Un viitor fără plastic și fără carduri SIM: Revoluția iPhone eSIM de la Holafly

Odată cu lansarea iPhone 15, Apple a făcut pași considerabili pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului. Principalul dintre acestea este eliminarea slotului tradițional pentru cartela SIM, care a fost înlocuit cu un eSIM avansat.

Această modernizare a iPhone-ului este o dovadă suplimentară a angajamentului Apple față de inovație. De asemenea, înseamnă că informațiile dvs. sunt mai sigure decât oricând. Cu măsuri de securitate îmbunătățite, aveți garanții mai bune împotriva potențialelor amenințări, în timp ce eliminarea riscurilor asociate cu SIM-urile fizice vă întărește și mai mult datele.

Îmbrățișând această tehnologie de ultimă oră, Apple poate construi iPhone 15 mai eficient decât predecesorii săi. Acest lucru face ca dispozitivul să fie mai elegant și mai portabil și, prin urmare, este partenerul perfect de călătorie.

De asemenea, oferă mult mai mult confort iubitorilor Apple care merg pe glob, cu sarcina de a obține o cartelă SIM locală îndepărtată atunci când ajungeți la destinație.

Deci, spuneți la revedere de la inconvenientul unui card SIM tradițional și salutați o experiență de călătorie mai simplă, sigură și eficientă cu un iPhone eSIM.

Ce este un card eSIM?

Un eSIM, sau card SIM virtual, este un tip de SIM care este încorporat în multe dispozitive mobile moderne, inclusiv iPhone-uri. Unele tablete, ceasuri inteligente și chiar câteva laptop-uri au și eSIM-uri încorporate. Ele diferă de cartelele SIM tradiționale deoarece sunt lipite pe placa de bază. Acest lucru le face dificil de deteriorat și imposibil de pierdut.

Beneficiile și dezavantajele unui eSIM

eSIM-urile vă mențin conectat oriunde v-ați afla și vă oferă libertate, confort și flexibilitate. Sunt ușor de înregistrat și tot ceea ce este necesar este o descărcare digitală și o instalare simplă. Veți avea acces imediat la eSIM-ul dvs., iar nevoia de a cumpăra o cartelă SIM fizică la destinație este eliminată, împreună cu toate necazurile care sunt asociate cu aceasta.

Conexiunea de date instantanee pe care o obțineți cu un eSIM face sosirile cu atât mai ușoare. Veți avea acces la informațiile aeroportului și veți putea să vă dați seama cum să ajungeți în oraș cu o frustrare minimă. De asemenea, vă puteți explora imediat noul oraș sau puteți găsi hotelul cu puțină agitație, conectându-vă la aplicația de hartă preferată.

  Cum să adăugați o dovadă socială pe site pentru a crește numărul de conversii?

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un eSIM, trebuie să verificați compatibilitatea cu dispozitivul dvs. Nu toate tabletele și smartphone-urile au un eSIM integrat. Cu toate acestea, dacă aveți un iPhone din 2018 sau mai târziu, va fi Compatibil eSIM.

eSIM local vs eSIM internațional: care este cea mai bună alegere?

Un eSIM local este limitat la țara sau regiunea de unde l-ați achiziționat. Aceasta înseamnă că nu sunt deosebit de convenabile pentru cei cărora le place să călătorească în mai multe țări. De asemenea, pot necesita un pic de efort pentru a vă conecta. Probabil va trebui să vizitați un magazin local sau să contactați furnizorul, ceea ce poate dura ceva timp și poate introduce obstacole precum bariere lingvistice și completarea formularelor.

Dacă doriți să vizitați o țară sau o regiune învecinată, este posibil să fiți supus și la taxe de roaming de date sau să nu aveți deloc conectivitate. În plus, ați putea dori să luați în considerare limitele locale de date și restricțiile de viteză dacă sunteți un utilizator intens de date.

Acestea sunt probleme fără de care călătorii și care pot fi rezolvate prin alegerea unui eSIM internațional plan. Puteți achiziționa un plan de date de acasă înainte de a călători și îl puteți activa imediat ce aterizați la destinație. Cu o scanare simplă și o instalare ușoară, călătoriile dumneavoastră în străinătate vor fi complet transformate.

Cu Holafly eSIM internațional, veți beneficia și de planuri de date nelimitate. Nu va trebui să vă faceți griji că rămâneți fără date – trebuie doar să instalați eSIM și bucurați-vă de călătorii. Pur și simplu selectați destinația, alegeți numărul de zile și sunteți gata de plecare.

Considerații esențiale când treceți la eSIM

Înainte de a trece la lumea eSIM-urilor, există câțiva factori cruciali pe care trebuie să îi luați în considerare.

Prima dintre acestea este compatibilitatea. După cum am menționat, trebuie să verificați dacă dispozitivul dvs. este Compatibil eSIM. Multe telefoane fabricate după 2017 sunt bune, inclusiv iPhone-uri din gama iPhone XS și mai departe.

Al doilea factor crucial este că iPhone-ul tău este deblocat. eSIM-uri internaționale trebuie să se conecteze la diverse rețele din întreaga lume și nu se va putea face pe un telefon blocat. Dacă ați plătit pentru iPhone în totalitate, puteți trece prin procesul de deblocare cu operatorul dvs.

  Remediați eroarea neașteptată a fișierului Zip 0x80004005

Progrese eSIM iPhone în SUA

În SUA, Apple a implementat un sistem numai eSIM în iPhone-urile mai noi (iPhone 14 și 15). La prima vedere, acest lucru poate părea că utilizatorii de iPhone sunt lipsiți de alegere.

Cu toate acestea, puteți stoca opt sau mai multe numere eSIM pe iPhone și chiar să folosiți două în același timp. Puteți gestiona cu ușurință fiecare profil eSIM, păstrând în același timp numărul dvs. de domiciliu și numărul dvs. din țara pe care o vizitați.

Deși există unele ajustări inițiale, un sistem doar eSIM oferă confort și flexibilitate incontestabile călătorilor frecventi.

Cum pot instala un eSIM pe un iPhone?

Instalarea a Holafly eSIM pe iPhone este rapid și nedureros. Îl puteți instala înainte de călătorie pentru comoditate sau după sosirea la destinație. Există mai multe moduri simple de a face acest lucru:

Transfer rapid: convertiți Sim în eSIM

Dacă aveți un model care precede iPhone 14, este posibil să doriți să vă convertiți cartela SIM fizică existentă într-un eSIM. Procesul este ușor, dar numai dacă operatorul dvs. îl acceptă.

 • Pe iPhone, accesați Setări și apoi Cellular.
 • Atingeți Convertiți în eSIM (dacă nu vedeți această opțiune, atunci operatorul dvs. nu acceptă transferul rapid).
 • Atinge Cellular Plan, apoi Convert to eSIM.
 • Așteptați ca eSIM să se activeze, scoateți SIM-ul fizic, apoi reporniți iPhone-ul.

Vă rugăm să rețineți că SIM-ul dvs. fizic este dezactivat odată ce eSIM a fost activat pe iPhone.

Activați printr-un cod QR

Dacă operatorul dvs. de transport nu acceptă Transfer rapid, puteți solicita un cod QR.

Dacă iPhone-ul este nou și tocmai îl configurați, atingeți „Utilizați codul QR” când ajungeți la ecranul „Configurare celulară”, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran.

Pentru a activa un eSIM odată ce iPhone-ul este deja în funcțiune, contactați operatorul direct sau prin aplicația sa pentru a obține codurile QR și de confirmare. În urma acestui lucru, puteți:

 • Deschideți aplicația Cameră și scanați codul QR.
 • Atingeți notificarea Planul celular detectat când apare.
 • Atingeți Continuare, apoi Adăugați plan celular.
 • Urmați pașii de instalare.

Instalare manuală

Dacă, dintr-un motiv oarecare, trebuie sau preferați să faceți lucrurile manual, puteți:

 • Contactați operatorul dvs. pentru a obține detaliile eSIM necesare pe care trebuie să le introduceți.
 • Mergi la Setari.
 • Atingeți fie Date celulare, fie Date mobile.
 • Atingeți Adăugați plan celular, apoi introduceți manual detaliile.
 • Introduceți detaliile furnizate anterior de operatorul dvs.
  Cum să controlați Chromecastul cu Google TV cu telefonul dvs

De unde pot obține un eSIM pentru călătorii internaționale?

Holafly este un magazin eSIM online renumit și de încredere, cu o evaluare de 4,7 pe Trustpilot din peste 30.000 de recenzii. Compania oferă o varietate de planuri internaționale eSIM care acoperă mai mult de 180 de țări, din Albania până în Zambia, cu planuri de date nelimitate disponibile în peste jumătate dintre acestea. De asemenea, beneficiați de confortul de a cumpăra direct de pe site-ul sau aplicația lor.

Călătorii în Europa, America de Nord și Asia pot beneficia în special de aceste planuri de date nelimitate. Acest lucru se datorează faptului că aceste regiuni sunt tratate ca unități unice, economisind mai mulți bani și oferindu-vă mult mai puține bătăi de cap.

De exemplu, an Planul eSIM pentru Europa oferă date nelimitate în până la 35 de țări, cu bonusul suplimentar de disponibilitate a apelurilor telefonice. Utilizatorii mari de date care depind de aplicații vitale, cum ar fi hărți, traduceri și rețele sociale, vor fi încântați de avantajele pe care le poate oferi Holafly eSIM.

În plus, dacă întâmpinați probleme, indiferent unde vă aflați, Holafly are o echipă multilingvă dedicată de asistență pentru clienți disponibilă 24/7.

Îmbunătățirea conectivității: experiența cardului SIM virtual pe iPhone

Există avantaje incontestabile pentru utilizatorii de iPhone care renunță la vechile carduri SIM fizice și fac trecerea la valul eSIM. Cel mai remarcabil este confortul și flexibilitatea care se extind dincolo de utilizarea locală, transformând modul în care călătorii rămân conectați la nivel mondial.

Sosirea cu un smartphone conectat este un avantaj considerabil atunci când ajungeți pentru prima dată la o destinație necunoscută. Nu mai trebuie să traversați barierele lingvistice sau să aveți încredere în informațiile de la serviciile aeroportuare nesigure. Puteți accesa informații și aplicații de transport sau chiar puteți căuta cel mai bun loc pentru a lua o cafea înainte de a naviga prin sistemul de transport ca un localnic.

eSIM pentru iPhone integrează perfect securitatea, sustenabilitatea ecologică și experiențe ușor de utilizat. Eliminarea cartelelor SIM fizice sporește securitatea prin procese de activare rezistente la manipulare și contribuie la conservarea mediului prin reducerea deșeurilor de plastic.

Această versatilitate se extinde dincolo de utilizarea locală, oferind o soluție convenabilă și sigură pentru călătorii care acum pot accesa planuri de date nelimitate în întreaga lume cu doar câteva atingeri pe Holafly. aplicația eSIM.

Așadar, călătorește pe valul noii ere eSIM, asigurând conectivitate la nivel mondial fără probleme și profită din plin de funcțiile pe care Apple le-a lansat pentru confortul tău.

Aceasta este o postare sponsorizată. Alegerile despre produse și opiniile exprimate în acest articol provin de la sponsor și nu reflectă direcția editorială a MakeUseOf sau a personalului acestuia.