Soluția de conexiuni și indicii de astăzi (27 martie 2024)

Conexiuni este un puzzle captivant de la genii de la New York Times. Este necesar ca jucătorii să găsească legăturile dintre 16 cuvinte și să le plaseze în patru grupuri de patru. Avem soluția pentru Connections pentru 27 martie 2024, împreună cu indicii care să te ajute să o rezolvi singur.

SPOILER AHEAD (INDICII)

Conexiunile de azi (Puzzle #290) Categorie Indicii

Astăzi, ca în fiecare zi, trebuie să împărțiți cele 16 cuvinte care alcătuiesc grila puzzle-ului Connections în patru grupuri de câte patru pe baza unor categorii specifice. Ceea ce nu este atât de ușor pe cât pare. Din fericire, suntem la îndemână pentru a vă ajuta să rezolvați puzzle-ul Connections de astăzi.

Dacă doriți să treceți direct la soluția Connections de astăzi, derulați peste următorul avertisment de spoiler. Cu toate acestea, dacă preferați să vedeți niște indicii de categorie concepute pentru a vă ajuta să o rezolvați fără a oferi mai întâi răspunsurile:

Galben: „Efectuați modificări la greșeli”

Verde: „Căci cu cineva”

Albastru: „Rezultatele sunt imposibil de prezis”

Mov: „Doar una dintre aceste perechi se potrivește bine cu salsa”

SPOILER AHEAD (SOLUȚIE)

Soluția de conexiuni de astăzi pentru 27 martie 2024

Dacă acele indicii nu au fost suficient de utile și te găsești că te străduiești să învingi Connections fără să rămâi fără greșeli, iată soluțiile pentru toate cele patru categorii:

  Cum să utilizați Atingeți de două ori pe Apple Watch Ultra 2 și Series 9

Galben: „Actualizare pentru acuratețe” = MODIFICAȚI, CORECTĂ, REPARAȚI, REVEZIȘTE

Verde: „Ceartă” = LUPTA, RÂND, RÂND, TIFF

Albastru: „Jocuri de noroc” = BINGO, LOTERIE, RULETA, RĂZBOI

Mov: „____ Chip” = ALBASTRU, COMPUTER, POKER, CARTOF

Ceea ce a făcut dificile conexiunile de astăzi

Puzzle-ul Connections de astăzi a fost deosebit de dificil din cauza a două lucruri principale:

 • „War” pare puțin deplasat în albastru, cu „Poker” o potrivire mai evidentă. Cu toate acestea, pokerul este mai degrabă un joc de îndemânare decât de șansă (cel puțin într-o anumită măsură).
 • La primul instinct, „Rabla” ar putea fi grupat cu galben. Cu toate acestea, chiar și a doua semnificație a deșeurilor (a arunca), nu se aliniază cu actualizarea pentru acuratețe.
 • Sfaturile noastre de top pentru a învinge conexiunile în fiecare zi

 • Amestecă cuvintele de câte ori este nevoie. Amestecând cuvintele în jur înseamnă că este mai probabil să descoperiți conexiunile.
 • Căutați diferențe, precum și asemănări. NYT încearcă să vă împiedice, așa că căutați ce împarte cuvintele cu semnificații similare.
 • Fă-ți timp și nu te grăbi să ghicești. Conexiunile nu este o provocare programată, așa că aveți luxul de a planifica totul.
 • Căutați teme comune în timp. Cu cât joci mai mult Connections, cu atât vei observa mai multe teme recurente care apar în mod regulat.
 • Conectați-vă la modul de gândire al editorilor NYT. Concurați cu creatorii de puzzle, așa că trebuie să înțelegeți planul lor de joc.
 • Acum că ați finalizat puzzle-ul Connections de astăzi (cu puțin ajutor de la prietenii dvs. de la MUO), ar trebui să verificați câteva dintre celelalte jocuri gratuite de la New York Times.

    Stocați articole, imagini și fișiere PDF în Dropbox sau Google Drive [Chrome]

  Wordle este cel mai cunoscut dintre ele și te provoacă să găsești un cuvânt de 5 litere în șase ghiciri. Pentru fiecare scrisoare pe care o găsiți, vi se spune dacă este în locul corect, permițându-vă să reduceți opțiunile posibile. Dacă aveți nevoie de ajutor cu Wordle, consultați sfaturile și trucurile noastre pentru a vă îmbunătăți scorul Wordle.

  Există, de asemenea, Strands, cea mai nouă adăugare la lista de jocuri în plină dezvoltare a New York Times. La fel ca Connections, este extrem de provocator, dar într-un mod unic șir-litere-împreună. Vă recomandăm să consultați cele mai bune sfaturi ale noastre pentru a învinge Strands pentru a vă oferi un avans în provocarea zilnică.

  Sau, dacă sunteți într-adevăr doar interesat de Connections, dar doriți mai multe sfaturi decât cele oferite mai sus, consultați lista noastră mai lungă de sfaturi și trucuri Connections.