09/25/2022

9 Software de prezentare a bisericii pentru a oferi cele mai bune servicii

Software-ul de prezentare a bisericii dă putere bisericilor să se angajeze în slujbele congregației lor.

Funcția permite prezentarea și participarea la congregație prin filmarea videoclipurilor, realizarea de prezentări PowerPoint, versurile cântecelor și alte informații pe un ecran mare.

Puteți găsi, de asemenea, software de prezentare a bisericii după numele de software de proiectare a bisericii sau de software de prezentare a închinarii. Acest software vă rezolvă toate problemele de prezentare, cum ar fi cântecele și versurile, versetele biblice etc. Pe măsură ce progresele tehnologice preiau controlul, serviciile de închinare trebuie să rămână, de asemenea, actualizate. Acest lucru ajută la atragerea mai multor oameni la biserică și oferă o notă modernă localului.

De ce ar trebui să folosim software-ul de prezentare a bisericii?

 • Permite participarea congregației la închinare – Un software de prezentare a bisericii vă dă putere să activați participarea congregației în timpul închinării.
 • Oferă o congregație multilingvă cu acces rapid la scripturi – Un software de prezentare a bisericii poate fi cea mai bună soluție pentru cei care înțeleg o singură limbă. Va oferi acces multilingv, rezolvând astfel bariera lingvistică.
 • Vă permite să accesați rapid informații importante – Puteți stoca informații importante prin intermediul software-ului și să le accesați folosind orice software de prezentare a bisericii.

Caracteristicile unui software de prezentare a bisericii

Unele dintre caracteristicile cheie ale software-ului de prezentare a bisericii sunt:

 • Facilitatea de a transmite în flux prezentări în timpul închinării.
 • Funcție de redare video.
 • O opțiune de a crea diapozitive personalizate, astfel încât cineva să poată transmite notificări și mesaje esențiale.
 • Gestionarea aspectului și opțiunea de a crea diapozitive personalizate.
 • Suport pentru traducerea Bibliei în mai multe limbi.
 • Biblioteca media care acceptă liste de redare de pe YouTube, Spotify și VLC.
 • Telecomandă
 • Afișare scenă
 • Afișează suport pe mai multe ecrane.

Acum că sunteți la curent cu unele software de prezentare a bisericii, precum și despre caracteristicile acestora, permiteți-ne să explorăm unele dintre cele mai bune software-uri pe care le puteți încerca.

Altarlive

Puteți verifica calitatea angajării și urmăriți toți cei care participă la sesiunile live. De asemenea, puteți crește numărul de vizitatori. Altarlive înlocuiește zoom-ul și oferă o interfață ușor de utilizat.

Caracteristici

 • Ușor de utilizat – Interfața software-ului Altarlive este ușor de utilizat și extrem de ușor de utilizat. Tu și echipa ta poți învăța folosind software-ul și poți gestiona lucrurile cu ușurință.
 • Sesiuni de antrenament – ​​Aplicația oferă sesiuni de antrenament, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la antrenament și procedura de învățare.
 • Prezentări online captivante – Puteți crea prezentări online captivante și continuați să verificați cine le vede și cine doar omite prezentările online.

Altarlive este cea mai bună soluție pentru problemele online, deoarece vă permite să oferiți servicii de prezentare online congregației dvs.

OpenSong

OpenSong este un software de prezentare a bisericii care vă ajută să gestionați și să creați versuri, proiecții pe computer, foi de plumb și acorduri. Este gratuit, așa că nu trebuie să plătiți niciun ban pentru a-i accesa funcțiile.

  Marcaje subțiri vă permit să personalizați bara de marcaje [Firefox]

Caracteristici

 • Prezentări live – aveți opțiunea de a crea prezentări live frumoase folosind fundalul de mișcare și temele încorporate.
 • Fonturi personalizate și dimensiunea fontului – Adăugați textul dorit cu dimensiunea și culoarea fontului personalizate la alegere.
 • Foi de versuri – Transpuneți acordurile în foi și obțineți acces la funcții premium cu acest software open-source.

Software-ul OpenSong vă dă dreptul să prezentați congregației dumneavoastră prezentări excelente la biserică. Caracteristicile sale sunt cele mai bune, iar interfața aplicației este ușor de utilizat.

Închinare ușoară

Puteți folosi Închinare ușoară software pentru a obține o soluție completă la toate problemele de prezentare. Instalați software-ul și obțineți acces la funcțiile premium cu pachetul lor premium. Plătiți o sumă minimă și obțineți acces la funcțiile pe care le-ați dorit întotdeauna.

Caracteristici

 • Interfață ușor de utilizat – Interfața ușor de utilizat a aplicației facilitează realizarea sarcinilor.
 • Ușor de utilizat – Software-ul este ușor de utilizat, iar interfața este atât de fluidă încât nu vă veți plânge niciodată de nimic.
 • Aspecte și fundaluri frumoase – Când achiziționați versiunea premium, vă veți da seama că întotdeauna merită. Fundalurile premium și machetele frumoase îți vor atrage întotdeauna atenția și vor adăuga o notă de eleganță diapozitivelor tale.

După cum sugerează și numele, aplicația Easyworship face prezentările în biserică ușoare. Puteți să vă îndepliniți cu ușurință sarcinile și să adăugați machetele și fundalurile care vă plac.

Quelea

The Quelea software-ul vă permite să încorporați cele mai bune caracteristici ale tuturor programelor de prezentare a bisericii și să rezumați toate acestea într-un singur software, astfel încât sarcinile dumneavoastră să fie îndeplinite rapid și fără efort.

Caracteristici

 • Suport pentru fundal video – Puteți selecta și adăuga videoclipuri preferate în fundalul prezentării dvs. utilizând software-ul Quelea.
 • Vizualizarea scenei – Software-ul Quelea vine cu o vizualizare a scenei care îți dă dreptul să arăți acordurile trupei tale pentru o experiență muzicală fără întreruperi.
 • Multilingv – Puteți accesa interfața Quelea în suedeză, maghiară, olandeză, portugheză, germană, engleză, spaniolă etc.

Caracteristica de a accesa aplicația în mai multe limbi este unul dintre principalele motive din spatele popularității acestui software. Puteți instala instrumentul și îl puteți utiliza pentru a vă îndeplini sarcinile. Este un software excelent de prezentare a bisericii și ușor de învățat.

Ecran mare

The Ecran mare Software-ul de prezentare a bisericii este un software divers și ușor de utilizat, care vă permite să adăugați teme personalizate și videoclipuri în buclă de fundal pentru a vă bucura de o experiență perfectă.

Caracteristici

 • Ușor de utilizat – Învățarea software-ului și a funcțiilor sale este ușoară și oricine poate învăța rapid să folosească instrumentul, fără probleme.
 • Teme uimitoare – Software-ul are multe teme unice pe care le puteți utiliza în timp ce proiectați și planificați prezentări. Le puteți adăuga după alegerea dvs. și puteți crea diapozitive frumoase.
 • Temporizatoare personalizate – Adăugarea temporizatoarelor personalizate buclelor video și textelor este ușoară. Urmați pașii corespunzători și sarcina dvs. va fi îndeplinită într-o clipă.
 • Axat pe locație – Puteți partaja cu ușurință sunet, videoclipuri și imagini între diferite locații folosind software-ul BigScreen.
 • Ieșiri și tranziții nelimitate – Software-ul BigScreen vă dă dreptul să adăugați mai multe sunete, tranziții, fonturi și videoclipuri într-o singură prezentare.
  Cum să redenumești folderele pe un iPhone sau iPad

Acum că ați trecut prin toate caracteristicile software-ului BigScreen, ar trebui să-l încercați și să îl utilizați ca software de prezentare a bisericii. Acest lucru vă va oferi o idee perfectă despre utilizarea sa.

Viața de credință

Puteți colabora cu întreaga ta echipă folosind Viața de credință software de prezentare a bisericii. Majoritatea programelor software pot funcționa doar cu un singur dispozitiv, ceea ce face ca sarcina să fie obositoare. Prin urmare, Faithlife își propune să împartă volumul de muncă și să îl împartă cu echipa dvs., astfel încât să puteți îndeplini cu ușurință sarcinile fără prea multă sarcină de lucru.

Caracteristici

 • Software-ul Faithlife este construit ținând cont de faptul că întreaga echipă poate împărți munca și poate funcționa împreună pentru a crea modele și diapozitive și a împărtăși toată munca.
 • Management tehnic ușor
 • Formarea voluntarilor durează mai puțin de 5 minute.
 • Software-ul Faithlife oferă diapozitive încorporate, proiectate profesional.
 • Planifică serviciile cu echipa ta cu telecomandă. Indiferent în ce parte a lumii vă aflați, puteți să vă ghidați echipa și să planificați serviciile împreună cu funcția de control de la distanță.

Cu atât de multe caracteristici unice, software-ul Faithlife este unul dintre programele de prezentare a bisericii ușor de utilizat, care vă dă dreptul să-i impresionați pe cei din jur. Puteți instala aplicația și puteți profita de toate funcțiile pe care le oferă.

Instrumente de cult

Instrumente de cult creați software care vă ajută să îmbunătățiți experiența de congregație a întregii dvs. echipe. WorshipTools este un software simplu, ușor de utilizat și ușor, conceput pentru a oferi o experiență de lucru exclusivă bisericilor și ministerelor.

Caracteristici

 • Planificare și programare – Puteți să vă construiți și să vă planificați serviciul, să adăugați melodii, detalii și alte informații pe diapozitiv și să îl prezentați într-un flux perfect. Puteți partaja și imprima fiecare pagină separat, astfel încât să nu vă faceți griji pentru nimic în timp ce lucrați cu WorshipTools.
 • Suport muzical – WorshipTools vă permite să redați melodii cu încredere și fără întrerupere. Muzicienii pot accesa o aplicație de versuri și o foaie de acorduri pentru o experiență muzicală fluidă.

WorshipTools este unul dintre cele mai faimoase programe de prezentare a bisericii care oferă caracteristici importante cărora nu le puteți spune niciodată nu. Instalați software-ul și obțineți o experiență perfectă fără costuri.

Zionworx

Zionworx este un software ușor de învățat pe care îl puteți folosi pentru prezentări în biserică. Este ca o cutie de instrumente all-in-one care vă ajută să prezentați videoclipuri, audio, prezentări de diapozitive PowerPoint etc. Puteți planifica o experiență de biserică perfectă pentru publicul dvs. cu doar câțiva pași simpli.

Caracteristici

 • Format video ușor – software-ul Zionworx acceptă toate formatele video și este ușor de utilizat. Puteți adăuga fundaluri în mișcare și puteți edita prezentarea așa cum doriți. De asemenea, puteți adăuga text la alegere fără prea multe bătăi de cap.
 • Aspect inteligent de text – Aspectul inteligent de text vă permite să ajustați dimensiunea fontului și să permiteți textului să curgă pe diapozitive. Redarea textului este lină și vă permite să editați și să adăugați text așa cum doriți.
 • Înregistrare ecran – Puteți înregistra ieșire live și puteți crea conținut video nou folosind software-ul Zionworx.
 • Clonarea aplicației – Această funcție de clonare a aplicației a software-ului Zionworx vă dă dreptul să utilizați orice aplicație alături de aplicația curentă. Acest lucru vă ajută să utilizați apeluri zoom, un browser sau un software de editare în timp ce prezentați.
 • Vizualizare de la distanță – Imaginați-vă că controlați aplicația și funcțiile sale în timp ce o setați de la distanță. Instrumentul Zionworx vă permite să utilizați în mod flexibil un telefon sau o tabletă cu un afișaj sincronizat.
  Top 19 instrumente de testare a software-ului pe care să le cunoști ca tester

Cu atât de multe funcții, Zionworx a devenit aplicația pe care te poți baza întotdeauna pentru prezentările în biserică. Caracteristicile sunt unice, la fel și interfața cu utilizatorul. Folosește-l o dată și nu vei fi niciodată dezamăgit.

Împărtășește credința

The Prezentator Sharefaith este un software de prezentare a bisericii care vă ajută să transformați prezentările Powerpoint în prezentări de închinare. Tot ce ai nevoie este un PC, iar sarcina ta va fi îndeplinită rapid și fără probleme. Software-ul este ușor de utilizat, simplu și are funcții puternice.

Caracteristici

 • Bibliotecă grafică de adorare – Sharefaith are o galerie grafică masivă care vă ajută să adăugați grafice frumoase din biblioteca lor vastă. Puteți accesa mii de videoclipuri, imagini, fundaluri și imagini cu software-ul Sharefaith.
 • Temporizatoare personalizate cu numărătoare inversă – Software-ul vă permite să adăugați un temporizator la videoclipurile și graficele dvs. conform voinței dvs. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați fundalul și să personalizați textul, videoclipul, sunetul etc.
 • Baza de date mare de închinare – Baza de date încorporată vă permite să adăugați videoclipuri personalizate, versuri, construcție de cântece accesibilă și foi grafice la prezentările dvs. Trebuie să ai un cont Song Select pentru a putea adăuga versuri la prezentările tale.
 • Plugin pentru software Worship – Puteți utiliza software-ul Sharefaith pentru biserici mici sau mijlocii. Acceptă un plugin unic care ajută la prezentările PowerPoint și oferă un serviciu frumos de închinare.

Sharefaith Presenter necesită Office 365 sau Windows 10 pentru a funcționa. Puteți obține software-ul și îl puteți utiliza ca software de prezentare a bisericii.

Concluzie

Prezentările dumneavoastră în biserică ar trebui să fie captivante și religioase. Crearea de prezentări devine agitată, astfel încât este posibil să aveți nevoie de software de prezentare a bisericii. Am enumerat unele dintre cele mai bune software de prezentare a bisericii pentru a vă ajuta să îndepliniți scopul.

Acum că știți despre unele dintre cele mai bune software de prezentare a bisericii, puteți selecta unul care se potrivește cel mai mult nevoilor dvs. și oferă funcții premium. Creează prezentări captivante, adaugă versuri, acorduri de sunet, fonturi, tranziții etc. la prezentarea ta și oferă spectatorilor atmosfera pe care și-au dorit-o întotdeauna.

x