12/05/2022

13 Cel mai bun software de înregistrare a jocurilor pentru a captura jocul

Cu toate aceste jocuri Battle Royale precum PubG și Call of Duty în creștere, Esports a devenit cel mai tare lucru în acest moment.

Cele mai populare jocuri sunt cele care permit mai multor jucători să se alăture și să aibă o soluție împreună prin chat vocal pentru a continua și a câștiga meciul. Și faptul că oamenii câștigă literalmente milioane doar jucând și înregistrând aceste jocuri de pe ecranele lor este pur și simplu bizar.

Nu se poate nega că aceasta trebuie să fie cea mai bună slujbă de pe planetă, deoarece poți câștiga bani distrându-te în acest proces.

Nici măcar nu exagerez când spun că veniturile ajung la „milioane”. Un jucător pe nume Tyler Blevins, care poartă numele de „Ninja” pe internet, este un exemplu uimitor al unei persoane care a început să încarce înregistrări simple de joc pe YouTube și acum are acorduri de exclusivitate cu companii precum Microsoft, Adidas și Red Bull. Câștigurile lui s-au terminat 17 milioane de dolari un an doar jucând jocuri pe computerul și consola lui.

Un alt exemplu este Kyle Giersdorf, un jucător pe YouTube și a câștigat recent Campionatul Mondial Fortnite Solo, câștigându-l 3 milioane de dolari într-un interval scurt de timp. Atât acești jucători, cât și alții, au primit recunoaștere masivă în emisiunile TV și în întreaga lume.

Este cu adevărat inspirator felul în care se dovedesc a fi lucrurile pentru jucătorii din aceste vremuri moderne, iar cel mai bun mod de a obține o bucată din această plăcintă este să sari pe ea imediat dacă ești pasionat de ea. Nu aveți nevoie de niciun echipament elegant pentru a începe. Doar asigurați-vă că sunt acoperite elementele de bază, inclusiv un software frumos de înregistrare a jocului pentru a vă surprinde jocul pentru a fi încărcat pe internet.

Pentru a vă ușura lucrurile, voi trece peste cel mai bun software de înregistrare a jocurilor pe care îl puteți lua în funcție de cerințele dvs. Dar înainte de asta, haideți să explorăm puțin mai multe despre câștigarea de bani din jocuri.

Diferite moduri de a face bani jucând jocuri

Există multe posibilități, dar mai jos am menționat câteva dintre cele preferate, care ar trebui să vă ofere un avans frumos fără să vă simțiți copleșiți.

YouTube 🎥

Probabil că ați ghicit deja acest lucru, dar YouTube este primul loc în care ar trebui să vă încărcați jocurile și să atrageți o audiență similară. Toți jucătorii au început cu această platformă și încă fac sume uriașe de bani lună de lună.

Utilizați doar unul dintre software-urile de înregistrare a ecranului menționate în acest articol pentru a vă înregistra jocurile și a le pune pe YouTube pentru ca toată lumea să le vadă. Nu veți vedea rezultate instantaneu, ca în cazul oricărei alte metode, dar încărcarea constantă a conținutului de calitate și la cerere vă va obține o mulțime de vizualizări și abonați în cel mai scurt timp.

Explorați unele dintre cele mai bune instrumente YouTube pentru a profita mai mult de ele.

Streaming pe Twitch 🎮

TIC nervos este o platformă de streaming live pentru jucători care își pot afișa jocul în timp real publicului. Deoarece această platformă este dedicată jucătorilor, nu va dura mult până când conținutul tău va fi remarcat.

Există mai multe moduri de a câștiga bani cu streamurile live pe Twitch, dintre care unele sunt:

 • Donații
 • Parteneriate de marcă
 • Vanzarea marfa
 • Abonamente

A avea o configurație uimitoare și atrăgătoare, în special un scaun de gaming este un mare plus pentru orice streamer, dar este cu siguranță inutil. Concentrați-vă doar pe jocul popular și jucați-le bine pentru a menține spectatorii implicați.

Participați la competiții de Esports 🏆

Participarea la campionatele Esports poate fi o oportunitate uimitoare de a-ți face cunoscut numele și de a câștiga destul de mulți bani în acest proces. Cu toate acestea, aș recomanda să treceți la acest lucru numai după ce aveți un canal YouTube sau Twitch activ, astfel încât să nu vă fie greu să fiți selectat.

Acum, să aruncăm o privire la cel mai bun software de înregistrare a jocurilor.

  8 cele mai bune aplicații de ședere/încărcare a animalelor de companie în 2022

VideoProc

VideoProc by Digiarty este, fără îndoială, cel mai bun software de înregistrare a jocurilor pe care îl puteți folosi atât pentru Windows, cât și pentru Mac. Acest instrument de procesare video ușor, dar puternic, oferă capacitatea de a înregistra ecranul computerului, camera web și sunetul în timp ce joci în modul fereastră sau pe ecran complet și de a edita mai târziu înregistrarea jocului.

VideoProc oferă opțiuni de a alege zonele de înregistrare, de a adăuga adnotări cu texte și de a desena evidențiere în timp ce înregistrați jocul, pentru a vă ajuta să vă arătați mai bine abilitățile de joc. Întârzierile pot face din înregistrarea jocului un adevărat coșmar; din fericire, asta nu se întâmplă în ea. Echipat cu suportul tehnologiei de accelerare GPU, acest software robust de înregistrare a jocului poate înregistra jocul fără întârziere pe o mașină mai puțin puternică.

Ceea ce îmi place cel mai mult la VideoProc este că acceptă înregistrarea pe ecran verde, permițându-ne să creăm un efect de cap vorbitor fără fundal în timpul înregistrării. Spre deosebire de majoritatea celorlalte aparate de înregistrare a jocurilor care acceptă doar înregistrări SD MP4, VideoProc vă permite să înregistrați în 1080p și să salvați videoclipul în format MP4, MOV, MKV, FLV sau TS. Acestea fiind spuse, înregistrarea jocului dvs. nu va veni cu pierderi vizibile de pixeli sau cadre și se poate reda pe toate dispozitivele predominante.

Cea mai bună parte a acestei piese grozave de software de înregistrare a jocurilor constă în simplitatea ei. Datorită interfeței de utilizare clară și simplă, un începător poate începe rapid orice joc de înregistrare și poate obține cel mai bun rezultat cu un singur clic, fără bătăi de cap.

HitPaw Screen Recorder

HitPaw Screen Recorder este un înregistrator de ecran de joc simplu, dar puternic. Când descărcați HitPaw Screen Recorder, puteți ști cum să îl utilizați pentru a înregistra jocuri.

În timpul înregistrării jocurilor, aveți voie să capturați tastatura, să vă înregistrați fața și jocul în același timp. Mai important, puteți, de asemenea, să înregistrați jocuri de pe iPhone și iPad pe computer sau să utilizați iPhone-ul sau iPad-ul ca cameră dacă nu aveți una pe computer.

Cu excepția înregistrării jocurilor, îl puteți folosi și pentru a înregistra orice zonă de pe computer, pentru a înregistra doar camera web, pentru a înregistra cu sau fără audio. Dacă nu aveți timp să vă așezați în fața computerului, puteți utiliza înregistrarea programată și înregistrarea programată pentru a începe și opri înregistrarea de la sine. În cazul în care doriți să verificați ce conținut înregistrați, monitorul în timp real vă va fi foarte util.

Capturarea mouse-ului și desenarea va fi foarte importantă atunci când doriți să subliniați ceva în timpul înregistrării. HitPaw Screen Recorder are, de asemenea, un editor care vă poate ajuta să tăiați, să decupați, să rotiți, să ajustați videoclipul și să îi schimbați viteza.

HitPaw Screen Recorder poate funcționa pe Windows și MAC și prețul său este mult mai accesibil dacă utilizați codul de cupon: YT-30OFF pentru a obține 30% REDUCERE.

TunesKit Screen Recorder

TunesKit Screen Recorder este un alt utilitar de înregistrare premium pe care îl puteți folosi pentru jocuri, seminarii web, prelegeri video, transmisiuni live etc.

Fiind un înregistrator de ecran ușor, TunesKit Screen Recorder este capabil să înregistreze gameplay-ul de până la 60 fps în 1920*1080 full HD fără să vă blocheze computerul.

Consultați acest tutorial video detaliat:

TunesKit funcționează bine cu audio și video, colectiv sau separat. În plus, puteți alege să înregistrați sunetul de pe ecran, cameră web sau microfon, individual sau combinat.

Există prevederi pentru a începe înregistrarea manual sau la un program stabilit. Mai mult, puteți previzualiza tăierea înregistrărilor chiar acolo fără a utiliza aplicația de la terți.

În plus, puteți extrage sunetul din videoclip fără a afecta calitatea sunetului. Există, de asemenea, opțiuni pentru ajustarea ratelor de cadre, ratelor de biți, rezoluției și tipurilor de fișiere care le fac un recorder video și audio perfect.

Îl puteți începe GRATUIT și îl puteți vedea în acțiune pe computerul dvs. Windows sau Mac.

DemoCreator

Wondershare are o mulțime de produse, dar nu poți spune că cantitatea lor depășește calitatea. Toate produsele lor sunt la fel de utile și bogate în funcții, la fel ca DemoCreator. Acest instrument vă permite să vă înregistrați jocurile și să le editați ca un profesionist absolut.

  Cum să tastați N cu Tilde deasupra (Ñ ñ): Ghid complet

Puteți alege să vă înregistrați sunetul de la microfon, camera web și chiar de la sistem pentru a avea cea mai bună experiență în timp ce îl vizionați.

Sunt momente în care joci un joc multiplayer și ai o conversație cu colegii tăi, ceea ce este esențial pentru ca spectatorii să înțeleagă mai bine ce se întâmplă. Deci, această fezabilitate se poate dovedi a fi „schimbatorul jocului” pentru videoclipurile tale.

În plus, puteți adăuga adnotări, efecte, narațiuni, bannere, suprapuneri și multe alte lucruri interesante în timp ce editați clipurile.

EaseUS RecExperts

Capturați o anumită zonă, camera web sau întreaga fereastră a ecranului cu EaseUS RecExperts. Îți oferă opțiunea de a înregistra sunete de sistem și chiar și vocea externă conectată la microfon, ceea ce îți oferă o soluție curată pentru înregistrarea jocului.

După ce ați terminat de înregistrat ecranul, îl puteți duce la panoul de editare și puteți adăuga text, efecte, săgeți și alte elemente uimitoare pentru a-l condimenta. Există, de asemenea, o opțiune de înregistrare a jocurilor 2D/3D la rezoluție 4K UHD.

Puteți exporta conținutul înregistrat în mai multe formate, inclusiv MP4, AVI și MOV. Acest software poate fi descărcat pe Windows și macOS.

Bandicam

Realizat special pentru jucători, Bandicam vă permite să înregistrați într-un videoclip 4K UHD fără sughițuri. Este considerat unul dintre cele mai bune software-uri de înregistrare a gameplay-ului disponibile și, pe bună dreptate, deoarece caracteristicile sale vorbesc în totalitate pentru asta.

Puteți înregistra diverse jocuri 2D/3D, inclusiv Minecraft, League of Legends, Roblox și PUBG. Nu numai că, dacă jucați jocuri flash sau online bazate pe browser, vă permite să înregistrați și asta.

Bandicam vă asigură că nu veți experimenta prea multe întârzieri în timp ce capturați ecranul, spre deosebire de unele dintre cele care sunt o mizerie completă și vă îngheață ecranul din când în când. Unul dintre motive este că folosește un encoder H.264 accelerat de hardware pentru a îmbunătăți performanța.

Puteți începe să utilizați versiunea gratuită și apoi să treceți către cea plătită după ce sunteți mulțumit.

Gecata

Gecata de Movavi este un software gratuit, simplu și ușor de înregistrare a jocurilor pentru Windows. Producătorii acestui instrument au testat majoritatea jocurilor populare pentru a se asigura că sunt compatibile cu toate, iar tu poți sări imediat la realizarea unor videoclipuri grozave de joc.

Cu Gecata, puteți înregistra și transmite în flux în același timp, astfel încât cei care au ratat streamul dvs. live să îl poată prinde mai târziu cu versiunea dvs. înregistrată.

În timp ce vă capturați jocul, puteți alege să afișați o mini cameră web în timp real la colț, astfel încât spectatorii să vă poată vedea expresiile faciale. Aceasta este o modalitate excelentă de a construi o conexiune personală cu publicul dvs.

Poți fi sigur că calitatea jocului tău nu va fi compromisă în timpul capturii. De fapt, va rula la rezoluție 4K și 120 FPS. Există mult mai multe funcții de despachetat aici, așa că cu siguranță încercați-o pe aceasta fără niciun cost.

Acțiune!

Un alt software exclusiv pentru Windows, Acțiune! de Mirillis, este un înregistrator de ecran ușor de utilizat, cu o interfață elegantă, care este destul de ușoară. Vă puteți înregistra computerul, consola, emisiunile TV, camera web sau camera video în doar câteva clicuri.

Iată câteva alte caracteristici interesante ale acestui software:

 • Mod ecran verde pentru a schimba fundalul
 • Înregistrați zona selectată pentru a menține confidențialitatea față de alte file de pe ecran
 • Transmite direct jocul live pe platforme populare precum Twitch, Ustream și Facebook.
 • Salvați instantaneu cele mai bune momente de joc folosind o singură tastă rapidă.
 • Înregistrare ecran în 2K, 3K, 4K și 8K, în funcție de specificațiile sistemului dvs
 • Funcționează cu tastaturi multimedia Logitech G13/G15/G19
 • Înregistrați sunete în joc, sunetul microfonului și chiar muzică

După ce ați terminat de capturat jocul, îl puteți edita în cadrul instrumentului pentru a adăuga efecte precum încetinitorul pentru a-l îmbunătăți și mai bine.

Joc de umbre

Înregistrați și partajați videoclipuri de joc, capturi de ecran și streamuri live de înaltă calitate Joc de umbre. Este realizat de NVIDIA, care este una dintre cele mai bune (dacă nu cele mai bune) unități de procesare grafică vreodată. Vă puteți captura ecranul la calitate 8K și asta și la 30 FPS, sau la calitate 4K la 60 FPS.

Acest software este accelerat hardware, ceea ce înseamnă că îl puteți menține să ruleze în fundal fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la întârzieri și înghețari.

  9 moduri de a repara Sims 4 nu poate porni placa video

O caracteristică foarte frumoasă a ShadowPlay este că puteți reda ultimele 30 de secunde ale jocului dvs. doar apăsând o tastă rapidă. Acest lucru este deosebit de util atunci când nu vă înregistrați ecranul, dar tocmai ați reușit un moment uimitor în joc și trebuia să îl capturați.

De fapt, de cele mai multe ori, nici nu trebuie să faci nimic. Instrumentul captează și salvează automat momentele cheie din joc pentru a le împărtăși cu publicul. De asemenea, puteți să vă transmiteți jocul fără probleme pe platforme precum Twitch, Facebook și YouTube.

Bara de jocuri Xbox

Bara de jocuri Xbox de obicei, vine preîncărcat pe computerele cu Windows 10, așa că, dacă sunteți unul dintre utilizatorii lor, atunci faceți o căutare rapidă pentru a-l găsi pe sistemul dvs. Dacă nu, îl puteți descărca absolut gratuit din magazinul Microsoft.

Această aplicație la îndemână funcționează impecabil pe majoritatea jocurilor pentru computer și are toate widget-urile necesare pentru a înregistra ecranul instantaneu. Puteți apoi să-l împărtășiți cu publicul dvs., să vă conectați cu alți jucători și chiar să comunicați cu ei pentru a face procesul mult mai plăcut.

Acest instrument este foarte ușor și nu face ca sistemul dumneavoastră să înghețe sau să se blocheze în mod inutil.

FBX

Înregistrați, transmiteți în flux și salvați momentele importante ale jocului dvs FBX. La apăsarea unei singure taste rapide, veți putea captura clipuri importante instantaneu, astfel încât să nu ratați nici una dintre cele mai bune acțiuni. Puteți lăsa înregistrarea non-stop în fundal și puteți continua jocul fără probleme, deoarece acest software se adaptează la lățimea de bandă în consecință.

Chiar dacă aveți un computer de gamă inferioară, există șanse mari să puteți înregistra și să transmiteți în flux fără probleme, ceea ce este o veste excelentă pentru toată lumea.

FBX vă permite să vă editați clipurile și să adăugați subtitrări, efecte, GIF-uri și autocolante pentru a vă scoate în evidență jocul.

Fraps

Unul dintre cele mai simple software din această listă, Fraps, poate fi folosit în diverse scopuri, inclusiv pentru jocuri. Poate capta sunet și video din joc în până la 120 de cadre pe secundă și rezoluție de 7680×4800.

De asemenea, puteți face capturi de ecran instantanee cu acest instrument, care sunt automat denumite și marcate cu ora pentru referință. Acceptă o varietate de jocuri, inclusiv Far Cry și World of Warcraft. Puteți verifica unele dintre mostrele de înregistrare pe pagina lor de pornire pentru a vă face o idee bună despre calitate.

Puteți folosi Fraps gratuit pe computerul dvs. Windows, dar va trebui să obțineți versiunea PRO pentru a debloca mai multe funcții.

D3DGear

Nu în ultimul rând, dar cu siguranță nu în ultimul rând, D3DGear vă permite să vă înregistrați jocul fără a vă încetini experiența. La pornirea jocului și apăsarea unei taste rapide, acest software va continua să ruleze în fundal pentru a înregistra, transmite în flux sau face o captură de ecran a jocului.

Funcționează cu majoritatea jocurilor, chiar și cu cele mai intense. Poți suprapune camera webcam, înregistra sunete din joc și propria ta voce prin microfon. Lucrul grozav este că produce înregistrări de înaltă calitate, dar dimensiunea exportată va fi întotdeauna mică datorită optimizării amănunțite.

Dacă aveți o cască Oculus Rift VR și doriți să duceți întreaga înregistrare a jocului la următorul nivel, atunci acest software ar putea fi cel pe care îl căutați. Poate capta conținutul afișajului vizual al căștilor pentru ca spectatorii să experimenteze un joc VR suprarealist.

Puteți folosi D3DGear gratuit timp de 15 zile ca probă înainte de a face upgrade la versiunea completă la 29,85 USD. Este disponibil doar pe Windows momentan.

Concluzie

Software-ul de înregistrare a gameplay-ului de mai sus vă va face mai ușor să pătrundeți în scenariul de joc și, sperăm, să faceți o ucidere adunând tone de spectatori.

Bucură-te de joc!

x