8 aplicații și instrumente gratuite de design interior alimentat de AI

Nu lipsesc aplicațiile gratuite de design interior. Cu toate acestea, când vine vorba de aplicații gratuite de design interior bazate pe inteligență artificială, opțiunile tale sunt mai limitate. Iată o listă cu cele mai bune aplicații și instrumente gratuite de design interior bazate pe inteligență artificială pe care le puteți folosi pentru proiectele dvs. de design interior.

REALIZAREA VIDEOCLIPULUI ZILEI

Homestyler este o aplicație cuprinzătoare de design interior cu capabilități AI și AR. Aplicația oferă șabloane pe care le puteți construi pentru a vă proiecta spațiul, iar caracteristica sa AI Designer vă permite să încărcați imagini sau schițe ale spațiului dvs. pentru ca acesta să genereze idei reproiectate.

Puteți alege dintr-o varietate de stiluri de design, inclusiv japonez, scandinav, boem, industrial, glam, contemporan etc. Aplicația oferă, de asemenea, stiluri de design bazate pe sărbători, cum ar fi Ziua Recunoștinței, Crăciunul și Ziua Îndrăgostiților.

Aplicația Homestyler are o funcție Design Challenge în care vă puteți prezenta design-urile comunității sale de utilizatori. Puteți folosi Homestyler pentru a crea modele alternative pentru spațiul dvs. fără a fi nevoie să urmați un curs de design interior.

Homestyler are un plan gratuit limitat pe care îl puteți folosi și oferă, de asemenea, credite suplimentare pentru invitarea prietenilor în aplicație. Cu toate acestea, necesită un upgrade pentru a obține acces complet și nelimitat la funcțiile sale. Abonamentul Premium începe de la 9,99 USD/lună (3,99 USD pentru prima lună).

Descărcați: Homestyler pentru iOS | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Remodel AI este o aplicație simplă, dar puternică pentru planificarea camerei. Caracteristicile aplicației sunt împărțite în două categorii de design: interior și exterior. Categoria sa de design interior include funcții precum Remodelarea interioară, Editorul de interior, Pardoseala nouă, Reskinul obiectelor și Exploratorul vopselei, toate alimentate de AI.

Pentru a utiliza oricare dintre funcțiile sale, faceți clic pe cea pe care doriți să o utilizați, încărcați sau faceți o fotografie a spațiului dvs. și puneți-l să genereze rezultate pe baza imaginii încărcate. Remodel AI are, de asemenea, mai multe stiluri de design din care să aleagă, precum și opțiunea de a încărca o imagine de stil.

  Apărarea supremă: ce este un computer cu aer întrerupt?

Primiți opt generații gratuite cu filigran la înscriere. Trecerea la planul Pro costă 5,99 USD/lună pentru generații nelimitate.

Descărcați: Remodelați AI pentru iOS | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Dacă un instrument de design interior AI bazat pe web sună ca ceva pe care ați dori să încercați, încercați REimagineHome. REimagineHome este un instrument cuprinzător de design interior, cu mai multe funcții bazate pe inteligență artificială, care vă pot ajuta proiectele dvs. de design interior.

Oferă punere în scenă virtuală, dezordine a spațiului, renovare virtuală și funcții de designer de bucătărie și baie, toate alimentate de AI. Există și caracteristici suplimentare pentru designul exterior.

Puteți încerca REimagineHome folosind versiunea de încercare gratuită de 7 zile (nu este necesar un card de credit). Proba vă permite să generați până la 30 de randări gratuit. După aceea, va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile sale plătite, care încep de la 49 USD/lună pentru 300 de generații.

AI Room Planner este un instrument de design interior simplu (minimalist, dacă vrei) pe care îl poți folosi pentru a-ți reimagina spațiul. Instrumentul de design interior AI generează noi randări de design care mențin tema de culoare a spațiului dvs.

Dacă sunteți în căutarea unor idei rapide despre îmbunătățirea designului interior al camerei dvs., îl puteți folosi pentru a genera gratuit mai multe idei de design pentru spațiul dvs. AI Room Planner este gratuit și permite generații nelimitate, astfel încât puteți genera câte randări doriți până când găsiți una care vă place.

Visualize AI este un instrument de design alimentat de AI pentru designeri de interior, arhitecți și designeri de produse. Acceptă generarea de randări de design din schițe, planuri de etaj, elevații și fotografii și nu face filigrana generațiilor, chiar și pe planul gratuit!

  Tehnici de management de proiect care te vor face un profesionist

Remodelarea unui spațiu nu necesită întotdeauna o revizie, uneori tot ce ai nevoie este doar câteva idei despre cum să-l îmbunătățești. Aici intervine instrumentul Ask AI de la Visualize AI. Instrumentul vă permite să încărcați imagini ale spațiului dvs. și să obțineți idei de îmbunătățire personalizate.

Puteți încerca Visualize AI cu cele trei credite gratuite pe care le oferă la înscriere. De asemenea, oferă un plan de încercare de 5 USD care vă oferă 60 de credite pentru o lună. Cu toate acestea, planul său lunar standard începe de la 19 USD/lună.

SofaBrain oferă câteva caracteristici ingenioase care lipsesc în multe instrumente de design interior AI. Editorul său avansat vă permite să adăugați îmbunătățiri personalizate la anumite părți ale spațiului dvs. și puteți picta peste un spațiu și puteți solicita AI să adauge o piesă de mobilier, o fereastră, o plantă sau orice altceva doriți.

Funcția Mix de stil vă permite să vă reimaginați spațiul prin încărcarea unei imagini cu interiorul dvs. actual și imagini cu stilul dvs. de design interior preferat. Se amestecă stilurile și generează randări pe baza acestora.

De asemenea, puteți obține idei pentru îmbunătățirea spațiului actual folosind funcția Roast My Room de la SofaBrain. Puteți obține sfaturi specifice de îmbunătățire a spațiului pentru camera dvs. de la patru personaje de revizuire AI: Interior elegant, Modern Chic, Agent imobiliar și Naturalist.

Planul gratuit este limitat și nu acceptă descărcarea randărilor generate. Puteți face upgrade la planul de bază pentru 18 USD/lună (limitat la 50 de modele) sau la planul standard pentru 29 USD/lună pentru a accesa funcții suplimentare.

  Pe care să alegeți pentru IMM-uri [2023]?

Abilitatea de a genera randări de design bazate pe aspectul și dimensiunea spațiului dvs. este remarcabilă. Cu toate acestea, nu strica să ai capabilități suplimentare și asta este ceea ce oferă Room AI.

Room AI nu numai că acceptă încărcarea imaginilor de referință ale spațiului dvs., dar vă permite, de asemenea, să alegeți paletele de culori de ieșire preferate, să selectați materialele pe care doriți să le vedeți (țesătură, lemn, metal etc.) și să adăugați solicitări negative pentru obiectele dvs. doresc să excludă.

De asemenea, puteți însoți imaginea încărcată cu un mesaj text dacă există instrucțiuni specifice pe care doriți să le urmeze AI.

Utilizatorii noi primesc 10 generații gratuite la înscriere. Odată epuizat, va trebui să faceți upgrade la oricare dintre planurile sale plătite (care încep de la 29 USD/lună) pentru a continua.

RoomGPT vă permite să încărcați imagini cu designul interior actual și apoi să genereze randări de design alternative pentru spațiul dvs. Puteți alege dintre diverse teme de cameră disponibile pentru a ghida generarea de rezultate, inclusiv Modern, Vintage, Industrial și Coastal

Ieșirea de la RoomGPT este atât de șlefuită încât este posibil să aveți nevoie de un detector de imagine AI pentru a o deosebi de original. RoomGPT oferă trei generații gratuite, după care va trebui să faceți upgrade la un plan plătit pentru a continua să utilizați instrumentul. Planurile sale plătite încep de la 9 USD pentru 30 de randări de design.

Instrumentele de design interior AI facilitează vizualizarea cum ar putea arăta spațiul tău cu o schimbare de mobilier și alte câteva accesorii. Pur și simplu încărcați o imagine a spațiului dvs. în oricare dintre aceste instrumente AI și lăsați-l să genereze mai multe iterații ale modului în care poate arăta spațiul dvs. Cea mai bună parte? Toți sunt liberi să încerce.