09/25/2022

12 teme WordPress CV pentru a crea cea mai bună impresie

Lumea corporativă, felul în care te prezinți, face diferența. Pentru a te prezenta recrutorului tău, este necesar să ai un CV solid sau un portofoliu profesional.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor sunt blocați într-o dilemă în ceea ce privește platforma să aleagă pentru a face un portofoliu care să reflecte impresionant cuvântul lor.

WordPress, un sistem de management al conținutului open-source, acceptă unele teme care reflectă CV-ul, portofoliul sau Curriculum Vitae în cel mai bun mod posibil.

Iată o listă cu 10 teme WordPress frumoase care vă vor ajuta să vă prezentați CV-ul online.

Mak

Mak este o temă minimalistă, elegantă, dar puternică, care este cea mai potrivită pentru cei care cred în Less is More.

Vă permite să vă prezentați portofoliul personal, CV-ul, CV-ul etc. cu o nuanță de creativitate și design modern.

Cu opțiuni de culori vibrante, această temă este una dintre cele mai bune pentru a vă prezenta portofoliul în cel mai bun mod posibil.

Are câteva demonstrații gata făcute în diferite opțiuni de culoare pe care le puteți utiliza sau chiar puteți alege să le personalizați conform cerințelor dvs.

Această temă acceptă și Elementorcare este un generator avansat de pagini.

Cea mai bună parte? Aveți opțiunea de a importa conținut cu un singur clic.

Performanța puternică, împreună cu viteza mare pe toate dispozitivele, este ceva care îl face pe Mak să iasă în evidență de restul temelor.

Idento

Idento este un WordPress modern, minimalist, creat pentru creativii care nu se tem de fonturi mari și de design îndrăzneț.

Tema îți oferă suficient spațiu pentru a menționa informații esențiale despre tine și despre experiența ta de lucru. De asemenea, vă permite să specificați momente care definesc cariera în câteva propoziții. Pagina de contact din această temă de CV este vizibilă în orice moment, ceea ce face mai ușor pentru recrutori și clienți potențiali să vă contacteze.

Tema Idento este o temă receptivă, prietenoasă cu SEO și complet personalizabilă, care vine cu o demonstrație prefabricată al cărei conținut îl puteți importa în câteva minute.

  Ce este codul Konami și cum îl folosiți?

Această temă este super animată, deoarece aproape toate elementele utilizate în această temă sunt animate profesional.

Îți face CV-ul să iasă în evidență față de restul datorită vivacității sale, care este greu de găsit.

Această temă este foarte receptivă și vine cu o pagină unică de CV în stil de comutare, care va motiva oamenii potriviți să vă angajeze.

De asemenea, una dintre caracteristicile interesante este că include un glisor complet pentru fotografii de fundal, care vă îmbunătățește munca la întregul său potențial.

Promovare are o interfață intuitivă, împreună cu o multitudine de funcții care vă permit să vă construiți paginile instantaneu, fără nicio bătaie de cap.

De asemenea, site-ul web va fi întotdeauna pregătit pentru traducere, astfel încât limba nu mai este o barieră în calea muncii dvs.

Unic

Unic este una dintre acele teme care sunt extrem de personalizabile.

Vine cu un generator de pagini „glisați și plasați” care face foarte ușor să configureze lucrurile pentru non-codatori.

De asemenea, are o instalare demonstrativă cu un singur clic. Aceasta înseamnă că puteți importa exact același aspect al temei Unice pe site-ul dvs. WordPress în câteva secunde.

Primești două versiuni ale temei – Light și Dark, cu personalizări nelimitate de culoare.

Pentru cei dintre voi care doresc să aibă un blog împreună cu pagina de CV, îl puteți avea și pe acesta.

Una peste alta, această temă vă ajută să vă prezentați munca într-un mod profesionist.

Authentica

Authentica este o temă WordPress elegantă pentru CV creată pentru agenți, producători, modele și toți oamenii care lucrează în industria divertismentului.

Pagina de pornire a Authentica constă dintr-un aspect în două blocuri care oferă un aspect contemporan unui site web. Tema vine cu pagini Galerie și Blog pe care le puteți folosi pentru a vă promova munca și pentru a scrie un jurnal online. Dacă vizitați demonstrația Authentica, veți vedea că tema are și o bară laterală ascunsă, care se extinde din marginea dreaptă a ecranului odată ce faceți clic pe pictograma „…”.

Această temă receptivă, prietenoasă cu SEO și de înaltă performanță este cu adevărat simbolul eleganței și rafinamentului.

  Cum să faci o coloană lungă în mai multe coloane în Excel

Relua

Relua are un design modern cuplat cu un aspect receptiv.

Freelancerii sau persoanele fizice care doresc să-și construiască prezența online sunt favoriții pentru a folosi această temă.

Această temă este bine concepută și în principal împărțită în patru secțiuni de bază – Despre, Portofoliu, Blog și Contact.

Aceste câteva, dar semnificative secțiuni pot fi folosite pentru a-și arăta detaliile, munca sau informațiile de contact.

Împreună cu aspectul minim al paginii de pornire, puteți determina ce doriți să afișați în zona primei pagini. De asemenea, este furnizat un panou ușor de personalizare a backend-ului.

Creativ

Creativ este o temă WordPress extrem de receptivă, bine optimizată atât pentru dispozitive mobile, cât și pentru computere. Vine cu un plugin puternic Visual Composer Page Builder.

Oferă o varietate de subteme împreună cu cea implicită. Fiecare element al unei teme poate fi importat pe site-ul dvs. cu un singur clic.

Are integrare cu pluginurile Revolution Slider și Layer Slider, care vă permit să afișați conținutul în cel mai bun mod posibil. Un meniu standard poate fi transformat rapid într-un mega-meniu plin de link-uri către diferite părți ale paginii.

Cu Creativo, puteți crea cu ușurință site-uri web de navigare pe o singură pagină, fără a scrie măcar o singură linie de cod.

Puteți pregăti traducerea site-ului dvs. utilizând pluginul PoEdit sau WPML. Este foarte bine documentat și se integrează ușor cu WooCommerce.

Angajat

Angajat este extrem de curat cu ceea ce ofera. Nu oferă o multitudine de caracteristici. Acționează doar ca o interfață pentru a afișa CV-ul și informațiile de contact în mod elegant.

Este construit cu un cadru fluid, receptiv și conștient de SEO. Este bine documentat și complet traducabil.

Pagina personală

Pagina personală este o temă receptivă concepută în mod explicit pentru CV-uri și site-uri web personale. Cherry Framework îl alimentează. Odată cu integrarea galeriei foto și a fișierelor video, aspectul arată foarte interactiv.

De asemenea, are suport pentru personalizarea temelor live, care permite editări ușoare.

Are multe instrumente, cum ar fi opțiuni avansate de teme, cod valid și alte servicii care vă ajută să construiți un site web complet personalizat.

  Cum să oferiți securitate continuă pentru site-ul dvs. utilizând AppTrana

Liber profesionist

După cum sugerează în mod adecvat numele, Liber profesionist este o singură pagină, o temă foarte receptivă, care vă ajută să vă prezentați munca. Este la îndemână pentru freelanceri, dezvoltatori și designeri.

Freelancer se bazează pe Fuse Framework, care controlează aspectul și interfața întregii teme.

Freelancer este pregătit pentru traducere și acceptă pluginuri premium precum qTranslate și WPML.

Modulul SEO încorporat se ocupă de clasarea site-ului dvs. în motoarele de căutare.

Este construit folosind Bootstrap, un instrument de dezvoltare web front-end ușor, open-source, care este menținut pe GitHub.

Electric

Electric vine cu o abundență de instrumente și widget-uri care vă ajută să construiți un site web de CV fantastic. Cu includerea de pluginuri utile, puteți crea o pagină potrivită în câteva minute.

Există o mulțime de videoclipuri disponibile pentru a vă ghida prin fiecare pas. Alături de temă, aveți zece variante de pagini de portofoliu din care să alegeți.

Perfect Portfolio Pro

Cu culori nelimitate și fonturi web Google, Perfect Portfolio Pro își susține cu adevărat numele, deoarece aceasta ar putea fi alegerea perfectă pentru a vă construi portofoliul site-ului WordPress. Indiferent dacă sunteți fotograf, freelancer sau agenție de creație, vă puteți prezenta lucrările într-o manieră super-profesională.

Iată câteva dintre principalele puncte importante ale acestei teme:

  • 3 modele diferite de blog
  • 5 modele de portofoliu diferite
  • 100% receptiv
  • Viteză și SEO optimizate
  • Compatibil cu browsere încrucișate
  • Integrarea schemei
  • Traducere gata

Împreună cu o temă curată și ușor de utilizat, aveți asistență prioritară pentru a vă rezolva toate problemele apărute. Faceți o primă impresie grozavă în fața clienților dvs. ideali folosind această temă.

Concluzie

Sper că una dintre temele de mai sus vă ajută să vă creați o prezență online remarcabilă.

x