Un set complet de instrumente pentru depanarea Android și iOS

Telefonul tău s-a blocat pe ecranul de blocare? Ați șters datele din greșeală și doriți să le recuperați? Sau doriți să transferați datele telefonului pe unul nou pe care l-ați cumpărat? În toate acestea și multe alte cazuri, puteți utiliza Wondershare Dr.Fone.

Smartphone-urile și tabletele Android și iOS prezintă erori și bug-uri grave atunci când îmbătrânesc câteva luni sau ani. Uneori, dispozitivele nu răspund la atingere sau rămân blocate într-o buclă de pornire. Pentru a gestiona singur toate astfel de situații, trebuie să căutați un instrument de reparații mobil inteligent, fiabil și accesibil.

Când piața este inundată de astfel de instrumente, nu știi cu adevărat pe care vrei să-l cumperi. Dacă vă aflați într-o astfel de situație, citiți acest articol. Aici profilez soluția de reparații mobile Wondershare Dr.Fone pentru a afla dacă poți avea cu adevărat încredere în această aplicație.

Probleme obișnuite cu dispozitivele iOS și Android

Eu, tu și mulți alți utilizatori de smartphone-uri și tablete ne confruntăm în mod regulat cu următoarele probleme:

 • Dispozitivul sa blocat pe bootloop
 • iPhone nu se va debloca cu o parolă despre care știți că este corectă
 • Ați cumpărat un smartphone sau o tabletă second-hand și trebuie să personalizați dispozitivul
 • Date șterse accidental și doriți să le recuperați
 • Dispozitivul iOS sau Android nu se va porni
 • Trebuie să ștergeți datele de pe dispozitiv în siguranță din motive de confidențialitate și securitate
 • Gestionați și resetați parolele pentru ID-ul Apple, ecranul de blocare iPhone, ecranul de blocare Android, rețeaua Wi-Fi, ecranul de repaus, blocarea parentală etc.
 • Trebuie să faceți o copie de rezervă completă a telefonului
 • Remediați problemele la nivel de sistem Android și iOS, cum ar fi ecranul negru al morții

Cum vă ajută Wondershare Dr.Fone

Fără îndoială, veți găsi sute de alte instrumente online care pretind că rezolvă majoritatea problemelor de mai sus. Dar toate aceste instrumente sunt aplicații diferite. Deci, pentru a remedia ecranul de blocare, deblocarea parolei și problemele de sistem, veți ajunge să cumpărați trei software-uri diferite.

Aceasta este o pierdere de timp și bani. Ce se întâmplă dacă aș spune că puteți obține pur și simplu un instrument all-in-one care vă va asigura că puteți remedia majoritatea problemelor cu smartphone-urile și tabletele? Ai auzit bine! Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit este una dintre cele mai bune soluții mobile complete pentru repararea la nivel de software pentru iOS, Android, Samsung și multe alte dispozitive mobile.

Dr.Fone – Setul complet de instrumente vă ajută oferind reparații plug-and-play pentru problemele menționate mai sus și pentru multe alte probleme de software pentru telefonul mobil. Tot ce aveți nevoie este să conectați dispozitivul mobil la un PC Windows sau Mac unde este instalat software-ul și să faceți clic pe câteva butoane pentru a repara dispozitivul mobil.

  Narwhal pentru reddit este perfect pentru lurkers și GIF-uri [iOS]

Ce este Wondershare Dr.Fone?

Wondershare Dr.Fone este o compilație de diverse instrumente de reparare a dispozitivelor mobile într-o singură aplicație Windows și macOS ușor de utilizat. De la problemele cu ecranul de blocare din cauza ecranelor tactile sparte la backupul telefonului, totul este sub un singur acoperiș. Astfel, dacă trebuie să remediați probleme la nivel de software ale dispozitivelor dvs. iOS și Android, puteți utiliza Dr.Fone cu încredere.

Este un instrument complet de gestionare a telefonului mobil pe care trebuie să îl posede fiecare profesionist și individ ocupat și cu ritm rapid. Vă permite să remediați problemele cu smartphone-urile și tabletele folosind propriul computer sau Mac. De asemenea, nu trebuie să proveniți din domeniul electronicii, al hardware-ului IT sau al dezvoltării de software IT pentru a utiliza instrumentul în mod eficient.

Interfața cu utilizatorul a aplicației explică fiecare buton, meniu, setări și funcții în mod elaborat. Deci, știi tot ce faci. De exemplu, butonul de recuperare a datelor de pe ecranul de start al aplicației face exact ceea ce spune, recuperând date de pe dispozitivele Android și iOS.

Instrumentul de gestionare a software-ului mobil este disponibil pentru utilizatorii individuali și utilizatorii de afaceri. Când căutați o soluție rentabilă de reparare a software-ului mobil pentru agenția dvs., puteți consulta și această aplicație. Vine cu gestionarea nelimitată a dispozitivelor mobile, precum și cu cât mai mulți utilizatori doriți.

Wondershare Dr.Fone: Cele mai bune caracteristici

Găsiți mai jos cele mai utile și la îndemână caracteristici ale acestei soluții all-in-one de management mobil:

#1. Manager de telefon

Dr.Fone Phone Manager este ca un tablou de bord complet pentru smartphone sau tabletă.

Conectați dispozitivul, iar tabloul de bord arată sute de date despre starea telefonului și alte funcționalități de gestionare, așa cum este menționat aici:

 • Backup
 • Colaborați cu telefonul
 • Exportați toate datele
 • iCloud Manager
 • Șterge de date
 • Si multe altele

#2. Transferuri de date WhatsApp

Dacă treceți de la Android la iOS și doriți să aduceți toate chaturile și conținutul WhatsApp pe noul dispozitiv, puteți utiliza funcția Transfer de date WhatsApp. Instrumentul oferă, de asemenea, transfer selectiv de texte WhatsApp între dispozitive.

În plus, dacă utilizați mai multe dispozitive mobile pentru nevoile de afaceri și doriți să sincronizați toate mesajele contului de afaceri WhatsApp într-un singur dispozitiv, Dr.Fone face acest lucru eficient.

#3. Transferuri de date pe telefon

Această funcționalitate Phone Transfers vă ajută să transferați date de pe un smartphone sau tabletă pe alta. De asemenea, puteți transfera datele întregii dispozitive mobile de la Android la iOS și invers.

Dezvoltatorul actualizează în mod constant aplicația, astfel încât software-ul să poată suporta cele mai noi sisteme de operare mobile, cum ar fi iOS 16 și Android 13. Dacă transferați datele telefonului mobil către sisteme de operare similare, atunci puteți, de asemenea, să transferați aplicații în starea lor actuală.

  Cum să remediați blocarea aplicației de la eroarea caracterului telugu pe iOS 11.2.5

#4. Recuperare date

Pierderea accidentală a datelor este o problemă de bază pentru orice proprietar de telefon mobil. Dar instrumentul Dr.Fone Data Recovery se ocupă de acest lucru în mod eficient. Indiferent dacă utilizați iOS, Android, Samsung etc., poate recupera cu ușurință datele pierdute mai rapid decât alte programe cu aceleași specificații și valoare.

#5. Deblocați ecranele blocate

Dacă ați uitat ID-ul Apple sau parola contului Google și nu puteți accesa dispozitivul mobil, trebuie să încercați funcțiile Deblocare ecran pentru Android și iOS. Instrumentul este eficient pentru diferite tipuri de încuietori ale dispozitivului, dar următoarele sunt cele mai populare:

 • Parola de backup iTunes
 • Deblocați Touch ID, Face ID, Apple ID și Screen Time Passcode
 • Bypass de blocare a activării iCloud fără jailbreaking iOS
 • Ocoliți blocarea organizației pe dispozitivele de afaceri prin Apple MDM și Android Enterprise Management
 • Deblocați dispozitivele Android cu un cod PIN, amprentă, parolă și blocări de model
 • Ocoliți blocările de activare a dispozitivului, cum ar fi Samsung FRP sau Google FRP, fără niciun cont și parolă

#6. Reparații la nivel de sistem

Erorile și erorile la nivel de sistem iOS și Android sunt cele mai grave coșmaruri pentru orice utilizator de smartphone și tabletă. Ecranul negru, diverse coduri de eroare, bootlooping etc., sunt cunoscute ca erori ale sistemului de operare.

Instrumentul de reparare a sistemului Dr.Fone este echipat cu suficiente resurse pentru a face față unor astfel de probleme. Dacă aveți acest software pe computer, nu mai trebuie să pierdeți timpul vizitând centrele de service locale pentru următoarele probleme la nivel de sistem:

 • Probleme cu iPhone/iPod Touch/iPad/sistem
 • Upgrade sau downgrade la cel mai apropiat sistem de operare pentru iPhone și iPad
 • Remediați eroarea Logo-ului Apple, eroarea 1110, bucla de pornire etc.
 • Rezolvați peste 200 de erori iTunes
 • Probleme ale sistemului Android, cum ar fi Google Play care nu funcționează, aplicațiile se blochează în continuare, blocat pe un bootloop etc.

#7. Ștergeți definitiv datele

Ești un profesionist în afaceri sau ești foarte preocupat de confidențialitate? Apoi puteți utiliza funcția de ștergere permanentă a datelor pentru a elimina datele sensibile, cum ar fi chat-urile, textele, media, linkurile, fișierele mari, datele aplicației etc. Funcția funcționează atât pe iOS, cât și pe Android.

#8. Manager de parole

Modulul Dr.Fone Password Manager vă ajută să gestionați toate parolele, PIN-urile etc., pentru dispozitiv, precum și aplicațiile, site-urile web, fișierele, directoarele etc. Unele caracteristici majore sunt:

 • Găsiți și recuperați contul Apple ID
 • Stocați toate parolele contului de e-mail într-un seif securizat
 • Restabiliți parolele de conectare la site și la aplicație
 • Recuperați parolele Wi-Fi salvate
 • Căutați pe dispozitiv parola pentru timpul de ecran

#9. Backup telefon

Copierea de rezervă a datelor de pe dispozitiv și restaurarea conținutului din astfel de copii de siguranță nu sunt niciodată complicate dacă utilizați funcționalitatea Dr.Fone Phone Backup. Funcția funcționează pe diferite sisteme de operare mobile, cum ar fi iOS, Android, Samsung etc. Funcția de rezervă include următoarele funcționalități majore:

 • Backup fără fir și prin cablu
 • Ajustați backup-ul existent pentru a economisi spațiu
 • Restaurați selectiv elementele dintr-o copie de rezervă a dispozitivului
 • Previzualizează conținutul unei copii de rezervă
 • Restaurați direct backupul iTunes și iCloud pe smartphone-uri sau tablete Android
  4 aplicații de curățare Android care vă curăță cu adevărat dispozitivul (fără placebo!)

De ce trebuie să încercați Wondershare Dr.Fone?

Iată de ce Wondershare Dr.Fone este cu un pas înaintea altor software de reparații Android și iOS:

Ușor și Eficient

Instrumentul este ridicol de ușor de utilizat. Dacă nu te-ai ocupat niciodată de vreo soluție de reparare a dispozitivelor mobile, poți începe cu repararea ecranului negru, a ecranului de blocare, a problemelor de recuperare a datelor etc., citind ghidul de utilizare Dr.Fone. Spre deosebire de alte instrumente, nu veți găsi nicio nepotrivire a pașilor descriși în ghidul utilizatorului și în software-ul propriu-zis.

Setul de instrumente complet

Wondershare Dr.Phone este plin cu toate programele și algoritmii de reparații pentru telefoane mobile de care aveți nevoie. Instrumentul afișează, de asemenea, toate funcțiile de reparare critice și la îndemână pe ecranul de pornire. De exemplu, deblocarea ecranului, recuperarea datelor, transferul WhatsApp, transferul telefonului etc., sunt chiar în fața dvs. când deschideți aplicația. Apoi, puteți selecta Dispozitivul meu pentru a explora mai multe instrumente pentru dispozitivul conectat.

Securitatea datelor

Depanarea problemelor de telefon mobil cu aplicațiile web reprezintă un risc mare. Aplicația poate transmite date către centrul său de date în scopuri de prelucrare. Nu știi niciodată dacă aplicația elimină astfel de date personale în mod etic.

Cu Dr.Fone, deoarece aceasta este o aplicație de sine stătătoare pentru PC sau Mac, nu transmiteți date personale ale telefonului mobil către aplicații cloud sau stocare. De asemenea, toate comunicațiile dintre dispozitivul dvs. mobil și software sunt criptate electronic. Deci, puteți avea încredere completă în această aplicație din punct de vedere al confidențialității și securității.

Wondershare Dr.Fone: Prețuri

Această soluție de reparații mobile extraordinar de reușită este disponibilă în diferite plăci de preț, astfel încât să plătiți exact pentru serviciul pe care îl utilizați. Treceți la versiunea macOS în portalul de prețuri pentru a dezvălui informații despre prețuri ale instrumentului pentru macOS.

Persoanele fizice

Puteți începe cu planul de bază, care este de 39,95 USD. Apoi, completați cu alte servicii precum Dr.Fone – Recuperare date (39,95 USD), Dr.Fone – Deblocare ecran (39,95 USD), Dr.Fone – Repararea sistemului (19,95 USD), Dr.Fone – Transfer telefon (29,95 USD) și Mai mult. Toate aceste achiziții includ o licență de 1 an.

Dacă simțiți că ați putea avea nevoie de toate caracteristicile sale, puteți obține cu încredere Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit pentru 99,95 USD pentru un an.

Echipa & Afaceri

Să presupunem că conduceți un atelier de reparații mobile sau aveți nevoie de instrumentul în scopuri comerciale; puteți obține o licență pentru 6 până la 10 dispozitive mobile pentru 195,93 USD. Licența este valabilă un an pentru un utilizator. Puteți crește numărul de dispozitive mobile gestionate și de utilizatori pentru taxe suplimentare.

Educaţie

Conduceți o academie de învățare a reparațiilor mobile și doriți să obțineți instrumentul pentru studenții dvs.? Sunteți student și doriți să beneficiați de o reducere pentru studenți?

Pentru studenți, educatori și instituții, Dr.Fone – Setul de instrumente complet pentru 1PC care poate gestiona 1-5 dispozitive începe de la 69,95 USD.

Concluzie

Deci, acum cunoști Wondershare Dr.Fone din interior spre exterior. Puteți decide cu ușurință dacă aceasta este soluția completă de reparații mobile pe care o căutați. Descărcați instrumentul gratuit și încercați-l.

Testați dacă instrumentul vă poate ajuta cu problemele existente ale smartphone-ului și tabletei. Cumpărați-l dacă vă plac serviciile sale și doriți să păstrați Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit pe Mac sau PC pentru situații de urgență viitoare cu dispozitivele mobile.

În continuare, puteți citi, de asemenea, recenzia Dr.Fone’s Toolkit.