Acum browserul oferă navigare web curată pe Android cu suport Flash

Nu lipsesc browserele web în Magazinul Google Play. Google Chrome, de exemplu, este o alegere bună dacă doriți viteză, o interfață de utilizare impresionantă și o mulțime de funcții. Opera, Maxthon, Mercury și Next etc. sunt, de asemenea, alternative excelente la oferta de acțiuni, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje. Pentru a arunca o privire asupra celor mai bune din grup, consultați această compilație de aplicații de browser pe care am acoperit-o încă din 2013. Acum, Browser este noul copil din bloc care oferă o experiență rapidă de navigare pe web precum Chrome, dar ceea ce îl diferențiază este design super-ușor, cântărind doar câțiva kiloocteți. Să aruncăm o privire mai atentă.

Interfața cu utilizatorul Now Browser cuprinde o bară de file asemănătoare lui Mercur, cu un aspect curat, minimal și un câmp de adresă dedesubt cu un mic buton roată în dreapta pentru a accesa meniul său. Acceptă redarea Flash, permite marcarea și navigarea privată.

Aplicația acceptă și diverse tipuri de gesturi pentru navigare. De exemplu, glisarea de la stânga la dreapta vă duce înainte, în timp ce opusul navighează la pagina anterioară din aceeași filă. Atingerea de două ori oriunde în cadrul unei pagini ajustează nivelul de zoom pentru a se potrivi paginii pe ecran, în timp ce apăsarea lungă a unei file o închide. De asemenea, puteți apăsa lung butonul Înapoi de pe dispozitiv pentru a ieși din browser.

Atingerea butonului mic roată pe care l-am menționat mai devreme vă oferă acces la Istoric, Marcaje și partajarea în aplicație. Din același ecran, puteți, de asemenea, să lansați o nouă sesiune Incognito (navigare privată), să adăugați pagina curentă la marcaje și să navigați la Setări.

  Aplicația populară de întreținere a casei BrightNest vine pe Android

Ecranul de setări găzduiește o mulțime de setări pe care le puteți modifica în funcție de preferințele dvs. de navigare. De exemplu, User Agent poate fi schimbat de la implicit la desktop, mobil sau personalizat, accesul la locație, modul ecran complet și suportul Flash Player pot fi activate sau dezactivate. În afară de asta, puteți schimba motorul de căutare implicit, puteți specifica adresa URL a paginii de pornire și multe altele din Setări avansate.

Acum Browserul are și o variantă Pro care oferă avantaje suplimentare, cum ar fi modul X Connectionsave care economisește trafic 3G, accelerare JavaScript și multe altele. Am adăugat mai jos linkuri Play Store la ambele versiuni.

Instalați acum browserul din Play Store (Liber)

Instalați Now Browser Pro din Play Store (Plătit)