09/25/2022

Cele mai bune 23 de controler și dock Nintendo Switch pentru toată lumea

Nintendo Switch este considerată una dintre cele mai bine vândute console din toate timpurile, cu lansări noi care apar una după alta. Nintendo nu iese niciodată din tendințe cu Switch Lite și Switch OLED recent lansat.

Principalul obiectiv al Nintendo a fost jocul din mers. Indiferent unde vă aflați, ar trebui să vă puteți bucura de jocuri. Acest lucru a ajutat Nintendo să creeze console de jocuri care au revoluționat lumea jocurilor.

Dacă țineți în mână consola de bază, vă puteți îmbunătăți experiența de joc cu ajutorul diferitelor accesorii. Înainte de a trece pe lista celor mai bune controlere și docuri Switch, permiteți-ne o scurtă introducere despre ambele.

Ce este Switch Controller?

Fiecare jucător este conștient de controlere. Dar, există câteva lucruri unice despre controlerele Nintendo Switch. Nintendo Switch este o alegere demnă pentru jocurile din mers. Indiferent dacă sunteți pregătit pentru jocuri single-player sau multiplayer, vă puteți bucura de ele foarte bine cu ajutorul unui controler Switch.

Există două controlere Joy-Con disponibile cu fiecare Nintendo Switch. Le puteți folosi în moduri diferite. Dacă jucați singur, puteți atașa controlerele la consolă. Deoarece există două controlere, poți chiar să experimentezi jocuri multiplayer împreună cu prietenul tău. Deci, acesta este cel mai bun moment pentru a juca Mario Kart cu prietenul tău acasă sau în orice loc cu ușurință.

În plus, dacă combinați două controlere Switch, puteți obține chiar și o experiență pentru patru jucători în orice joc. Cel mai bun lucru la aceste controlere este că le puteți atașa cu ușurință înapoi la consolă când ați terminat de jucat.

Nintendo vinde și controlere Switch Pro pentru utilizatorii care așteaptă cu nerăbdare să primească o experiență similară precum controlerul Wii U Pro.

Ce este Dock?

Nintendo nu și-a pierdut niciodată atenția de la conceptul său de joc în mișcare. Încearcă să ducă consola de jocuri cu comutator portabil pe ecrane mai mari cu ajutorul Nintendo Dock.

Practic, Dock este util pentru îndeplinirea a două funcții:

  • Convertiți semnalul USB-C de mare viteză de la portul prezent sub controlerul Switch în porturile HDMI sau USB. Acest lucru face posibil ca utilizatorii să transmită ieșirea către televizorul dvs. În afară de asta, puteți chiar să vă conectați Dock-ul la internet prin aceste porturi USB.
  • Porturile USB de pe Dock sunt utile pentru încărcarea controlerelor.

Diverse controlere și docuri disponibile pe piață vă pot ușura experiența de joc și o pot duce la nivelul următor. Pe măsură ce începeți să jucați mai mult cu controlerul Switch, veți simți nevoia să puneți mâna pe diferite accesorii.

Oamenii se confundă adesea între docuri și controlere. Cu cuvinte simple, controlerele sunt folosite pentru a juca jocurile de pe consola dvs., în timp ce stațiile de andocare sunt utile pentru încărcarea controlerelor sau pentru afișarea ieșirii jocului pe televizor.

Să ne uităm la unele dintre cele mai bune controlere și docuri Switch disponibile pe piață.

Controler Pro

ale lui Nintendo Controler Pro este încă considerat cel mai bun gamepad tradițional pentru a juca jocuri Switch. Chiar dacă există un preț ridicat pe controlerul Pro, este totuși cel mai bun să jucați jocuri cu precizie maximă. Dacă nu vă place ceea ce oferă controlerele Joy-Con și doriți ceva mai tradițional, nu există o opțiune mai bună decât controlerul Switch Pro.

Cu comenzile de mișcare, suportul Amiibo și rumble HD, acest controler este o alternativă perfectă la controlerele Joy-Con. Designul ergonomic și D-padul solid îl fac o alegere confortabilă pentru jocuri. Un alt lucru excelent despre controlerul Switch Pro este durata de viață extinsă a bateriei.

Dacă așteptați cu nerăbdare să primiți senzația tradițională a jocurilor, ar trebui să vă gândiți cu siguranță să obțineți controlerul Switch Pro.

Controler Joypad wireless YCCTEAM

The Controlere Joypad fără fir sunt o alternativă demnă pentru controlerele Switch. Cu tehnologia sa wireless de înaltă performanță, veți primi un semnal fiabil și puternic anti-interferențe. Acesta este motivul pentru care vă puteți baza pe aceste controlere pentru a intra într-un spațiu de joc minunat fără întârzieri.

Aceste controlere pot fi utilizate atât în ​​modul cu fir, cât și în modul wireless. Dacă rămâneți fără baterie, o puteți utiliza în modul cu fir, astfel încât să se poată încărca și să vă permită să vă jucați. Vă puteți bucura de o experiență reală de joc cu funcții de șoc dublu și control al mișcării. Pe măsură ce înclinați sau scuturați comenzile, veți vedea un răspuns imediat și din partea personajului dvs. din joc.

Designul ergonomic se adaugă la frumusețea acestui controler. În plus, bateria super-încorporată vă va permite să vă bucurați de o sesiune de joc neîntreruptă timp de 15-20 de ore. Funcționalitatea de încărcare rapidă vă va încărca complet controlerele în decurs de 3 ore.

Set Joy-Con (L+R)

Joy-Con controlerele oferă diverse modalități surprinzătoare pentru jucători de a se distra și de a juca. Aceste controlere fac posibil jocul cu Nintendo Switch. Durata de viață a bateriei controlerelor Joy-Con este mai mare de 6 ore. Totuși, va depinde foarte mult de software și de condițiile dvs. de utilizare.

  Setați luminozitatea ecranului iPhone cu mult mai mică decât ceea ce permite Apple

Puteți folosi aceste controlere Joy-Con în mod independent în fiecare mână sau chiar le puteți folosi într-o singură mână, atașându-le prin mânerul Joy-Con.

Pentru a-l folosi în modul portabil, le puteți conecta direct la consola sau puteți partaja aceste controlere cu prietenii pentru a juca jocuri cu doi jucători. În afară de butoanele standard, există un accelerometru și un senzor giroscop pentru a face mișcări independente.

Comutator de control

The Comutator de control vine cu un design ergonomic și anti-alunecare. Chiar dacă joci ore lungi, vei simți în continuare același nivel de confort atunci când ții controlerul. Există o funcție turbo reglabilă care poate fi folosită pentru a câștiga foarte ușor un joc arcade sau de acțiune. Rata de turbo pe care o puteți aplica poate varia în funcție de tipul de joc de la 5 ori, de 12 ori și de 20 de ori.

Există motoare cu vibrații duble cu feedback excelent pentru a îmbunătăți imersiunea în joc. Senzorul giroscopic cu 6 axe face să fie distractiv atunci când jucați jocuri de detectare a mișcării cu controlerul Switch.

Vor fi răspunsuri rapide din partea controlerului dvs. în funcție de nivelul de înclinare pe care îl țineți. Deoarece acest controler este dezvoltat pentru Nintendo Switch, vă puteți aștepta la operațiuni fără probleme și rate de răspuns rapide.

Animal Crossing: controler wireless îmbunătățit

Nintendo a licențiat oficial acest lucru Controler wireless îmbunătățit care combină atât performanța, cât și frumusețea. Pe lângă opera de artă fantastică de pe aceste controlere, vă puteți aștepta la funcții excelente de joc de la acest controler reîncărcabil. Vă puteți înclina drumul prin jocuri intense cu comenzile de mișcare și vă puteți bucura de jocuri neîntrerupte timp de aproximativ 30 de ore cu o singură încărcare.

Acest controler wireless posedă o tehnologie Bluetooth 5.0 încorporată. Designul ergonomic are inele anti-frecare pentru un suport mai bun și un joc confortabil. De asemenea, vine cu o mufă audio stereo de 3,5 mm. Dacă controlerul rămâne fără baterie, indicatorul LED vă va anunța despre asta. Deci, vă puteți concentra în întregime pe jocurile hardcore și puteți păstra totul deoparte.

Controler wireless NexiGo

Controler wireless NexiGo este compatibil cu Nintendo Switch, Switch Lite și Switch OLED. Deci, dacă aveți mai multe console Nintendo, vă puteți bucura de a juca jocuri pe toate cu acest singur controler. Există motoare duble de feedback haptic împreună cu senzori giroscopi cu 6 axe pentru a vă ușura experiența de joc.

Indicatoarele LED vor fi activate pe măsură ce le conectați la consola. O altă caracteristică excelentă a acestui controler este capacitatea de încărcare rapidă care vă poate încărca complet controlerul în 2-3 ore.

Durata de viață extinsă a bateriei controlerului vă ajută să jucați până la 10 ore cu o singură încărcare. Trebuie să utilizați cablul o singură dată pentru a-l conecta cu Switch, iar mai târziu, îl puteți conecta direct prin Bluetooth.

PowerA Fusion Pro

Dacă doriți să aveți în mână un controler premium care oferă funcții de joc la nivel profesional, atunci ar trebui să aruncați o privire la PowerA Fusion Pro Controler fără fir. Un lucru fascinant la acest controler de înaltă calitate sunt plăcile frontale interschimbabile. Cu acest controler în mână, puteți schimba foarte ușor între plăcile frontale albe și negre.

Controlerul vine, de asemenea, cu palete personalizabile, o carcasă de protecție și bastoane interschimbabile. Îți poți atenua nivelul de joc cu 4 palete programabile.

Dacă utilizați un set de căști cu fir, îl puteți conecta direct la mufa audio de 3,5 mm. Controlerul vine cu o baterie reîncărcabilă de 900 mAh. Designul neted și elegant al controlerului îl face o alegere excelentă pentru jucătorii eleganți.

Controler wireless îmbunătățit PowerA

Dacă ești fan al lui Mario, te vei îndrăgosti de asta Controler wireless îmbunătățit PowerA pentru Switch. Există o opera de artă a lui Mario pe controler pentru a-i oferi un aspect perfect de jucător. Există butoane avansate de jocuri pe care le puteți configura pentru a obține un avantaj față de concurență.

Deoarece este un controler wireless, vă puteți relaxa în timp ce vă jucați jocul preferat. Nu este nevoie să stai într-o poziție fixă ​​din cauza cablurilor. Bateria reîncărcabilă de 900 mAh vă oferă 30 de ore de joc neîntrerupt la o singură încărcare.

Chiar dacă încărcarea s-a încheiat, puteți conecta controlerul la consola pentru a continua jocul în timp ce se încarcă. Puteți să țintiți, să virați sau să vă deplasați în mod intuitiv în jocuri cu comenzile de mișcare receptive.

Controler GameCube Purple

Dacă îți place să joci Super Smash Bros Ultimate, atunci le vei adora Controlere GameCube din cauza bastoanelor lor octogonale, a memoriei musculare și a butoanelor A mai mari. Aceste caracteristici ajută foarte mult să faci atacuri precise în joc. Acest controler wireless GameCube vine cu un D-pad mai mare pentru suport și butoane de sistem pentru a-l face compatibil cu toate jocurile Switch.

Chiar și atunci când sunteți în modul wireless, vă puteți bucura de până la 30 de ore de joc neîntrerupt. Controlerul vine și cu comenzi de mișcare pentru o experiență de joc mai bună. Există și nasturi de umăr inclusi pentru utilizatorii avansați. Indicatorul LED este util pentru alimentare, avertizare de baterie descărcată și, de asemenea, numărul jucătorului.

Controler wireless Diswoe

The Controler wireless Diswoe este pe deplin compatibil cu toate consolele Switch. În plus, puteți folosi acest controler chiar și cu telefonul și computerul Android. Pe lângă conexiunea prin cablu, vă puteți aștepta la un semnal fiabil și fără întârzieri prin conexiunea Bluetooth fără fir.

Motoarele cu vibrații duble oferă feedback excelent pentru a vă îmbunătăți experiența de joc. Bateria de 500 mAh vă poate ajuta să jucați continuu până la 8 ore cu o singură încărcare.

  Top 6 revizuite în 2020

Acesta este un controler optimizat, deoarece are diverse funcții, cum ar fi repaus automat, avertizare de tensiune scăzută și solicitări de încărcare. Construcția ușoară și ergonomică a controlerului îl face cu adevărat confortabil pentru utilizatori, chiar și pentru ore lungi.

Afterglow Deluxe+

The Afterglow Deluxe+ Controlerul audio cu fir vine cu iluminare LED Prismatic reglabilă pentru a crea un spectacol de lumini enigmatic. Acesta este un controler elegant pentru Nintendo Switch. Jucătorii pot seta iluminarea în funcție de starea lor și pot alege dintre o culoare curcubeu, oricare dintre culorile lor preferate sau chiar să stingă complet luminile.

Pe măsură ce aruncați o privire în interiorul carcasei din policarbonat, veți putea vedea circuitele sale interioare. Nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu conversațiile și sunetul în joc datorită mufei de 3,5 mm.

Vă puteți aștepta la o poziție confortabilă de joc cu cablul detașabil lung de 10 picioare. În plus, nici nu trebuie să vă faceți griji că vă ridicați pentru controale audio în timpul jocului, deoarece toate sunt prezente pe controler în sine.

Controler comutator wireless Elisween

The Controler comutator wireless Elisween vine cu 2 butoane de programare pentru două moduri diferite. Puteți alege fie programare unică, fie programare multiplă. Acest lucru va face utilizarea controlerului mai confortabilă și va minimiza abuzul de buton pentru a vă ajuta să păstrați controlerele pentru o perioadă mai lungă de timp.

Controlerul vine cu o funcție de trezire cu un singur buton pentru consola Switch. Motoarele cu vibrații duble au 3 niveluri diferite de feedback vibrațional pentru a îmbunătăți nivelul de imersiune în joc. Funcția Turbo vă permite să reglați viteza în funcție de cerințele dvs. În afară de asta, designul ergonomic și confortabil este un plus atunci când joci ore lungi.

Durata de viață a bateriei acestui controler este de 10-15 ore la o singură încărcare, în timp ce trebuie să-l încărcați doar 2-3 ore pentru a juca din nou. Controlerul are și o funcție de captură de ecran pentru salvarea unor imagini de joc.

Înlocuire controler Joy Con

Acest Controler Joy Con este o alternativă perfectă pentru Switch Joycon. Cel mai bun lucru la aceste controlere este că posedă aceleași butoane și pot fi folosite în același mod. Acest lucru face destul de ușor chiar și pentru utilizatorii Joycon să se familiarizeze cu aceste controlere și să le folosească fără probleme. Puteți folosi aceste controlere independent în fiecare mână sau chiar le puteți atașa la consolă.

Fiecare controler poate funcționa ca un controler de sine stătător, deoarece este format din toate butoanele împreună cu senzorul giroscop și accelerometrul. Acest lucru facilitează utilizarea lor independent în jocurile cu doi jucători.

În plus, țintirea precisă și tragerea devin ușoare cu aceste controlere. Controlerele pot dura 10 ore cu feedback vibrațional și 20 de ore fără feedback vibrațional la o singură încărcare.

Sistem de divertisment Super Nintendo

The Sistem de divertisment Super Nintendo (SNES) este compatibil cu Nintendo Switch, Switch Lite și, de asemenea, Switch OLED. Acest controler portabil este perfect pentru jocurile din mers în timpul călătoriilor sau chiar în orice loc departe de casă. De asemenea, acceptă jocul în mișcare pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Cel mai bun lucru despre SNES este raza de joc lungă de 30 de picioare. Pe lângă această gamă lungă de joc fără fir, veți obține și o durată de viață lungă a bateriei de 40 de ore pentru a vă juca jocurile preferate neîntrerupt pentru o perioadă foarte lungă de timp. Controlerul se împerechează destul de bine cu aproape toate jocurile clasice.

Controler Joypad

The Controler Joypad este un controler profesional care a fost proiectat în principal pentru Nintendo Switch. De asemenea, acceptă vibrația cu două motoare, un giroscop cu 6 axe și funcția turbo pentru jocurile clasice. Controlerul este realizat din materiale ușoare, ceea ce îl face perfect pentru mâinile tale. Butoanele mari vă ajută să le apăsați ușor și evitați orice greșeală de apăsare a butonului alăturat.

În partea din spate a controlerului este un buton de atribuire care vă permite să atribuiți un buton dreptunghiului pentru un clic ușor. Puteți utiliza acest controler atât în ​​modul cu fir, cât și în cel fără fir în timpul jocului.

Există un inel luminos cu LED-uri de 8 culori pe controlerele din stânga și din dreapta. Puteți utiliza aceste lumini în 3 moduri diferite – modul de culoare unică, modul curcubeu sau modul de schimbare a culorii respirației.

Gamepad Bluetooth 8Bitdo Lite

Dacă sunteți în căutarea unui controler Switch elegant, atunci Gamepad Bluetooth 8Bitdo Lite este o alegere excelenta. Este un gamepad ușor de portat, compatibil cu o mulțime de jocuri 2D. Cel mai bun lucru despre acest gamepad este că nu este doar compatibil cu Switch, dar îl puteți folosi chiar și pentru Windows, Raspberry Pi și Steam.

Conectivitatea wireless a gamepad-ului este fără lag pentru a vă oferi o experiență de joc excelentă. Funcționalitatea turbo este personalizabilă în funcție de cerințele jucătorului. În plus, firmware-ul gamepad-ului poate fi actualizat.

Docuri Nintendo Switch

Controler Pro și stație de încărcare Joy-Con

Acest stație de încărcare este alegerea perfectă atât pentru controlerele Pro, cât și pentru Joy-Cons. Există un spațiu separat prevăzut pentru încărcarea ambelor tipuri de controlere. Deci, chiar dacă doriți să încărcați ambele controlere simultan, puteți face acest lucru cu acest dock de încărcare elegant.

Există un dongle USB-C pentru controlerul Pro și există un design glisant pentru încărcarea Joy-Con-urilor. Nu vor exista probleme cu controlerele care vor cădea de pe andocare în timp ce sunt încărcate.

În timp ce controlerele sunt în modul de încărcare, vor exista lumini roșii individuale, iar când încărcarea este finalizată, lumina devine verde. Designul este destul de minimalist, cu un aspect elegant.

  Cum să întrerupeți temporar e-mailurile în Gmail

Dock pentru încărcător pentru controler comutator KDD

The Dock pentru încărcător pentru controler comutator KDD este considerată alternativa perfectă la versiunea originală a stației de încărcare. Dacă sunteți un utilizator de controler Joy-Con, atunci acesta este o stație de încărcare obligatorie pentru dvs. Puteți încărca până la 6 controlere joy-con simultan cu această stație de încărcare. În plus, primești și 8 sloturi pentru a-ți menține locul de joc ordonat și pentru a stoca totul pe stația de încărcare.

Acest lucru este fiabil deoarece vine cu protecție împotriva supraîncălzirii, supracurentului, scurtcircuitelor și supratensiunii. Este destul de ușor de utilizat, iar indicatoarele LED vă spun imediat dacă controlerul este încărcat. Deci, puteți să vă relaxați în timp ce controlerele Joy-Con sunt încărcate.

Dock de încărcare Joy-Con pentru Nintendo Switch

Acest Dock de încărcare Joy-Con este o alegere demnă pentru controlerele joy-con. Este cea mai bună soluție pentru încărcarea controlerelor Switch Joy-Con înainte de a putea începe să jucați din nou. Chiar dacă te joci cu prietenul tău, poți păstra încărcată o pereche suplimentară de controlere cu ajutorul acestei stații de încărcare cu 4 perechi.

Designul simplu de diapozitiv îl face ușor și rapid pentru jucători. Trebuie doar să glisați controlerul în stație de andocare, să așteptați ca luminile să devină verde și să începeți să jucați din nou. Există lumini LED individuale pentru a indica nivelurile de încărcare ale fiecărui controler joy-con. Întreaga stație de încărcare este alimentată prin USB. Deci, puteți pur și simplu să conectați stația de andocare chiar și la computer sau laptop pentru a vă încărca controlerele.

Dock de încărcare Bionik

Bionik a venit cu o stație de încărcare unică cu 4 controlere Switch Joy-Con. Cel mai bun lucru despre acest dock este că se potrivește cu estetica Nintendo Switch. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ieșirea de cabluri, deoarece această stație de încărcare vine cu gestionarea cablurilor încorporată, precum și un sistem de reglare a lungimii.

Baza solidă cu sistem de gestionare a cablurilor face docul de încărcare Bionik cu adevărat atractiv.

U sau TV Dock

U sau Nintendo Switch stație de încărcare este unul portabil și ușor pe care îl puteți purta cu dvs. oriunde. Dimensiunea mică este destul de utilă, deoarece poate încăpea chiar și în buzunarele tale. Puteți comuta afișajul de la gazdă la televizor cu o singură atingere pe spate. În plus, dock-ul vine și cu HDMI 2.0A. Acest lucru face ieșirea mult mai clară pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Puteți chiar să vă încărcați Switch-ul în timp ce jucați fără probleme de supraîncălzire. Orificiile de ventilație nu vor fi blocate aici, deoarece consola alunecă în stația de andocare.

Puteți juca jocurile Switch preferate chiar și pentru sesiuni lungi de jocuri fără probleme. Calitatea audio și video sunt similare cu consola originală, chiar și atunci când o conectezi la televizor.

GuliKit Switch TV Dock Station

The GuliKit Switch TV Dock Station este o stație de încărcare compactă cu funcționalități imense. Are aproximativ jumătate din dimensiunea dock-ului original de încărcare Nintendo Switch. Acest lucru îl face destul de ușor de portat. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la zgârierea comutatorului, deoarece puteți comuta afișajul de la consolă la televizor cu un singur clic pe butonul din spatele stației de andocare.

Puteți folosi acest dock pentru încărcare sau chiar un dispozitiv de proiectare cu ieșire video 2K sau 4K. Singura cerință este ca dispozitivele să accepte un port USB-C și proiecție. Cablurile arată foarte bine aranjate, deoarece toate sunt prezente pe spatele stației de andocare. În afară de asta, primești și un port USB 3.0 suplimentar pentru conectarea altor dispozitive.

Prizele de aer de pe stația de încărcare mențin dispozitivul la rece, iar designul anti-alunecare împiedică căderea dispozitivului. Este un dock foarte puternic, deoarece nu numai că vă poate încărca Switch-ul, dar îl puteți folosi și pentru a încărca alte dispozitive prin portul USB-C.

Dock de încărcare FastSnail

The Dock de încărcare FastSnail este compatibil cu încărcarea a 4 controlere Joy-Con simultan. Este o stație de încărcare ușoară construită cu materiale de înaltă calitate. Funcționarea acestei stații de încărcare este destul de simplă, deoarece trebuie doar să glisați controlerele joy-con în stație de andocare și să conectați stația de andocare la o sursă de alimentare prin USB. Există stâlpi de iluminat individual pentru indicarea nivelului bateriei controlerelor.

Dacă ești un jucător Switch, aceasta va fi o achiziție perfectă.

Chiar și atunci când ați plasat controlerele pentru încărcare, acestea vor arăta excelent datorită stâlpilor roșii și verzi care indică starea de încărcare. Este o stație de andocare fiabilă, cu protecție împotriva scurtcircuitelor sau a oricăror șanse de supraîncărcare.

Concluzie 🎮

Dacă sunteți un jucător Switch, atunci ar trebui să vă gândiți să cumpărați un controler de înaltă calitate, precum și o stație de încărcare. Aceste accesorii vă vor ajuta să vă duceți jocul la următorul nivel. În plus, te vei simți și mai cufundat în jocurile cu accesoriile potrivite.

S-ar putea să fiți interesat și de cele mai bune căști de gaming.

x