Runway creează videoclipuri din text, au fost lansate noi echipe Microsoft

Salutare Geeks! 🙋 Iată actualizări în tendințe pentru tine! 📣

RunwayML generează videoclipuri originale din text simplu

Startupul AI RunwayML a anunțat un sistem AI multimodal Gen-2 pentru a genera videoclipuri originale din text simplu, imagini sau clipuri video.

Platformele AI care generează text-to-image sunt standard acum, dar AI-urile sunt de frontieră în dezvoltarea videoclipurilor din text.

AI Company Runway a lansat Gen-2, care creează videoclipuri originale prin introduceri de text, imagini sau clipuri video.

În versiunea sa Gen-1, utilizatorii ar putea aplica o suprapunere generată de AI pe înregistrări video deja existente și să introducă o animație 3D de bază sau un clip de smartphone tremurător.

Gen-2 pare mai concentrat pe generarea de videoclipuri de la zero. Este un instrument de generare video bazat pe web care oferă peste 30 de instrumente AI pentru editare video în timp real, colaborare și multe altele.

Runway face o muncă interesantă în IA generativă, inclusiv pe teritoriul încă neexplorat al text-to-video. Descoperirile sunt interesante, iar potențialul text-to-video AI este atrăgător, aducând noi șanse pentru creativitate.

Furnizarea de interfețe ușor de utilizat și șabloane gata de implementare le permite persoanelor să utilizeze puterea inteligenței artificiale și să creeze o punte între creatori și tehnologiile de învățare automată.

În special, comunitatea sa în creștere asigură o dezvoltare și un sprijin continuu, făcându-l o resursă valoroasă pentru cei care doresc să-și ridice munca creativă, inclusiv artiști, designeri, dezvoltatori și mulți alții. Dacă doriți să încercați acest instrument, vă puteți conecta la Runway.

Alți magnați ai tehnologiei, Meta și Google, sunt, de asemenea, în cursa pentru AI text-to-video.

  Remediați Forza Horizon 4 nu se poate alătura sesiunii pe Xbox One sau PC

Microsoft lansează noi echipe cu performanțe îmbunătățite

Conform celei mai recente actualizări de pe blogul oficial Microsoft, Microsoft a lansat noi Teams, care este mai rapid, mai simplu și mai flexibil de utilizat decât echipele anterioare.

Potrivit site-ului, noul Microsoft Teams este de trei ori mai rapid de instalat, de două ori mai rapid pentru a participa la întâlniri și utilizează cu 50% mai puțină memorie și cu 70% mai puțin spațiu pe disc. Toate acestea par a fi îmbunătățiri substanțiale ale performanței Microsoft Teams.

Microsoft a trecut complet la biblioteca React JavaScript în această nouă versiune a Teams, a abandonat rădăcinile Electron ale Teams și a trecut la tehnologia Microsoft Edge WebView2.

Mai mult, Microsoft a pus accentul pe limbajul de design fluent pentru îmbunătățirile UI. Toate aceste ajustări îmbunătățesc funcționalitatea echipei prin scăderea cantității de memorie utilizată, a cantității de spațiu pe disc folosită și a mulți alți factori.

Pe lângă îmbunătățirile de performanță, Microsoft a oferit și echipelor o reîmprospătare vizuală pentru a se potrivi mai bine cu Windows 11.

Mai jos sunt câteva dintre caracteristicile de top ale noilor echipe Microsoft:

  • Fila Fișiere în canale și conversații, precum și capacitatea de a descărca, încărca și examina fișiere.
  • Întâlniri, cu suport pentru numeroase conturi de serviciu și chiriași, fundaluri unice și întâlniri PowerPoint Live.
  • Aplicații, inclusiv cele de la Microsoft 365 și dezvoltatori terți, cum ar fi Microsoft Viva și Aprovals and Tasks.

În plus față de toate aceste funcții, există peste 50 de funcții noi suplimentare care vin în Teams. Pentru a afla mai multe despre aceasta, vizitați Microsoft Tech Community.

  Ghid definitiv pentru utilizarea instrumentelor de urmărire a prețurilor

Aproximativ 280 de milioane de persoane folosesc Teams în fiecare lună pentru a păstra legătura, conform site-ului Microsoft. Aproximativ 1.900 de aplicații au fost lansate în magazin și peste un lakh de aplicații personalizate care interacționează cu Teams au fost dezvoltate datorită inovației incredibile pe care Teams a activat-o de la furnizori de software independenți (ISV) terți.

Pentru mai multe actualizări, consultați categoria cea mai recentă tehnologie.