Top 10 jocuri de încercat pe PC

Google Play Games beta este setat pentru a zgudui scena emulatorului de jocuri Android. Oferă o alternativă la BlueStacks și NoxPlayer, cu promisiunea unor versiuni optimizate ale jocurilor mobile.

Totuși, nu toate jocurile mobile se traduc bine pe computer, indiferent de emulatorul pe care îl alegeți. Dacă doriți să încercați versiunea beta de Jocuri Google Play, iată cele 10 titluri care se traduc cel mai bine de pe mobil pe computer.

Jocuri Google Play pe PC

The Jocuri Google Play beta este disponibil pentru testeri din diferite regiuni din lume. Este un emulator Android oficial pentru Windows creat de Google și este setat să fie una dintre cele mai bune alternative BlueStacks de acolo. Puteți instala jocuri Android pe PC cu această versiune beta și, deși nu are toate caracteristicile care vin cu alți emulatori, dezvoltatorii de jocuri lucrează activ cu Google pentru a crea versiuni ale titlurilor lor optimizate pentru PC.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale beta Jocuri Google Play este că progresia este salvată în contul dvs. pe toate dispozitivele. Și, deoarece este un program oficial de la Google, este cel mai sigur emulator pe care îl puteți utiliza pentru a vă conecta la contul dvs. Google. Este posibil să fi observat, de asemenea, că unele jocuri de emulator pot funcționa prost, indiferent de specificațiile computerului dvs. Ei bine, versiunea beta a Jocuri Google Play urmărește să optimizeze titlurile pentru a rula mai bine pe computerul tău și să permită modificări ale schemelor de control ale anumitor jocuri. Adică, jocurile, cel puțin, fie vor funcționa mai bine, fie vor oferi mai multe opțiuni de schemă de control.

După ce instalați Jocuri Google Play pe Windows, veți dori să vă gândiți să încercați următoarele jocuri, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai bune în ceea ce privește cât de bine funcționează portul lor pentru PC în versiunea beta a Jocuri Google Play. Este într-adevăr grozav să joci aceste titluri fără a fi nevoie să te apleci pe telefon și, în unele cazuri, folosirea unui mouse și a tastaturii este mult mai confortabilă în general. Fii atent la indicatorul de performanță din stânga sus și caseta de optimizare din dreapta jos a paginii de instalare a fiecărui joc, deși uneori acestea nu sunt complet exacte.

  Cum să remediați erorile comune LetsEncrypt

1. Superputeri inactiv

Este sigur să spunem că jocurile inactiv sunt unele dintre cele mai populare titluri pentru dispozitivele mobile. Idle Superpowers este unul dintre cele mai bune jocuri inactiv din versiunea beta Google Play Games. Funcționează foarte bine, dar natura jocului cere să-l lăsați deschis și rulant, deoarece progresia este limitată la 10 nivele și nu va trece de șefi decât dacă jocul este deschis și rulează. Dacă faceți acest lucru pe mobil, veți descărca rapid bateria telefonului.

Dacă redați acest lucru pe un computer, vă împiedicați să utilizați bateria telefonului pentru perioade lungi de timp și, de asemenea, funcționează mult mai bine pe desktop. Totuși, merită remarcat faptul că nu puteți obține recompense publicitare.

2. Gems of War – Meci 3 RPG

Gems of War este un joc mobil care nu este disponibil pentru PC decât dacă descărcați un emulator sau, în acest caz, versiunea beta a Jocuri Google Play. Nu există o schimbare dramatică în ceea ce privește trecerea la mouse și tastatură, dar jocul este suficient de confortabil doar cu un mouse. Cu toate acestea, rulează foarte bine, iar imaginile sunt impresionante pe un afișaj mai mare.

Ca și în cazul tuturor titlurilor din versiunea beta a Jocuri Google Play, progresul este salvat pe toate dispozitivele.

Cookie Run: OvenBreak este primul joc mobil din această listă cu modificări de control de impact asupra portului către PC. Pentru joc, puteți apăsa F pentru a sări și J pentru a glisa și puteți schimba aceste taste rapide în meniul de setări. Totuși, performanța sa este o altă poveste și este foarte recomandat să modificați setările grafice la nivel scăzut și să dezactivați animațiile de fundal.

De asemenea, aveți nevoie de o lungă așteptare în timp ce se instalează. Mi-a luat peste 45 de minute să termin instalarea acestui titlu pe versiunea beta a Jocuri Google Play. Dar jocul este neted, iar comenzile îl fac deosebit de plăcut.

  17 membri ai listei Multiversus cu care poți juca chiar acum

4. Războiul insulelor

Island War este singurul joc din această listă care rulează în modul portret, dar nu lăsați acest lucru să vă împiedice să încercați. Da, rulează doar în modul portret, dar are comenzi simple. Utilizarea unui mouse pentru plasarea unității este mai bună decât atingerea unui ecran pe un dispozitiv mobil.

Organizarea unităților în bărci este, de asemenea, mai interesantă pe un computer decât pe un telefon. Este un port excelent de joc pentru mobil pentru a juca pe PC, deoarece are atât elemente active, cât și inactive.

5. Towerlands: Tower Defense TD

Towerlands: Tower Defense TD este un alt joc mobil care se traduce bine pe computer. Are elemente de joc inactiv și active, iar utilizarea unui mouse face jocul mai captivant atunci când vine vorba de selectarea unităților și a upgrade-urilor. Deși grafica nu primește prea multă dragoste, jocul este relaxant și merită încercat.

Imaginile din acest joc sunt identice cu versiunea mobilă din toate punctele de vedere, dar performanța este mai bună și mi s-a părut încă destul de plăcută.

6. Botworld Adventure

Portul beta Botworld Adventure Google Play Games este pur și simplu fantastic. Deși nu are suport pentru mișcare WASD, setările mouse-ului funcționează în același mod în care mobilul. Adică, puteți utiliza clic-pentru-mutare sau clic și trage în orice direcție dată pentru a vă deplasa. Plasarea unităților în luptă, precum și navigarea prin meniu sunt ușoare și intuitive.

Jocul este bine optimizat pentru desktop și rulează bine chiar și la cele mai înalte setări de grafică. În timp ce hardware-ul poate fi un factor, majoritatea computerelor pot rula probabil mai bine decât majoritatea telefoanelor mobile.

7. Evoluția rechinului foame

Hungry Shark Evolution este unul dintre cele mai bune porturi de la mobil la PC prin versiunea beta Google Play Games. Se descarcă, se instalează și se încarcă foarte repede. Unul dintre, probabil, singurele sale dezavantaje implică imaginile sale, care pot părea vizibil slabe pe monitoare și ecrane mai mari.

Jocul oferă suport complet pentru configurarea tastaturii. Aspectul de control este fantastic, făcând jocul foarte ușor de jucat, distractiv și intuitiv de control.

  Cum să creați o pânză prestabilită personalizată în Photoshop

Hungry Shark Evolution este un clasic instantaneu, care rulează fără probleme pe PC. Atenție, totuși; Mi s-a părut că acesta creează dependență.

8. Eroi inactiv

Idle Heroes este unul dintre cele mai bune jocuri inactiv de jucat în versiunea beta Google Play Games. Are o interfață de utilizare simplă, nu este nevoie să utilizați o tastatură, iar jocul acestui joc pe un computer va economisi bateria telefonului dvs. multă uzură. Rezoluția jocului se adaptează la ecranele mai mari, astfel încât imaginile sunt clare pe aproape orice afișaj.

Bucla de joc este simplă, dar poate distra ore întregi. Merită menționat că codurile Idle Heroes funcționează, de fapt, pe portul beta al jocului Google Play Games. Deci, dacă jucați jocul pentru prima dată și doriți să utilizați coduri, puteți începe pe PC.

9. Shop Titans: RPG Idle Tycoon

Dacă de obicei te ferești de jocurile complexe de management și construirea orașului, Shop Titans: RPG Idle Tycoon din versiunea beta Google Play Games ar putea fi pentru tine. Este un joc de management inactiv simplist și distractiv, care este excelent pentru rularea în fundal atunci când multitasking. Este una dintre opțiunile mai bune pentru care să folosiți alt tab pe tot parcursul zilei, totul fără a fi nevoie să vă deblocați telefonul.

10. Războiul invocatorilor

Summoners War oferă o combinație excelentă de mecanică de joc inactiv și activ, ceea ce îl face o altă alegere fantastică pentru a juca pe PC. Este, de asemenea, unul dintre cele mai aprofundate jocuri inactiv disponibile în versiunea beta a Jocuri Google Play, cu management al eroilor, al construcțiilor și al luptei.

Ecranul principal este o vedere plăcută, deși este identic cu versiunea mobilă. Recompensele publicitare nu sunt disponibile pe PC, dar totul funcționează corect. Folosirea unui mouse în loc să atingeți un ecran este mult mai confortabilă și, ca și în cazul altor câteva jocuri din această listă, este un joc grozav de rulat în fundal atunci când faceți multitasking.

Încercați aceste jocuri pentru PC pe Jocuri Google Play Beta

Acestea sunt primele 10 jocuri Android care rulează la fel de bine, sau mai bine, pe computer cu versiunea beta Google Play Games. În timp ce unele genuri populare de jocuri mobile ar putea avea dificultăți să găsească un loc pe un emulator, aceste titluri sunt un loc minunat pentru a începe.

Dacă nu aveți acces la versiunea beta de Jocuri Google Play, nu trebuie să vă îngrijorați. Există o mulțime de emulatori ușoare pe care le puteți folosi pentru a juca jocuri Android atât pe PC, cât și pe Mac.