushbullet.com.

  Cum să utilizați Spotify AI DJ [Android, iOS, Desktop App]

Pe de altă parte, partajarea este la fel de ușoară de la iOS la desktop. Puteți partaja toate tipurile de fișiere menționate mai sus (fotografii, note, link-uri), cu excepția – știți – fișierele reale stocate pe dispozitivul dumneavoastră. Aceasta nu este vina lui Pushbullet, având în vedere că Apple nu expune utilizatorilor sistemul de fișiere iOS subiacent. Ceea ce poate face Pushbullet, cu siguranță, este să fie ca aplicația „Fișiere” – să devină sistemul de fișiere. Simt că cer prea multe de la echipă, dar de asta va fi nevoie pentru ca aceasta să devină adevărata soluție pentru partajarea rapidă a fișierelor.

În scopuri de testare, am distribuit capturi de ecran de la iOS la PC și legături de la PC la iOS. Cel din urmă a funcționat grozav, dar primul nu a fost la fel de neted. A trebuit să trimit capturile de ecran una câte una; e-mailul sau Dropbox sunt încă mai eficiente în acest domeniu.

Totuși, chiar și în forma sa relativ slabă (comparativ cu aplicația Android), este o soluție excelentă pentru partajarea fișierelor de bază către și de la iOS și PC.

Instalați Pushbullet pe iOS

Instalați Pushbullet pe Chrome

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre Pushbullet lăsând un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.