Calculator de fracțiuni Android cu soluții pas cu pas

Matematica poate pune dificultăți chiar și pentru cele mai strălucite minți dintre noi. Dacă te găsești (sau pe cineva pe care îl cunoști) te lupți adesea cu cursul de matematică, atunci nu ești singur. Pe partea bună, există o întreagă varietate de aplicații mobile care vă pot ajuta în timpul acestor cursuri grele de matematică. O astfel de aplicație pe care am întâlnit-o recent este DLD Calc, un calculator gratuit de fracții pentru Android, care îți scapă povara de pe umeri atunci când vine vorba de rezolvarea celor mai descurajatoare probleme cu fracții. Aplicația afișează fiecare pas dintr-un calcul care implică fracții pentru a ajuta studenții de la matematică de bază să descopere greșelile în propriile soluții. Detalii după pauză.

La prima vedere, DLD Cal pare o aplicație de calculator simplă, fără valoare adăugată, dar săpați mai adânc și veți descoperi că este un instrument extrem de util, care face mai mult decât să vă ofere răspunsul la un calcul dificil. Ceea ce îl face diferit de un calculator standard este că vă arată întreaga soluție, pas cu pas. Aspectul DLD Calc arată destul de asemănător cu o aplicație de calculator standard.

În ceea ce privește funcționalitatea, puteți utiliza această aplicație pentru a efectua toate calculele aritmetice de bază, precum și pentru a rezolva fracții complexe. Păstrează automat o înregistrare a valorii de intrare și o afișează deasupra aspectului butoanelor.

Calculatorul oferă toate funcțiile care se găsesc în orice calculator standard, neștiințific. Aspectul este de asemenea optimizat pentru orientare peisaj; tastatura este împărțită automat în două grupuri, câte unul pe fiecare parte a ecranului.

  Un nou Stlye Of App Launcher în curs de realizare, vine cu API [Android]

Când apăsați butonul Egal, soluția pas cu pas este afișată pe un ecran separat, așa cum se arată în captura de ecran de mai jos.

Nota editorului: Observați cum aplicația nu pierde nici măcar cei mai mici și simpli pași din calcul. Nu le oferă doar răspunsuri rapide care să-i ajute să treacă rapid prin temele de matematică; de fapt îi învață cum să ajungă ei înșiși la răspunsuri.

Aplicația este disponibilă gratuit în Magazinul Play. Îl puteți descărca pe dispozitivul dvs. Android din linkul de mai jos.

Instalați DLD Calc din Play Store