10 idei ușoare de case Minecraft

O casă sau o bază Minecraft este esențială pentru supraviețuirea ta în joc. În mod normal, este locul în care vă mutați punctul de apariție, păstrați materialele pe care le colectați și unde creați, preparați sau vrăjiți obiecte. Tu iunie, sau iunie nu creați un portal Nether în apropierea lui, dar să aveți un loc în care să vă întoarceți și un loc care să țină departe monștrii este crucial.

idei ușoare de case Minecraft

Idei ușoare de case Minecraft

O casă Minecraft poate fi simplă, adică un cub cu o ușă și o fereastră, sau poate fi complexă cu mai multe etaje, camere, ferestre, un luminator și chiar o cascadă dacă te simți ambițios. Puteți folosi toate tipurile de blocuri pentru a crea o casă Minecraft. Unele blocuri te protejează mai bine decât altele de monștri, în timp ce altele arată mai bine din punct de vedere estetic.

Dacă ești nou în Minecraft și încă înveți să lucrezi cu toate blocurile, cel mai bine este să începi cu case mai ușoare. Iată zece idei minunate, dar ușoare, pentru case Minecraft.

1. Ferma de supraviețuire

Recomandăm acest design pentru începători. Este ușor de realizat cu materiale obișnuite, cum ar fi lemnul și pavajul, și este ușor de extins. Puteți adăuga mai multe camere la design și nu vor părea deplasat. De asemenea, aveți la dispoziție spațiu agricol și o modalitate ușoară de a ajunge la el fără a părăsi casa sau a călători noaptea. Asigurați-vă că îl păstrați bine.

  Remediați eroarea de conectare la Minecraft în Windows 10

Această casă este prezentate pe Grabcraft cu planuri despre cum să-l construiți.

2. Lemn de stejar și molid de la Smithers Boss

Dacă vrei ceva ușor de construit și frumos de văzut, aceasta casa merita verificata. Este construit folosind în mare parte lemn, care este unul dintre cele mai comune tipuri de blocuri din Minecraft. Îl poți construi cu diferite tipuri de lemn, dar stejarul și stejarul închis arată cel mai bine. Există, de asemenea, alte blocuri folosite, de exemplu, pietruită și sticlă, dar sunt ușor de găsit sau de făcut.

Singurul dezavantaj al acestei case este că este în mare parte din lemn și va fi ușor deteriorată de mafiote. În imaginea de mai jos, s-au folosit shadere speciale, astfel încât casa ta va arăta diferit în funcție de shaders-urile pe care le-ai instalat.

3. Elegant și compact de CSX42

The Design elegant și compact de la CSX42 este o casă modernă, dar mică, care are loc pentru un pat, o masă de lucru și un cufăr. Este construit cu blocuri de bază precum lemn și plăci de piatră. Pe măsură ce o construiți, veți învăța și câteva lucruri despre crearea unei case frumoase. Tutorialul include idei pentru a face cufere stivuite ușor accesibile și cum folosirea diferitelor tipuri de blocuri adaugă estetică unei construcții. Există și idei pentru extinderea casei atunci când aveți nevoie.

4. Cameră single mare

Casele de pe această listă au fost mici, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aduni multe resurse pentru a începe să construiești. Dacă doriți să construiți ceva mai mare, dar totuși să rămâneți simplu, vă recomandăm să verificați acest design simplu de casă de către Stud. Cel mai greu material de obținut pentru această construcție este scările din placă de piatră, care pot fi făcute cu ușurință din pietruit. Veți avea nevoie de cărbune pentru a topi totul (sau puteți folosi lemn, dar va dura mai mult) și veți ajunge cu mult spațiu. Puteți împărți casa (adăugați camere) dacă doriți, construind pereți. Decorul vă este lăsat, ceea ce înseamnă că acesta este un design flexibil.

  Cum să mutați Minecraft pe o altă unitate pe Windows 10

Va dura ceva timp pentru a construi acest lucru, dar îți va plăcea ceea ce vei ajunge.

5. O casă robustă din piatră de la Instructables

Dacă nu doriți o casă din lemn, având în vedere că este mult mai puțin probabil să reziste la deteriorare, această casă de piatră de bază merită construită. Necesită blocuri disponibile în mod obișnuit, cum ar fi piatra, și adaugă în continuare câteva variante de bloc pentru a face ca construcția finală să arate bine, adică nu doar un cub de piatră.

Casa este destul de mare și o veți putea folosi destul de mult înainte de a vă decide să faceți upgrade. De asemenea, nu este genul de casă pe care să-l lași în urmă pentru că ai depus atât de multă muncă.

6. Simple Starter House de Sv Gravity

The Simple Starter House de Sv Gravity are o bază de piatră, blocuri de lemn disponibile în mod obișnuit, o fermă atașată, două etaje, mult spațiu și o vedere frumoasă.

Nu veți putea construi această casă într-o zi, așa că asigurați-vă că aveți un loc unde să petreceți noaptea în timp ce construiți, dar cu siguranță merită timpul petrecut. Materialele sunt ușor de obținut. Poti proiecta interiorul cum vrei si poti sari peste felinar in favoarea tortelor.

7. Simple Birch Starter House de Folli

The Simple Birch Starter House de Folli este construit predominant cu mesteacan care este unul dintre cele mai comune tipuri de lemn. Ai nevoie de un topor bun pentru a obține lemne și puțin timp pentru a construi casa, dar este mare, frumoasă și are spațiu pentru o fermă.

Puteți sări peste oale și felinare până când aveți lutul și fierul pentru a le face. Casa vă va oferi un adăpost și un loc pentru a vă păstra proviziile, masa de lucru, cuptorul și câteva rafturi de cărți.

  Cum să stingi un foc de tabără în Minecraft

8. Casă în copac de TSMC – Minecraft

Casă în copac de TSMC – Minecraft oferă un design unic și rapid de casă pentru începători. Resursele pe care le adunați sunt minime și ușor disponibile. Puteți folosi orice tip de copac/lemn dorit și, dacă sunteți pregătit pentru o mică încercare și eroare, puteți crea un al doilea etaj în acest design.

9. Casă mică, modernă, cu două etaje

Aceasta este cu ușurință una dintre cele mai complicate construcții, iar resursele sale vor dura ceva timp pentru a se aduna, dar dacă doriți o casă mare, care este robustă, verificați acest design de WiederDude.

Casa are doua etaje, si o piscina. Puteți să o schimbați și să transformați zona pentru piscină într-o fermă ușor accesibilă. Ceea ce face această casă dificil de realizat este utilizarea betonului, în special a betonului alb, care necesită făină de oase. Va trebui să ucizi câteva schelete pentru asta. Alternativ, puteți crea blocuri de piatră netede și le puteți folosi în locul lor. Casa iunie nu arată la fel de bine, dar este totuși un design grozav.

Notă: shadere au fost folosite în imaginea de mai jos. Construcția finală va arăta diferit în funcție de shader-urile și pachetele de texturi pe care le utilizați.

10. Casă modernă de RainbowGamerPE

The Casă modernă de la RainbowGamerPE prezintă beton, așa că, din nou, nu este cel mai ușor de construit, totuși, betonul poate fi înlocuit cu piatră netedă. Vei avea nevoie de o cantitate considerabilă de cărbune pentru a face toate acestea, dar casa este mare și tu iunie nu te mai ieși niciodată din ea. Va trebui să adunați destul de puțin lemn și nisip, dar acestea apar destul de frecvent pentru a nu fi o problemă.

Construcția folosește, de asemenea, lemn de mesteacăn, care este obișnuit, și geamuri de sticlă neagră care necesită vopsea neagră. Din nou, puteți folosi sticlă obișnuită, incoloră. Designul este destul de bun și vă va permite să vă jucați ușor cu variațiile de material.

Concluzie

Casele Minecraft sunt atât artă, cât și funcționalitate într-una. Casele din această listă iunie arată dificil de creat, dar odată ce vezi cum sunt construite, vei realiza propriile modele în cel mai scurt timp sau le vei modifica pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.