50% mai multe porturi, 100% mai multă putere

Recomandări cheie

  • Încărcătorul Ugreen Nexode Pro 65W este compact, ușor și puternic, permițându-vă să încărcați rapid până la trei dispozitive.
  • Este mai accesibil decât încărcătorul dublu USB-C de 35 de wați de la Apple și are un port USB suplimentar.
  • Încărcătorul are o mufă pliabilă pentru portabilitate, dar vine doar cu o mufă din SUA, așa că este necesar un adaptor de călătorie pentru călătoriile internaționale.

Astăzi, aproape totul este reîncărcat printr-un port USB. Cu toate acestea, nu toate dispozitivele vin cu un încărcător USB, în special telefoanele Apple. Deși oferă o cărămidă de încărcare pentru MacBook-uri, modelele de bază primesc de obicei doar o cărămidă de alimentare care oferă 35 de wați și două porturi USB-C. Ugreen oferă Nexode Pro 65W, care costă mai puțin în timp ce se încarcă mai mult și o face mai rapid.

Încărcător de perete Ugreen Nexode Pro 65W

45 USD 50 USD Economisiți 5 USD

Ugreen Nexode Pro 65W este un încărcător GaN cu trei porturi care vă permite să vă încărcați rapid toate dispozitivele. Este compact și ușor, permițându-vă să îl aduceți zilnic fără a adăuga greutate și volum suplimentar geanții dvs.

Marca Ugreen

Ieșire 2x USB-C, 1x USB-A

Intrare 100-240V AC

Putere de iesire 65W

Culoare Gri

Greutate 109 g

Dimensiune 5,6 x 4,2 x 3,4 cm

Modelul Nexode Pro

Pro

  • Ușoare și portabile
  • Poate încărca până la trei dispozitive simultan
  • Ieșire de 65 de wați pentru încărcare rapidă

Contra

  • Se încălzește destul de mult la încărcarea a trei dispozitive
  Cum să ștergeți definitiv adresa Gmail

Un încărcător rapid mic și de buzunar

Jowi Morales / MakeUseOf

Ugreen Nexode Pro de 65 de wați este o cărămidă de plastic gri, care cântărește doar 109 grame (3,84 oz) și măsoară doar 5,6 x 4,2 x 3,4 cm (2,2 x 1,65 x 1,34 inci), oferindu-i un volum de aproximativ 80 cubi. cm. În contrast, cel Adaptor de alimentare compact cu porturi duble USB-C de 35 de wați care vine cu MacBook Air de 15 inchi cântărește 104 grame, dar măsoară 5,2 x 5,2 x 3,1 cm – sau aproximativ 84 cm cubi.

Deși Nexode Pro este mai mic decât încărcătorul Apple, oferă aproape dublul puterii la 65 de wați, ceea ce înseamnă că vă puteți încărca dispozitivele mult mai rapid. În plus, are un port USB-A suplimentar, astfel încât să puteți alimenta trei dispozitive în loc de cele două la care vă limitează încărcătorul Apple.

Ah, și încă ceva… Nexode Pro 65W costă 55,99 USD pe site-ul web Ugreen, ceea ce îl face cu 3 USD mai accesibil decât încărcătorul Apple menționat mai sus.

Nexode Pro are și un dop pliabil, asigurând un factor de formă compact atunci când nu îl utilizați. S-ar potrivi cu ușurință în rucsac sau geanta de umăr, fără a face două găuri în el. Cu toate acestea, acesta vine doar cu o priză americană, așa că dacă călătoriți în Europa sau în alte țări cu un stil de priză diferit, aveți nevoie de un adaptor de călătorie cu dvs.

Încărcați-vă laptopul, tableta și smartphone-ul

Jowi Morales / MakeUseOf

Pe lângă puterea sa mai mare, Nexode Pro 65W are încă un port USB. Deși este un port USB-A, probabil că mai aveți câteva dispozitive care îl folosesc, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cumpărați un cablu USB-C nou doar pentru a le reîncărca (ajutând astfel la reducerea deșeurilor electronice).

  Cele mai bune 7 editoare online gratuite de fotografii AI

Prin urmare, cu cele trei porturi USB, astfel Nexode Pro 65W își împarte ieșirea de încărcare între porturile disponibile.

USB-C1

65W

45W

45W

45W

USB-C2

65W

20W

7,5 W

7,5 W

USB-A

22,5 W

18W

7,5 W

7,5 W

Dacă aveți nevoie de o încărcare rapidă, puteți utiliza doar primele două porturi, iar dispozitivul ar trebui să se încarce rapid. Dar pentru majoritatea utilizării în timpul zilei, ieșirea de 45 W și 20 W a celor două porturi USB-C (când sunt utilizate simultan) ar trebui să fie mai mult decât suficientă. La urma urmei, cele două MacBook Air ale mele (un M1 și un M2 de 15 inchi) depășesc ambele la 45 W prin portul USB-C, în timp ce iPhone-ul meu 14 Pro Max ajunge la 27 W.

Așadar, chiar dacă îmi folosesc laptopul și smartphone-ul de 15 inchi toată ziua, încă aș avea un nivel complet al bateriei când fac ceasul. În plus, puteți folosi toate cele trei porturi atunci când încărcați dispozitivele pe timp de noapte. În ciuda faptului că rulează cele două porturi inferioare (USB-C2 și USB-A) care rulează la doar 7,5 wați, ar trebui să fie suficient pentru a vă oferi o încărcare completă pentru majoritatea dispozitivelor atunci când vă treziți.

De exemplu, puteți folosi USB-C1 de 45 de wați pentru a vă reîncărca powerbank în timp ce sunteți în pat și apoi utilizați USB-C2 și USB-A pentru a vă încărca telefonul și căștile. La urma urmei, încărcarea lentă poate crește marginal durata de viață a bateriei dispozitivului dvs.

Eficiența energetică medie și temperatura de funcționare

Jowi Morales / MakeUseOf

Deși Nexode Pro poate furniza 65 de wați în dispozitivele dvs., ia mult mai mult decât atât de la priză. Conform testelor noastre cu o priză inteligentă, încărcătorul consumă până la 75 de wați cu două dispozitive conectate – un MacBook Air de 15 inchi care consumă 44 de wați de la USB-C1 și un iPhone conectat la USB-C2.

  Cum să remediați un Mac lent sau care nu răspunde

Deși nu am o citire activă de ieșire în wați de la cablul Lightning al iPhone-ului, putem presupune că portul își împinge aproape 20 de wați. Deci, asta înseamnă că încărcătorul furnizează 64 de wați celor două dispozitive ale mele.

Jowi Morales / MakeUseOf

Vedem că încărcătorul folosește până la 11 wați pentru propria funcționare și irosește o parte ca căldură, oferindu-i o eficiență de aproximativ 85%. Se încălzește destul de mult, atingând până la 62,9 grade Celsius, trei dispozitive care preiau energie din el. Cu toate acestea, eficiența și temperatura sa sunt de așteptat pentru un încărcător de această dimensiune.

Caramida ta de putere mică pentru uz zilnic

Încărcătorul Ugreen Nexode Pro 65W este încărcătorul rapid perfect pentru geanta dvs. de zi cu zi. Este mic și discret, permițându-l să-l bagi într-un buzunar mic, gata de a fi folosit oricând pentru telefon și laptop.

Și dacă te trezești într-o călătorie improvizată, ar trebui să fie suficient să-ți pornești echipamentul de călătorie în timp ce dormi, garantând o baterie plină pentru telefon, căști și power bank a doua zi.

Încărcător de perete Ugreen Nexode Pro 65W

45 USD 50 USD Economisiți 5 USD

Ugreen Nexode Pro 65W este un încărcător GaN cu trei porturi care vă permite să vă încărcați rapid toate dispozitivele. Este compact și ușor, permițându-vă să îl aduceți zilnic fără a adăuga greutate și volum suplimentar geanții dvs.

Marca Ugreen

Ieșire 2x USB-C, 1x USB-A

Intrare 100-240V AC

Putere de iesire 65W

Culoare Gri

Greutate 109 g

Dimensiune 5,6 x 4,2 x 3,4 cm

Modelul Nexode Pro