8 aplicații care vă vor ajuta să găsiți un loc de muncă secundar

Multe aplicații oferă o modalitate ușoară de a găsi locuri de muncă secundare instantanee. Tot ce ai nevoie este laptopul sau smartphone-ul tău pentru a căuta locuri de muncă temporare pe care le poți face în timpul liber. Descărcați aceste aplicații utile pentru a vă ajuta să găsiți o agitație secundară.

1. Găsiți locuri de muncă temporare cu Wonolo

Wonolo oferă o modalitate convenabilă pentru întreprinderi și lucrători de a se conecta prin locuri de muncă temporare. Căutarea de locuri de muncă este disponibilă în mai multe orașe din SUA și spune Wonolo că lucrează la extinderea acoperirii lor. Puteți găsi locuri de muncă temporare legitime în zona dvs. prin aplicația Wonolo pentru iOS și Android.

Wonolo are reguli stricte pentru lucrătorii săi. Aplicația plătește în termen de trei până la cinci zile, dar numai dacă clientul verifică că ați finalizat lucrarea. Dacă nu vă prezentați la un loc de muncă, contul dvs. poate fi restricționat, iar Wonolo vă poate elimina capacitatea de a accepta viitoare locuri de muncă.

Retragerea de la locul de muncă cu mai puțin de 12 ore înainte de începere vă aduce, de asemenea, puncte de încălcare. Deși politica pare strictă, le oferă angajaților credibilitate, ceea ce este un avantaj pentru dvs. dacă decideți să vă înscrieți.

Dacă doriți să deblocați mai multe locuri de muncă, urmați sfaturile pro Wonolo. Lucrează pentru a deveni un Wonoloer preferat pentru ca mai multe locuri de muncă să apară în feedul tău. Asigurați-vă că completați și următoarele:

  • Activați notificările.
  • Faceți testul rapid despre regulile Wonolo pentru muncitori.
  • Configurați metoda de plată.
  • Participați la un curs online de o oră despre elementele de bază ale aplicației.
  • Finalizează-ți primul loc de muncă.

Descărcați: Wonolo pentru Android | iOS (Gratuit)

2. Foarte util pentru logistică, producție și depozitare

Foarte bun vă ajută să căutați locuri de muncă la cerere în producție, logistică și depozitare. Dacă devii operator sau lucrător în aplicație, vei ajunge să lucrezi la ore flexibile și să cauți locuri de muncă în zona ta. Aplicația funcționează pe un sistem de licitare, astfel încât să puteți licita pentru sarcini conform programului dvs.

  Kanban vs Scrum: diferențe

Un profil online dubios este unul dintre semnalările roșii pe care angajatorii le caută atunci când angajează candidați, așa că Veryable se străduiește să efectueze o verificare a antecedentelor operatorilor săi. Indicați numele dvs. juridic complet, adresa și alte informații pentru verificarea antecedentelor solicitată. După ce treci de verificarea antecedentelor, vei putea aplica pentru un cont Vault, unde vei primi plățile online. Veryable vă solicită și formularul fiscal W9.

Recenziile spun că Veryable plătește rapid în două zile și are un serviciu de clienți receptiv. Cu toate acestea, numărul de oportunități depinde de zona dvs. Dacă obțineți un concert bine plătit, construiți o relație cu compania și rămâneți cu ea.

Descărcare: Foarte util pentru Android | iOS (Gratuit)

3. Tasker de la TaskRabbit pentru concerte freelance

Tasker de la TaskRabbit ar putea fi aplicația pentru dvs. dacă sunteți în căutarea celor mai bune locuri pentru a găsi un loc de muncă independent. TaskRabbit oferă o varietate de joburi secundare instant. Lucrările variază de la lucrări de birou, cum ar fi scrisul sau contabilitatea, până la mai multă muncă manuală, cum ar fi efectuarea de comisioane, curățarea ferestrelor sau pictura interioară.

TaskRabbit a făcut titluri cu a Caracteristica Business Insider pe patru utilizatori de top care au făcut șase cifre în aplicație. Ca Tasker, nu lucrezi doar la o slujbă secundară; îți dezvolți afacerea. Vă puteți seta tarifele și disponibilitatea. De asemenea, puteți alege să acceptați sarcini în aceeași zi.

Cerințele pot varia în funcție de locația dvs. Pentru a începe ca Tasker, completați-vă profilul online și plătiți taxa unică de înregistrare de 25 USD, care se aplică în unele orașe. Dacă vă aflați în California, TaskRabbit necesită o licență de afaceri pentru a respecta reglementările locale.

Descărcați: Tasker de TaskRabbit pentru Android | iOS (Gratuit)

4. Hyer Căutare de locuri de muncă pentru diverse oferte de muncă

Hyer oferă utilizatorilor diverse agitații secundare. Vă puteți înscrie ca barman, casier, mașină de spălat vase, ajutor în magazin, îngrijitor de animale de companie, peisagist sau mai mult. Pentru a începe să câștigați bani, trebuie să participați la o orientare, să treceți printr-o verificare a antecedentelor și să creați un cont Stripe în care veți fi plătit.

Hyer facilitează căutarea de locuri de muncă și primirea de plăți rapide. Puteți căuta locuri de muncă în 27 de state din SUA. Odată ce finalizați o sarcină, puteți solicita o plată instantanee sau puteți aștepta plata săptămânală prestabilită. Acesta din urmă este procesat în fiecare luni și ar trebui să ajungă în contul dvs. bancar cel târziu joi. Cu toate acestea, sărbătorile legale pot afecta acest program, deci citiți instrucțiunile lui Hyer dacă aveți nevoie imediat de numerar.

  Găsește-ți telefonul strigând pe Marco și va răspunde lui Polo [Paid]

Descărcați: Hyer Job Search pentru Android | iOS (Gratuit)

5. Instawork pentru munca sezonieră și ospitalitate

Instawork este un site de economie de concerte care vă permite să obțineți un loc de muncă secundar decent dacă aveți abilități în domeniul ospitalității, culinare și industriale ușoare. Companiile postează concerte unice sau sezoniere, în timp ce angajații aleg ture care se potrivesc programelor lor. Instawork este intermediarul care se ocupă de toate documentele și chestiunile financiare.

Iată câteva sfaturi pentru a accesa cel mai bine locurile de muncă de la Instawork:

  • Completează-ți profilul și istoricul de lucru.
  • Furnizați cât mai multe detalii posibil în secțiunea de angajare.
  • Solicitați o recomandare de la un fost supervizor sau coleg de muncă pentru a vă îmbunătăți profilul.
  • Profită de materialele de instruire gratuite din aplicație. Puteți să le prezentați în profilul dvs. și să vă calificați pentru mai multe oportunități.

Instawork trimite plăți în contul dvs. bancar în fiecare miercuri și termeni de plată menționați că trebuie să așteptați doar una până la trei zile pentru ca suma să apară. Dacă ați fost angajat ca lucrător W-2, suma pe care o primiți ar fi supusă taxelor. Dacă aveți nevoie de plățile dvs. cât mai curând posibil, puteți alege funcția Instapay pentru a primi compensația în câteva ore de la finalizarea unei sarcini.

Descărcați: Instawork pentru Android | iOS (Gratuit)

6. Găsiți un loc de muncă secundar flexibil cu Indeed Flex

Este posibil să fiți familiarizat cu Indeed, unul dintre cele mai bune site-uri web pentru angajarea de oameni online. În 2019, Într-adevăr anunțat că a achiziționat Syft, o platformă de angajare cu normă parțială și flexibilă din Marea Britanie. În 2020, popularul site de locuri de muncă și-a schimbat numele Syft și a introdus Indeed Flex în SUA. Într-adevăr, Flex este aplicația pentru dvs. dacă sunteți în căutarea pentru ospitalitate, retail, industrial, facilități, birouri și roluri de retail.

Pentru a accesa roluri deschise, descărcați aplicația și înscrieți-vă. De acolo, puteți să vă completați profilul și să alegeți ce locuri de muncă doriți să explorați. Ar trebui să fii verificat pentru a căuta mai multe locuri de muncă. Găsiți un rol pe pagina Locurile mele și aplicați, astfel încât să puteți rezerva un interviu de înscriere pentru a fi verificat. După acest pas, veți putea accesa mai multe ture.

Într-adevăr, termenii și condițiile Flex menționați că ar trebui să primiți plăți săptămânale la tariful orar pe care l-ați convenit cu clientul dvs. Indeed Flex vă depune apoi câștigurile în contul bancar ales de dvs. Pentru a vă asigura că sunteți plătit cu suma corectă, trimiteți foi de pontaj precise, accesând și ieșind din aplicația mobilă.

  Cele mai bune 13 servere de joc Empyrion Galactic Survival pentru aventurierii spațiali

Descărcați: Indeed Flex pentru Android | iOS (Gratuit)

7. Folosiți chindă pentru profesioniști dacă aveți abilități de îmbunătățire a locuinței

Chindă pentru profesioniști vă permite să rezervați locuri de muncă și să publicați listări instantaneu. Această aplicație este cea mai bună pentru antreprenorii care doresc să ofere servicii profesionale, cum ar fi scris, reparații la domiciliu, terapie prin masaj, curățenie, amenajări exterioare, reparații tehnice, instalații sanitare, mutarea mobilierului și alte locuri de muncă ciudate. Gândiți-vă la sarcinile obișnuite care consumă zilele de odihnă ale oamenilor. Dacă aveți abilitățile, înscrieți-vă ca profesionist cu chiză.

Completează-ți profilul pentru ca clienții să te poată găsi. Thumbtack vă ajută să creați un profil de companie pe care îl puteți personaliza cu numele companiei, descrierea și orele dvs. În timp ce înregistrarea este gratuită, Thumbtack vă va solicita să configurați un buget săptămânal pentru clienții potențiali directe. Odată ce cineva vă contactează sau rezervă o întâlnire, veți fi taxat pentru comunicarea inițială.

Descărcați: Thumbtack for Professionals pentru Android | iOS (Gratuit)

8. Upwork pentru aterizarea clienților independenți

Upwork merită verificat dacă aveți anumite abilități într-un domeniu digital, cum ar fi marketing sau SEO. Veți găsi câteva pietre prețioase mai bine plătite pe măsură ce deveniți mai experimentat și este posibil să aveți, de asemenea, oportunitatea de a urma o carieră independentă cu normă întreagă, dacă este ceva ce credeți că v-ar plăcea.

Când utilizați Upwork, puteți crea un profil de la zero sau vă puteți încărca CV-ul. Mai mult, ai opțiunea de a importa un PDF al profilului tău LinkedIn. Pentru a vă ajuta să alegeți cei mai buni clienți, puteți vedea, de asemenea, cât de mult ar trebui să vă așteptați să câștigați pe oră, împreună cu dacă afișul de angajare a cheltuit bani pentru proiecte în trecut.

Upwork ia 10% din cât câștigați și trebuie să plătiți și pentru „Connects” care vă permit să aplicați pentru locuri de muncă. Cu toate acestea, puteți găsi în continuare succesul dacă vă optimizați profilul, vă dezvoltați abilitățile și oferiți valoare. Dacă doriți să obțineți mai multe concerte pe Upwork, consultați aceste sfaturi pentru a vă stimula clientela Upwork.

Descărcare: Upwork pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Multe aplicații de locuri de muncă temporare sunt disponibile dacă aveți nevoie de venituri suplimentare. Alegeți cea mai bună aplicație pentru abilitățile și resursele dvs., ținând cont de când și cum veți fi plătit. Apoi, utilizați aplicația pentru a câștiga bani rapid sau pentru a vă transforma agitația într-o afacere. Nu uitați să revizuiți și profilurile fiecărui angajator. În timp ce aplicațiile efectuează o verificare a antecedentelor, nu strica să fii precaut cu privire la înșelătoriile online de locuri de muncă.