12/05/2022

9 Framework Java EE pentru a construi aplicații de întreprindere

Cadrele Java EE (Enterprise Edition) sunt instrumente puternice pentru a crea corpuri complexe și largi de aplicații pentru întreprinderi.

Java este deja unul dintre cele mai populare și de încredere limbaje de programare pentru dezvoltatori. În ultimii ani, Java se îmbunătățește și vine cu noi actualizări și funcții care încurajează programatorii Java să dezvolte aplicații web la nivel de întreprindere, să creeze aplicații pentru Windows și aplicații terțe.

Ei bine, de obicei nu credem că Java este un singur limbaj pentru a crea aplicații web puternice. Dar pe piață, există diverse cadre de înaltă calitate care permit crearea de aplicații web. Mașina virtuală Java este o platformă de încredere și de încredere și susține procesul ROWA (Read Once Write Anywhere) în dezvoltarea web.

Să aruncăm o privire la următoarele cadre pentru a dezvolta aplicații complexe.

Primăvară

The Primăvară, de Pivotal, este cel mai folosit și cunoscut cadru. Este o inversare a containerului și este controlată de limbajul de programare Java.

Acest cadru a integrat funcții avansate, resurse și utilități. Dezvoltatorii folosesc aceste resurse pentru a crea aproape orice tip de aplicații. Cadrul Spring rulează pe JVM și funcționează bine cu alte limbaje de programare precum Groovy și Kotlin.

Cadru Spring folosit pentru a efectua sarcini recurente în programare, cum ar fi procesarea datelor, mesageria și securitatea. S-ar putea să puteți produce logica de afaceri a dezvoltării. Configurația framework-ului Spring este foarte complicată cu alte framework-uri, dar are multe caracteristici avansate pentru a oferi aplicații utile ediție enterprise.

Repere

 • Capacitate ușoară de testare și compatibilitate inversă
 • Acceptă un număr mare de pachete și clase
 • Oferă un ecosistem și o comunitate eficiente
 • Documentație utilă pentru a învăța cadrul mai eficient
 • Permite conducerea unei baze de cod flexibile, cum ar fi Plain Old Java Objects (POJO)

Dacă doriți să stăpâniți cadrul Spring, atunci verificați acest lucru curs fantastic.

  Cum să ștergeți contactele de pe iPhone

Hibernează

Hibernează este un alt cadru Java cel mai popular. Se mai numește și cadru de cartografiere relațională cu obiecte (ORM) din Java și este utilizat pe scară largă pentru a construi structuri de baze de date. Hibernate oferă un limbaj de interogare pentru gestionarea bazei de date numit HQL

Acest cadru oferă o integrare ușoară între bazele de date și aplicațiile web bazate pe Java. Este disponibil gratuit ca open-source, dar sub licența publică generală GNU 2.1.

Repere

 • Oferă o bază de aplicații sigură și robustă
 • HQL integrat cu comenzi independente de baze de date
 • Oferă colecții precum Set, Map și List pentru a îmbunătăți aplicațiile
 • Simplu de schimbat datele în mai multe baze de date.

Struts

Apache Struts este un cadru gratuit, open-source și MVC, care obișnuia să construiască aplicații Java elegante și atractive. Este folosit MVC, adică Model View Controller, pentru a dezvolta aplicații interactive Java-web.

Apache Software Foundation dezvoltă cadrul Struts și are o arhitectură plug-in securizată și permite extinderea cadrului prin crearea de fișiere JAR la calea de clasă a aplicațiilor web Java. Cadrul se integrează cu diverse plugin-uri, iar multe dintre aceste plugin-uri vă vor permite să încorporați Struts cu diferite cadre Java precum JSF, JUnit, Spring etc.

Repere

 • Funcționează eficient cu API-urile SOAP, AJAX și REST
 • Posibilă integrare cu alte cadre prin pluginuri
 • Creați aplicații web folosind acțiuni simple, POJO
 • Acceptă diferite tipuri de șabloane și teme
 • Cadru bine testat și stabil

Dacă ești începător, verifică asta curs Udemy.

Google Web Kit (GWT)

GWT înseamnă Google Web Toolkit și este unul dintre cele mai populare cadre web și este folosit în principal pentru a dezvolta codul Java client și a-l extinde ca JavaScript. Este complet open-source. Aplicațiile populare Google, cum ar fi Adsense, Adwords, Google Wallet și Blogger, sunt create folosind GWT.

Acest cadru sprijină dezvoltatorii să construiască și să testeze aplicații Ajax folosind Java. De asemenea, este încurajată să dezvolte aplicații web complexe utilizate în domeniul bancar și comercial etc.

  Cum să obțineți o experiență AirPods asemănătoare iPhone-ului pe un Mac

Joaca

Joaca cadru web este o structură reactivă, ușoară, ușor de utilizat și fără stat, care permite dezvoltarea rapidă a aplicațiilor web scalabile cu Java și Scala.

Play este creat folosind setul de instrumente open-source Akka și rulează pe JVM (Java Virtual Machine). Acest set de instrumente este echipat cu instrumente și caracteristici esențiale și oferă interfețe mai bune, ușor de utilizat, care includ proiectare, testare și scriere rapidă în formate de cod pentru dezvoltarea aplicațiilor web. Acest cadru a crescut productivitatea dezvoltării.

Cadrul de joc urmează principiile manifestului Reactive. Prin urmare, este permisă crearea de aplicații web slab cuplate.

Repere

 • Productivitatea dezvoltatorului este foarte mare
 • Configurare sigură
 • Ecosistem enorm
 • Fără sesiuni Java EE și conexiuni fără stat complete
 • Disponibil cu teste unitare, Selenium și JUnit

Graile

Graile este un cadru bazat pe Groovy și înseamnă că dezvoltatorii vor putea dezvolta aplicații folosind limbajul Groovy. Și, de asemenea, este open-source.

Scopul principal al limbajului Groovy este de a spori productivitatea dezvoltatorului și permite conceptelor Oops să creeze aplicații. Și este una dintre părțile laterale ale boot boot și a luat caracteristici de economisire de timp de la boot boot.

Învățând Groovy este usor. Și este ușor să integrați alte componente și caracteristici Java. Are o comunitate prietenoasă și oferă diverse tipuri de pluginuri (mai mult de 900) care sunt gestionate la nivel de comunitate.

Vert.X

Vert.X conține capacități largi. și acceptă multe alte limbi, dar construite în primul rând pentru Java. Mai mult, dacă utilizați Groovy, Ceylon, Ruby sau JavaScript, atunci aveți voie să le utilizați pe framework-ul Vert.X. Unul dintre faptele esențiale este să considerăm că este o bibliotecă și nu un container.

Repere

 • Timp de rulare determinat de evenimente, neblocant
 • Scalabilitate și concurență ușor de utilizat
 • Polyglot (suporta mai multe limbi)

Apache Wicket

Wicketul este numit și „Apache Wicket” deoarece este accesibil prin Apache Software Foundation. Este un cadru web ușor și o interfață de utilizator genială. Este open source și este folosit pentru a crea aplicații web pe partea de server scriptate în Java.

  Durerea la adoptarea timpurie este reală, dar avem nevoie de ea pentru progres

Toată lumea se poate integra cu ușurință cu limbajul HTML, care permite crearea de pagini HTML simple și care va reduce complexitatea dezvoltării. Acest cadru conține aplicații de testare puternice pentru a spori productivitatea dezvoltării.

Repere

 • Suportă limbaje HTML și Java
 • Ușor de scris și organizat codul
 • Depanați pentru a testa anumite componente ale codului dvs
 • Documentare și suport

Fețe JavaServer

Fețe JavaServer tehnologia folosește conceptele existente, standard de interfață de utilizare și nivel web, fără a limita dezvoltatorii la un anumit limbaj de marcare, protocol sau dispozitiv client. Este dezvoltat de Java Community Process sub JSR – 314.

Clasele de componente UI incluse cu tehnologia JavaServer Faces încapsulează funcționalitatea componentei, nu prezentarea specifică clientului, permițând astfel redate componentelor UI JavaServer Faces către diferite dispozitive client.

Concluzie

Java este un limbaj de programare cunoscut și cel mai folosit din lume. După cum am discutat deja atât de multe cadre care sunt construite în Java pentru a dezvolta diverse aplicații în medii adecvate.

Deci următoarea întrebare vă vine în minte este să selectați ce cadru dintre cele menționate mai sus pentru a construi aplicații web în mod eficient? Ca începător și dacă nu aveți nicio idee despre cum să utilizați cadrele web, atunci trebuie să selectați o structură care este ușor de învățat și dezvoltat. După ce obțineți experiență, atunci ar trebui să alegeți alții conform cerințelor dvs.

x