09/25/2022

8 cele mai bune servicii Music Smart Link de folosit astăzi

A fi un bun muzician nu este suficient pentru a deveni un artist de succes.

Trebuie să vă concentrați și pe strategia de marketing și nimic nu este mai bun decât linkurile inteligente muzicale pentru a vă gestiona eforturile de marketing și promovare.

În zilele noastre, primele impresii sunt cruciale pentru comercializarea muzicii tale. Pe lângă branding și prezența online constantă, artiștii trebuie să fie atenți la cum și unde își prezintă linkurile.

Linkurile inteligente pentru muzică vă pot ajuta cu promovarea muzicii, oferind mai multe opțiuni pentru ascultătorii să vă asculte piesa, oferindu-vă în același timp analize și alte atribute de marketing.

Există o multitudine de platforme de streaming – YouTube, Spotify și Apple Music, pentru a numi câteva. Ascultătorii din zilele noastre sunt distribuiți aleatoriu pe aceste platforme. Acum s-ar putea să vă întrebați cum să oferiți publicului dvs. link-uri către toate aceste site-uri web. Aici intră în joc legătura inteligentă muzicală.

Smart Link este o adresă URL care poate fi partajată pe care fanii o pot folosi pentru a-i redirecționa automat către serviciul lor de streaming preferat. De obicei, serviciile de linkuri inteligente pentru muzică vă oferă o pagină web care conține toate linkurile dvs. inteligente. Astfel, permite publicului să aleagă de unde dorește să asculte sau să descarce muzica ta.

Această pagină de destinație, care conține toate link-urile paginilor inteligente, funcționează și ca pagină promoțională sau carte de vizită a unui muzician. Puteți partaja pagina și puteți urmări vizitatorii.

Spre deosebire de adresele URL obișnuite, linkurile inteligente sunt scurte. De asemenea, folosește cuvinte relevante în link și, prin urmare, publicul își poate aminti cu ușurință asta. De asemenea, adresa URL de marcă asigură vizitatorilor că, făcând clic pe acest link, îi va duce către un site web de încredere.

Un exemplu de link inteligent pentru muzică este https://lnk.to/albummirrorme. Făcând clic pe acest link, publicul poate accesa o pagină care include link-uri către toate platformele pe care albumul este disponibil pentru ascultare.

Linkurile inteligente sunt receptive și le puteți include în toate formatele de dispozitiv. Pe lângă faptul că are link-uri către platformele de streaming unde melodiile dvs. sunt disponibile, poate afișa, de asemenea, link-uri de achiziție de discuri, evenimente viitoare, liste de redare și link-uri la profilul dvs. de social media.

Acest instrument digital puternic pentru marketing vă permite să oferiți oamenilor acces ușor la muzică și, astfel, să vă creșteți numărul de fluxuri muzicale și vânzări. Punând toate linkurile de profil de rețea socială într-un singur loc, legătura inteligentă vă ajută, de asemenea, să dezvoltați o bază de fani.

Folosind astfel de link-uri, muzicienii nu numai că vor avea o biografie curată, dar pot oferi și o experiență plăcută ascultătorilor lor. Când creați o legătură inteligentă folosind un furnizor de servicii, obțineți și diverse date de analiză, cum ar fi vizitele totale la fiecare link, demografia publicului, ratele de clic etc.

Vă puteți înțelege mai bine publicul cu aceste date, cum ar fi serviciile pe care le preferă mai mult. Drept urmare, puteți crea campanii personalizate pentru public în viitor.

#1. Aceste link-uri oferă date de analiză precise și de încredere cu privire la activitățile adepților dvs. care vă ajută să creați strategii de marketing.

  Cum să proiectați un videoclip sau o imagine din Google Drive și Dropbox

#2. Cu aceste linkuri, puteți crea o pagină de artist sau etichetă pentru a afișa toate piesele, datele turneelor ​​și conturile de socializare.

#3. De asemenea, puteți personaliza aceste linkuri pentru a răspunde nevoilor dvs. de branding și experiență de utilizator.

#4. Linkurile inteligente ale paginilor sunt, de asemenea, ideale pentru promovarea evenimentelor direcționate geografic prin importul evenimentelor viitoare.

#5. Puteți face aceste linkuri disponibile prin codul QR. Scanarea codului va duce publicul direct la pagina dvs. de artist.

După cum v-ați aștepta, industria muzicală globală a cunoscut o creștere exponențială în ultimii ani. Prin urmare, artiștii trebuie să vină cu abordări inovatoare și creative pentru a atrage atenția publicului maxim.

Deși există numeroase platforme pentru a vă prezenta talentul și pentru a intra în contact cu fanii dvs., s-ar putea să vă fie greu să decideți ce site web sau link să partajați cu publicul dvs. În același timp, împovărarea adepților tăi cu tone de link-uri nu este o idee bună.

Legăturile inteligente au devenit extrem de populare printre muzicieni, oferind o soluție inteligentă pentru acest puzzle. Aceștia pot crea o singură pagină de destinație cu link-uri către toate serviciile de streaming de muzică, conturi de rețele sociale și pagini web.

În cele din urmă, pot partaja acest link de unde fanii își pot accesa tot conținutul muzical. Link-ul inteligent al acestei pagini poate fi partajat pe bio rețelele sociale, descrierea videoclipurilor YouTube, forumuri, grupuri, buletine informative prin e-mail, cărți de vizită și oriunde altundeva.

Marketingul muzicii este ușor, deoarece oamenii au ascultat melodii de mii de ani. Dar podcast-urile sunt conținut audio relativ nou și necesită o atenție suplimentară, deoarece există o lipsă de conștientizare în rândul consumatorilor. Prin urmare, pagina de destinație a podcastului dvs. ar trebui să fie informativă și interesantă; și trebuie să conțină linkuri ușor de accesat către aplicații de distribuire a conținutului.

Wavve Link este un instrument de marketing specializat care îi ajută pe podcasterii să-și dezvolte fanii, audiența și, în sfârșit, veniturile. Vă permite să creați o legătură inteligentă receptivă pentru podcasturile viitoare sau existente.

Puteți include următoarele elemente pe pagina de destinație:

 • Un logo al mărcii sau o imagine de fragment specifică conținutului.
 • Titlul podcastului și numele creatorului de conținut.
 • Un rezumat al podcastului.
 • Rețelele dvs. de socializare se ocupă.
 • Pictograme cu link-uri pentru Spotify, YouTube, Slack etc.

Alte caracteristici majore ale link-urilor la pagina de destinație a podcastului de la Wavve Link sunt colectarea de e-mailuri, analiza ascultătorilor, sincronizarea episoadelor și un link personalizat gratuit al profilului Wavve Link.

Feature.fm

Feature.fm oferă o mulțime de servicii de marketing muzical împreună cu linkuri inteligente. Serviciile sale sunt scalabile. Prin urmare, indiferent dacă sunteți o mare întreprindere producătoare de muzică, o agenție de marketing muzical sau un artist solo, aplicația web este potrivită pentru toate aspectele.

Pe lângă furnizarea de servicii de linkuri inteligente, vă oferă și acces la toate instrumentele de marketing de care aveți nevoie, cum ar fi o suită pentru publicitate, date despre audiență și pagini de acțiune.

Vorbind despre linkurile muzicale, le puteți plasa pe o pagină de destinație dinamică pentru a interacționa cu fanii, pentru a efectua analize comportamentale ale publicului și pentru a colecta date. În afară de asta, legătura inteligentă vă va ajuta să vă redirecționați publicul către diverse platforme de distribuție de muzică online, unde melodiile dvs. sunt disponibile.

La nivel de artist, puteți încerca un plan gratuit cu servicii limitate, cum ar fi analiza datelor de 7 zile, pre-salvari la nivel de intrare și legături inteligente nelimitate.

  Cum să cercetezi un subiect online

Linkfire

Linkfire este încă un alt furnizor de servicii de încredere atunci când aveți nevoie să vă răspândiți albumele muzicale în masă prin linkuri inteligente ale paginilor. Aplicația bazată pe cloud Linkfire vă permite să promovați mărfuri, lansări noi, bilete la evenimente și așa mai departe. În timp ce ajunge la masă, aplicația colectează și analize de date privind descărcările de melodii, redările și colectarea vânzărilor.

Există patru tipuri de linkuri inteligente oferite artiștilor și companiilor de Linkfire. Acestea sunt:

 • Linkuri pre-lansare pentru a crește numărul de streamuri la data lansării.
 • Link-urile de marketing de lansare vă ajută să vă faceți muzica virală.
 • Există un link bio care îi ajută pe artiști să prezinte tot conținutul într-o singură pagină de destinație intuitivă, cu diverse butoane de îndemn.
 • Linkul Recompensă vă permite să onorați fanii și publicul premium cu conținut secret, mărfuri gratuite, cupoane de reducere și concursuri.

Linkfire are diverse planuri de abonament pentru persoane fizice, companii și întreprinderi. Dacă sunteți nou în marketingul muzical, profitați de versiunea de încercare gratuită pentru planurile Starter sau Pro și încercați instrumentul.

Linktree

Spre deosebire de concurenții săi, Linktree este o piață grozavă pentru oameni creativi, cum ar fi artiști de muzică, compozitori, cântăreți etc. Dacă aveți un profil Linktree, nu trebuie să vă faceți griji pentru mai multe active, instrumente sau servicii de conectare inteligentă.

Linktree generează un singur link Bio pentru conținutul creativ, marfa, profilul dvs. etc. Puteți plasa linkul pe paginile de rețele sociale, semnăturile de e-mail și site-urile web pentru a permite publicului să acceseze fără efort conținut, bilete la evenimente, concursuri și așa mai departe.

Dacă plănuiți pentru tactici ample de marketing și răspândiți cuvântul în lumea offline, puteți face acest lucru folosind coduri QR imprimabile pentru linkul Linktree Bio. Plasați broșurile tipărite strategic, astfel încât oamenii să scaneze codurile QR și să vă acceseze conținutul folosind un smartphone.

Linktree vă permite, de asemenea, să vă monetizați creativitatea prin vânzarea de produse sau servicii. Puteți colecta venituri din linkuri de marketing afiliat, sfaturi, vânzări de mărfuri, servicii creative și multe altele.

ToneDen

Cu ToneDen, puteți automatiza sarcinile de marketing pe rețelele sociale și vă puteți concentra mai mult pe producția de conținut creativ. Pe lângă diverse campanii, costume și instrumente pentru generarea de conștientizare a rețelelor sociale a mărcii dvs., puteți beneficia de instrumentul său automat de creare a linkurilor inteligente.

Astfel, nu trebuie să angajați un manager de campanie în rețelele sociale și să vă împărțiți veniturile. În schimb, deveniți propriul dvs. manager de marketing cu diverse aplicații web de la ToneDen. Instrumentul său de legătură inteligentă cu autoservire vă permite să produceți linkuri de marketing pentru:

 • Fluxuri live
 • Podcast
 • Muzică
 • Tur
 • Eveniment
 • Strângere de fonduri

Linkurile de marketing vor conține componente vitale de promovare a conținutului, cum ar fi servicii de streaming de muzică, fragmente video/imagine personalizate, link-uri scurte cu etichete de urmărire afiliate etc. În timp ce lansați un nou album sau melodie, TonDen vă va permite să adăugați pre-salvari pe Apple Music, Spotify , YouTube Premium și alte aplicații de distribuție a conținutului muzical.

Asculta

Redirecționarea fanilor, publicului sau clienților către paginile de destinație potrivite ar putea fi o provocare dacă recurgeți la abordări manuale de distribuție a linkurilor. În schimb, înscrieți-vă pentru Ascultă.lt și să beneficieze de redirecționarea automată și inteligentă a consumatorilor de conținut. Această platformă oferă diverse servicii personalizate de conectare inteligentă pentru următoarele tranzacții:

 • Case de discuri
 • Benzi
 • Distribuitori de muzică
 • Majore
 • Muzicieni

Această platformă de marketing muzical acceptă aplicații de top de livrare a conținutului muzical, cum ar fi Google Play, YouTube, SoundCloud, Deezer, Spotify, iTunes și Apple Music.

  O introducere în noul limbaj de programare Apple: Swift

Pe Listen.It, puteți crea un link inteligent pentru conținut muzical, albume sau pre-lansări existente. Link-ul va duce publicul la o pagină de destinație inteligentă unde puteți colecta analize de trafic, vă puteți geolocaliza conținutul, puteți oferi suport pentru fani și puteți afișa platforme de streaming de muzică.

Ascultă. Produce link-uri responsabile. Prin urmare, un link este potrivit pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri, televizoare și toate celelalte tipuri de ecrane.

Amplifica

În timp ce diverse platforme oferă legături inteligente ale muzicii prin tehnologii convenționale Web 2.0, Amplifica merge cu un pas înainte pentru a implica Web 3.0. Pentru creatorii de muzică care doresc să-și maximizeze veniturile prin NFT și criptomonede, precum și prin marketing convențional, Amplify este o încercare obligatorie.

Este o platformă deținută de comunitate. Membrii comunității interacționează pentru dezvoltarea foii de parcurs ale proiectului, construirea de instrumente și îndrumarea noilor veniți. Amplify oferă artiștilor de muzică șansa de a crește sfera de câștig prin intermediul aplicațiilor de finanțare descentralizată (DeFi) și NFT.

Deoarece instrumentul este bazat pe comunitate, nu există taxe de abonament pentru a utiliza serviciile sale. Puteți utiliza pagini de linkuri nelimitate, linkuri bio, șabloane de linkuri, analize avansate, linkuri pentru donații pe pagină, subdomenii personalizate și multe altele.

Cele mai utilizate servicii de marketing muzical ale acestei platforme sunt Bio Links și Release Smart Links. Linkul Bio vă permite să adăugați profilul unui artist, încorporarea de pe Youtube/Soundcloud/Audiomack, ferestre pop-up de captare a e-mailului, pictograme sociale etc. Link-urile de lansare permit caracteristici similare plus pre-rezervarea conținutului, informații despre album etc.

MusicJet

Marketingul muzical se referă la creativitate în conținutul dvs., pagina de destinație și accesul fără efort la mânerele rețelelor sociale. MusicJet este un alt instrument popular care vă permite să faceți toate acestea în mod eficient și rentabil.

În primul rând, puteți încerca acest instrument pentru a distribui un link inteligent către o pagină de destinație de conținut. Pagina inteligentă ar putea conține diverse componente, cum ar fi informații despre muzică, bilete la eveniment, abonament la albumul tău prin Spotify sau Apple Music, marfă de marcă și așa mai departe.

De asemenea, aveți un tablou de bord de analiză de marketing în care vă puteți gestiona campaniile de marketing. Agențiile sau companiile care produc muzică pot folosi acest tablou de bord pentru a gestiona mulți artiști și campaniile acestora.

Cel mai bun lucru este că puteți folosi multe funcții gratuite pentru o viață sau vă puteți abona la pachetul pe viață pentru a gestiona până la 25 de artiști dintr-un singur cont.

Încheierea

Discuția noastră detaliată despre legătura inteligentă muzicală vă va ajuta să înțelegeți elementele de bază ale linkurilor inteligente. Există zeci de opțiuni și doar numele de top au fost discutate aici.

Deoarece majoritatea platformelor oferă teste gratuite, ar trebui să le utilizați înainte de a lua decizia finală. Acum că știți la ce să vă așteptați de la serviciile de legături inteligente, puteți alege cu ușurință serviciul potrivit cerințelor dvs.

Poate doriți să verificați unele dintre cele mai bune aplicații software de producție muzicală.

x