03/25/2023

13 cele mai bune jocuri multiplayer PS4 pe care ar trebui să le jucați [2023 Edition]

Jocurile sunt excelente de combatere a stresului, iar jocurile și tehnologiile mai noi fiind puse la dispoziție, este și mai greu să le rezistăm.

În 2021, industria jocurilor video valora 178,73 miliarde de dolari, iar de atunci cifrele au crescut.

În timp ce jocurile pentru un singur jucător sunt captivante, captivante și captivante de jucat, mai există o modalitate de a-ți îmbunătăți experiența de joc și asta este jucându-te cu prietenii tăi.

Multiplayer a fost întotdeauna un mod de joc interesant, deoarece concurezi cu oameni reali și poți comunica cu aceștia în timp real pentru a finaliza misiunile.

Au fost lansate destul de multe jocuri palpitante în ultima vreme pentru PS4 pe care nu ar trebui să le ratați.

De fapt, acestea sunt unele dintre cele mai bune jocuri pline de acțiune, atrăgătoare și uimitoare, variind de la acțiune la arcade și alte genuri.

Motivul pentru care mă uit în mod special la PS4 este că PlayStation a fost întotdeauna un mare fenomen în spațiul jocurilor. Cu adăugarea în timp util a unor jocuri multiplayer noi și exclusive (în special GT Sport), este foarte greu să nu presupunem că este regele consolelor.

Există ceva pentru toată lumea acolo, așa că, dacă sună interesant, să ne uităm la acele jocuri pe care le poți începe imediat cu prietenii tăi pe PS4.

Colecția Eterna Diablo III

Un joc clasic bazat pe acțiune, care își are rădăcinile încă din 1997, Diablo III Eternal Collection este considerat un punct de referință pentru toate jocurile de rol din spațiu.

Mulți oameni s-au arătat interesați de acest joc datorită poveștii sale puternice, care vă permite să vă asumați rolul de a deveni ultimul apărător al umanității și de a învinge moartea în timp ce Malthael – Îngerul Morții încearcă să valorifice puterile infernale ale pietrei sufletului negre.

Vorbind despre experiența multiplayer, jocul te ține pe tine și pe prietenii tăi cu personaje interesante și noi misiuni în fiecare sezon, care sunt ușor de realizat și la fel de provocatoare în natură.

Puteți începe să vă formați grupuri, să vă îmblânziți animalele de companie, să treceți la nivel cu fiecare sarcină finalizată și să ajungeți la putere pentru a salva omenirea.

Call of Duty: Modern Warfare

Jocul Call of Duty nu are nevoie de prezentare, deoarece se află pe tron, oferind una dintre cele mai captivante experiențe multiplayer pentru un joc de acțiune în stil militar.

  Ce este, cum funcționează și este sigur de utilizat?

Call of Duty: Modern Warfare vine în 3 moduri:

 • Campanie – Un mod dramatic de poveste pentru un singur jucător
 • Multiplayer – Experiența multiplayer supremă pe un loc de joacă online
 • Special Ops – Vine cu misiuni speciale de cooperare intense pentru patru jucători

Grafica acestui joc este captivantă, îmbunătățindu-vă experiența multiplayer cu mai multe hărți multiplayer și modul „Ground War”.

Încărcați-vă arma, alăturați-vă zonei de război, treceți la nivel și alăturați-vă rândurile pentru victorie.

Citește și: Jocuri Battle Royale pentru a juca chiar acum

Ediția Legendară Overwatch

Overwatch Legendary Edition este o completare la faimosul joc Overwatch și își menține statutul „legendar”. Este un joc cu împușcături multiplayer de acțiune în echipă, cu lupte intense de echipă în modul 5v5.

Este plasat într-un viitor optimist în care fiecare personaj luptă pentru a apăra umanitatea.

Ceea ce face jocul mai interesant este faptul că poți alege să joci ca un DJ pe câmpul de luptă sau să alegi un personaj care ți se potrivește cel mai bine dintre cele peste 30 de opțiuni de caractere.

Împerecherea acestor personaje în modul multiplayer este interesantă și promovează jocul de echipă palpitant și agresiv.

Ținuturile de graniță 3

Intrați într-o încercare pentru a opri gemenii calypso să revendice lumea prin unirea clanurilor de bandiți.

Acest joc de rol simplu, dar intrigant, numit Borderlands 3, a reușit să fie preferatul oamenilor.

Are o mulțime de elemente interesante în joc, cum ar fi:

 • Mecanisme uimitoare de pradă
 • Bazillion de opțiuni pentru arme și gadgeturi
 • Misiuni secundare la fel de plăcute
 • O mulțime de opțiuni de personalizare în seturi de abilități, stiluri de joc și personaje
 • Lumi noi cu un nou set de provocări

Cu echipa ta, va trebui să învingi clanuri, să construiești noi seturi de abilități și să atribui roluri pentru a-i învinge pe gemeni. Are mai multe moduri, inclusiv modul Horde, perfect pentru a juca atunci când vrei să condimentezi lucrurile.

Red Dead Redemption 2

La sfârșitul erei Vestului Sălbatic, în America, în 1899, Arthur Morgan și gașca Van der Line sunt forțați să fugă după ce un jaf din orașul Blackwater merge teribil de prost.

În Red Dead Redemption 2, trebuie să-ți faci propria gașcă pentru a jefui, a supraviețui și a te salva de cei mai buni agenți federali și vânători de recompense deasupra capului tău în pământul accidentat al Americii.

Piesele de acțiune ale jocului sunt, de asemenea, demne de aplaudat, motivându-vă să finalizați provocările în cel mai scurt timp.

În general, acesta este un joc grozav pentru echipele care doresc să se bucure de un joc de rol istoric.

Uncharted 4: Sfârșitul unui hoț

Evaluat 10/10 de către Playstation Universe, Gamespot și alții, Uncharted 4: A Thief’s End este o continuare a versiunii anterioare, Uncharted 3.

În acest joc, protagonistul Nathan Drake, care a părăsit vânătoarea de recompense, trebuie să se întoarcă la profesia sa, deoarece miza este personală de data aceasta – pentru propriul său frate, Sam Drake.

  16 instrumente de evaluare înainte de angajare pentru a vă ajuta cu următoarea angajare

Adună-ți prietenii și caută comoara de mult pierdută a căpitanului Henry Avery – utopia piratului în pădurile adânci din Madagascar.

Călătoria ta te va duce, de asemenea, în jurul globului, așa că asigură-te că „acodații” tăi te vor sprijini întotdeauna cu hărți, strategie și lucru în echipă unice.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Pentru toți fanii curselor de acolo, Crash s-a întors cu furie și de data aceasta pentru a se accelera într-o experiență CTR alimentată cu nitro. Nu vă faceți griji; modurile de joc originale rămân aceleași.

Această ediție a jocului Crash are:

 • Personaje unice și drăguțe
 • Piste de curse
 • Power ups
 • Arme
 • Controale personalizate

Toate cele de mai sus în timpul curselor online în modul multiplayer. De asemenea, aveți șansa de a fi prezentat în clasamentul global în funcție de performanțele dvs.

Ediția pentru colecționari Rocket League

Lansată de Warner Bros, Rocket League Collectors Edition se bazează pe unul dintre cele mai cunoscute sporturi. Pune mâna pe acest joc pentru un hibrid puternic de fotbal în stil arcade și haosul vehiculelor.

Pentru un joc de curse, vă oferă o experiență multiplayer fantastică, cu un ecran împărțit pentru 4 jucători și joc online pentru 8 jucători, clasat și neclasat.

Aveți multe de făcut în acest joc – admirați imaginile sale uimitoare, personalizați-vă mașina preferată și ieșiți pe teren.

Cu progresia pe mai multe platforme, vă puteți partaja inventarul pe orice platformă conectată.

Grand Theft Auto V

Unicornul jocurilor multiplayer, această franciză nu a eșuat niciodată să distreze jucătorii.

Cu Grand Theft Auto V, te poți alătura unui tânăr hustler de stradă, unui jefuitor de bănci pensionat și unui psihopat pentru a finaliza furturi periculoase, protejându-te unul de celălalt și de poliție.

Acest joc multiplayer final vine cu următoarele:

 • Rezoluție 4K – până la 60 de cadre pe secundă
 • Viteză de încărcare mai mare în comparație cu versiunile anterioare
 • Controale imersive
 • Audio 3D
 • Moduri multiplayer online și selective

Simțiți-vă liber să porniți la drum și să finalizați misiuni în lumea dinamică Los Santos cu până la 30 de jucători online.

Citește și: Cel mai bun software de înregistrare a jocurilor pentru a captura jocul

Hot Wheels Unleashed

Aducerea online a memoriei jucăriilor din copilărie este Hot Wheels Unleashed, care este jocul după care sunt înnebuniți toți copiii și adulții.

Vă permite să construiți piste în orice mediu de joc și să vă întreceți cu prietenii.

Puteți alege să jucați folosind 3 comenzi:

 • Drifting – Drift pentru a vă încărca impulsul
 • Boosting – Folosiți controlul Boost pentru a încărca prin bucle
 • Gravitație – Pregătește-te să afectezi cursele, să fii rapid sau să cazi

De asemenea, puteți face totul amestecând modulele de piste cu obiecte de scenă doar pentru distracție. Amintiți-vă, orice obiect din orice mediu poate face parte din circuitul dvs. și din cursele active.

  8 cele mai bune instrumente de alerte cripto și Bitcoin pentru a urmări prețul

Vă permite să vă împărtășiți creațiile cu comunitatea online, să vă faceți prieteni și să începeți să jucați multiplayer cu ei.

Tekken 7

Dacă valorile sunt ceea ce crezi cu tărie, iată un joc de a lupta pentru dragoste, răzbunare și mândrie.

Tekken 7 ne poartă într-o călătorie cu clanul Mishima și dezvăluie o experiență de poveste fără întreruperi care descrie ultimul capitol al Saga Mishima Blood.

Este construit pe motorul ireal 4, ajutând imaginile să atingă un nivel cu totul nou de realitate. Din punct de vedere al poveștii, puteți experimenta secvențe de acțiune cinematografică uluitoare între unele dintre cele mai înverșunate bătălii.

Puteți alege dintr-o colecție de 30 de personaje, fiecare cu abilități, mișcări și combo-uri unice pentru a învinge inamicul.

Poți să-ți provoci prietenii și să mergi mână în mână în lupta pentru a fi ultimul om în picioare.

NBA 2K23

Un joc video care arată ca un adevărat joc de baschet, NBA 2K23 trebuie să fie CAPRA tuturor jocurilor de baschet de acolo.

Poți să-ți faci propria echipă, să-ți testezi abilitățile de manager cu MyNBA (New Gen) și MyLEAGUE și să începi să-ți scrii cariera victorioasă în NBA cu echipa ta adunată.

Cireasa de pe tort este că are și ediția grozavă Michael Jordan într-o cultură a cercurilor și o experiență de joc captivantă pe care o puteți alege în locul ediției standard.

Madden NFL 23

Un element de bază modern pentru EA Sports, Madden NFL 23 este un joc care vă oferă experiența de a juca un meci de fotbal adevărat cu colegii tăi.

Alăturând mâinile cu prietenii tăi, poți:

 • Construiește-ți propria echipă
 • Creează sau alege-ți jucătorii
 • Luați meciuri de testare
 • Jucați meciuri online față în față cu alte echipe

În plus, puteți participa și la turneul superbowl și puteți conduce echipa către glorie cu selecția corectă a personajelor, planificarea critică și execuția strategiilor strălucitoare.

Cuvinte finale

Există un alt fior și emoție în timp ce jucați jocuri multiplayer pe care pur și simplu nu le puteți găsi în modul single-player. Jocurile PS4 de mai sus îți vor oferi acea goană de competitivitate și satisfacția de a-ți învinge colegii într-un joc strâns cap la cap.

Apoi, verifică aceste uimitoare jocuri PlayStation VR.

x