5 alternative gratuite la Midjourney

Recomandări cheie

  • Microsoft Designer: Powered by DALL-E 3, creșteri zilnice limitate pentru generarea rapidă de imagini.

  • DreamStudio: comparabil cu Midjourney, setări avansate, rafinați-vă imaginea cu instrumentul Negative Prompt.

  • DiffusionBee: Axat pe confidențialitate, rulați-l offline fără limită pentru crearea de imagini.

  • ImageFX: Ușor de utilizat, limită zilnică nedezvăluită.

  • Dream by WOMBO: aplicație mobilă și versiune web, capricioasă, ideală pentru crearea imaginilor de fundal.

REALIZAREA VIDEOCLIPULUI ZILEI

Dacă eticheta de preț Midjourney nu vă atrage, explorați gama noastră de alternative gratuite. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor generatoare de imagini bogate în funcții sau dacă doriți să acordați prioritate confidențialității și să rulați o copie local pe computerul dvs., există ceva pentru toată lumea.

Limită: generați 15 imagini la viteză mare de server înainte ca acesta să încetinească. Se completează zilnic.

Ce alternativă mai bună la Midjourney decât cel mai cunoscut concurent al său: DALL-E? Nu mai este disponibil gratuit prin site-ul web al dezvoltatorilor, dar datorită unui parteneriat dintre OpenAI și Microsoft, îl puteți folosi în întregime gratuit prin Microsoft Designer.

Principala restricție este numărul zilnic de „boosturi” utilizate pentru a genera imagini rapid. Când acestea se epuizează, trebuie să așteptați mai mult ca imaginea dvs. să se genereze. Înregistrarea unui cont vă oferă 15 sporuri în fiecare zi.

Nu există nimic asemănător cu capacitatea de a crea imagini cu rezoluție mai mare în Microsoft Designer. Nici capacitatea de a schimba raportul de aspect, așa cum puteți face în Midjourney. Cu toate acestea, puteți face clic pe butonul Personalizare și puteți explora câteva opțiuni de editare a imaginilor din suita de editare a Microsoft Designer.

Eliminarea fundalului, estomparea fundalului, reglarea luminii și adăugarea de text sau simboluri sunt doar câteva dintre instrumentele de design grafic din kit. Menit să creeze postări sau grafice pe rețelele sociale pentru a le utiliza în design web, buletine informative și alte comunicări, acesta poate fi sau nu motivul tău.

2 DreamStudio: Comparabil cu Midjourney

Limită: 25 de credite gratuite la înscriere. Nu se completează.

Numărând numărul de setări avansate, DreamStudio este unul dintre puținele generatoare gratuite de AI care ține o lumânare pentru Midjourney.

Raportul, semințele, tipul de model, stilul, puterea promptă și pașii de generare sunt caracteristici pe care le puteți modifica înainte de a solicita o imagine. Acesta este setul de funcții de care aveți nevoie dacă doriți să creați o imagine în loc să o lăsați la randomizare.

Modelul de sub capotă se numește Stable Diffusion și este unul dintre cele trei nume mari din lumea AI. Am mai făcut o comparație între DreamStudio, DALL-E și Midjourney și am considerat instrumentul Negative Prompt una dintre caracteristicile remarcabile.

Un mesaj negativ poate ajuta la rafinarea unei imagini prin descrierea a ceea ce nu doriți într-o imagine. Midjourney are această caracteristică, dar dacă nu știți despre ea, este probabil să treacă neobservată. În DreamStudio, acesta se află direct sub caseta de prompt, făcându-l o parte principală a procesului.

Suita de editare și opțiunea de a-ți mări imaginea la descărcare fac din acesta un generator AI complet. Aveți 25 de credite gratuite de folosit, așa că profitați la maximum de ele.

Limită: niciuna.

Dintre toți generatorii de inteligență artificială de pe această listă, DiffusionBee ocupă primul loc pentru confidențialitate și nu are nicio limită pentru numărul de imagini pe care le puteți crea.

Motivul pentru aceasta este că aplicația este descărcată și rulată local pe computerul dvs. Nu este conectat la internet și nu necesită să vă creați un cont.

Dezavantajul? Este disponibil numai pentru computerele Mac care rulează un sistem de operare 12.5.1 sau o versiune ulterioară, iar dacă utilizați un Mac mai vechi, generarea unei imagini durează mult mai mult decât orice generator AI online. Dacă aveți norocul să dețineți un MacBook M1 sau M2, atunci timpul de așteptare se reduce drastic de la aproximativ patru minute la aproximativ 30 de secunde.

O versiune de Windows este posibilă în lucru. Alăturați-vă listei de așteptare pentru a primi notificări.

La primele impresii, rezultatele nu sunt instantaneu frumoase, așa cum sunt imaginile Midjourney. Dar rezervând ceva timp pentru a explora comunitatea de utilizatori, veți vedea că puteți crea niște imagini fantastice AI.

Inpainting, outpainting și opțiunea de a încărca o imagine ca sursă completează software-ul. Ghidul nostru pentru generarea de imagini cu DiffusionBee vă va arăta cât de ușor este și procesul de configurare.

4 ImageFX: O aplicație web simplă

Limită: Google nu a dezvăluit câte imagini puteți crea în fiecare zi. Dar nu vă faceți griji, deoarece se completează zilnic.

Google a apărut târziu pe scena generatoarelor de imagini AI cu produsul său gratuit, ImageFX. Dacă doriți să evitați toate clopotele și fluierele suplimentare atașate la instrumente precum Midjourney – parametrii și comenzile de învățare, de exemplu, necesită câteva sesiuni pentru a vă obișnui, atunci deschideți ImageFX în browser și începeți să tastați.

Numărul de imagini pe care le puteți crea zilnic este ținut secret în mod misterios. Dar până când vă atingeți limita, distrați-vă făcând clic pe „Chips-uri expresive”, pe care Google le numește cuvintele cheie evidențiate care pot fi schimbate pentru a crea noi variații.

Aflați mai multe despre cum să utilizați Generatorul AI gratuit de la Google, care, în general, durează mai puțin de 10 minute pentru a începe.

5 Vis de WOMBO: Generați imagini AI pe telefonul dvs

Limită: generați imagini individuale odată, fără limită la numărul de imagini realizate.

Dorind să fie generatorul de imagini AI distractiv și capricios printre concurenții serioși, WOMBO a creat o aplicație pentru Android și iOS care face exact asta. Un domeniu pe care îl oferă este realizarea de imagini de fundal personalizate AI, o sarcină căreia i se pune adesea și Midjourney.

În versiunea gratuită a aplicației, puteți genera câte o imagine, cu opțiunea disponibilă pentru a regenera rezultatul. Pentru mai multă libertate, cum ar fi crearea de variații sau generarea mai multor imagini simultan, va trebui să plătiți pentru un abonament.

Există și o versiune web a Vis de Wombo care a făcut de multă vreme parte din listele cu cele mai bune generatoare de imagini AI.

Alegerile noastre pentru alternativele Midjourney merită explorate și vă vor lăsa cu un dosar plin de artă AI grozavă în timpul procesului. Este sigur să spunem că Midjourney nu este singurul generator de imagini AI capabil.

  Vulnerabilitatea, exploatarea și atacul zero-day explicate