Spoiler Shield ascunde spoilere de pe Facebook și Twitter pe Android, iOS

Spoilers – toți îi blestemăm (și pe cei care vărsă cu răutate boabele). Sunt ca partea întunecată a internetului care deține puterea de a ne distruge emisiunile TV, cărțile, filmele și chiar evenimentele sportive preferate. Dacă întrebați care este principala sursă de spoilere în aceste zile, atunci toate degetele vor îndrepta către rețelele sociale. Dar adevărul trist este că nu este atât de ușor să eviți servicii precum Twitter și Facebook în zilele noastre, mai ales când sunt cele mai bune platforme pentru a fi cu ochii pe ultimele tendințe. Silencer pentru Chrome vă ajută să evitați să întâlniți spoilere în timp ce navigați pe site-urile de rețele sociale de pe desktop. Pentru dispozitivele mobile, există Spoiler Shield, o aplicație gratuită pentru iOS și Android care blochează mențiunile de emisiuni TV și sport populare pe Facebook și Twitter.

Spoiler Shield nu are setări complicate. De fapt, odată instalat, începe să-și lucreze singur magia. Bineînțeles, îl puteți personaliza după bunul plac, activând „Shields” pentru emisiunile și jocurile pe care intenționați să le urmăriți. Pentru a-l configura, mai întâi trebuie să adăugați conturile dvs. de Facebook și/sau Twitter.

Odată ce vă aflați pe ecranul de pornire al aplicației, Spoiler Shield vă permite să vă accesați feedurile din oricare dintre rețelele sociale. Acţionează ca un substitut al aplicaţiilor oficiale. Puteți posta tweet-uri și actualizări de stare și le puteți vedea de la alții derulând în jos. Toate postările din fluxul dvs. de știri apar așa cum ar trebui, singura diferență fiind că aplicația cenzurează automat orice mențiuni ale emisiunilor sau jocurilor pe care le-ați blocat. Pentru a selecta emisiunile și jocurile pe care doriți să le filtrați, glisați din partea stângă a ecranului și navigați la ecranul „Shields”.

  Cele mai bune 10 aplicații de apelare pentru Android

Aplicația vă permite să blocați spoilerele dintr-o varietate de sporturi (NFL, MLB, NBA) și emisiuni TV populare (Arrow, American Idol, Homeland, WWE, The Walking Dead, Vampire Diaries). Rețineți că conținutul asociat va fi ascuns doar în aplicația în sine. Nu afectează aplicațiile oficiale Facebook și Twitter și nici nu ascunde spoilere de pe site-urile lor mobile.

Spoiler Shield este disponibil gratuit în iTunes App Store și Google Play Store. Descărcați-l pe dispozitivul dvs. din linkurile furnizate mai jos.

Instalați Spoiler Shield pe Android

Instalați Spoiler Shield pe iOS