Aplicația populară de management de proiect Basecamp acum disponibilă pe Android

Dacă ați folosit o mulțime de aplicații de management de proiect, cel mai probabil veți fi familiarizat cu Basecamp, un instrument popular de management de proiect online. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acesta, Basecamp este un instrument premium folosit de companii și persoane care caută o modalitate de a-și organiza sarcinile și proiectele, de a le atribui altora din echipa lor, de a comunica între ei și de a ține evidența ideilor și de a respecta termenele limită. Serviciul a lansat o aplicație nativă pentru iPhone la începutul anului 2013 și aproape un an mai târziu și-a făcut drumul oficial către Android Basecamp. Aplicația, care este disponibilă gratuit în Magazinul Google Play, va permite utilizatorilor să acceseze și să-și gestioneze contul Basecamp și să rămână la curent cu proiectele lor Basecamp în mișcare. Asemănător cu omologul său bazat pe web, aplicația mobilă are o interfață simplă și un set de instrumente de management de proiect cu adevărat la îndemână.

Aplicația Android este gratuită, dar va trebui să aveți un cont Basecamp plătit pentru a o utiliza. Planurile de prețuri variază în prezent între 20 USD și 150 USD pe lună, un pachet anual mare de 3000 USD, oferind utilizarea nelimitată a aproape tot, precum și o perioadă de încercare de 60 de zile pentru cei care doresc să încerce înainte de a plăti bani. Utilizatorii care sunt noi la Basecamp vor trebui să se înscrie pe web, deoarece aplicația nu are o opțiune de înscriere pe ecranul de conectare.

Odată autentificat, veți putea să accesați proiectele existente, să publicați comentarii la discuții, să încărcați fișiere și să vedeți progresul sarcinilor curente. Aplicația vă permite, de asemenea, să creați și să gestionați noi sarcini și liste de activități de la zero. Meniul de navigare, care poate fi tras din partea stângă a ecranului, vă permite să navigați în diferite zone ale aplicației, și anume un calendar care arată evenimentele zilnice, profilul Basecamp, precum și cronologia activității.

  Cum să dezactivezi OK Google pe Android

Secțiunea Explore Basecamp vă permite să creați conținut nou atingând butonul „+” din colțul din dreapta sus. Aceasta vă permite să publicați un mesaj nou, să încărcați un atașament, să creați un document text, să adăugați un eveniment etc.

Puteți descărca gratuit aplicația Basecamp pentru Android din Magazin Play prin linkul de mai jos.

Instalați Basecamp din Play Store