Aplicația oficială de arhivare RAR acum disponibilă pentru Android

Pentru cei neinițiați, utilitarele de comprimare a fișierelor pot fi destul de confuze din cauza unui număr uluitor de formate de fișiere, multe dintre care sunt acceptate doar de aplicații specifice. Pentru utilizatorii puternici dintre noi, un instrument de compresie trebuie să aibă și setări avansate pentru a ajusta fiecare mic detaliu. Majoritatea oamenilor obișnuiau să folosească instrumente de comprimare a fișierelor pe computere, dar de la apariția smartphone-urilor puternice, sarcina a devenit comună și pe dispozitivele mobile. Găsirea unei aplicații bune de compresie a fișierelor, totuși, poate fi o sarcină confuză, cu excepția cazului în care aplicația provine de la un dezvoltator autorizat. RAR gratuit pentru Android de la RARLAB – echipa din spatele WinRAR – își propune să ajute.

Aplicația este concepută pentru a vă permite să creați fișiere RAR și ZIP – două dintre cele mai populare formate de arhivă – pe lângă repararea elementelor deteriorate. De asemenea, puteți extrage arhivele existente RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ. RAR pentru Android este, de asemenea, conceput pentru a folosi mai multe nuclee CPU ale dispozitivelor moderne pentru a accelera lucrurile.

Interfața simplă și funcțională a aplicației o face intuitivă atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. Exploratorul de fișiere integrat afișează lista de elemente stocate pe stocarea internă sau externă a telefonului și vă permite să extrageți arhivele într-o clipă. Puteți selecta mai multe arhive simultan și le puteți extrage în aceeași locație, într-un anumit director sau într-un folder nou, ștergeți, copiați și lipiți. De asemenea, utilizatorii pot extrage și arhiva fișiere în lot pentru a-și economisi timpul.

  Salvați, adnotați și partajați fragmente web pe Android cu Nimbus Clipper

Când vine vorba de opțiuni de arhivare, aplicația vine în pachet cu multe setări de bază și avansate. Nu numai că puteți alege tipul de arhivă, setați o parolă și creați arhive solide, ci și specificați tipul de compresie, câte părți să împărțiți fișierul, precum și dimensiunea personalizată a arhivei. Există o filă Opțiuni sub Opțiuni de arhivare, unde puteți comuta o varietate de parametri suplimentari pentru a se potrivi nevoilor dvs., inclusiv:

Testați fișierele de arhivă
Creați arhive separate (pentru fiecare articol)
Utilizați suma de verificare a fișierului BLAKE2
Arată timpul de arhivare
Masca de nume de arhivă

Instrumentul vă permite, de asemenea, să salvați presetări de profil ale opțiunilor de arhivare selectate pentru o utilizare ulterioară.

Pentru extragerea fișierelor, puteți specifica calea de destinație și puteți alege dacă să suprascrieți elementele existente la dezarhivarea sau anularea rarității fișierelor.

O altă caracteristică ingenioasă este că puteți adăuga articole utilizate frecvent la favorite pentru a le accesa rapid mai târziu. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza bara de navigare glisantă, care poate fi vizualizată glisând dinspre marginea stângă a ecranului.

În general, un instrument de arhivare bine conceput, cu o cantitate respectabilă de opțiuni de personalizare și caracteristici suplimentare. Puteți descărca gratuit aplicația din linkul de mai jos.

Instalați RAR pentru Android din Play Store