09/25/2022

14 Cele mai bune găzduiri de server ARK pentru toată lumea

Jocul la jocuri video este un hobby pentru mulți, de la copii până la adulți.

În cazul în care ești un iubitor de jocuri, îți amintești primul tău joc video din copilărie?

Al meu era Super Mario.

A revoluționat peisajul jocurilor, unde lucrurile au început să devină mai mult despre aventură și explorare și mai puțin despre obținerea de scoruri mari. Mi-a plăcut acest concept atunci și îl iubesc acum.

Pun pariu că mulți dintre voi ați fi în clubul meu.

Acesta este modul în care jocurile video își lasă o impresie permanentă asupra noastră. Chiar dacă ești singur în casa ta, fără nimeni altcineva cu care să vorbești sau cu care să-ți împărtășești sentimentele, te poți distra cu aceste jocuri.

Jocurile video 🎮 au evoluat cu timpul, iar acum poți juca jocuri foarte avansate în ceea ce privește grafica, calitatea și experiența generală de joc.

Industria jocurilor video, de fapt, a crescut constant în ultimii doi ani. Potrivit unui raportpiața globală a jocurilor video a evaluat 151,06 miliarde de dolari în anul precedent și se estimează că va crește cu 12,9% CAGR în perioada 2020-2027.

Factorii majori care conduc această creștere ar putea fi inovația tehnologică și proliferarea în software și hardware deopotrivă. În plus, creșterea serviciilor de internet cu acces ușor și disponibilitatea extinsă a jocurilor video pe internet contribuie, de asemenea, la această cauză.

Un astfel de joc video popular este ARK: Survival Evolved.

Ești un iubitor de Minecraft? Consultați aceste platforme specializate de găzduire pentru servere.

Să dezvăluim acest joc și de ce aveți nevoie de un server de găzduire pentru acest joc.

Ce este totul despre joc – ARK: Survival Evolved?

ARK: Survival Evolved este un joc sandbox care este open-source și vine cu o temă în stil aventură. Jocul te duce pe o insulă – ARK, care găzduiește specii sălbatice și chiar animale preistorice precum dinozaurii.

Scopul unui jucător în joc este să supraviețuiască pentru cel mai mult timp posibil, mânuind armele necesare pentru a lupta împotriva tuturor atacatorilor care vin în calea ta. De asemenea, trebuie să aveți instrumente pentru a construi baza pentru protecția dumneavoastră.

Puteți să vă selectați personajul din joc și să încercați să vă găsiți calea pentru a deveni unul dintre cei mai buni jucători. Similar altor jocuri video, poți debloca noi abilități, instrumente, materiale și arme pentru a crește nivelul în joc și a câștiga experiență.

De ce aveți nevoie de un server de găzduire pentru acest joc?

ARK este un joc destul de ambițios. Are nevoie să investești timp semnificativ în el, astfel încât să poți trece de la un personaj nou cu doar o suliță în mâini la un ranger futurist care are animale de companie la fel de mortale precum dinozaurii.

Cu toate acestea, dacă cineva crede că poate să sară, să joace doar câteva minute sau ore și să apară ca un războinic, probabil că ar fi o greșeală. În realitate, ARK necesită mult timp, energie, precum și resurse înainte de a putea îmblânzi un dinozaur de top sau de a deține o putere incredibilă.

Fără un server robust lângă tine, viteza se reduce și îți afectează eforturile de a crește nivelul în joc.

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de o soluție decentă de găzduire a serverului ARK.

Aceste servere puternice sunt echipate cu caracteristici impresionante pentru a vă accelera jocul fără griji.

Consultați câteva dintre beneficiile de a alege un server de găzduire ARK.

Control complet pe server

Puteți controla modul în care doriți să continuați cu jocul, deoarece dețineți serverul pe care jucați. Puteți configura jocul pentru a vă îmbunătăți experiența generală și pentru a vă stabili preferințele.

Fără întârzieri de joc

Fără un server de găzduire, puneți multă presiune asupra sistemului de operare al computerului dvs., ceea ce duce la întârzieri. Dar un server de găzduire, dimpotrivă, pune o presiune mai mică asupra sistemului de operare. Prin urmare, puteți avea un timp de răspuns și un joc foarte rapid.

Disponibilitate 24/7 joc

Crearea unui server pe computer sau pe consolă limitează disponibilitatea jocului. Să presupunem că gazda își oprește dispozitivul și jocul se termină chiar acolo. Dar, dacă folosești un server de găzduire, toți prietenii tăi pot rămâne conectați și pot juca oricând doresc. În plus, nu trebuie să configurați serverul din nou și din nou sau să vă asigurați că toată lumea este conectată, ceea ce vă scutește de la pierderea timpului și de alte supărări.

Decideți cine se va alătura.

Alăturarea unui server aleatoriu înseamnă că te joci cu străini, plus că există șansa să fii dat afară în orice moment. În cele din urmă, progresul tău în joc împiedică.

Jocul pe un server de găzduire vă oferă libertatea de a decide jucătorii cu care doriți să jucați. Îți poți invita prietenii sau familia să ți se alăture jocului și să-l faci mai interesant.

În continuare, să vedem în sfârșit unele dintre cele mai bune soluții de găzduire a serverelor ARK pentru a vă juca jocul cu mai multă libertate, flexibilitate și emoție.

ScalaCube

Găzduind serverul dvs. de jocuri ARK de la ScalaCube, veți obține control deplin asupra serverului dvs. prin intermediul panoului de control, folosindu-vă de administrarea, repornirea și modificarea opțiunilor. În plus, puteți instala sau reinstala chiar și aplicația server de bază și o puteți actualiza automat pentru o versiune recent lansată. Instalați noi moduri și hărți pentru a face jocul mai aventuros.

  Cum să-ți folosești iPhone-ul ca lupă

Atribuiți privilegii jucătorilor, grupării sau anulați banul împreună cu adresele lor IP. Gestionați parolele, accesați fișierele aplicației printr-un manager de fișiere. Ele oferă un mediu sigur pentru serverul dvs. prin atenuarea atacurilor, asigurând în același timp un timp de funcționare ridicat.

Caracteristici

 • Parametri de lansare personalizați
 • Domeniu gratuit
 • unitate SSD
 • Moduri Steam Workshop
 • Schimbați hărțile și setările serverului
 • Implementare instantanee de server

ScalaCube are locații de server în America de Nord și Europa, inclusiv una în Londra. Obțineți planul lor de găzduire pentru server ARK începând de la doar 15 USD/lună pentru zece sloturi.

HostHavoc

Serverele de jocuri premium oferite de HostHavoc te ajută să profiti la maximum de joc și să treci de nivel rapid. Vă permite să alegeți orice hartă, mod, precum și grupuri gratuite, făcând jocul fără probleme.

HostHavoc acceptă DLC care include Extinction, Ragnarok, Scorched Earth, Aberration și multe altele. Puteți schimba hărțile oricând în câteva secunde. Acestea mențin și mențin disponibilitatea rețelei de până la 99,9% prin infrastructura internă, folosind centre de date de vârf în industrie, cu uplink-uri fiabile.

Acestea oferă securitate ridicată a serverelor dvs. de la sursă de interogări și de inundațiile UDP. Dacă preferați să vă auto-administrați serverele, acestea oferă un manager de fișiere și acces FTP, astfel încât să puteți restaura sau face backup manual pentru datele salvate și pluginurile API.

HostHavoc oferă jucătorilor săi posibilitatea de a configura linia de comandă a lansării serverului tău. Interfața lor include, de asemenea, mai mulți parametri specifici serverelor ARK. Nu trebuie să așteptați ore întregi pentru a primi un răspuns de la asistența tehnică, deoarece timpul de răspuns al acestora este destul de rapid – mai puțin de 15 minute aproximativ.

Au centre de date situate în 11 locații globale, inclusiv trei continente – Australia, Europa și America de Nord.

Servere de supraviețuire

Servere de supraviețuire este un nume celebru printre găzduirea ARK. Oferă toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a continua să vă jucați fără întrerupere.

Primiți configurarea instantanee pentru serverul dvs., indiferent dacă doriți să jucați pe computer sau pe o consolă PS4. Panoul lor de gestionare personalizat intern vă permite să configurați și să personalizați jocul ARK.

Dacă utilizați un computer, puteți instala hărți/modificări acceptate, puteți schimba locații, puteți schimba setările, modurile de conversie, conținutul atelierului Steam cu doar câteva clicuri. Fiecare modificare pe care o faceți este actualizată automat.

Obțineți acces FTP complet, cele mai recente versiuni de mod și reporniri automate ale serverului. Puteți adăuga servere de jocuri cluster pentru a le transfera între mai multe lumi. Survival Servers vă oferă unități SSD și procesoare Xeon cu două procesoare.

Pentru securitate, beneficiați de protecție DDoS și de blocare a serverului. Aveți flexibilitatea de a instala cu ușurință pluginuri și mod-uri și de a accesa instrumente terțe. Rețeaua lor globală include mai multe locații de găzduire, inclusiv Seattle, Dallas, Los Angeles și New York, în SUA, pe lângă Franța și Germania.

Survival Servers oferă mai multe moduri precum:

 • Pământ ars
 • Ragnarok
 • Centrul
 • Aberaţie
 • Primitive Plus
 • Extincţie
 • Geneză
 • Valguero
 • Insulele de cristal

GTXGaming

Furnizarea de găzduire a serverului ARK timp de 10 ani, când jocul a fost lansat pentru prima dată, GTXGaming este o opțiune de încredere pentru tine. Ei și-au dezvoltat panoul de control pentru a oferi caracteristici și funcționalități puternice pentru a face din experiența dvs. de joc o călătorie plină de bucurie.

Puteți modifica rapid setările cu meniuri derulante și simple trucuri de activare. GTXGaming folosește noi sisteme Dell în fiecare an, înlocuindu-le pe cele vechi, pentru a vă oferi cea mai recentă și actualizată tehnologie care alimentează serverele dumneavoastră.

Sunt generoși când vine vorba de specificațiile serverului pentru a oferi viteză de înaltă calitate, nuclee dedicate și memorie. Drept urmare, vă puteți bucura de performanțe de joc de neegalat, în ciuda instalării multor plugin-uri. Ei găzduiesc peste 3000 de servere pentru ARK Survival Evolved în întreaga lume, cu centre de date situate în 16 orașe de pe 4 continente pentru o acoperire mai largă.

GTXGaming folosește hardware la nivel de întreprindere cu o gamă extinsă de procesoare Intel, inclusiv procesoare robuste E3, cele mai recente i7 sau i9 și chiar AMD Ryzens. Nu vă mai faceți griji cu privire la securitate, deoarece serverele dvs. vor fi întotdeauna protejate de atacurile DDoS.

Puteți schimba jocurile pentru a juca un alt joc, iar acestea acceptă toate DLC-urile ARK și le implementează după lansare. Ele oferă un program de actualizare exclusiv de mod care detectează automat actualizările de mod nou disponibile, trimițând serverului dvs. un mesaj și efectuând instalarea fără probleme.

Conectați cât mai multe servere împreună, găzduiți mai multe moduri sau hărți și navigați între ele folosind uneltele și dinosaurii. Puteți genera o hartă aleatorie utilizând generatorul lor aleatoriu. Instalează atelierele Steam cu instrumentul lor fără efort și instalează-le direct pe serverul tău cu simple clicuri.

GTXGaming acceptă toate hărțile ARK, pe lângă faptul că le face disponibile atunci când se lansează o nouă versiune. Instalați Beyond-API din managerul de mod și solicitați acces DLL din zona Client generând un bilet de asistență. Când serverul dvs. repornește, ei vor salva automat o copie de rezervă clonă a serverului dvs. în sistemele lor de rezervă din afara site-ului, inclusiv folderele salvate și pluginurile API pe care este posibil să le fi instalat.

Broccoli indiferent

Broccoli indiferent este o companie de găzduire de servere pentru jucători cu personalități creative. Marca lor ciudată este susținută de hardware de calitate (adică decalaj minim), un panou de control personalizat și servicii pentru clienți de top. Se vor asigura că aventura dvs. de îmblânzire a dinoșilor în ARK va fi fără probleme.

Un punct forte al Indifferent Broccoli este concentrarea pe client în primul rând. Echipa lor de asistență este prietenoasă și rapidă să răspundă. Îi puteți contacta prin Discord sau prin e-mail, iar ei vă vor ajuta să răspundă la întrebări, să configureze modificări, să vă configurați harta Genesis 2 sau să depanați dacă ceva nu merge bine.

  Cum să extrageți pictograme de preferințe de sistem de înaltă calitate pe un Mac

De asemenea, oferă o perioadă de încercare gratuită de două zile, astfel încât să o puteți încerca înainte de a cumpăra. Vă puteți lansa serverul ARK cu un singur clic fără a introduce informații de plată.

Cu locații de server în America de Nord și Europa, acestea oferă opțiuni pentru a minimiza latența oriunde v-ați afla.

Încercați Indifferent Broccoli dacă sunteți în căutarea unui server gazdă prietenos, util și eficient pentru serverele dvs. ARK. Oferă o perioadă de încercare gratuită de două zile, urmată de 12 USD pe lună pentru un server ARK cu 8 jucători.

Shockbyte

De la înființarea sa în 2013, Shockbyte continuă să găzduiască servere de jocuri pentru mii de jucători. Până acum, a găzduit peste 100.000 de servere de jocuri și și-a construit o fortăreață în comunitatea de servere de jocuri ca urmare a serviciilor și asistenței sale de înaltă calitate.

Utilizează hardware puternic și oferă o mână de caracteristici la un cost accesibil. Dacă găsiți că serviciile lor nu corespund așteptărilor dvs., puteți solicita o rambursare oricând în 24 de ore.

Pentru a începe, alegeți doar jocul ARK, numărul de jucători și efectuați plata. Echipa lor vă va activa automat serverul, unde vă puteți invita prietenii folosind adresa IP furnizată. Shockbyte vă oferă opțiunea de a vă personaliza serverul utilizând panoul de control intuitiv și de a accesa fișierele serverului folosind FTP.

Obțineți funcții suplimentare, cum ar fi instalarea și configurarea automată a modului.

Doriți să vă actualizați planul?

Doar trimiteți comanda și ei vor aplica planul modificat instantaneu, fără a pierde date sau setări. Shockbyte garantează un timp de funcționare de 100%, actualizări și backup automate, subdomeniu gratuit, consolă server și protecție DDoS.

Acceptă modurile Steam Workshop, hărți DLC și hărți personalizate. Doar alegeți-vă modurile, iar echipa lor le va instala automat pe serverul dvs. Dacă sunteți blocat undeva, căutați ajutor de la asistența lor 24/7 prin bilet și chat live sau puteți vedea baza lor de cunoștințe sau tutoriale pe YouTube.

Planul său începe de la 14,99 USD/lună, unde primești 30 de sloturi.

ServerBlend

Bucurați-vă de jocuri non-stop cu ServerBlend la un pret imbatabil. Panoul său de control ușor de utilizat și personalizabil – TcAdmin este intuitiv și vine cu instrumente disponibile exclusiv la ServerBlend.

Instalați modurile și pluginurile API automat cu un singur clic. De asemenea, vine cu un editor de setări plus un editor de linie de comandă, astfel încât să puteți controla totul. Rețeaua de înaltă calitate cu protecție împotriva atacurilor asigură cel mai bun joc și cel mai mic ping.

Aveți libertatea de a alege hardware-ul potrivit nevoilor dumneavoastră dintr-o gamă de opțiuni disponibile și de a le schimba oricând doriți. Schimbați locația serverului după cum doriți, deoarece acestea au servere situate în 13 locuri, care includ țări precum SUA, Regatul Unit, Canada, Noua Zeelandă, Țările de Jos, Franța, Germania, Polonia și Australia.

Prețul pentru găzduirea serverului ServerBlend începe de la 18 USD/lună pentru peste 30 de sloturi.

Nodecraft

Panoul de control unic al Nodecraft vă ajută să vă instalați găzduirea serverului pentru ARK în câteva secunde. Ei numesc panoul lor de control puternic NodePanel, care vă ajută, de asemenea, să gestionați cu ușurință setările și configurațiile.

Simplitatea acestui server de găzduire îl face fără efort pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care sunt începători. Prin urmare, pot începe să joace și să-și gestioneze serverele cu ușurință. În ciuda faptului că este simplu, prezintă o viteză și o stabilitate mai mari pentru o experiență de joc excepțională.

Puteți chiar să vă gestionați găzduirea serverului folosind telefonul, descărcând aplicația mobilă Nodecraft disponibilă atât pe App Store, cât și pe Google Play. În prezent, aceștia acceptă servere de jocuri de top pentru PC și lucrează, de asemenea, la suport pentru mod live și servere de consolă.

Ei înțeleg durerea jucătorilor atunci când serverele întârzie și se blochează. Prin urmare, nu vă supraîncărcă serverele și mențin maximum 12 jucători pe dispozitiv. În acest fel, serverul dvs. poate accesa mai multă memorie RAM, IO-uri de disc și nuclee CPU.

Serverele Nodecraft folosesc procesoare Xeon puternice, RAM ECC cu cea mai mare frecvență și corectare a erorilor, SSD la nivel de întreprindere și hard disk, uplink de 1 GBPS și protecție DDoS. Și-au construit întreaga infrastructură pe Linux pentru o stabilitate, performanță și securitate mai bune.

Au mai multe locații de server, inclusiv 3 în Statele Unite, 1 în America de Sud, 4 în Europa și 4 în Asia-Pacific. Prețul lor începe de la 9,98 USD/lună, fără limite de jucători. De asemenea, include o garanție de rambursare a banilor de 7 zile.

Servere de jocuri

Obțineți serverul ARK de Servere de jocuri instalate în câteva minute cu ajutorul sistemelor lor de activare instantanee.

Panoul de control personalizat facilitează gestionarea simplă a serverului dvs., inclusiv personalizarea și configurarea acestuia. De asemenea, puteți încărca fișiere prin FTP, puteți adăuga administratori suplimentari, puteți schimba locațiile serverului și puteți instala mod-uri și pluginuri destul de ușor.

Rețeaua mondială de GameServers este proiectată de jucători intelectuali. Oferă mai multe locații de server redundante pentru ca tu să o alegi pe cea mai apropiată de tine pentru un joc fără întârzieri. De asemenea, puteți migra oricând locația serverului folosind panoul de control.

Locațiile serverelor GameServers includ 9 în SUA, 2 în Africa de Sud, câte una în Japonia, Polonia, Italia, Franța, Australia, Brazilia, Rusia, Danemarca, Țările de Jos, Marea Britanie, Spania și Canada.

Prețul începe de la 29,95 USD/lună pentru 30 de jucători.

Rețele de azot

Profitați de serverele de înaltă performanță ale Rețele de azot pentru ARK. Au deservit deja peste 136.000 de clienți din întreaga lume.

Instalați-vă serverul imediat după ce finalizați plata. Serverele lor de jocuri sunt echipate cu cel mai rapid și cel mai recent SSD și sunt protejate de atacurile DDoS prin filtrarea POP globală.

  Cum să ștergeți contul VK

Rețeaua lor vine cu hardware avansat și de înaltă calitate și furnizori de nivel 1 pentru a asigura o stabilitate mai mare și un lag mai mic. Controlați-vă serverele folosind NiTROPanel-ul lor ușor de utilizat și robust, care este conceput pentru a ușura lucrurile pentru jucători.

Nu au nevoie să respectați niciun contract și vă oferă multe opțiuni în care puteți plăti anual, semestrial, trimestrial sau lunar; ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine.

SCĂZUT.MS

SCĂZUT.MS este o soluție de top pentru găzduire pentru servere de jocuri, care dă putere mii de jucători din întreaga lume. Hardware-ul lor de ultimă generație, ping-urile scăzute și asistența pentru clienți de neegalat vă duc experiența de joc la un alt nivel.

Caracteristici

 • Cele mai recente procesoare Intel de 5 GHz cuplate cu SSD-uri puternice și memorie DDR4
 • Desfăşurare rapidă
 • Protecție împotriva atacurilor DDoS de 10 Gbps în toate locațiile, în timp ce Londra are o prevenire a atacurilor de până la 50 Gbps
 • Canale de plată securizate

În prezent, au servere situate în 12 locații globale, care includ 4 în Europa, 6 în SUA, 2 în Asia/Oceania. De asemenea, planifică extinderea în Africa de Sud, America de Sud, Italia și Rusia.

GPortal

Serverul tău, regulile tale!

Asta e ceea ce GPortal se străduiește și vă oferă control deplin asupra serverului dvs. de joc. Vă oferă opțiunea de a cumpăra imediat un server prin planurile preplătite de ultimă generație din Gamecloud, deși puteți alege și să alegeți un plan bazat pe abonament. Aceasta implică că nu este nevoie să semnați un contract, plus că sunteți liber să schimbați jocurile în orice moment în cloud.

Instalarea este rapidă, unde serverul dumneavoastră poate fi implementat în doar 3 minute. Serverele lor oferă performanțe de top cu un ping scăzut. Acestea oferă sloturi de la 10 la 27, RCON complet, interfață web și acces FTP. Securitatea DDoS este oferită de Corero, iar asistența pentru clienți este disponibilă prin apel, e-mail și bilet. Puteți juca mai multe moduri precum ARK Genesis, Valguero etc.

Locațiile serverelor lor sunt situate în Germania, Moscova și Londra. În plus, un gateway de plată securizat este facilitat prin PayPal, plata cu cardul și multe altele.

Cutie neagră

Înființată în 2011, Servere BlackBox este o alternativă bună pentru găzduirea unui server de înaltă performanță pentru jocul ARK.

Motivele care o fac o alternativă bună se datorează caracteristicilor sale impresionante:

 • Asistență completă pentru călătoriile încrucișate pe server plus flexibilitate de a alege mai multe opțiuni și hărți
 • Generator complet de hărți procedurale care simplifică utilizarea. Puteți genera o hartă aleatorie a dvs. fără efort.
 • Instrument automat pentru descărcarea și actualizarea modului. Puteți programa actualizări și, pe măsură ce sistemul detectează cele mai recente actualizări, anunță jucătorii cu un mesaj de avertizare, astfel încât aceștia să poată instala actualizările imediat.
 • Backup-uri în afara locației atunci când opriți dispozitivul sau îl reporniți. Scripturile lor inteligente încarcă toate datele pe serverul lor extern într-o clipă.
 • Configurare rapidă și automată, astfel încât să vă puteți începe jocul imediat, conectându-vă în zona lor de clienți
 • Panoul lor de control este potrivit atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați.

BlackBox Servers are serverele sale situate în 8 orașe din țări, inclusiv Marea Britanie, Franța, SUA, Suedia, Canada și Australia.

Citadel Servers

Citadel Servers vă permite să vă conectați cu jucători din întreaga lume folosind o acoperire mare de rețea și o infrastructură cu latență scăzută, indiferent de locația dvs. fizică.

Gestionați-vă serverul, instalați o multitudine de moduri/hărți, modificați setările și locațiile cu ușurință. Reinstalați, porniți sau opriți serverul; programați sarcini, copii de rezervă și scripturi. Puteți edita configurațiile serverului pentru a-i schimba numele, parolele, pentru a seta accesul de administrator, pentru a vedea jurnalele și multe altele.

Cetate are centre de date în peste 18 locații în țări precum SUA, Țările de Jos, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Japonia, Australia și Singapore.

Puncte bonus pentru alegerea unui server de găzduire ARK

 • Verificați compatibilitatea unui serviciu de găzduire cu dispozitivul dvs., de exemplu, dispozitivul PC, consola PS4 sau consola XBOX.
 • Selectați o găzduire pe care să o furnizați cu locațiile serverului lor în apropierea locului dvs. pentru un joc mai rapid
 • Întrebați-vă despre numărul de sloturi pe care le oferă și alegeți opțiunea în funcție de cât de mare sau mic este cercul dvs. de jucători.
 • Aflați cum fac copii de rezervă și cum actualizează un server de jocuri. Sunt de preferat backup-urile și actualizările automate.
 • Dacă doriți să descărcați mai multe hărți care îmbunătățesc jocul, verificați dacă acestea acceptă conținut descărcabil (DLC) și mod-uri.
 • Alegeți un tablou de bord ușor de utilizat, precum și personalizabil, astfel încât să vă puteți concentra complet asupra jocului dvs. cu setările preferate minus complexitățile.
 • Uitați-vă la aspectele legate de migrarea serverului unui furnizor de servicii în cazul în care doriți să schimbați găzduirea sau să vă schimbați planul în viitor.

Concluzie

ARK: Survival Evolved aduce latura aventuroasă a ta și pe măsură ce avansezi în joc, acesta devine mai mare și mai bun. Așadar, nu lăsați rețelele slabe să vă strice jocurile prin întârzieri și inconveniente. În schimb, alegeți oricare dintre soluțiile de găzduire de server ARK menționate mai sus pentru a savura fiecare moment al jocului.

Și bucurați-vă!

x