09/25/2022

13 cele mai bune mopuri robot pentru podele curățate

De multe ori rămâneți fără timp și vă este greu să mențineți curățenia casei dvs.? Datorită mopurilor robot care au făcut posibilă automatizarea procesului de ștergere.

Un robot mop este o mașină robotică care mopește. Este o soluție ideală dacă sunteți în căutarea unui mic ajutor de gospodărie care să vă satisfacă nevoile de curățare. Acești roboți de curățare funcționează sistematic și silențios și pot elimina praful fin de pe podea.

Cele mai noi modele de pe piață combină și tehnologia de curățare cu aspiratorul cu aceasta. Prin urmare, aceste aspiratoare robot cu mop vă pot oferi un nivel suplimentar de curățare.

Cum funcționează Robot Mop?

Mopul robot folosește tampoanele incluse pentru a vă curăța podeaua umedă sau uscată. Dacă există un strat mic de praf, dar ai oaspeți care vin la tine, o curățare uscată este suficientă.

Cu mopul, obțineți de obicei un produs de probă pentru curățarea podelei. Dacă doriți să curățați podeaua prin umezirea acesteia, combinați apa cu agentul de curățare din rezervor. Acest lucru vă poate ajuta să eliminați chiar și petele persistente folosind acest mop.

Daca vorbim despre robotul aspirator cu mop, acesta aspira mai intai podeaua urmata de functia de mop.

De ce sunt populare mopurile robot

Deoarece curățarea este o sarcină esențială pe care toată lumea trebuie să o îndeplinească pentru a menține casa curată din punct de vedere igienic. Cu toate acestea, sunt foarte puțini oameni cărora le place cu adevărat această sarcină necesară. Drept urmare, evoluția acestor mop-uri robot s-a dovedit doar o binecuvântare pentru acești oameni. Ca un robot mop poate funcționa pentru tine fără nicio reclamație.

De asemenea, vă poate ajuta chiar și în condiții precum blocarea, astfel încât să puteți lucra acasă fără grijile de curățare. Acestea sunt populare deoarece pot lucra de orice număr de ori într-o zi fără a obosi. Un aspirator robot cu un mop poate chiar să îmbunătățească lucrurile prin curățarea părului de animale de companie, dezordinea, praful și orice altceva.

Câteva caracteristici răsunătoare ale mopurilor robot

Caracteristicile mopurilor robot variază de la model la model. Cu toate acestea, există anumite caracteristici care rămân similare la aproape fiecare robot superior de ștergere. Să explorăm astfel de caracteristici interesante.

Cameră susținută cu algoritm complex

Camera este cel mai important lucru pe care îl poartă fiecare robot de ștergere. O cameră îl ajută să vadă obstacole, cum ar fi pereți sau obiecte în cale. Un algoritm complex procesează clipurile pe care camera le înregistrează. Ca rezultat, acest robot este capabil să navigheze prin casa ta.

  Cum să faci comenzi rapide Chrome „Deschide ca fereastră” (acum că Google le-a ucis)

Navigație bazată pe laser

Unii roboți avansați dispun de navigație bazată pe laser în zilele noastre. Acestea folosesc radar bazat pe laser pentru a scana obstacole precum pereții și alte obiecte. Această navigare este mult mai precisă decât cea bazată pe cameră.

Capacitatea de a-ți aminti de unde a plecat

Să presupunem că executați un proces de curățare și după ce curățați jumătate din casă, bateria sa se descarcă. Majoritatea mopurilor roboți sunt suficient de inteligente încât să știe unde au rămas ultima dată. Astfel, ei pot continua din acel punct odată ce bateria este încărcată.

Aplicații însoțitoare

Majoritatea mopurilor roboți din aceste zile vin cu aplicațiile lor însoțitoare pentru dispozitive Android și iOS. Aceste aplicații vă permit să preluați controlul asupra telecomenzii în mod eficient din orice colț al casei dvs. Cu acestea, vă puteți programa, controla și seta preferințele cu ușurință.

Acum haideți să explorăm unele dintre cele mai bune Robot Mop.

Aspirator robot și mop NOISZ by ILIFE S5 Pro

NOISZ by ILIFE S5 Pro Robot mop este o versiune actualizată a lui S5 care oferă funcții de ștergere pe lângă aspirare.

Constă dintr-un pasaj de aspirație fără încurcături, care are capacitatea de a ridica bine părul de animale. Vine cu un rezervor de apă de 300 ML instalat în interiorul acestui robot de curățare. Puteți folosi apa din acest rezervor pentru a umezi podeaua.

Puteți trece cu ușurință de la modul de curățare cu aspirator la modul de ștergere. Tehnologia ElectroWall încorporată de aceasta emite raze infraroșii pe care robotul le poate detecta. Acesta este folosit pentru a atribui restricții robotului într-o anumită zonă. Este un gadget alimentat cu baterie.

Roborock S7 MaxV Ultra Robot aspirator și mop

S7 MaxV Ultra este unul dintre cei mai inteligenti robot mop cu functie de curatare cu aspirator. Dispune de ReactiveAI 2.0, o tehnologie de evitare a obstacolelor care ajută la navigarea fără pericole în toată casa. Este un mop cu auto-reumplere și autogolire care își umple și își golește automat rezervorul de apă.

Are o putere mare de aspirare și poate genera energie de până la 5100Pa. Poate culege instantaneu murdăria, resturile, părul și mai multă dezordine de pe podea și covoare.

Combo robot aspirator și mop 2 în 1

Aspiratorul robot G8000 Pro vine cu cea mai recentă tehnologie de ștergere. Vine cu o pompă de apă care este controlată electronic. Puterea sa de apă reglabilă pe trei niveluri vă permite să vă curățați casa în mod eficient. Dispune de o aspirație puternică de 4500PA. Poate ridica și curăța praful, resturile și multe altele într-o singură trecere.

Bateria are o autonomie de 150 de minute. Poate rula automat la stația de încărcare în cazul în care bateria este descărcată. Îți poate curăța casa chiar și urmând o cale în zig-zag care, la rândul său, îmbunătățește eficiența curățării cu aproximativ 30%.

iRobot Braava Jet 240 Superior Robot Mop

iRobot Braava Jet 240 vine împachetat cu o baterie litiu-ion, încărcător de baterie, 2 plăcuțe de curățat umede, 2 plăcuțe de măturat uscat și 2 plăcuțe de măturat umede. A fost conceput pentru a curăța suprafețe dure, gresie, lemn de esență tare și chiar piatră. Dispune de un spray cu jet de precizie care ajută la slăbirea petelor și a murdăriei.

Poate recunoaște în mod eficient obstacolele din calea sa și astfel asigură protecția mobilierului, pereților, covoarelor și multe altele. Capul său de curățare vibrant a folosit mișcări blânde pentru a curăța suprafața. Modelul său de curățare sistematică vă ajută să vă păstrați bucătăria, băile și zonele chiar mai mici curate.

  Cum să dezactivați sunetul tuturor la un apel Zoom

BR151 Aspirator robotizat și mop

Acesta este un mop robotizat cu aspirator de 1400 Pa care poate elimina rapid resturile de hârtie, praful etc. de pe suprafața dumneavoastră. Are un rezervor de apă cu control electric de 230 ml, care este ideal pentru procesul de ștergere umedă. Acest aspirator permite aplicații inteligente și control vocal. Vă permite să schimbați modul de curățare, să programați curățarea și să furnizați instrucțiuni de curățare.

Bateria sa de 2500 mAh oferă un timp de lucru de aproximativ 100 de minute. Poate merge automat la stația de încărcare în cazul unei baterii descărcate. Dispune de 4 moduri diferite de curățare pe care le puteți comuta între utilizarea telecomenzii sau a aplicației.

Aspirator robot și mop Coredy R750

Coredy R750 acceptă sisteme de control vocal și aplicații. Poate funcționa eficient cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Cu aplicația inteligentă, puteți monitoriza procesul de curățare și puteți controla acest dispozitiv robot. Tehnologia sa Boost-Intellect îi permite să crească automat puterea de aspirație de îndată ce detectează covoare. Are o putere de aspirare de maxim 2200 pa.

Vine cu un monitor automat și o pompă de apă controlată electronic. Acestea mențin automat nivelul apei din rezervor în funcție de nivelul de uscăciune al podelei. Este compatibil cu noul senzor specializat, virtual boundary. Acest lucru vă asigură că acest mop curăță numai zonele pe care le doriți.

Mop SAMSUNG Jetbot

Acesta este un mop robot fără fir care este conceput pentru a face procesul de curățare fără probleme. Dispune de două tampoane rotative care permit unității să se rotească, să se miște și să curețe complet pentru o curățare eficientă. Dozatorul automat de apă este susținut de rezervoare duble de apă care mențin tampoanele hidratate. Acest lucru mărește durata de funcționare cu până la 50 de minute.

Senzorul său inteligent îi permite să curețe cu precizie fiecare zonă a casei evitând obstacole precum pereți, mobilier, obiecte etc.

Aspirator robot Tikom G8000 si mop

Tikom G8000 este un robot doi-în-unu de măturat și de curățat. Vine cu o pompă controlată electronic și o ieșire de apă cu 3 niveluri.

Gyroscope Smart Navigation îi permite să urmeze chiar și o cale de curățare în zig-zag. Are o putere maximă de aspirare de până la 2700PA. Are capacitatea de a rula automat la stația de încărcare dacă bateria este descărcată.

Acceptă aplicații, voce și telecomenzi. Puteți conecta acest lucru convenabil cu Google Home sau Alexa. Vine cu o garantie de 13l2 luni.

Robot aspirator și mop XIEBro BR151

XIEBro BR151 este format din două roți mari care îi permit să se deplaseze fără efort de la suprafețele moi la cele dure. Vine cu un senzor infraroșu care îl ajută să recunoască mobilierul, obiectele și obstacolele din cale. Acest senzor este susținut și de tehnologia de detectare a căderii, care împiedică căderea pe scări.

Puteți alege dintre rădăcina de curățare în zig-zag sau în formă de Z. Calea de curățare în formă de Z are o acoperire relativ mare. Acceptă 4 moduri diferite de curățare. Capacitatea sa de reîncărcare automată îi permite să-și simtă baza de încărcare și să alerge către ea automat.

  5 moduri de a folosi iPhone 4 învechit

Robot și aspirator Bissell SpinWave Expert

Se bazează pe două sisteme de rezervoare. Sistemul său de curățare cu triplă acțiune folosește perii cu două margini rotative. Aspirația sa puternică are o capacitate de putere maximă de 1500 pa. De asemenea, tampoanele sale rotative pentru mop pot curăța și freca suprafețe, inclusiv gresie, lemn și mai multe suprafețe dure sigilate.

Senzorii săi detectează automat suprafețele moi, cum ar fi covoarele și covoarele și le evită în timpul ștergării. Vine cu o baterie litiu-ion care oferă 100 de minute de funcționare. Se poate reincarca singur in 4-5 ore.

Robot de curățare cu trei rotiri EVERYBOT

Robotul de curățare EVERYBOT vine cu un nivel scăzut de zgomot de 43 dB, ceea ce îl face un robot de curățare silențios. Dispune de o tehnologie de filare dinamică care prezintă o structură unică fără roți.

Această structură poartă trei tampoane de mop în formă rotundă pentru curățare. Acest mop robot poate curăța chiar și zonele greu accesibile, cum ar fi sub pat, canapea, masă și multe altele.

Poartă 11 senzori inteligenți de înaltă precizie capabili să detecteze cu ușurință obiectele prevenind astfel o coliziune. Senzorul anti-cădere îl împiedică să cadă pe scări. Bateria sa de 2.150 mAh poate oferi un timp de lucru de 120 de minute.

Robot de curățare ILIFE Shinebot W400s

ILIFE Shinebot W400s folosește o metodă în 4 pași pentru a curăța podeaua mai multor încăperi. Suprafața maximă de curățare pentru acest robot de curățare este de 600 sq. ft. Vine cu un sistem instantaneu de colectare a apei murdare care asigură ștergerea cu apă curată. Are un design separat al rezervorului de apă pentru separarea apei murdare și curată.

Acest mop robot este potrivit doar pentru podele dure, cum ar fi gresie, marmura, laminat sau lemn. Cu acest produs, primești 1 bază de încărcare, adaptor de curent alternativ, 1 telecomandă, 2 baterii AAA etc. Obții și o garanție de 12 luni cu acest ILIFE Shinebot W400s.

eufy de la Anker, RoboVac G30 Hybrid

Navigarea dinamică inteligentă 2.0 a acestui eufy RoboVac G30 Hybrid îi permite să navigheze mai rapid. Puterea sa de aspirare de 2000 Pa îi permite să ridice toate resturile de pe toate tipurile de suprafețe. Puteți prelua controlul complet asupra acestui robot mop de pe smartphone. Puteți programa curățarea, puteți revizui curățarea, puteți comuta între diferite moduri și multe altele.

Utilizează senzori specializați cu dublă sală pentru a detecta limitele pe care le stabiliți. Corpul său ultra-subțire îl face capabil să curățeze sub pat, canapea sau astfel de zone inaccesibile.

Concluzie

Deci, aspirarea și curățarea este o muncă fără probleme cu aceste aspiratoare robot inteligente și cele mai recente cu mop. Puteți lua în considerare aceste opțiuni și alegeți cea mai potrivită cerințelor dumneavoastră.

De asemenea, poate doriți să explorați cei mai buni roboți personali pe care îi puteți cumpăra în 2022.

x