09/26/2023

10 cel mai bun software de programare a interviurilor pentru a vă reorganiza angajarea

Angajarea unui candidat perfect pentru orice loc de muncă necesită timp, răbdare și efort; pe care doar HR-ul o poate înțelege. Procesul este un rollercoaster🎢, de la lista scurtă de CV-uri până la desfășurarea rundei finale. În plus, programarea interviurilor este cea mai descurajantă parte a recrutării, găsirea momentului perfect când candidații sunt disponibili și potrivirea acelui timp cu programul intervievatorului.

Și cu cât trebuie să conduci mai multe interviuri, cu atât devine mai agitat. Uf! Dar există încă speranță, ca și în cazul software-ului de programare a interviurilor, puteți ușura procesul ca un profesionist!🥳

În acest articol, vom explora software-ul de programare a interviurilor și beneficiile acestuia. În plus, iată o listă rapidă cu cele mai bune soluții software de programare a interviurilor care vă pot îmbunătăți procesul de angajare! Și pentru mai multe detalii, citiți interpretarea noastră detaliată a tabelului din postarea care urmează.

Caracteristici notabile ale produsului CalendlyCoordonare robustă a interviurilor. Adunați informații, automatizați comunicarea. Acces la mai multe platforme. Planuri gratuite și plătite.Timp bunProgramare automată în bloc prin SMS, WhatsApp, e-mail. Selectarea inteligentă a intervievatorului. Trei planuri plătite.VidCruiterSimplificați programarea interviurilor. Partajarea disponibilității în timp real. Opțiuni în persoană/virtuale. ParadoxCoordonare robustă. Asistent conversațional, actualizare în timp real, interviuri video înregistrate. Lucrări proaspeteManagementul talentelor. Memento-uri de programare automată. Portal de feedback pentru interviuri. Urmărirea performanței. GoHireAccelerează recrutarea. Autoprogramare, automatizare. Se integrează cu calendare. Trei structuri de prețuri.Timp de alegereProgramarea interviurilor fără efort. Interfață drag-and-drop. Software gratuit. Ușor de utilizat pentru echipe.HireVueInterviuri coordonate bazate pe inteligență artificială. Mementouri automate, raportare, solicitări de feedback. Preț la cerere.SetmoreSe integrează cu calendare. Angajare pentru mai multe roluri. Programare activată de AI. Planuri gratuite și plătite.KoalendarPlatformă organizată 1:1. Setări flexibile pentru întâlniri. Se integrează cu Zoom și Meet. Planuri gratuite și plătite.

Ce este un software de programare a interviurilor?

Un software de programare a interviurilor simplifică și simplifică procesul de programare a interviurilor cu candidații.

Software-ul este conceput pentru a ajuta managerii de resurse umane și recrutorii în organizarea interviurilor și îmbunătățirea experienței candidaților. La urma urmei, procesul de recrutare este suficient de agitat cu evaluarea înainte de angajare a candidaților etc.

Cu software-ul de programare a interviurilor, programarea interviurilor este automatizată, reducând stresul coordonării interviurilor, în timp ce recrutorii se concentrează pe sarcinile lor de bază.

În plus, software-ul ajută managerii de resurse umane și recrutorii să organizeze interviurile în mod eficient, oferind un proces fără probleme pentru programarea și rezervarea intervalelor de timp pe calendare.

Cum un software de programare a interviurilor ajută companiile

Software-ul de programare a interviurilor permite companiilor să accelereze recrutarea și evaluarea candidaților. Aceste platforme automatizează prescreeningul, ceea ce permite companiilor să identifice cei mai buni angajați prin eliminarea aplicațiilor nepotrivite.

În plus, vă permit să organizați interviuri și să comparați automat CV-urile potențialilor candidați cu specificațiile, economisindu-vă numeroase ore de muncă. Astfel, acest lucru are ca rezultat o evaluare mai eficientă a candidaților.

Mai mult, aceste sisteme automatizează programarea interviurilor și anunță candidații în timp real, economisindu-vă timpul și efortul de a încerca să coordonați fiecare interviu pentru confirmare.

Acest software îmbunătățește și gestionarea informațiilor despre candidați. Echipele pot accesa și actualiza cu ușurință profilurile candidaților folosind sistemele de urmărire a aplicațiilor (ATS) și sistemele de management al resurselor umane (HRMS), care sunt frecvent incluse în aceste sisteme.

Beneficiile utilizării software-ului de programare a interviurilor

Utilizarea software-ului de programare a interviurilor vine cu o multitudine de beneficii, inclusiv:

#1. Economie de timp

Software-ul de programare a interviurilor vă ajută să economisiți timp. După cum am menționat mai sus, în loc să trimiteți manual un e-mail fiecărui participant întrebându-i despre disponibilitatea și programarea interviurilor, vă puteți baza pe software-ul de programare a interviurilor pentru a gestiona acest aspect. Nu numai că îți eliberează timp, ci și înaintează rapid procesul de recrutare.

  Cum să verificați activitatea de conectare PayPal

#2. Eficiență și coordonare

Un software de programare a interviurilor face programarea și recrutarea mult mai eficiente și coordonate. Acest software elimină riscul de erori și părtiniri. Ele oferă un hub unificat pentru supravegherea și gestionarea recrutării sub o platformă. Cu această platformă, vă puteți asigura că toată lumea din echipă este pe aceeași pagină și angajarea de calitate se face în mai puțin timp.

#3. Mai puține neprezentări și evenimente reprogramate

Utilizarea software-ului de programare a interviurilor elimină deranjamentul neprezentării și reprogramarea. Software-ul pentru aranjarea interviurilor este alimentat de AI. Pentru a se asigura că aplicanții nu mai săriți niciodată un interviu, folosesc AI și automatizare pentru a le trimite actualizări și mementouri în mod regulat. De fapt, mulți profesioniști din HR investesc în instrumente de angajare bazate pe inteligență artificială pentru a eficientiza procesul.

#4. Obțineți informații și perspective

Aceste software au analize în timp real care încurajează descoperiri utile. Folosind aceste informații, puteți identifica blocajele și puteți concepe strategii pentru a le evita, simplificând procesele companiei.

#5. Flexibilitate

Flexibilitatea este cea mai bună caracteristică a software-ului de programare a interviurilor. Acest software permite resurselor umane și recrutorilor să organizeze interviuri ori de câte ori este posibil și permite candidaților să aleagă dintre ferestrele de timp disponibile. Intervalele orare pot fi blocate de recrutori atunci când acestea nu sunt disponibile. În plus, actualizarea și modificarea disponibilității orare oricând doriți este simplă.

#6. Creșterea satisfacției candidaților

Software-ul pentru organizarea interviurilor este, fără îndoială, inovator pentru profesioniștii în HR și pentru recrutori. În plus, simplificarea procedurii de programare a interviului permite o experiență îmbunătățită a solicitantului. Candidații pot selecta, din disponibilitatea recrutorilor, un moment care li se potrivește cel mai bine. În plus, ei primesc actualizări sub formă de invitații și memento-uri automate care îi țin la curent.

Caracteristici cheie ale software-ului de programare a interviurilor

Este esențial să alegeți un software de programare a interviurilor echipat cu caracteristicile necesare pentru a profita la maximum de un software de programare a interviurilor.

Iată câteva caracteristici pe care trebuie să le verificați înainte de a selecta un software de programare a interviurilor:

#1. Automatizare prescreening

Cele mai bune programe de programare a interviurilor se ocupă de automatizarea prescreening, eliberându-i pe HR să petreacă nenumărate ore pentru potrivirea CV-urilor cu cererile de angajare. Aceste instrumente valorifică AI și ML pentru a analiza CV-ul și lista scurtă pe cele mai ideale.

#2. Integrare cu alte calendare

Cea mai dificilă sarcină de programare a interviurilor cu solicitanții de locuri de muncă este evitarea rezervărilor duble. Software-ul de programare a interviurilor se integrează cu ușurință cu alte calendare, oferindu-vă o imagine de ansamblu clară a celorlalte intervale de timp rezervate pentru a evita suprapunerea rezervărilor.

#3. Personalizare

Recrutorii se confruntă adesea cu probleme prelungite ale sesiunilor de interviu, care ar putea perturba alte interviuri. Software-ul de programare a interviurilor vă permite să personalizați durata, timpul și data sesiunilor de interviu.

#4. Programarea automată a interviurilor

După ce candidații sunt preselecționați, un software de programare a interviurilor se ocupă și de programarea interviurilor cu candidații potriviți. Odată ce ai găsit câțiva candidați ideali, stai pe loc și relaxează-te și lasă software-ul să facă lucrul de bază pentru programarea interviurilor.

#5. Programare în bloc

Programarea mai multor interviuri nu este o glumă. Cu toate acestea, cu software-ul de programare a interviurilor, acesta devine mult mai accesibil și simplificat. Căutați software cu diferite opțiuni de programare. Tehnologia robustă a programării în bloc poate reduce timpul de angajare de la câteva zile la câteva minute.

#6. Comunicare îmbunătățită

Un software de programare a interviurilor nu numai că programează interviurile, ci facilitează și comunicarea îmbunătățită. Aceste instrumente trimit invitații, actualizări și memento-uri către solicitanții de locuri de muncă, oferindu-le actualizări în timp real. Acest lucru funcționează bine și cu platformele de interviu video, deoarece candidații pot uita sau se pot confunda cu ora interviurilor.

  Cum se creează un Blockchain cu Python?

#7. Securitate

În timp ce alegeți software-ul potrivit de programare a interviurilor, verificați dacă este suficient de securizat. Trebuie să jure prin păstrarea confidențială și în siguranță a informațiilor recrutorilor și candidaților. Software-ul trebuie să aibă certificare SQL, criptare a datelor, protecție prin parolă și alte măsuri de securitate.

Iată cele mai bune platforme de programare a interviurilor și interviuri video pentru a vă ajuta să vă eficientizați și să vă reorganizați angajarea.

Calendly

Calendly este un software de recrutare de top pentru întreprinderi mici și liber profesioniști. Software-ul se adresează și domeniului HR. Tehnologia sa robustă optimizează coordonarea interviurilor între echipă și candidații. Programați un interviu individual sau un interviu de grup; depinde de tine.

Este o platformă perfectă și inteligentă care poate fi integrată cu alte integrări și suplimente. Îl poți accesa pe mai multe platforme pe care le folosești.

În plus, Calendly vă permite să culegeți informații esențiale în prealabil. Acest lucru poate asigura că numai candidații calificați sunt eligibili pentru etapa de interviu. Aveți, de asemenea, opțiunea de a automatiza procesele pentru o comunicare simplificată înainte și după interviu.

Calendly are un plan Basic gratuit și trei planuri plătite; Esențiale, profesioniști și echipe.

Timp bun

Dacă doriți să ocoliți necazul scrisului manual de e-mailuri pentru a programa interviurile candidaților, acest instrument ar putea fi foarte util. GoodTime este un instrument ideal care permite personalului HR și recrutorilor să se distreze în timp ce software-ul automat se ocupă de programarea interviurilor cu candidații rapid.

Simplifică programarea în bloc a candidaților în câteva secunde prin diverse canale, cum ar fi SMS-uri, WhatsApp și e-mailuri. Software-ul ajunge la candidați prin canalul lor preferat pentru a-i lăsa să aleagă momentul în care urmează să acorde interviul.

Ceea ce o face cea mai bună alegere este selecția sa unică de intervievatori inteligenti. Prin aceasta, candidații își pot selecta intervievatorul în funcție de abilități, expertiză și echipă.

GoodTime are trei planuri plătite; Starter, Professional și Enterprise. Ii puteti contacta pentru preturi.

VidCruiter

VidCruiter este un software cuprinzător de programare a interviurilor, conceput pentru HR și recrutorii care doresc să simplifice programarea interviurilor. Cu acest instrument, lăsați software-ul să facă munca grea pentru dvs., fără a fi nevoie să verificați disponibilitatea înainte și înapoi cu fiecare candidat.

VidCruiter vă permite să vă împărtășiți disponibilitatea în timp real direct cu candidații, astfel încât aceștia să poată alege ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei. VidCruiter are flexibilitatea de a permite candidaților să aleagă între diverse opțiuni de interviu personal sau virtual.

Îi ajută pe recrutori să utilizeze și să gestioneze eficient timpul prin sincronizarea mai multor calendare în timp real împreună. VidCruiter dezvăluie structura prețurilor la cerere.

Paradox

Paradox este un alt software robust de programare a interviurilor, perfect pentru coordonarea interviurilor cu solicitanții de locuri de muncă fără complicații. Această opțiune excelentă vă permite să intervievezi și să angajați fără probleme talente de top. Paradox se ocupă de toate, indiferent dacă doriți să automatizați interviurile cu o persoană sau mai multe în mai multe locații.

Platforma pune accent pe programarea conversațiilor cu asistenta lor de conversație, Olivia. De asemenea, oferă actualizarea calendarului în timp real, eliminând ratele de neprezentare și reprogramarea. Cea mai interesantă parte a acestui software sunt interviurile video înregistrate.

Acesta este un instrument excelent pentru echipele care doresc să îmbunătățească utilizarea timpului! Cu toate acestea, Paradox dezvăluie prețul la cererea unui demo.

Lucrări proaspete

Lucrări proaspete este o platformă de management al talentelor și HR cunoscută pentru interfața sa intuitivă. Este un instrument perfect pentru companiile cu o abordare simplificată pentru angajarea și integrarea de noi candidați. Software-ul elimină povara ratelor ridicate de reprogramare prin mementouri de programare automată la momentul cel mai potrivit.

De asemenea, oferă un portal online pentru colectarea feedback-ului la interviu de la echipă. ATS-ul său colectează feedback de la intervievatori într-un mod structurat pentru referințe viitoare.

În plus, Freshworks oferă capabilități integrate de urmărire a performanței, care vă expun la informații neprețuite. Software-ul nu se limitează la etapa interviului; extinde câteva instrumente grozave pentru a aborda treburile post-interviu ca o briză.

  Cum să utilizați operatorii de despachetare (*, **) în Python?

GoHire

GoHire este un software de programare a interviurilor simplu, dar eficient, care se mândrește cu capacități excepționale. Acest sistem de urmărire a solicitanților (ATS) end-to-end este ideal pentru echipele și companiile care doresc să accelereze procesul de recrutare și să elimine urmărirea manuală a e-mailurilor și a apelurilor telefonice.

A revoluționat modul în care sunt planificate și desfășurate interviurile prin autoprogramarea și tehnologia sa automatizată.

Ceea ce este excelent la GoHire este că se integrează cu rețeaua actuală de parteneri calendaristici, eliminând nevoia de a instala software nou. Cu câteva clicuri, vă puteți sincroniza calendarele împreună, astfel încât să nu existe evenimente care se suprapun.

Cu GoHire la capăt, vă puteți concentra asupra lucrurilor care contează cel mai mult și vă puteți lăsa să facă sarcinile de administrare. Dispune de trei structuri de preț: Starter, Growth și Pro.

Timp de alegere

Timp de alegere este un instrument revoluționar care realizează fără efort diferența dintre confort și eficiență pentru recrutori. Caracteristicile intuitive ale software-ului simplifică experiența de programare a interviurilor atât pentru recrutori, cât și pentru candidați.

Oferă luxul de a petrece mai mult timp cu candidații intervievându-i și de a minimiza timpul petrecut pentru programarea interviurilor. Picktime are o interfață intuitivă de tip drag-and-drop care simplifică programul candidaților la interviul cu doar câteva atingeri.

În plus, oferă software gratuit de programare a interviurilor. Pentru echipele care doresc să lucreze cu un software de programare a interviurilor simplu și ușor de utilizat, Picktime este o alegere excelentă!

HireVue

Nu mai jongla cu programarea interviurilor! HireVue este aici pentru a transforma modul în care sunt coordonate interviurile. Este un instrument excelent pentru aranjarea fără efort a interviurilor și pentru consolidarea coordonării.

Dacă doriți să profitați la maximum de fiecare interacțiune cu candidatul, acesta este instrumentul pentru dvs. Vă oferă informații bazate pe inteligență artificială care pot fi folosite pentru a lua decizii mai informate.

HireVue este cheia eficientizării operațiunilor de resurse umane – un instrument excelent cu mementouri automate, raportare robustă și solicitări de feedback. Utilizarea acestui instrument este ca și cum ați elimina managementul angajării din lista dvs. de sarcini.

HireVue dezvăluie planuri la cerere.

Setmore

Setmore vine cu capabilități excepționale încorporate de programare a interviurilor. Platforma vă permite să o integrați cu alte calendare și aplicații, astfel încât să nu vă confundați cu rezervarea dublă.

Ceea ce este grozav la acest instrument sunt caracteristicile sale excelente de angajare pentru mai multe roluri simultan. Puteți chiar să vă invitați echipa prin paginile de rezervare a personalului și să începeți procesul de recrutare pentru diferite poziții.

Setmore a stabilit standarde ridicate pentru programarea interviurilor cu AI, valorificând puterea AI pentru a eficientiza operațiunile. Vă puteți lua la revedere proceselor de angajare lungi și obositoare și lăsați acest instrument să facă minuni pentru dvs.!

Setmore are un plan gratuit cu două planuri plătite; Pro și Echipa.

Koalendar

Koalender depășește tehnologia de programare automată a interviurilor. Dispune de o platformă organizată 1:1 pentru toate interviurile tale. Sunteți liber să ajustați durata întâlnirii și numărul de participanți, făcându-l o alegere optimă pentru companii de toate dimensiunile.

Software-ul este echipat pentru a vă integra toate întâlnirile sub un singur acoperiș. Deci, indiferent unde sunt recruții disponibili, îi puteți ajunge fără efort.

Tot ce trebuie să faci este să folosești un singur link pentru a partaja actualizările prin toate canalele potențiale. Kolander se integrează și cu Zoom și Meet, simplificând efectuarea apelurilor video și deschizând noi oportunități în întreaga lume.

Koalender are un plan Free Forever și un plan Professional plătit.

Concluzie

Implementarea unei schimbări revoluționare a software-ului de programare a interviurilor pentru companii de toate dimensiunile și tipurile. Prin integrarea unor astfel de instrumente, puteți asigura procese de angajare rapide și eficiente.

Prin utilizarea instrumentelor și a software-ului, a devenit mai ușor să găsiți noi talente, precum și să mențineți angajații existenți mai fericiți și mai implicați. Prin urmare, recompensele și recunoașterea și software-ul de management al talentelor etc. sunt nevoia momentului în cultura competitivă a forței de muncă în care se găsesc acum companiile, unde angajații sunt într-adevăr atuuri și revine HR-ului să mențină aceste resurse umane.

În acest articol, am menționat câteva programe excelente de programare a interviurilor care vă pot ajuta să vă eficientizați operațiunile și să oferiți o experiență mai bună pentru candidați. Fiecare dintre ele vine cu diverse caracteristici și capabilități; îl poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor tale!

În continuare, cel mai bun software de recomandare a angajaților pentru a vă simplifica procesul de recrutare.

x