13 instrumente de comparație/referință salariale de top pentru profesioniștii în resurse umane

Profesioniștii în resurse umane (HR) trebuie să conceapă planuri competitive de bonusuri care să ispitească lucrătorii calificați să se alăture ofertelor lor și să garanteze că angajații actuali sunt inspirați și mai activi în munca lor.

Acesta este momentul în care se realizează importanța instrumentelor de evaluare comparativă a salariilor pentru a ajuta specialiștii în HR să utilizeze cele mai bune instrumente de comparare a salariilor pentru a decide asupra salariului în căutarea angajării și reținerii unui management eficient al personalului.

Companiile își pot alinia mai bine formatele de salariu cu normele regionale și standardele profesionale cu instrumentele pe care le-am discutat. În următoarea postare, vom explora cele mai bune instrumente de evaluare comparativă a salariilor, care au devenit instrumentul de bază pentru managerii de resurse umane.

Iată un tabel care listează instrumentele de top, astfel încât să puteți acoperi elementele de bază fără prea multă grăbire! Și am oferit un rezumat detaliat pentru fiecare instrument în postarea care urmează.

De ce este importantă compararea salariilor?

Benchmarkingul salarial oferă o mulțime de beneficii; nu numai organizațiilor, ci și potențialilor candidați. Pentru organizații, ei ajung să analizeze valoarea pachetului pe care îl vor oferi angajatului. Ținând cont de diferitele componente ale pachetului salarial, companiile pot stabili dacă cei mai buni performanțe vor rămâne alături de ei sau nu pe termen lung.

În afară de aceasta, evaluarea comparativă a salariilor oferă perspective precise asupra remunerației care le permite să ofere beneficii valoroase și eficiente angajaților lor fără nicio discriminare, ceea ce determină indirect creșterea companiei. Acest lucru ajută la asigurarea talentelor de top printr-o propunere realistă de valoare a angajaților, fără a-i face pe angajați să se simtă excluși.

Potențialii angajați ajung să afle dacă pachetul lor salarial îndeplinește standardele actuale din industrie și au primit creșterile corecte după ce au servit compania pentru o anumită perioadă.

Mai mult, candidații încep să știe dacă se așteaptă la pachetul salarial corect de la angajator și nu le par nerezonabil. Acest lucru elimină, de asemenea, orice neînțelegeri în metodele de evaluare a performanței, deoarece sistemul este transparent, cu condiții de concurență echitabile.

Caracteristici cheie de căutat în Instrumentele de evaluare comparativă a salariilor

Instrumentele eficiente de evaluare comparativă a salariilor combină următoarele caracteristici pentru a ajuta organizațiile să ofere practici corecte de compensare:

 • Colectare amplă de date: Aceste instrumente colectează date privind salariile din diverse surse, inclusiv sondaje din industrie, promovări de locuri de muncă și înregistrări de stat.
 • Potrivirea locurilor de muncă: Multe instrumente îi ajută pe HR să potrivească responsabilitățile specifice ale locului de muncă din cadrul companiei lor cu roluri similare pe piața externă a muncii. Acest lucru oferă comparații corecte și relevante ale salariilor.
 • Clasamentul percentilei: instrumentele de evaluare comparativă a salariului oferă adesea detalii despre plasarea percentilei unui anumit salariu. Asociațiile pot folosi acest raport pentru a decide dacă salariul lor este sub sau peste media pieței.
 • Raport privind beneficiile și avantajele: pe lângă salariul de bază, mai multe instrumente oferă detalii despre segmente suplimentare de remunerare, cum ar fi bonusuri, stimulente, beneficii și avantaje.
 • Segmentarea pieței: instrumentele ar trebui să permită segmentarea datelor în diferite segmente, cum ar fi părți geografice, întreprinderi, dimensiuni ale firmelor și așa mai departe. Această granularitate permite experților HR să facă comparații mai autentice.
 • Vizualizare: utilizatorii pot diagnostica cu succes datele de benchmarking folosind vizualizări simple și coerente, cum ar fi grafice și diagrame. Intervalele de salariu, percentilele și tendințele sunt dezvăluite cu modele vizuale.

Știind ce oferă de fapt piața, angajatorii pot adăuga acel mic plus, cum ar fi recompense și cadouri pentru angajați, pentru a-i menține entuziasmați și să se simtă apreciați. Ținând cont de punctele de mai sus, haideți să verificăm cele mai importante instrumente de comparare a salariilor disponibile la dispoziție.

Salary.com

Salary.com oferă un instrument ușor de utilizat, care se angajează să simplifice evaluarea comparativă a salariilor. Este o resursă destul de renumită în rândul profesioniștilor de HR și al angajatorilor, oferind o gamă largă de soluții de plată și tendințe perspicace în ceea ce privește datele analitice.

Platforma formează chiar publicitate pentru angajatori prin utilizarea instrumentelor SEO și a cuvintelor cheie aplicabile, ajutând să atragă candidații de top.

  Ce înseamnă pentru dvs. mesajele RCS pe iPhone

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, Salary.com verifică pentru a vă evalua poziția pe piața muncii. Cea mai bună parte este că instrumentul lor online este disponibil gratuit!

Caracteristici:

 • Oferă o gamă largă de segmente de compensare, cum ar fi anchete salariale, calculatoare și fișe de post.
 • Angajatorii pot avea acces cu ușurință la oportunități precum postări de locuri de muncă, anchete de salarii și calculatoare de salariu.
 • Oferă rapoarte detaliate cu date despre salarii, bonusuri și beneficii.
 • Oferă conținut educațional: podcasturi, articole, instrumente de dezvoltare a carierei.
 • Menține profesioniștii în HR la curent cu tendințele salariale actuale.

Salry.com vă ajută, de asemenea, să calculați cum vă comparați cu colegii și adversarii, ceea ce este norocos dacă sunteți încrezător că meritați să fiți plătit mai mult. Acesta definește ce fel de compensație ar trebui să primiți, asigurându-vă că potențialul dvs. de câștig este transparent și echitabil.

Expert salarial

Expert salarial este o soluție excelentă pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și specialiștii în resurse umane. Ea gloriifică afacerile cu pachete valoroase care le motivează să stabilească ținte competitive de bonus pentru personalul lor, ținând cont în același timp de tendințele actuale ale pieței și de comparațiile echitabile. Această practică sporește corectitudinea prin îmbogățirea proceselor de resurse umane și a ratelor de retenție a personalului.

Caracteristici:

 • Folosiți regiuni personalizate pentru rate moderate de plată în toate locațiile.
 • Luați în considerare variațiile privind forța de muncă și costul vieții, inclusiv salariul minim și avizele FLSA.
 • Importați detaliile postului și redați rezumatele salariale.
 • Accesați baze de date complete de compensare din 14.600 de posturi, 1.100 de industrii și 9.500 de locații.

Statutul gratuit al instrumentului Expert salarial este un avantaj semnificativ. Oamenii sunt liberi să determine cât valorează din punct de vedere profesional. Utilizatorii își pot îndeplini studiul într-un mediu securizat datorită politicilor rigide de confidențialitate ale platformei și asigurării acurateții datelor sale.

Scala de plată

Scala de plată este în fruntea de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe salariale. Ele oferă utilizatorilor analize progresive privind criteriile salariale. Aceștia vă pot ajuta să vă atingeți nivelul de venit existent la tendințele pieței, folosind instrumente de recrutare bazate pe inteligență artificială și altele. În acest fel, puteți obține informații benefice despre performanța dvs. actuală la locul de muncă.

Caracteristici:

 • Sugerează o declarație de salariu pentru o carieră informată și alegeri de compensare.
 • Asistență la întrebările de locuri de muncă în funcție de salariu, locație și industrie.
 • Oferă resurse de carieră pentru cei care caută un loc de muncă, cei care se schimbă și pentru angajatori.
 • Dispune de un calculator de cost de ocupare pentru comparații între orașe.
 • Oferă sfaturi de negociere pentru a crește salariile angajaților.

Payscale oferă mai multe soluții la birou pentru gestionarea aranjamentelor salariale ale angajaților pe partea de resurse umane. De exemplu, un instrument numit MarketPay facilitează gestionarea tuturor provizioanelor dvs. legate de plată prin intermediul unui software ușor de utilizat. Cel mai promițător factor este că Payscale poate păstra în siguranță aceste date în cloud, oferindu-vă acces continuu oricând este necesar.

Institutul de Cercetări Economice

The ERI (Institutul de Cercetare Economică) a devenit o sursă autorizată pentru soluții de benchmarking prin specializarea în furnizarea de date de compensare. Cu ani de experiență, ERI oferă instrumente cruciale concepute special pentru experții în HR și compensare.

Aceste instrumente permit profesioniștilor să creeze grile de salarizare, să calculeze cheltuielile cu forța de muncă, să formeze structuri de salarizare pe termen lung și multe altele.

Caracteristici:

 • Proiectează o serie de planuri de stimulare a vânzărilor cu programe de compensare și atrage burse pentru valorile vânzărilor.
 • Creează profiluri corporative personalizate, inclusiv postări interne de locuri de muncă.
 • Centralizați anchetele salariale pentru o gestionare mai ușoară.
 • Combină datele interne cu ratele de piață actualizate recent.

Puteți compara cu încredere rețeaua dvs. de compensare cu alte industrii sau piețe similare utilizând datele ERI în procesul dvs. de comparare a locurilor de muncă. Are o bază de date de compensare considerabilă însoțită de un software avansat care analizează datele și este conceput pentru a satisface nevoile dumneavoastră particulare ca specialist în compensare.

Mercer

Mercer iese în evidență ca un instrument proeminent de evaluare comparativă a salariilor, oferind caracteristici neprețuite. Este recunoscut pentru salarizarea echitabilă între sexe, planificarea strategică a resurselor umane și grilele de salarizare cuprinzătoare adunate dintr-o perspectivă globală.

  10 platforme AI pentru a vă construi aplicația modernă

În plus, Mercer oferă un instrument util pentru colegii de muncă pentru a prezice o posibilă creștere a veniturilor în cadrul asociației lor. Această precogniție oferă afacerilor puterea de a planifica strategii și promovează satisfacția angajaților.

Caracteristici:

 • Sondajele și rapoartele de salarizare ale iMercer oferă date verificate pentru mai multe poziții de carieră, indiferent de nivelul de experiență.
 • Oferă informații detaliate, indiferent de interesul dvs. pentru datele de plată locale, naționale sau internaționale.
 • Puteți rămâne la curent cu tendințele salariale recente și puteți aborda inconsecvențele în strategia dvs. de stimulente.
 • Vă ajută să vă asigurați că abordarea dumneavoastră cu privire la planificarea salariilor angajaților este consecventă.

În timp ce iMercer servește în principal ca firmă de consultanță pentru companii și asociații de resurse umane, beneficiile sale se extind și asupra persoanelor fizice.

Carta

Carta vă oferă o trecere explicită la informațiile salariale care sunt determinate de tendințele pieței. Aceste date se bazează, în general, pe caracteristici, cum ar fi coegalitățile dvs. în industrie, tipuri specifice de locuri de muncă și locații geografice, chiar și până la roluri specializate.

Acest lucru vă ajută, de asemenea, să determinați metropolele cele mai rentabile pentru a forța talentul. Oferă instrumente pentru a planifica și a prognoza costurile angajării talentelor în diferite afaceri din Statele Unite.

Caracteristici:

 • Prezintă o vedere aprofundată a salariului angajaților față de normele pieței.
 • Ajută la stabilirea unor clase precise de salarizare a angajaților în cadrul asociației.
 • Salariul de intrare și informații despre capitaluri proprii din peste 100 de integrări HRIS.
 • Conectați-vă instantaneu cu platforme precum Rippling, Workday și multe altele pentru aprovizionarea cu date dedicate.

Echipa lor de experți vă ajută să obțineți aceste informații și să confirme că lista de angajați este aliniată corect și oferă acest serviciu fără costuri suplimentare.

Scopul principal din spatele pornirii Comp Tool programul a fost de a concepe un instrument de prețuri de piață ieftin, dar pe deplin operativ, pe care profesioniștii în resurse umane îl pot naviga. Indiferent dacă lucrați cu un singur sondaj salarial sau cu mai multe, CompTool simplifică organizația și accelerează funcția de căutare prin sondaj.

Caracteristici:

 • Clasificați corect potrivirile dvs. curente pentru a vă conforma cu furnizorii de sondaje salariale.
 • O echipă de practicieni autentici în compensare este gata să vă ajute.
 • Modelați rețele de plată și KPI instantanee și valori pentru noul sistem.
 • Instrumentul lor de sondaj salarial facilitează procesul de propunere a sondajului pentru dvs.

Echipa lor de administrare a contului se mândrește cu cel puțin 15 ani de experiență practică în gestionarea plăților. Chiar și fondatorul său are o experiență ca profesionist în compensare, care a proiectat CompTool în timp ce a condus activ programe de compensare în SUA și Marea Britanie în orele regulate de birou.

HR360

HR360 produce o viziune amănunțită și cuprinzătoare asupra resurselor umane și a fațetelor legale ale avantajelor angajaților din jurul reglementărilor federale și de stat. Unul dintre segmentele sale cheie, instrumentul „de referință salarială”, oferă perspective profunde asupra disponibilității și utilizării beneficiilor suplimentare.

Caracteristici:

 • Comparații salariale pentru posturi similare în cadrul aceleiași rude.
 • Dovada percentilelor de salariu și diagramă de comparație cu 50 de state.
 • Comparați salariile mai multor locuri de muncă într-o singură locație.
 • Copertă personalizabilă și cuprins inclusiv.

Acesta este defalcat pe baza unor aspecte precum rolurile postului și tipurile de industrie. Detaliile sunt prezentate ca proporții, arătând raportul dintre angajații care pot accesa sau fac parte din beneficii specifice. În plus, oferă detalii despre beneficii medii, cum ar fi numărul tipic de concedii plătite acordate angajaților anual.

Citiți și: Cel mai bun software de recomandare a angajaților pentru a vă simplifica procesul de recrutare.

OpenComp

OpenComp a colaborat cu peste 20 de furnizori HRIS și de management al capitalurilor proprii. Această alianță permite automatizarea zilnică a introducerii și actualizărilor datelor de plată. Această actualizare uniformă confirmă faptul că aveți întotdeauna la dispoziție cele mai recente informații de plată, care sunt esențiale pentru gestionarea corectă a finanțelor companiei, creșterea practicilor de remunerare corectă și păstrarea personalului cu performanțe superioare.

 • Rulați benchmarking automat cu un nivel de precizie de 95%.
 • Cercetă informații despre compensare pentru peste 3.400 de roluri.
 • Stabiliți-vă competitivitatea în raport cu colegii.
 • Simulați diverse scenarii și politici folosind modelare.

OpenComp propune elemente cheie, cum ar fi standarde de compensare, statistici și perspective, permițând corporațiilor să elaboreze programe financiare mai bine informate și să promoveze un mediu de lucru mai onest.

PayNorthEast

A ști cum să oferi salarii competitive îți va permite să atragi și să păstrezi cel mai bun personal din afacerea ta. Cu PayNorthEastun instrument rafinat de evaluare comparativă a salariilor, puteți accesa, inspecta și compara rapid informațiile de remunerare pentru mai mult de 950 de posturi în peste 750 de zone urbane și non-urbane diferite din Statele Unite.

  Cum să reduceți dimensiunea fișierului pentru videoclipuri mari 4K cu VideoProc

Caracteristici:

 • Raportul de salariu actualizat al Instrumentului are funcții noi, cum ar fi o pagină de copertă personalizată.
 • O explicație clară a percentilelor salariale și o analiză pe cinci ani a tendințelor salariale.
 • Oferă grafic care compară salariile din toate cele 50 de state.
 • Comparația salariilor este accesibilă pentru posturi similare din cadrul aceleiași categorii de locuri de muncă.

Platforma este gratuită pentru firmele cu până la 50 de angajați. PayNorthEast prezintă diverse niveluri de preț și asistență pentru întreprinderile mai mari, în funcție de cerințele și dimensiunea acestora.

LaborIQ

LaborIQ și-a propus să revoluționeze domeniul HR Tech prin furnizarea de software dezvoltat pentru piața muncii, care dă putere profesioniștilor din HR. Acestea își propun să ofere instrumente intuitive pentru peste 20.000 de posturi cu informații actualizate privind salariile. Acest lucru ajută asociațiile să identifice diferențele de remunerare și să minimizeze fluctuația angajaților.

Caracteristici:

 • Actualizările salariale lunare au fost validate în raport cu 8,6 milioane de talonoane de plată de la 400.000 de întreprinderi din SUA pentru exactitate.
 • Prezintă informații despre compensare pentru peste 20.000 de posturi, ajutând la identificarea diferențelor de salarizare și la reducerea fluctuației angajaților.
 • Promovează o structură precisă a intervalului de salarii pentru competitivitatea industriei și proceduri transparente de plată.

În prezent, LaborIQ servește mulți utilizatori prin gestionarea rapidă a condițiilor lor legate de compensare, comparații salariale, păstrarea angajaților și previziuni despre tendințele pieței muncii pentru diferite părți din Statele Unite. Software-ul LaborIQ funcționează ca o soluție largă pentru recrutarea, ocuparea posturilor vacante și plata corectă a oricărui loc de muncă.

Pave

Proiectați, împărtășiți și evaluați-vă planurile de compensare cu acest instrument perfect de referință a salariilor. Pave oferă o platformă pentru fondatorii din industrie, liderii și experții în resurse umane pentru a-și îmbunătăți opțiunile de compensare și a renunța la complexitatea foilor de calcul. Acest lucru este posibil prin asocieri cu HRIS, ATS și Cap Table.

Caracteristici:

 • Utilizați rapoarte de job și nivel verificate pentru a asigura regăsirea autentică a datelor.
 • Comparați diferite roluri simultan pentru a decide cu privire la compensarea echitabilă.
 • Încorporați cu HRIS și tabelul de plafon pentru informații actualizate și clare.
 • Datele de sondaj bazate pe stadiul companiei, locație, rol și nivel pentru informații mai profunde.

Combinând instrumentele dvs. HRIS și tabelul de plafon, puteți accesa o bază de date extinsă de informații despre salarii de la diferite companii private, atâta timp cât utilizați Pave. Creați legături direct către sursele dvs. centrale de date, stabiliți niveluri de angajați și eliminați nevoia de a lucra cu foi de calcul.

Zăbrele

Zăbrele oferă instrumente ample pentru a face salariul, performanța și implicarea angajaților mai accesibile. Toate aceste roluri sunt combinate într-o singură interfață ușor de utilizat, simplificându-vă procesele de resurse umane.

Cu Lattice, puteți proiecta și supraveghea cu ușurință fluxurile de lucru pentru definirea și ajustarea salariilor, asigurând consistență și claritate pentru manageri și angajați. Platforma oferă chiar experților în resurse umane date de evaluare comparativă pentru a-i ajuta să facă preferințe de plată benefice.

Caracteristici:

 • Includeți date de evaluare comparativă pentru a organiza bonusurile și capitalul propriu.
 • Executați fluxuri de aprobare pe mai multe niveluri pentru diferite funcții.
 • Personalizați șabloanele de evaluare a performanței.
 • Facilitați feedback amănunțit prin evaluări la 360 de grade.
 • Îmbinați-vă cu numeroase platforme, inclusiv ADP, Google Workspace, Slack și multe altele.

Lattice facilitează păstrarea evidenței prin stocarea înregistrărilor salariale ale angajaților și permițându-vă să estimați modul în care metoda de plată se potrivește cu obiectivele dvs. de afaceri și activitățile financiare. În plus, instrumentul ajută la inițierea de memorii axate pe angajați care îi ajută pe oameni să înțeleagă variabilele care le influențează salariul.

Concluzie

Indiferent cât de mare sau mică este compania sau industria dvs., utilizarea instrumentelor de comparare a salariilor este înțeleaptă. Aceste instrumente obligă să decidă dacă ofertele dvs. actuale de compensare sunt în conformitate cu standardele pieței.

Ele oferă, de asemenea, avantajul de a păstra declarațiile de salariu la zi, ceea ce este vital pentru planificarea de succes a schemelor de plată și recompensă pentru a atrage viitoare angajări și a păstra angajații actuali. Unele dintre aceste comparații oferă perspective influente asupra celor mai bune practici de HR, cum ar fi angajarea de candidați calificați și gestionarea de noi membri ai echipei.

În continuare, cel mai bun software de management al angajaților pentru eficientizarea forței de muncă.