09/26/2023

18 servere de găzduire Killing Floor 2 pentru lupte epice și întâlniri cu șefii

Killing Floor 2 este jocul perfect pentru oricine se bucură de băile de sânge exagerate cu zombi și de acțiunea FPS în ritm rapid.

În joc, te lupți cu clonele militare necinstite care au fost menite să servească drept soldați, dar în cele din urmă au devenit ucigași asemănătoare zombiului datorită intervenției unui om de știință. Jocul te duce în diferite locații europene unde trebuie să te lupți cu diferite valuri de zombi sau „Zeds”.

Jocul devine mai greu cu fiecare misiune care trece, iar variantele mai noi ale Zeds apar în imagine.

Killing Floor 2 (KF2) este simbolul acestui gen și a câștigat popularitate în întreaga lume. Natura multi-platformă, multiplayer a Killing Floor 2 a dat naștere în mod natural nevoilor de server personalizate. De aceea, am selectat mai jos unele dintre cele mai bune servere Killing Floor 2.

Beneficiile găzduirii unui server pentru Killing Floor 2

Deși jocul este distractiv când este jucat singur, simți cu adevărat nebunia zombie atunci când îl joci împreună cu prietenii sau familia. Asta în principal atunci când intră în joc găzduirea unui server pentru Killing Floor 2. Cu toate acestea, găzduirea unui server include mult mai multe beneficii decât acestea, inclusiv:

 • Jucătorii obțin control deplin asupra regulilor, setărilor și altor procese
 • Performanța jocului crește mult
 • Jucătorii pot personaliza jocul într-o mare măsură folosind mod-uri versatile
 • Găzduirea unui server personalizat Killing Floor 2 este mult mai accesibilă decât închirierea spațiului de la un furnizor de servicii de jocuri
 • Jucătorii pot configura un server privat la care doar prietenii lor se pot alătura

Cerințe de server pentru găzduirea Killing Floor 2

Înainte de a începe să numim cele mai bune servere de găzduire Killing Floor 2, să vedem cerințele minime de server pentru joc. Chiar dacă doriți să jucați KF2 cu grafică scăzută, computerul dvs. trebuie să aibă următoarele:

 • Procesor: Core 2 Duo E8200 2.66GHz / Phenom II X2 545
 • Memorie: 3 GB RAM
 • Grafică: GeForce GTS 250 / Radeon HD 4830
 • DirectX: Versiunea 10
 • Rețea: conexiune la internet în bandă largă
 • Stocare: 80 GB spațiu disponibil

În timp ce îndeplinirea cerințelor de mai sus vă va permite să rulați Killing Floor 2 în setări grafice scăzute, acesta nu acceptă anumite componente hardware. De aceea, veți avea nevoie de configurația de mai jos pentru a găzdui serverul KF2 fără probleme:

 • Procesor: Core 2 Quad Q9550 2.83GHz / Phenom II X4 955
 • Memorie: 4 GB RAM
 • Grafică: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6950
 • DirectX: Versiunea 11
 • Rețea: conexiune la internet în bandă largă
 • Stocare: 100 GB spațiu disponibil

Să enumerăm acum câțiva dintre cei mai buni furnizori de găzduire pentru servere KF2:

Nodecraft

Nodecraft vă permite să vă configurați serverul personalizat Killing Floor 2 instantaneu, fără a impune nicio limită. Oferă backup în cloud, astfel încât progresul dvs. să rămână intact.

Serverul de găzduire de înaltă performanță de la Nodecraft asigură zero întârziere în timpul jocului și obțineți o experiență de joc fluidă.

Nodecraft oferă un set de funcții profitabile cu o facilitate automată de backup în cloud și hardware de încredere. Procesul de configurare este, de asemenea, instantaneu, facilitând instalarea pentru novice în tehnologie.

  Cum să sincronizați foile de calcul Microsoft Excel

Pentru informațiile dvs., întreaga infrastructură a Nodecraft este bazată pe Linux. Deci securitatea, performanța și stabilitatea sunt de top. În plus, oferă protecție DDoS ca un strat suplimentar de securitate. În prezent, prețul Nodecraft începe de la 9,98 USD/lună.

Nitrado

Serverele Nitrado Killing Floor 2 sunt ușor de gestionat, foarte fiabile și flexibile. Puteți să instalați cu ușurință mod-uri, să schimbați timpul de execuție, să faceți upgrade/downgrade la serverul dvs. și așa mai departe.

Este nevoie de cele mai scurte rute de internet pentru a vă oferi cele mai mici ping-uri posibile. În plus, face backup la progresul jocului în mod regulat și oferă protecție DDoS pentru a vă oferi o experiență de joc sigură și sigură.

De asemenea, puteți instala mod-uri pe server cu ușurință, fără prea multe bătăi de cap. În plus, Nitrado vă permite să partajați cu ușurință accesul la server și permisiunile cu mai mulți administratori.

În prezent, prețul începe de la doar 1,69 USD (4 sloturi/3 zile).

4 Netplayers

4Netplayers oferă servere Killing Floor 2 de înaltă calitate, protejate prin DDoS și ușor de configurat pentru jucătorii din întreaga lume. Serverul lor de jocuri în cloud stochează peste 120 de jocuri și modificări, jocuri noi fiind adăugate în mod regulat.

Toate actualizările sunt instalate automat de îndată ce sunt disponibile. 4Netplayers face, de asemenea, instalarea de mod-uri un cakewalk. Dacă un joc acceptă un anumit mod, introducerea ID-ului Steamworkshop va face ca serverul să instaleze automat acel mod.

Prețul său începe de la 12,89 USD (10 sloturi/1 lună cu IP partajat și fără branding).

GTXGaming

GTXGaming oferă servere KF2 extrem de fiabile, de top și protejate cu DDoS, cu configurație instantanee.

Este una dintre cele mai mari platforme de găzduire pentru serverele Killing Floor 2. Hardware-ul său la nivel de întreprindere, fără limite de memorie, panou de control personalizat, backup-uri automate, jocuri fără întârzieri etc., vă duc experiența Killing Floor 2 la cote mai noi.

Serverele de la GTXGaming nu sunt limitate de hardware, ceea ce înseamnă, în esență, că pluginurile dvs. nu vor afecta performanța serverelor dvs. Mai mult, panoul lor de control este de departe cel mai bun pe care am putea pune mâna pe piața de găzduire a serverelor de jocuri. În prezent, prețul său începe de la 6,20 USD/lună (6 sloturi).

AleForge

Serverele Killing Floor 2 ale AleForge sunt ideale pentru jucătorii care doresc suport pentru joc încrucișat, suport pentru mod, o garanție de funcționare de 99,9%, hardware la nivel de întreprindere, protecție DDoS și multe altele la un preț accesibil.

Interesant este că AleForge utilizează Dwarven Tunneling pentru a vă îmbunătăți experiența de joc. Mai mult, puteți instala cu ușurință modurile Steam Workshop pe server cu ușurință. De asemenea, puteți crea o adresă URL personalizată și îi puteți invita să joace împreună de pe console și PC, datorită suportului pentru joc încrucișat.

AleForge are două tipuri de planuri – Standard și Premium (performanță hardware și rețea mai bună) – începând de la 2,99 USD, respectiv 5,99 USD.

VeryGames

VeryGames oferă servere KF2 pentru jucători cu actualizări automate, un panou oficial KF2, acces FTP, suport Steam și așa mai departe.

În plus, vă permite să programați sarcini și să utilizați conturi secundare pentru a vă spori confortul. În plus, oferă protecție DDoS pentru a vă oferi o experiență de joc Killing Floor 2 sigură și fără griji. Mai mult, puteți alege locațiile serverului și serverele cu latență mai mică și timp de funcționare mai bun.

  5 instrumente pentru a scana infrastructura ca cod pentru vulnerabilități

Prețul VeryGames începe de la 9,34 USD (1 lună/1 server/6 sloturi) și 13,82 USD (1 lună/1 server/6 sloturi) pentru serverele KF2 VQS și, respectiv, KF2 VXP. Vă puteți bucura de reduceri masive (până la 21%) la prețurile pentru server dacă cumpărați servere în cantități mari, pe durate lungi sau ambele.

Akliz

Cu Akliz, obținerea de servere personalizate pentru Killing Floor 2 devine ușor. Oferă servere KF2 de înaltă calitate, la prețuri accesibile, care utilizează rețele și hardware securizate.

Akliz are un panou de control puternic, suport pentru mai multe servere și mod, fără restricții pentru jucători, procesoare cu viteză mare de ceas etc., pentru a vă îmbunătăți jocul.

În prezent, Akliz oferă diverse planuri plătite începând de la 10 USD/lună. Credit acolo unde se datorează, Akliz oferă de departe cel mai mare număr de planuri cu specificații diferite care vă asigură că găsiți întotdeauna un plan care se potrivește bugetului dvs. și vă îndeplinește cerințele.

Servere de jocuri de elită

Serverele de jocuri Elite oferă servere KF2 ușor de instalat, rapid de iluminat, care sunt echipate cu protecție DDoS de înaltă calitate.

Serverele asigură o latență scăzută, astfel încât să beneficiați de sesiuni de jocuri fără întârzieri de fiecare dată. De asemenea, serverele sunt modificabile. Aceasta înseamnă că puteți încărca trasee și mașini personalizate pentru a vă îmbogăți experiența KF2.

În prezent, prețurile pentru serverele de jocuri Elite pornesc de la 7,62 USD/lună pentru 12 sloturi.

Raționalizați serverele

Serverele Killing Floor 2 ale serverelor Streamline oferă instalare instantanee, ping-uri scăzute, panouri de control și multe altele, făcându-l o alegere bună pentru toți entuziaștii KF2.

Se asigură că jucătorii obțin control complet asupra serverelor. De asemenea, oferă o instalare cu un singur clic pentru orice suplimente din Managerul său de mod, făcând modificarea serverului un proces fără efort.

Prețul pentru servere Streamline începe de la 11,95 USD/server pentru sloturi de 6-12 jucători.

Servere de supraviețuire

Serverele de supraviețuire oferă servere Killing Floor 2 protejate prin DDoS, implementabile instantaneu. Toate serverele vin cu un panou de control intern pentru a vă permite să le configurați și să le personalizați. De asemenea, vă permite să instalați orice mod care vă place cu un singur clic.

Din păcate, de acum, Survival Servers nu specifică prețul pentru serverele sale KF2.

SCĂZUT.MS

Dacă serverele cu latență scăzută și fără întârzieri sunt prioritatea ta, LOW.MS ar putea fi alegerea ta ideală. Serverele sale oferă configurare instantanee, protecție DDoS, o garanție de funcționare de 99,9% și multe altele pentru a asigura o sesiune de joc de calitate.

Toate serverele sale sunt alimentate de NVME și utilizează cele mai rapide procesoare, făcând din LOW.MS un furnizor puternic de găzduire pentru servere KF2.

LOW.MS oferă găzduire de înaltă performanță de la 10,10 USD/lună.

PingPerfect

PingPerfect permite jucătorilor să obțină servere KF2 instantanee cu un sistem de backup complet. Vine cu găzduire web și debranding gratuit, un panou de joc ușor de utilizat, protecție DDoS, acces FTP/File Browser, hardware pentru întreprinderi etc., oferind o experiență solidă de joc.

Prețul PingPerfect începe de la 9,49 USD USD/server.

1GServerHost

1GServerHost oferă servere KF2 hardware de întreprindere configurabile instantaneu, protejate prin DDoS, cu copii de rezervă la fiecare oră. În plus, puteți instala cu ușurință orice mod acceptat pentru a vă îmbunătăți jocul.

Alte caracteristici interesante includ jucători nelimitați, un panou de control personalizat, suport Steam, actualizări automate, reporniri automate și multe altele. În prezent, prețul 1GServerHost începe de la 20 USD/lună.

  Care este diferența dintre fișierele PST și OST ale Outlook?

Gaming Deluxe

Serverele KF2 oferite de Gaming Deluxe sunt ideale pentru toți entuziaștii Killing Floor 2. Caracteristicile sale de top includ un manager de mod și descărcări automate de mod, autentificare în 2 pași, ușurință în utilizare, FTP complet etc.

Interesant, Gaming Deluxe vă oferă starea live a performanței serverului dvs. (CPU, memorie și hard disk). De asemenea, panoul său de joc face din configurație o plimbare atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii profesioniști.

În prezent, prețul Gaming Deluxe începe de la 7,62 USD pentru 6 sloturi.

Rețele de azot

Nitrous Networks este o soluție solidă pentru toate nevoile dvs. de server personalizat Killing Floor 2. Oferă găzduire web gratuită, protecție DDoS puternică, un panou de administrare ușor de navigat, o configurare ușor de utilizat și multe altele.

Cu toate acestea, un mic dezavantaj al serverelor Nitrous Networks este că nu acceptă toate modurile. Doar modurile sursă sunt în regulă. De asemenea, are mai puține locații de server în comparație cu alți furnizori de găzduire similari.

La momentul publicării, Nitrous Networks oferă servere Killing Floor 2 dedicate pentru doar 6,83 USD/lună.

iFreeGameServer

iFreeGameServer oferă servere Killing Floor 2 protejate cu DDoS, cu un timp de funcționare garantat 99,9%, care asigură sesiuni de jocuri fără întârzieri. Panoul de control personalizat permite utilizatorilor să configureze și să personalizeze cu ușurință serverele Killing Floor 2, să încarce fișiere prin FTP, să schimbe locațiile etc.

De asemenea, utilizatorii pot instala diverse plugin-uri și moduri pentru a-și îmbogăți experiența. Pentru informare, iFreeGameServer utilizează în prezent stocarea NVME SSD de 7 ori mai rapid decât SSD-urile și de aproximativ 20 de ori mai rapid decât HDD-urile. Panoul său Pterodactyl permite utilizatorilor cu putere să facă o auto-gestionare mai eficientă.

Și partea cea mai bună? iFreeGameServer oferă toate funcțiile sale utile în mod gratuit.

Clanwarz

A nu menționa Clanwarz în timp ce discutăm despre cei mai buni furnizori de găzduire pentru servere Killing Floor 2 va fi nedrept. Clanwarz oferă servere KF2 fiabile, de mare viteză, împrăștiate în diferite părți ale lumii.

Clanwarz vine echipat cu o multitudine de caracteristici uimitoare. Acestea includ configurarea instantanee, backup-uri, restaurare, suport live, panou web personalizat etc.

În afară de acestea, pachetele de server de jocuri KF2 de la Clanwarz oferă servere de voce Ventrilo, TeamSpeak sau Mumble, instrumente personalizate de linie de comandă, program de instalare a pachetelor de mod și hărți, acces FTP complet etc.
De asemenea, are un program de actualizare automat al serverului pentru un confort sporit pentru jucători.

La momentul publicării, serverele Clanwarz’s Killing Floor 2 sunt disponibile la un preț accesibil de 10 USD.

Rabisu

Rabisu oferă servere de joc puternice Killing Floor 2, cu multe caracteristici izbitoare. Acestea includ configurație ușoară și instantanee, procesoare nelimitate, RAM nelimitată, un panou web avansat, protecție DDoS de top, ping scăzut etc.

De asemenea, Rabisu este cunoscut pentru utilizarea M2. infrastructura NVME. Acest lucru crește nivelurile de performanță într-o măsură neprevăzută și face ca jocul Killing Floor 2 cu alți jucători să fie o aventură încântătoare.
De acum, Rabisu face posibilă închirierea unui server KF2 pentru doar 5 USD pe lună.

Cuvinte finale

Acum că știți despre cei mai buni furnizori de găzduire pentru servere KF2, nu mai așteptați. Consultați articolul nostru și alegeți furnizorul care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. Lumea minunată și incitantă a lui Killing Floor 2 vă așteaptă. Începe-ți călătoria astăzi!

Acum puteți citi despre cele mai bune platforme de găzduire pentru servere de jocuri pentru toată lumea.

x