10 instrumente de planificare Pinterest pentru a vă maximiza potențialul de fixare

Planificarea pinurilor, optimizarea strategiei de marketing Pinterest sau măsurarea valorilor rețelelor sociale nu ar trebui să fie dificilă. Și nu cu instrumentele de planificare Pinterest se ocupă de prezența și strategia de marketing pe Pinterest de la început până la sfârșit.

Pinterest este una dintre cele mai importante platforme de descoperire a imaginilor din lume. Conform Statistici Pinterest, 46% dintre Pinners descoperă un produs sau un brand nou într-o săptămână. Prin urmare, deblocarea puterii profilului dvs. Pinterest este crucială, indiferent dacă sunteți o întreprindere mare sau o afacere mică în devenire.

De ce un instrument de planificare Pinterest este o idee bună

Știm cât de critică este postarea consecventă. Dar acesta nu este singurul lucru care te ajută să fii în fruntea jocului tău. De fapt, trebuie să identificați cele mai bune momente pentru publicul dvs., să luați în considerare fusurile orare și să veniți întotdeauna cu idei geniale, care să atragă privirea.

În plus, trebuie să aruncați o privire la analizele dvs. din când în când și să vă ajustați strategia în consecință. A face toate acestea poate fi descurajantă.

Aici intervine un instrument de planificare Pinterest! Automatizează publicarea, astfel încât să puteți posta automat pini pe mai multe panouri luni întregi. Vă ajută să veniți cu idei mai bune, să scrieți conținut pentru descrieri, să găsiți hashtag-urile potrivite, să identificați cele mai bune momente, să puneți în coadă postări și să publicați.

Nu numai că, aveți acces la rapoarte pentru a vă identifica audiența, performanța maximă și indicațiile care par să funcționeze pentru dvs. Acum că știm cum poate ajuta un instrument de planificare Pinterest, de ce să nu consultați câteva care sunt cu adevărat cunoscute pentru că sunt bogate în putere și populare?

Prin urmare, iată o privire cuprinzătoare asupra celor mai bune instrumente de planificare Pinterest, care vă pot face ca pinii să funcționeze mai greu pentru dvs. și să nu ratați niciodată o bataie:

Vânt din coadă

Vânt din coadă este un instrument de planificare Pinterest care vă permite să planificați vizual și să programați în 20 de minute în valoare de o săptămână de pin. Pe lângă faptul că vă ajută să vă creșteți acoperirea, Tailwind vă permite să vă măsurați succesul.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, să personalizați, să creați pini și panouri și să editați și să programați pinii după cum este necesar. Iată o privire asupra funcțiilor pe care le puteți debloca cu Tailwind, instrumentul premiat:

 • Utilizați SmartSchedule pentru a crea un program personalizat pentru publicul dvs. în momentele în care acestea sunt cele mai active
 • Puteți utiliza, de asemenea, calendarul Trageți și plasați, Fixarea cu mai multe panouri și Fixarea pe intervale pentru a programa punctele mai rapid la intervale prestabilite
 • În plus, puteți monitoriza performanța și frecvența pinului folosind SmartGuide pentru a vedea ce funcționează cel mai bine
 • Nu numai asta, analizează cum se descurcă pinii dvs. cu ajutorul raportului Top Pini și identificați-vă pinii cu cele mai bune performanțe folosind Inspectorul de pini
 • De asemenea, puteți să vă alăturați comunităților, să colaborați cu influenți și să vă maximizați acoperirea

De fapt, ar trebui să profitați la maximum de extensia de browser a lui Tailwind. Puteți beneficia de o încercare gratuită pentru a vedea dacă Tailwind este potrivit pentru dvs.

Mai tarziu

Sunteți gata să generați trafic și să vă dezvoltați afacerea prin puterea de descoperire vizuală a Pinterest? Mai tarziuInstrumentul de planificare Pinterest al lui vă poate ajuta să fixați mai multe pentru a ajunge la un set mai larg de public, să vă programați din timp și să vă gestionați întreaga platformă.

Nu numai, dar Later este și partener de marketing Pinterest, care permite acces exclusiv la API pentru a vă ajuta să programați pini video. De fapt, nu aveți nevoie de un computer pentru a programa pini pe Later. Puteți folosi orice dispozitiv pentru a vă programa, edita și gestiona postările. Iată ce puteți face cu Later:

 • Dați viață panourilor și obțineți mai multe clicuri atunci când programați pini
 • Utilizați instrumentele de creare de conținut Later pentru a vă optimiza pinurile, alegând dimensiunea și descrierea potrivite
 • În plus, poți folosi Later pentru a programa tot conținutul din rețelele sociale pentru Pinterest, Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn și Twitter
 • De asemenea, puteți urmări performanța pinurilor și campaniile și puteți adăuga urmărirea clicurilor pentru a scurta și măsura performanța linkurilor
 • Nu numai asta, Later vă permite să urmăriți analizele pentru toate platformele de social media într-un singur loc
  Cum să utilizați Pinterest pentru blogging și să creșteți fluxul de trafic

Cu acest instrument de planificare Pinterest, puteți vedea, de asemenea, când publicul dvs. este cel mai activ sau puteți vedea toate postările programate folosind o vizualizare a calendarului săptămânal sau lunar.

Tampon

Fiți în măsură să programați pini atrăgătoare și să ajungeți la mai mulți dintre cei 433 de milioane de pini cu Tampon. În plus, Buffer este un partener oficial Pinterest și vă oferă un avantaj pentru a vă măsura performanța și a vă debloca călătoria către succes.

 • Buffer acceptă programarea directă a pinului pe Pinterest
 • Există Canva încorporat pentru a vă ajuta să creați conținut interesant
 • Extensia de browser Buffer vă ajută să salvați postări noi oriunde pe web
 • Puteți urmări valorile cheie de performanță, cum ar fi aprecieri, comentarii și repetări

De fapt, cu ajutorul lui Buffer, vă puteți transforma postările pe rețelele sociale de pe Facebook sau Twitter în conținut grozav pentru pinurile dvs. Cu instrumentul de planificare Pinterest de la Buffer, puteți programa până la 10 pini deodată, iar cu planurile lor plătite, puteți merge oriunde în jur de 2000 de pini.

Nu veți avea o limită lunară sau anuală cu planul plătit. Dacă nu sunteți sigur că aveți încă un plan premium, puteți începe oricând cu perioada de probă gratuită de 14 zile.

RecurPost

Să vă prezentăm RecurPost, un instrument de planificare Pinterest all-in-one care vine cu funcții construite până la refuz. Perfect pentru menținerea tuturor platformelor tale de rețele sociale, cum ar fi Facebook, LinkedIn, Twitter și Google Business, RecurPost oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru a-și învârti funcțiile.

Revenind la funcții, iată ce oferă RecurPost:

 • Programare în vrac care maximizează productivitatea și minimizează eforturile necesare
 • Planificare raționalizată a conținutului cu un calendar cuprinzător al rețelelor sociale
 • Rapoarte personalizate cu etichetă albă care au potențialul de a impresiona sălile de consiliu
 • Colaborare perfectă între echipe
 • Angajament sporit prin postări personalizate și conținut permanent

Acum, RecurPost se mândrește și cu câteva integrări puternice care simplifică fluxurile de lucru și ajută la reducerea timpului. Creați imagini uimitoare cu Canva, obțineți conținut din Google Drive prin Zapier sau deblocați puterea AI. Folosiți ChatGPT pentru conținut și folosiți un generator de imagini bazat pe inteligență artificială pentru imagini.

În plus, puteți importa conținut de pe celelalte platforme de socializare, puteți scurta link-urile prin bit.ly și puteți obține imagini fără drepturi de autor pentru utilizare. Per total, acest instrument de planificare Pinterest vă poate oferi o creștere cu 45% a angajamentului datorită planificatorului său alimentat de AI, care gestionează mai multe panouri fără probleme.

Hootsuite

Ești gata să te inspiri cu Pinterest, dar nu găsești timp să crești pe platformă? Lua Hootsuitevă ajută să planificați, să programați și să publicați conținut cu ușurință.

Hootsuite vă poate ajuta să creați direct panouri publice sau secrete și să utilizați un singur tablou de bord pentru gestionarea ușoară a campaniilor și activității. În plus, ceea ce le place utilizatorilor la acest instrument de planificare Pinterest este fluxul de lucru unic, sigur și integrat pe care îl oferă pentru a colabora și a gestiona mai multe conturi.

De fapt, puteți trimite coduri pentru aprobare pentru a vă asigura că toată comunicarea este conform mărcii și are aprobările necesare. Pentru o privire rapidă asupra celorlalte capacități ale sale, vedeți mai jos:

 • Utilizați Hootsuite Impact pentru a înțelege modul în care activitatea Pinterest se traduce în conversii și clienți potențiali pentru dvs
 • Pe lângă implicarea clienților, obțineți cu ușurință rapoarte și faceți publicitate conținutului
 • Sau, utilizați OwlyWriter AI ca parte a acestui instrument de planificare Pinterest pentru a vă ajuta să vă depășiți blocurile creative pentru a crea conținut fără întreruperi
 • De asemenea, puteți accesa o gamă largă de resurse – bloguri, bibliotecă de resurse, seminarii web și instrumente gratuite – pentru a rămâne în fruntea curbei
  Cum să cauți pe Pinterest fără a te autentifica

Planoly

Planoly vă poate ajuta cu planificarea și publicarea Pinterest de oriunde și de pe orice dispozitiv. Cu integrări ușoare la computere, telefoane și tablete, puteți crește gradul de cunoaștere a mărcii cu Planoly, partenerul oficial al Pinterest.

Mai mult, puteți să programați câte campanii doriți, să generați automat orele de postare pe baza activității utilizatorilor și să creați anumite reguli de campanie. Accesați tabloul de bord web singular și securizat al acestui instrument de planificare Pinterest pentru a vizualiza toate campaniile, performanța și activitățile dvs. în același loc.

În plus, Planoly are o aplicație mobilă și o extensie de browser pentru a face lucrurile mai repede. Există opțiunea de a găsi imagini online sau de a le încărca și de a trece cu mouse-ul pentru a le planifica vizual. Fără efort, nu-i așa?

Disponibil pe Chrome și Safari, are și un instrument de postare încrucișată pe care îl puteți folosi pentru a posta conținut pe celelalte platforme de socializare. De fapt, puteți, de asemenea, să mergeți mare cu role și TikTok și să obțineți ajutor pentru crearea și strategia de conținut. În conformitate cu aceasta, aveți acces la subtitrări, hashtag-uri și șabloane pentru toate momentele dvs. de socializare!

SocialPilot

Perfect pentru a scoate lansările pe rețelele sociale, SocialPilot vă poate ajuta să vă duceți performanța Pinterest la următorul nivel. Un instrument de planificare Pinterest care este atât de bogat în putere te poate face să devii viral cu lucrurile potrivite!

Iată o privire rapidă la tot ce are de oferit SocialPilot:

 • Optimizați-vă codurile cu subtitrări personalizate, emoji-uri, filigrane, suport GIF și videoclipuri și câmpuri personalizate
 • Deblocați puterea programării în bloc și programați până la 500 de postări simultan, în timp ce faceți previzualizarea postării înainte
 • Profită de asistentul AI pentru a crea conținut și a veni cu idei mai rapid și pentru a edita imagini folosind editorul de imagini
 • Utilizați vizualizarea calendar pentru a vizualiza conținutul și a reprograma cu ușurință postările în timp ce filtrați conținutul de care aveți nevoie folosind grupuri
 • În plus, profitați la maximum de eticheta albă pentru a oferi o performanță de marcă, gestionați echipe și coordonați ușor cu toți clienții dvs.

Cu toate acestea, asta nu este tot! Puteți stoca cele mai bune postări și hashtag-uri în Biblioteca de conținut, vă puteți imagina un moodboard sau puteți utiliza extensia de browser pentru a vă publica postările într-o secundă. Mai mult, obțineți informații și acces la analize pentru a vă îmbunătăți performanța în mod constant.

De asemenea, puteți identifica cel mai bun moment pentru a posta, cei mai mari fani și conținutul dvs. de top folosind acest instrument de planificare Pinterest.

Planificați

Pentru a vă ajuta să deblocați tot ce este mai bun din publicarea automată a indicatoarelor dvs. pe cea mai mare platformă de descoperire a imaginilor din lume, există Planificați! Reprogramați pini de pe Instagram sau programați pini noi pe Pinterest. De asemenea, puteți crea direct panouri noi, puteți fixa pe mai multe panouri și puteți programa chiar și pinuri video.

Puteți folosi aplicația de planificare pentru a programa postări din mers, a posta încrucișat pe alte site-uri sau pentru a debloca soluții făcute pentru dvs. pentru a nu rata nicio clipă cu publicul dvs.

 • Nu numai asta, dar poți să proiectezi și o strategie de postare știind exact ce să postezi și când
 • Există, de asemenea, o interfață simplă de tip drag-and-drop pentru a vă ajuta să vă gestionați marca de pe o singură platformă perfectă
 • În plus, puteți crea un calendar de brand pentru a vă gestiona întreaga prezență de marketing
  Cum să faci bani pe Pinterest și să prosperi pe platformă

Puteți utiliza funcțiile Plann gratuit timp de 7 zile. De fapt, puteți să vă adăugați colegii de echipă și să gestionați mai multe conturi de rețele sociale pentru a încerca acest instrument de planificare Pinterest. Cu toate acestea, nu există nicio obligație de a trece la un plan plătit decât dacă doriți să deblocați toate funcțiile actualizate.

Pallyy

Ace de planificare în avans cu Pallyy poate ajuta la descoperirea mărcii, la achiziția de clienți și la gestionarea raționalizată a rețelelor sociale. Instrumentul său de planificare Pinterest are încorporat redimensionarea imaginii împreună cu alte instrumente de editare pentru a vă ajuta să creați cele mai bune piese de conținut din mers!

Nu numai că, cu acest instrument de planificare, puteți programa pini nelimitat timp de luni. Sau, folosiți instrumentul său gratuit pentru a programa până la 15 pini pe lună. Mai mult, vă puteți organiza frumos stocarea media, astfel încât să puteți accesa și găsi lucruri mai rapid.

 • Obțineți rapoarte de analiză pentru a lua decizii bazate pe date
 • Utilizați instrumente gratuite, cum ar fi un generator de subtitrări, pentru a nu lăsa niciodată blocarea scriitorului să vă oprească
 • Sau, folosiți perioada de încercare gratuită de 14 zile pentru a vedea de ce este o idee bună pentru pinneri

De fapt, nu trebuie să-ți pierzi toată munca. Salvați schițele, reveniți și ridicați-le oricând. De asemenea, vă puteți menține toți clienții la curent prin partajarea calendarului dvs. de socializare. Puteți primi aprobările și opiniile acestora prin comentarii și note.

Pentru a vă asigura că toată comunicarea este conform mărcii, puteți utiliza culori personalizate pentru toată această comunicare. Una peste alta, Pallyy este un instrument de planificare Pinterest care vă poate îmbunătăți întreaga strategie de social media dacă este bine folosit.

Circleboom

Integrat cu puterea Open AI, Circleboom este un instrument de planificare Pinterest care vă ajută să vă îmbunătățiți strategia de marketing. De fapt, puteți folosi instrumentul avansat de planificare Pinterest de la Circleboom pentru a vizualiza, planifica, programa și publica pini de imagini și video pentru mai multe panouri și conturi simultan.

Deci, dacă ești un asistent virtual Pinterest sau un manager de rețele sociale, Circleboom este potrivit pentru tine. Nu numai asta, dar puteți explora și șabloane de pin gata făcute, puteți crea cozi de pin și puteți publica încrucișat același conținut și pe alte platforme!

În timp ce automatizați publicarea pin, este esențial să aveți intervale de timp, să prioritizați fusurile orare și să identificați momentele în care publicul dvs. este cel mai activ. Acest lucru poate varia în funcție de oameni, țări, fusuri orare și sărbători.

Prin urmare, planificarea calendarului nu este negociabilă, iar instrumentul de așteptare cu Pinterest auto-poster se ocupă de toate acestea, astfel încât să fiți mereu la timp!

De asemenea, există un generator de conținut AI Pinterest pe care îl puteți folosi pentru a crește implicarea. Când sunteți însoțit de Canva și Open AI, puteți genera imagini mai rapid, puteți scrie automat descrieri relevante bogate în SEO și vă puteți accelera strategia.

Instrumente de planificare Pinterest pentru câștig

Angajamentul constant poate fi crucial pentru succesul strategiei dvs. de marketing. Cu Pinterest, nu este diferit! În timp ce puțin ajutor pentru publicare este cu adevărat apreciat, ceea ce face ca instrumentele de planificare Pinterest să fie nevoie este cât de ușor și simplificat fac întregul proces de planificare și publicare.

Unele instrumente de planificare Pinterest vin chiar și cu integrări Canva pentru a vă ajuta să creați grafică bogată în vizual. În timp ce alții au, de asemenea, generatoare de conținut AI pentru a ajuta la scrierea automată a descrierilor, a fixa titluri și a descrierilor de panouri, care reduc și mai mult munca manuală și timpul de care aveți nevoie.

Alegerea instrumentului de planificare Pinterest potrivit poate depinde de mai mulți factori, de la funcții la buget. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să alegeți pe cel care funcționează pentru nevoile dvs., oferindu-vă în același timp acces la funcții actualizate, cum ar fi postarea încrucișată, așteptarea la coadă, redactarea și planificarea automată.

De asemenea, puteți explora cum să câștigați bani pe Pinterest și să prosperați pe platformă.