09/26/2023

11 cele mai bune platforme pentru a vă vinde numele de domenii

Numele de domenii sunt în furie în aceste zile pentru a dezvolta o prezență online. Având în vedere acest lucru, vânzarea numelor de domenii este o investiție profitabilă. Dar stai acolo!

Vânzarea numelui dvs. de domeniu poate fi o sarcină descurajantă, deoarece este esențial să luați în considerare aspectele care maximizează vizibilitatea, încrederea și comoditatea tranzacției în timp ce selectați o platformă pentru a vă vinde domeniul.

Totuși, nu vă supărați!

Pentru a vă ajuta pe tot parcursul călătoriei de a găsi o platformă și o piață de încredere pentru a vinde nume de domenii, am pregătit acest articol dedicat pentru dvs. Acest articol se concentrează în primul rând pe lista de piețe și platforme renumite care fac din vânzarea de nume de domenii cel mai mare succes.

În plus, iată un tabel pentru a putea arunca o privire rapidă asupra celor mai bune platforme de vânzare de domenii și piață de acolo!

Titlu

Descriere

Explora

Rețea extinsă, design ușor de utilizat, urmăriți până la 100 de domenii.

Namecheap

Plată/transfer sigur, prețuri accesibile pentru domeniu.

Consilieri profesioniști, listări diverse, reputație verificată, servicii integrate.

Sedo

Acces global, evaluare fiabilă, plată/transfer sigur.

Afternic

Acoperire largă, transfer rapid de domeniu, asistență pentru vânzări 24/7, accelerare a vânzărilor.

BrandBucket

Domenii de branding, branding vizual, nume aliniate la tendințe.

NamePros

Comunitate axată pe domeniu, networking, discuții de cumpărare/vânzare.

Ajutor de echipă

Vânzări axate pe branding, descriptori generați de AI, competiții de denumire.

Mai sus.com

Expertiză verticală, promisiune unică, tactici inteligente de branding.

Efty

Informații securizate prin SSL, fără comisioane, bazate pe date, implicare fără probleme.

Piata libera

Piață ușor de utilizat, navigare/căutare ușoară.

Câteva sfaturi utile înainte de a vă vinde următorul domeniu!

Utilizați strategii inteligente care subliniază valoarea domeniului dvs. și atrag potențialii cumpărători să-l vândă la cel mai mare preț posibil. Iată câteva idei la care să te gândești:

Cercetare și Evaluare

Pentru a descoperi tendințele pieței și punctele de referință ale prețurilor, începeți prin a analiza tranzacții de domenii comparabile. Utilizați instrumente de evaluare a domeniului pentru a determina valoarea de piață corectă a domeniului dvs. pe baza unor variabile precum cuvinte cheie, lungime și semnificație de nișă. Domeniile cu prețuri rezonabile atrag clienți serioși.

Evidențiați valoarea unică

Descoperiți și atrageți atenția asupra caracteristicilor speciale ale domeniului dvs. Prezentarea valorii sale distinctive ajută la convingerea potențialilor clienți. Indiferent dacă această valoare este un nume memorabil, cuvinte cheie puternice sau semnificație specializată.

Flexibilitate în negocieri

Deși este important să stabiliți un preț cerut, fiți dispus să faceți compromisuri. Dacă cumpărătorii cred că domeniul dvs. are valoare, ar putea fi pregătiți să plătească suplimentar. Negociați cu respect și eficient pentru a ajunge la un aranjament reciproc avantajos.

Faceți o listă profesională

Scrieți o listă captivantă care să conțină o explicație succintă și clară a avantajelor și aplicațiilor potențiale ale domeniului dvs. Se poate îmbunătăți și poate face clienții mai atrăgătoare prin adăugarea de fotografii de înaltă calitate sau design de logo.

Selectați publicul corect

Asigurați-vă că vizați potențialii cumpărători care ar putea considera că domeniul dvs. este excepțional de dorit. Utilizați hashtag-uri și cuvinte cheie pertinente. De asemenea, participați la forumuri online unde puteți discuta subiectul domeniului dvs.

Stabiliți credibilitatea

Stabiliți credibilitate oferind detalii pertinente despre fundalul, proprietatea și orice mărci comerciale asociate domeniului dvs. Atunci când cumpărătorii au încredere în integritatea tranzacției, ei sunt mai dispuși să plătească o primă.

Prezentare profesionala

Comportați-vă profesional atunci când negociați și comunicați. Răspundeți la întrebări de îndată ce apar, oferiți mai multe detalii atunci când vi se cere și acționați politicos în orice moment.

Evidențiați rentabilitatea potențială a investiției

Prezentați modul în care domeniul dvs. poate ajuta un cumpărător să își atingă obiectivele corporative. Prezentarea rentabilității investiției poate susține un preț mai mare, fie prin creșterea brandingului, relevanța cuvintelor cheie sau traficul viitor.

Utilizați sincronizarea

Luați în considerare sezonalitatea și tendințele pieței. Domeniul dvs. poate primi o atenție sporită și poate obține un preț mai mare dacă corespunde unui trend sau sector în curs de dezvoltare.

Exclusivitate

Utilizați exclusivitatea sau lipsa numelui dvs. de domeniu – de exemplu, dacă este un domeniu de dorit cu un singur cuvânt – pentru a susține un preț cerut mai mare.

Rețineți că perseverența și răbdarea sunt esențiale. Poate dura ceva timp pentru a găsi cumpărătorul perfect gata să plătească prețul necesar, dar folosind aceste sugestii și arătând cu succes valoarea domeniului dvs., vă creșteți șansele de a obține cea mai bună ofertă.

Urmează lista cu platformele de top unde îți vinzi domeniul la o rată profitabilă.

  Ce este adresa IPv6 în rețea?

Hai tăticu

Un forum de vânzare de domenii binecunoscut numit Hai tăticu Licitațiile oferă oamenilor un loc unde pot cumpăra și vinde cu ușurință nume de domenii. Fiind cel mai mare registrator din lume, platforma are acces la nume de domenii de mare valoare care nu sunt disponibile în altă parte.

Fiind cea mai ieftină casă de licitații din lume, GoDaddy vă ajută să urmăriți până la 100 de domenii de interes!

Caracteristici:

 • GoDaddy Auctions oferă o vizibilitate semnificativă pentru domenii datorită rețelei sale extinse de cumpărători și vânzători.
 • Listările pot fi navigate cu ușurință datorită designului ușor de utilizat al platformei, care oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de căutare și filtrare.
 • Prin confirmarea integrității listelor, GoDaddy îi ajută pe utilizatori să se simtă mai în siguranță și mai în control.

Aceasta este o licitație standard pe internet. Vânzătorul stabilește un preț inițial, ofertanții concurează și cel mai mare cumpărător câștigă atunci când timpul expiră. Puteți alege să fiți un membru premium al GoDaddy, prin care puteți accesa instrumente avansate de licitație și vă puteți dezvolta abilitățile de investiții în domeniu la nivelul următor.

Namecheap

O comunitate vibrantă pentru vânzările de domenii numită Namecheap oferă o platformă accesibilă care încurajează comunicarea accesibilă între cumpărători și vânzători de domenii. Domeniile de licitare includ categorii de populare, închideri, ccTLD-uri și optimizate pentru SEO. Dacă doriți, puteți sări peste licitare și să investiți în domeniile „Cumpărați acum”.

Caracteristici:

 • Namecheap este o piață care leagă perfect persoanele care doresc să cumpere sau să vândă nume, promovând o comunitate plină de viață.
 • Platforma acordă prioritate metodelor de plată sigure și proceselor rapide de transfer de domenii pentru a oferi un mediu de încredere.
 • Serviciile de evaluare a domeniilor de la Namecheap oferă vânzătorilor informații profunde care le permit să stabilească prețuri accesibile pentru domeniile lor și să atragă cu succes potențialii cumpărători.

Să te bazezi pe Namecheap este soluția perfectă pentru a vinde nume de domenii cu opțiuni avansate și capabilități de top pentru salvarea ta. Înainte de a ajunge să alegeți, este recomandat să luați în considerare prețul acestuia.

Cu toate acestea, trebuie să parcurgeți cercetările pentru fiecare domeniu, cum ar fi .com, .net la .dev sau .me, ratele de înregistrare, reînnoire și transfer, deoarece costurile variază din când în când. Descoperiți coduri de cupon interesante pentru domenii și multe altele.

Flippa

Amplasat la răscrucea comerțului digital, Flippa apare ca un hub dinamic în care cumpărătorii și vânzătorii de domenii converg într-o piață virtuală. Flippa folosește tehnologie avansată pentru a potrivi vânzătorii cu consilieri profesioniști, asigurând vânzări rapide, prețuri ridicate și costuri reduse.

Forța lor de muncă avansată vă va ajuta cu evaluări de afaceri, vânzarea documentației, maximizarea interesului cumpărătorilor și investitorilor și gestionarea fluxului de tranzacții.

Caracteristici:

 • Listările de domenii ale Flippa sunt la fel de diferite ca și persoanele care le folosesc, fiecare reprezentând o mică bucată din caleidoscopul internetului.
 • Emoția tranzacțiilor în stil de licitație adverse, combinată cu atracția tranzacțiilor rapide „Cumpără-l acum”, își găsesc o casă liniștită în interiorul îmbrățișării sale.
 • Printr-o investigație amănunțită, Flippa creează un paradis de încredere în care calificările și integritatea vânzătorilor sunt în concordanță.

O plimbare prin Flippa dezvăluie o varietate de domenii care acoperă întreaga gamă, precum și promisiunea unor strategii flexibile de vânzare și un bastion al reputației verificate. De asemenea, Flippa este o platformă all-in-one care oferă informații rapide de analiză comparativă, acces direct la date, alternative de due diligence, servicii juridice, finanțe și servicii de plată integrate.

Sedo

Oferirea unei comunicări fluide între cumpărători și vânzători pe o piață online vibrantă, Sedo este un forum de top pentru vânzări de domenii.

Specialiștii lor în domenii își produc propriile licitații cu domenii de calitate extrem de înaltă în mod regulat. Cu cea mai distinctivă licitație bilunară GreatDomains, domeniile „Cumpără acum” sunt vândute de până la trei ori mai repede decât alte alternative de vânzare. Vinde-ți domeniile valoroase cu ajutorul brokerilor de domeniu experimentați.

Caracteristici:

 • Cu o bază de utilizatori care se întinde pe tot globul, Sedo oferă acces de neegalat potențialilor cumpărători de pretutindeni.
 • Vânzătorii pot stabili cele mai bune tarife și pot negocia cu încredere datorită instrumentelor fiabile de evaluare și negociere a domeniului.
 • Sedo acordă o prioritate ridicată procedurilor securizate de plată și transfer de domenii, construind încrederea între toate părțile.

Cu o pagină de pornire sau o vitrină de categorii, domeniul dvs. va primi cea mai mare atenție din partea cumpărătorilor. Datorită rețelei globale de vânzări de peste 650 de parteneri la nivel mondial, creșteți-vă expunerea și veniturile de trei ori. În plus, pentru ofertele încheiate în afara pieței, Sedo oferă un serviciu de transfer de domenii recunoscut.

Afternic

Fiind un forum binecunoscut pentru vânzarea de domenii, Afternic oferă o platformă puternică care leagă în mod eficient cumpărătorii și vânzătorii de domenii. Pur și simplu poți câștiga bani listând domeniul tău la vânzare pe această platformă.

Afternic oferă sfaturi de specialitate din partea echipei de vânzări pentru a vă crește vânzările. În plus, dacă vă listați domeniul, veți primi asistență de vânzări 24*7.

  Cum să descărcați în bloc imagini în browser

Caracteristici:

 • Conexiunea Afternic cu GoDaddy și alte rețele partenere asigură o acoperire largă, expunând domeniile unei varietăți de posibili cumpărători.
 • Serviciul de transfer rapid al platformei accelerează procesul de vânzare prin facilitarea schimbărilor rapide în proprietatea domeniului.
 • Devotamentul Afternic față de serviciul clienți garantează consiliere profesională pe tot parcursul procesului de vânzare, asigurând tranzacții fără întreruperi și răspunsuri la întrebări.

„Afternic Sales Acceleration” vă permite să obțineți beneficii esențiale de vânzare și să maximizați câștigurile din investiția în numele dvs., permițându-vă să vindeți rapid domenii. Prețurile medii de vânzare ale domeniilor dvs. ar putea crește cu 20%.

Pentru cei care caută o platformă cu o rețea mare de parteneri, servicii de transfer rapid și suport complet, investigarea Afternic este o mișcare înțeleaptă.

BrandBucket

BrandBucket este o platformă de ultimă oră care este specializată în nume de domenii de marcă create special pentru corporații și startup-uri.

Oferă nume de mărci personalizate, integrare creativă a logo-ului și îngrijire expertă. Platformei îi plac numele care sunt simplu de spus și au puține variante de ortografie.

Caracteristici:

 • BrandBucket alege cu grijă un grup de nume de domenii de marcă, asigurându-se că fiecare atinge o coardă specială cu potențialii clienți.
 • Platforma se distinge prin faptul că le permite clienților să își vizualizeze marca prin combinarea logo-urilor cu nume de domenii. Acest lucru ajută la vizualizarea identității mărcii.
 • Susținut de un grup de profesioniști în denumirea, BrandBucket oferă nume de domenii care sunt în conformitate cu tendințele actuale ale pieței și cu tacticile de branding de succes.

BrandBucket poate avea unele nume de marcă unice care nu numai că atrag piața dvs. țintă, ci și sporesc impactul și gradul de conștientizare a mărcii dvs. Piața lor promovează termeni captivi și expresii recurente care nu au putut fi găsite într-o bază de date uriașă de domenii folosind o căutare obișnuită de cuvinte cheie. În plus, au personal de marketing cu normă întreagă care se ocupă de lucruri precum publicitatea, crearea de rețele și operarea unui program de afiliere.

NamePros

Înființată în 2003, NamePros este o comunitate și o platformă bine-cunoscută și stabilită pentru activități legate de domeniu. Aici oamenii interesați de domenii, fie ca investitori, designeri sau pasionați, pot interacționa, pot face schimb de cunoștințe și pot finaliza tranzacții de domeniu.

Caracteristici:

 • Găzește un forum plin de viață în care utilizatorii pot dezbate o serie de subiecte legate de domeniu, inclusiv achiziție, vânzare, dezvoltare și marketing. Această strategie condusă de comunitate promovează crearea de rețele și schimbul de informații.
 • Oferă o piață în care utilizatorii pot explora domenii pentru a cumpăra sau a-și lista domeniile pentru vânzare. Se desfășoară și licitații regulate de domenii, oferind șansa de a cumpăra și de a vinde domenii într-o manieră de licitație.
 • Oferă o bibliotecă de materiale de învățare, care include discuții, articole și ghiduri pe o varietate de subiecte legate de domeniu. Utilizatorii își pot îmbunătăți tehnicile și expertiza în materie utilizând acest grup de resurse.

Platforma oferă un mediu vibrant în care puteți nu numai să faceți tranzacții și să învățați, ci și să contribuiți activ la dezvoltarea viitoare a pieței de domenii. Cu peste 1 milion de membri, NamePros este cea mai mare comunitate de domenii din lume. Luați legătura cu specialiști, extindeți-vă rețeaua și păstrați-vă la curent!

Ajutor de echipă

Pentru persoanele care caută o abordare nouă a tranzacțiilor de domeniu, care combină fără probleme branding-ul și vânzările de domeniu, investigarea Ajutor de echipă este o decizie grozavă.

Squadhelp, un forum de ultimă oră pentru vânzarea de domenii, transformă piața de domenii cu strategia sa inovatoare axată pe branding. Îmbunătățiți-vă rezultatele cu AI eficientă, cum ar fi descriptori generați de AI cu un singur clic și clasificarea automată a portofoliului.

Caracteristici:

 • Squadhelp oferă competiții de denumire care potrivesc companiile cu nume de domenii. Acestea sunt în concordanță cu identitatea companiei lor, integrând în mod elegant vânzările de domenii și brandingul.
 • Colaborarea cu specialiștii în branding este facilitată de platformă, care permite vânzătorilor să-și îmbunătățească listele de domenii și tacticile de branding.
 • Numeroase modalități prin care vânzătorii își promovează și își fac publicitate domeniile, inclusiv înregistrări cu preț fix și competiții de denumire.

Creșteți-vă procentul de vânzare prin includerea unor funcții sofisticate, cum ar fi creșterea prețurilor auto și opțiuni de finanțare cu avans. Creșteți vertiginos procentul de vânzare prin includerea unor funcții sofisticate, cum ar fi creșterea prețurilor auto și aranjamentele de rate cu avans.

Squadhelp este o platformă convingătoare de luat în considerare pentru o experiență de domeniu cu adevărat unică, indiferent dacă vindeți un nume sau căutați un domeniu care se aliniază cu afacerea dvs.

Mai sus.com

Forumul de vânzare de domenii menționat mai sus se remarcă prin metoda sa unică de a aduce împreună cumpărătorii și vânzătorii de domenii. Cu Mai sus.comcapabilităților lui, puteți accesa domenii care sunt potrivite strategic cu obiectivele dvs., indiferent dacă doriți să cumpărați sau să vindeți un nume în cadrul afacerii dvs.

  De ce pliul smartphone-ului pliabil este încă o problemă în 2023

Caracteristici:

 • Above.com este specializat în nume de domenii pentru anumite sectoare, facilitând cumpărătorilor și vânzătorilor să vizeze piețe specifice.
 • Site-ul oferă o selecție aleasă de domenii premium, fiecare cu o combinație specială de unicitate și promisiune.
 • Instrumentul oferă clienților posibilitatea de a alege nume de domenii care completează în mod ideal identitatea mărcii lor. Acest lucru încurajează o unire perfectă a caracterului și esenței.

Utilizatorii sunt încurajați să investigheze Above.com datorită experienței sale în sectoarele verticale, catalogului premium excelent și perspectivelor de aliniere a mărcii. Alăturați-vă Above.com într-o călătorie pentru a vă consolida prezența online în specialitatea dvs. Acest lucru se transformă în realitate prin combinarea soluțiilor de domeniu specializate cu tactici inteligente de branding.

Efty

Efty apare ca o platformă de ultimă oră pentru vânzarea de domenii, oferind investitorilor și vânzătorilor un set de instrumente dinamice pentru transferuri fluide de domenii. Descoperiți un spațiu în care brandingul și tehnologia se unesc pentru a vă oferi posibilitatea de a vă prezenta portofoliul cu grație și acuratețe. Configurarea durează câteva secunde.

Creați pagini de destinație frumoase pentru domeniile pe care le dețineți și găzduiți-le pe propriul site sau trimiteți cumpărătorii către site-uri de destinație securizate prin SSL, fără comisioane, pe Efty.com sau pe domeniul dvs. personalizat.

Caracteristici:

 • Efty oferă o piață de domeniu personalizată care permite vânzătorilor să construiască o identitate de marcă memorabilă, care atrage clienții potențiali.
 • Platforma oferă utilizatorilor libertatea de a-și crea propriile pagini de vânzări special pentru fiecare domeniu, ceea ce îmbunătățește experiența de cumpărare și crește implicarea.
 • Oferă utilizatorilor date și informații detaliate, permițându-le vânzătorilor să decidă în mod înțelept și să-și perfecționeze tacticile de vânzare a domeniului.

Dezvăluie piața personalizată, paginile de vânzări distinctive și informațiile bazate pe date ale Efty. Cu un abonament activ Efty, puteți oferi numele de domeniu spre vânzare pe Efty.com gratuit, fără comision. Cu tehnologii de vârf în industrie precum Escrow.com, DAN.COM, PayPal, Stripe, Tawk.to etc. și conexiunea Zapier a lui Effy, vă puteți turbo paginile de destinație și/sau piața de vânzare.

Piata libera

Piata libera este o platformă de ultimă oră de vânzare de domenii care leagă cu succes cumpărătorii și vânzătorii într-o piață online ușor de utilizat. Această platformă inovatoare oferă o serie de caracteristici care sunt menite să îmbunătățească experiența utilizatorului și să promoveze tranzacții profitabile.

Caracteristici:

 • Cumpărătorii pot răsfoi și căuta cu ușurință nume care corespund criteriilor lor. Pe de altă parte, vânzătorii sunt împuterniciți să ofere domeniile lor cu descrieri detaliate, fotografii și prețuri explicite.
 • Freemarket acordă o prioritate ridicată securității, care este asigurată de sistemul său de plată integrat. Acest lucru oferă un mediu sigur pentru toți participanții.
 • Simplifică întreaga procedură de listare, marketing și cumpărare a domeniilor cu interfața sa ușor de utilizat.

Fără îndoială, oricine caută o platformă accesibilă și eficientă pentru vânzările de domenii ar trebui să se uite la ofertele Freemarket. Vi se oferă mijloacele pentru a face tranzacții profitabile prin Freemarket.

Factorii care guvernează costul de achiziție al domeniilor

 • Lungimea domeniului și cuvintele cheie – domeniile scurte și memorabile cu cuvinte cheie relevante tind să obțină prețuri mai mari. Acest lucru se datorează posibilităților lor de branding și optimizare pentru motoarele de căutare.
 • Extensii – Domeniile de nivel superior (TLD-uri), cum ar fi .com,.net și.org, au adesea mai multă valoare decât extensiile mai recente sau mai puțin obișnuite.
 • Brandability – Numele de domenii atrăgătoare, simplu de scris, care sunt în concordanță cu identitatea unei companii, sunt mai valoroase, deoarece fac oamenii mai susceptibili de a le aminti.
 • Dorința industriei – Prețurile sunt influențate semnificativ de tendințele actuale și de cererea industriei. Sectoarele sau expresiile populare pot crește valoarea unui nume de domeniu.
 • Comenzi anterioare – Prețul se bazează pe vânzări comparabile din trecut. Vânzările la prețuri mari ale domeniilor comparabile sugerează o valoare viitoare.
 • Vârstă și istorie – Datorită duratei lor și a posibilelor beneficii pentru clasarea motoarelor de căutare, domeniile mai vechi au uneori o valoare mai mare.
 • Valoare percepută – Datorită familiarității și valorii lor percepute, numele de domenii sunt legate de expresii, abrevieri sau acronime binecunoscute. Acest lucru poate aduce un preț mai mare.

Întrebări frecvente

De ce unele domenii sunt mai scumpe decât altele?

Din cauza unor considerente precum lungimea, cuvintele cheie, extensia, capacitatea mărcii, cererea pieței, vânzările anterioare, traficul etc., anumite domenii sunt mai scumpe decât altele. Acești factori influențează valoarea unui domeniu și capacitatea acestuia de a produce branding, trafic online și venituri.
Domeniile cu o durată scurtă, cuvintele cheie relevante, extensiile populare precum.com și un potențial semnificativ de branding atrag costuri mai mari. În plus, domeniile care sunt în conformitate cu tendințele actuale au un istoric de vânzări puternice și atrag trafic.

Cuvinte finale

Cheia vânzării eficiente de domenii pe piața de nume în continuă schimbare este alegerea platformei corecte. Amintiți-vă, luați-vă timp și nu vă grăbiți prin procesul de vânzare a domeniului, deoarece acesta este cel în care luarea unei decizii informate se dovedește cea mai profitabilă.

Dacă sunteți în căutarea unor piețe unice, încercați să alegeți dintre opțiunile enumerate în acest articol. Aceste platforme oferă instrumente și oportunități, sporind creșterea valorii domeniului. Având numeroase opțiuni disponibile, explorați aceste sisteme pentru vânzări de succes pe domenii.

În continuare, unde să cumperi și să vinzi afaceri online?

x