12/05/2022

8 cele mai bune platforme de găzduire reseller pentru următoarea ta afacere

Conducerea unei afaceri de găzduire web este destul de profitabilă, dar configurarea acesteia de la zero nu este cea mai ușoară.

Procesul este destul de complex și ar trebui să gestionați centre de date pentru a-l menține în funcțiune. Pe scurt, este o afacere reală și ar necesita mult timp și efort.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea ceva de genul acesta, dar nu doriți să depuneți acea cantitate nebună de timp și efort, atunci am o soluție pentru dvs. Se numește găzduire reseller.

Cea mai simplă explicație pentru găzduirea reseller-ului ar fi – cumperi suficientă putere de server (spațiu/lățime de bandă) de la un furnizor de găzduire de încredere și apoi oferi asta direct clienților tăi, ca și cum tu ai fi furnizorul de găzduire web. În acest fel, puteți vinde servicii de găzduire fără a deține cu adevărat niciun centru de date. Pur și simplu utilizați puterea Eticheta alba.

Și în acest proces, câștigați o sumă semnificativă de venituri și construiți o afacere în jurul acesteia. Acest tip de afaceri poate fi extins la un nivel impresionant și vă puteți bucura de un flux de venituri semi-pasive.

Acum, există și lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi un furnizor de găzduire de la care vei cumpăra resursele serverului. Unele dintre ele sunt discutate mai jos.

Scorul de uptime

Probabil primul lucru care trebuie să fie pe lista dvs. de verificare atunci când alegeți o platformă de găzduire, scorul de funcționare este foarte important. Trebuie să-l alegeți pe cel care rulează 24×7, construit pe servere puternice și care are conexiuni de rețea fiabile.

Pentru a ușura lucrurile, ați dori să vă uitați la furnizorii de găzduire care au un scor minim de funcționare de 99,5%. Orice de mai jos va îngreuna lucrurile pentru dvs. și clienții dvs.

Relații Clienți

Există o mulțime de posibilități ca lucrurile să meargă prost sau să fii blocat la un moment dat, așa că este esențial să ai suport tehnic solid. Ceva care funcționează 24×7 și are diferite mijloace de conectare, cum ar fi telefonul, e-mailul și chatul live, va fi ideal.

Un sistem de asistență non-stop este important atunci când locuiți într-un alt fus orar.

întreținere

O rutină de întreținere regulată este o necesitate de căutat la un furnizor de găzduire. Aceștia ar trebui să efectueze reîmprospătare hardware, actualizări software, verificare server și corecții de securitate.

  O introducere prietenoasă în analiza datelor în Python

Securitate

Indiferent cât de strânsă este securitatea, vor exista întotdeauna cel puțin șanse mici ca aceasta să fie piratată sau manipulată. Pentru a avea cea mai mare șansă de a nu fi lovit de acesta, este important să alegeți un furnizor de găzduire care să pună mult accent pe securitate.

Cu toate acestea sub control, haideți să trecem la listă.

A2Hosting

Cu servere ultra-fiabile, A2Hosting oferă un serviciu super rapid ție și clienților tăi. Opțiunea lor „Turbo Servers” vă ajută să obțineți încărcări uimitoare ale paginilor de 20 ori mai rapide și este una dintre cele mai bune de pe piață.

Vă puteți aștepta la o garanție de funcționare de 99,9% și la un server care cu greu provoacă sughițuri. Ei au câștigat mai multe premii de-a lungul anilor și este doar datorită serviciilor lor excelente. Serverele lor sunt optimizate pentru viteză și aveți libertatea de a alege locația dorită a serverului, împreună cu SSD-uri gratuite.

În plus, este ușor de utilizat și ușor de utilizat, datorită panoului de control Web Host Manager (WHM). Beneficiați de asistență 24×7 de la o echipă care este suficient de bine informată și calificată pentru a rezolva orice problemă tehnică.

Ar fi păcat să vă spun că această găzduire costă un braț și un picior. Din fericire, nu este cazul. Planul lor de pornire este de până la 9,80 USD/lună.

Verpex Hosting

Cu centrele sale globale de date și prima lună ultra accesibilă, Gazduire reseller Verpex se distinge de restul. Puteți începe prin a plăti doar 1,8 USD pentru prima lună și puteți verifica experiența excepțională pe care Verpex o are de oferit.

Caracteristici:

 • Panoul de control WHM
 • Flexibil nr. a conturilor cPanel
 • Servere White Label
 • Certificate SSL gratuite
 • Migrații gratuite
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Servere de nume personalizate
 • LiteSpeed ​​Caching
 • Backup-uri zilnice
 • Instalare automată Softaculous
 • Protecție împotriva programelor malware Imunify360
 • Garanție de returnare a banilor de 45 de zile

Verpex este situat pe cinci continente, cu personal de asistență la nivel mondial disponibil 24/7 prin telefon, chat și sistem de bilete.

În plus, obțineți un domeniu gratuit, o configurare fără costuri și o mulțime de funcții de creștere a performanței pentru a vă asigura că reputația dvs. de găzduire rămâne excelentă.

SiteGround

Am mai spus-o și o voi spune din nou, SiteGround, în general, este unul dintre furnizorii mei preferați de găzduire. Sunt cu ei de ani de zile și nu am simțit niciodată nevoia să trec la o altă companie. Sunt atât de buni, în special echipa lor de suport.

  Web Scraping folosind Python: Ghid pas cu pas

Pentru mai puțin de 15 USD/lună, obțineți planul lor de găzduire GoGeek de reseller, care oferă 40 GB spațiu web. De asemenea, primești:

 • Trafic necontorizat
 • Site-uri nelimitate
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Asistență prioritară 24×7
 • Adăugați conturi de colaborator pentru membrii dvs.
 • SSL gratuit
 • Integrare Cloudflare CDN

Puteți oferi clienților dvs. o versiune completă cu etichetă albă a găzduirii fără niciun brand SiteGround. În general, există atât de multe alte caracteristici ale acestui furnizor de găzduire care vă vor face afacerea mult mai plină de satisfacții.

Gazduire InMotion

Cu SSD-uri gratuite, SSL, cPanel și WHMCS, Gazduire InMotion este la fel de bun ca și celelalte din această listă. Obțineți transferuri gratuite, asistență 24×7 strălucitoare și prețuri imbatabile. Nivelul lor de intrare costă doar 15,39 USD/lună și oferă 800 GB lățime de bandă și 80 GB spațiu pe disc.

Este prietenos cu dezvoltatorii și obțineți conturi de e-mail gratuite, împreună cu opțiunea de domenii nelimitate și diverse funcții de securitate. Obțineți control deplin asupra găzduirii dvs. de reseller și o puteți personaliza după cum doriți.

Lucrul grozav este că serverele lor sunt echipate cu protecția Corero DDoS și cu detectarea malware-ului Patchman, așa că nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește securitatea.

Namecheap

Obțineți lățime de bandă nemăsurată și conturi cPanel gratuite pentru găzduirea dvs. de reseller Namecheap. Este ușor să gestionați totul dintr-un singur tablou de bord și să configurați fără probleme sisteme de gestionare a conținutului, împreună cu crearea propriilor servere de nume.

De asemenea, puteți adăuga domenii nelimitate și puteți proteja totul cu firewall-uri și software antivirus. Mai mult, poți gestiona cu ușurință conturile de găzduire ale clienților tăi cu ajutorul Web Host Manager (WHM).

Ca să nu mai vorbim, puteți personaliza totul și vă puteți configura propria platformă de facturare pentru serviciul White Label. Securitatea și viteza nu sunt niciodată o problemă cu Namecheap, deoarece acesta a fost întotdeauna obiectivul lor principal.

HostGator

Pentru multi ani HostGator a fost alegerea preferată pentru găzduirea reseller-ului, dar apoi au apărut alte opțiuni și a fost puțin marginalizată. Dar ceea ce este impresionant este că este încă unul dintre cele proeminente și de aceea își are un loc în această listă.

Iată câteva dintre numeroasele beneficii ale utilizării găzduirii de reseller HostGator:

 • Domenii și conturi de e-mail nelimitate
 • 99,9% timp de funcționare garantat
 • Servere de nume private bazate pe domeniul dvs
 • Software gratuit de gestionare a clienților și facturare WHMCS
 • Panou de control WHS/cPanel
 • Prietenos pentru dezvoltatori
 • Suport tehnic 24×7
  Ce înseamnă „FOMO” și cum îl folosești?

Puteți începe cu doar 19,95 USD/lună și puteți configura afacerea dvs. de găzduire web.

Volant

Poți să folosești Volant la White Label și să-și vândă serviciile la prețurile proprii, și asta, în mod recurent. Obțineți propria zonă de gestionare a clienților și sistemul de facturare pentru a începe să aruncați zarurile din start. 😉

De asemenea, poți integra Stripe în sistemul de facturare, astfel încât plățile să ajungă direct în contul tău bancar. Flywheel are un personal de asistență uimitor care vă va ajuta în orice pas al procesului. Sunt disponibile 24×7 pentru a vă sprijini.

Un lucru de remarcat aici este că găzduirea reseller-ului Flywheel este disponibilă ca supliment pentru oricare dintre planurile lor. Aceasta înseamnă că va trebui să alegeți un plan de găzduire web de la ei și apoi să cumpărați suplimentul White Label. Suplimentul costă 99 USD/lună pe lângă taxele obișnuite de găzduire pe care le plătiți.

ResellerClub

Cu ResellerClub’s Găzduire de reseller Linux, puteți începe pentru doar 11,39 USD/lună atunci când este facturat timp de trei ani și puteți începe propria afacere de găzduire web. Este destul de ușor să configurați și să gestionați toate site-urile dvs. dintr-un singur panou de gestionare.

Iată câteva dintre principalele caracteristici pe care trebuie să le cunoașteți:

 • WHM și cPanel gratuite
 • Instalări de aplicații cu un singur clic cu Softaculous Installer.
 • Protejat cu CDN
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Migrare gratuită de la alt furnizor de găzduire
 • Viteza serverului de neegalat

În plus, vă puteți bucura de o securitate strictă și de o echipă de asistență care are cunoștințe înalte despre orice problemă.

Concluzie

După cum sa menționat anterior, începerea unei afaceri de găzduire reseller este destul de profitabilă și cu siguranță nu necesită nicio știință rachetă. Fără îndoială, furnizorii de găzduire de mai sus sunt ceea ce va trebui să alegeți pentru a începe cel mai bine afacerea.

x