06/04/2023

47 de cele mai bune programe de afiliere AI pentru a promova și a face bani

Un site web, o afacere sau un magazin online se angajează într-un acord de marketing cunoscut sub numele de program de afiliere. Plătește un comision unui site web extern, persoană sau organizație cunoscută ca afiliat sau editor. Drept urmare, traficul și vânzările sunt generate prin recomandări create de afiliați.

Atât comercianții cu amănuntul, cât și afiliații pot obține profit prin intermediul programelor de afiliere, deoarece oferă companiilor șansa de a ajunge la un public mai mare. Mai mult decât atât, îmbunătățește perspectivele de vânzări și oferă afiliaților o modalitate de a câștiga bani prin promovarea produselor sau serviciilor de care sunt pasionați.

Lucrul cu afiliații poate fi o situație avantajoasă atât pentru comercianți, cât și pentru afiliați. În acest articol, vom discuta despre cum funcționează programele de afiliere și despre cerințele pentru a deveni un afiliat ideal. În plus, vom reprezenta unele dintre cele mai bune programe de afiliere AI care vă vor ajuta să promovați produse și să obțineți mai mult profit.

Cum funcționează majoritatea programelor de afiliere

Procesele fundamentale implicate în operațiunile majorității programelor de afiliere sunt următoarele:

Alăturarea programului: Când un afiliat se alătură programului, primește un link sau un cod special de afiliat. Codul poate fi folosit pentru a face publicitate bunurilor și serviciilor comerciantului.

Promovarea produsului: afiliatul promovează produsul folosind linkul sau codul specific de afiliat pe care comerciantul îl oferă. Mijlocul de promovare ar putea fi site-ul web, blogul, platformele de social media și așa mai departe.

Monitorizare și urmărire: programul ține evidența clicurilor și achizițiilor efectuate prin linkul sau codul special al afiliatului. Astfel, comercianții pot evalua succesul fiecărui afiliat și eficiența programului.

Plata afiliaților: afiliații primesc un anumit comision pentru fiecare vânzare sau conversie care are loc ca urmare a unui link sau cod de afiliat. Rata comisionului poate varia în funcție de serviciul promovat și de comerciant.

În general, programele de afiliere oferă o relație între comercianți și afiliați care este avantajoasă pentru ambele părți. Afiliații pot câștiga bani prin marketingul produselor în care au încredere, în timp ce comercianții își pot lărgi baza de clienți și pot crește vânzările.

Cerințe generale pentru a se califica ca potențial afiliat

Precondițiile generale pentru a deveni un potențial afiliat pot varia în funcție de programul de afiliere specific. Cu toate acestea, următoarele criterii sunt tipice:

  • Afiliații ar trebui să aibă o prezență online printr-un site web, rețele sociale și blog pentru a promova produsele.
  • Trebuie să aibă un public relevant sau o bază de fani care să se potrivească cu piața țintă și obiectivul comerciantului.
  • Ar trebui să aibă conținut de calitate pe site-ul sau platforma lor online pe care vizitatorii îl vor digera cu interes.
  • Ar trebui să aibă o cantitate bună de trafic pe site-ul lor sau pe platforma online unde linkul de afiliat va fi eficient.
  • Afiliații ar trebui să fie gata să respecte termenii și condițiile afiliaților pentru a stabili încredere și comunicare transparentă.

Acum, vom explora unele dintre cele mai bune programe de afiliere AI care vă vor permite să câștigați o sumă bună de comisioane.

Scalenut

Programul de afiliere Scalenut vă poate maximiza potențialul de câștig prin soluția sa all-in-one. Ușurează SEO și copywriting, ceea ce îmbunătățește eforturile de dezvoltare a conținutului și de marketing. Afiliații vor primi un comision recurent de 30%-40% pe viață după ce se înregistrează pe această platformă.

Jasp

Jasper vă va ajuta să promovați noul instrument SaaS și să vă ofere o metodă unică de creare a conținutului și redactare. Astfel, urmăritorii tăi își pot transforma procesul de producție de conținut și pot crea cel mai bun conținut. La alăturarea programului de afiliere Jasper, puteți promova o ofertă unică pe piața țintă și puteți obține un comision recurent de 30% pe viață.

Noţiune

Programul de afiliere al Notion oferă oamenilor șansa de a obține câștiguri pasive prin recomandarea unor instrumente de productivitate prietenilor și adepților lor. Astfel, afiliații pot câștiga 50% din totalul plăților recomandate fără plafon de câștig. Mai mult, platforma oferă beneficii suplimentare afiliaților prin programul Lighthouse și PartnerStack.

Pictură

Programul de parteneriat afiliat Pictory vă va plăti o sumă corectă pentru recomandarea acestuia. Vă puteți alătura acestui program de afiliere lider în industrie și puteți obține venituri recurente de până la 50%. În plus, veți primi un abonament gratuit Forever Pictory Premium cu un bonus în numerar de 1000 USD pur și simplu pentru recomandarea clienților autentici din comunitatea dvs.

Copiere.ai

Copy.ai oferă o suită de instrumente de marketing puternice care pot fi partajate prin programul său de afiliere. În calitate de afiliat, puteți partaja link-uri și puteți obține un comision de 45% la plățile primite în primele 12 luni. Mai mult, aderându-vă la acest program, puteți ajuta publicul să obțină succes prin copiere. instrumentele lui Ai și să-și dezvolte afacerea.

  Containere vs. mașini virtuale: explicarea diferențelor [2023]

AdCreative.ai

AdCreative.ai este o platformă de publicitate populară care oferă un program de afiliere utilizatorilor săi. Afiliații pot profita de pe urma acestui program prin promovarea produselor sale și prin aducerea clienților pe platformă. Platforma oferă rate competitive de compensare. Mai mult, tabloul de bord ușor de utilizat le permite afiliaților să țină cont de veniturile și campaniile lor.

Kafkai

Programul de afiliere Kafkai este exact ceea ce ai nevoie dacă vrei să câștigi niște bani în plus ca dezvoltator de conținut sau marketer. Spuneți audienței despre generatorul nostru de conținut bazat pe inteligență artificială, este posibil să obțineți comisioane pe viață de până la 50%. În consecință, veți primi comisioane recurente atâta timp cât clienții dvs. continuă să efectueze plăți.

GetGenie

GetGenie este un serviciu de asistent virtual bazat pe inteligență artificială care oferă un program de afiliere în care puteți câștiga un comision recurent de 30%. Astfel, puteți dezvolta un flux pasiv de venituri cu această asistență AI pentru conținut și SEO în WordPress. Prin fiecare recomandare profitabilă, indiferent de planul sau pachetul de membru, puteți câștiga până la 30 USD lunar.

Var de cap

Programul de afiliere al Headlime oferă un comision pentru promovarea produselor lor. Platforma nu necesită solicitanților să aibă un site web sau un blog pentru a se alătura programului de afiliere. Fiecare utilizator nou care se înregistrează prin linkul dvs. vă va câștiga un comision de 20%. În plus, veți continua să faceți 20% din orice plăți ulterioare pe care le fac.

Proiecte.Ai

Înregistrându-vă la programul de afiliat Designs.ai, puteți crește dimensiunea comunității de antreprenori, marketeri, afaceri, liber profesioniști și educatori. Din fiecare recomandare reușită, puteți obține profit și vă puteți extinde rețeaua cu un câștig de până la 25% comision. În calitate de afiliat, puteți promova o varietate de instrumente de proiectare bazate pe inteligență artificială pentru a crea logo-uri, machete și multe altele.

Gramatical

Grammarly oferă un program de afiliere de top atunci când vine vorba de categoria educație. Afiliații cu cele mai bune performanțe pot profita de beneficiile speciale ale acestui program, care includ stimulente, plăți mai mari și oferte excepționale. În plus, veți obține o rată de conversie mai mare de 20-30%, un bonus de activare, stimulente de performanță și multe altele.

Fără sudură.Ai

Programul de afiliere Seamless.ai oferă o rată generoasă de comision de 40% pentru fiecare licență vândută printr-un link de recomandare. Afiliații au acces la o varietate de resurse, ceea ce le face mai ușor să înceapă să genereze bani imediat. În plus, programul oferă instrumente avansate de raportare care le permit afiliaților să proiecteze coduri distinctive și adrese URL care colectează informații detaliate și tablouri de bord.

Frumos.ai

Beautiful.ai a trecut de la programul său de afiliere și în prezent este mai înclinat să se conecteze direct cu clienții. Dacă puteți furniza detaliile companiei dvs. și dimensiunea audienței, platforma va colabora direct cu dvs.

Shakespeare

Cu platforma de copywriting Shakspeare AI, puteți începe să câștigați o sumă bună devenind un afiliat. Cu acest program de afiliere lider pe piață, puteți obține un profit de până la 40% la fiecare achiziție făcută de un utilizator.

În plus, veți obține sprijin masiv și resurse pentru a înflori ca unul dintre cele mai bune programe de afiliere online. Astfel, puteți produce conținut captivant, care se conectează cu publicul dvs.

sinteza

Platforma de generare video Synthesia AI vă permite să deveniți partenerul său în care puteți stabili creșterea. Puteți deveni partener tehnologic, partener de servicii și partener afiliat. Programul de afiliere oferă un comision de 20% pentru fiecare plată a planului personal care se face în primele 12 luni.

Film.ai

Cu programul de afiliere al platformei Fylm.ai, puteți câștiga bani pasivi pentru afacerea dvs. prin recomandarea clienților. Deci, veți primi o taxă de 20% de fiecare dată când un client achiziționează un plan Pro sau Team prin linkul dvs. de recomandare. În plus, veți primi o perioadă de recomandare de 60 de zile, rate de conversie ridicate, raportare în timp real, asistență de top și multe altele pentru succesul dvs.

Warbox

Warmbox este o soluție de e-mail care oferă un program de afiliere atractiv. Puteți obține un comision recurent de 30% pentru fiecare abonament pe care îl ajutați să îl genereze. Platforma oferă suport dedicat afiliaților și partenerilor de orice dimensiune. Pentru promovarea serviciului lor, veți obține resurse premium și, de asemenea, veți putea să urmăriți și să câștigați bani

Deepbrain AI

Sugerând audienței dvs. generatorul video de la Deepbrain AI Studios, puteți câștiga rapid până la 30% comision datorită programului lor de afiliere. Ei oferă un program de afiliere atrăgător cu potențialul de a aduce 10.000 USD în fiecare lună. Drept urmare, atragerea de vizitatori prin bloguri, relații publice în rețelele sociale și campanii de promovare a produselor vă poate aduce bani pasivi.

  Cum să estompați fundalul în Zoom

Speedwrite

Folosind programul de afiliere Speedwrite, utilizatorii pot câștiga bani prin promovarea instrumentului său de scriere AI. oferă o cotă de venit de 30% pentru fiecare abonament generat prin linkul său special de afiliat. în plus, oferă monitorizare în timp real a comisiilor și vânzărilor, precum și o durată de viață de 30 de zile a biscuiților.

Speakai

Speakai oferă utilizatorilor săi una dintre cele mai bune platforme de transcriere și inteligență lingvistică. Prin urmare, puteți câștiga un comision de 25% alăturându-vă gratuit programului său de afiliere și prezentându-și serviciile. Cu aceasta, veți obține și o fereastră cookie de 60 de zile pentru a vă converti audiența în clienți.

Neuroflash

Deveniți membru al rețelei de afiliați Neuroflash pentru a-și promova instrumentul magic de creare de conținut. Drept urmare, puteți câștiga un comision repetat de 35% pe viață, inclusiv o viață de biscuiți de 60 de zile. Puteți fi întotdeauna informat și puteți afla despre capabilitățile acestei platforme cu tabloul de bord ușor de utilizat.

Bit.ai

Bit.ai ajută companiile să creeze documente integrate avansate în care membrii echipei pot colabora. Programul de afiliere al acestei platforme vă permite să câștigați până la 25% comision la fiecare vânzare. Prin urmare, vă puteți alătura rețelei sale de afiliați, vă puteți controla salariul și vă puteți monitoriza activitățile de afiliat.

O dată

Oricine poate deveni afiliat al platformei AtOnce și poate promova cel mai recent instrument SAAS al acestuia. Oferă un comision de 30% pe viață pentru fiecare vânzare. În plus, puteți oferi o ofertă exclusivă de 100000 de credite bonus publicului dvs. prin linkul de afiliat.

Writesonic

Programul de afiliere Writesonic vă permite să creați un flux de venituri recurent și realizabil. Oferă un comision de 30% pe viață ori de câte ori cineva cumpără o primă Writesonic prin linkul dvs. de afiliat. Veți promova instrumente de scriere AI și generare de imagini de mare valoare și veți câștiga fără limite.

Răsfoiți AI

Înscrieți-vă la Programul de afiliere Browse AI pentru a obține o recompensă de 20% pe viață pentru fiecare tranzacție finalizată de consumatorii pe care îi recomandați. Mai mult, poți oferi o reducere de 10% publicului tău și, de asemenea, poți crește veniturile. Beneficiați de un comision pe viață și nelimitat, care începe de la 40 USD și ajunge până la 1000 USD pe lună.

Orice cuvant

Anyword este una dintre cele mai importante platforme de copywriting care vă permite să câștigați comision prin prezentarea creativității sale. Puteți alege între două planuri de comisioane și puteți câștiga până la 1.149 USD pentru o singură conversie. Pentru fiecare abonament și reînnoire, veți primi un comision de 40% și veți primi un plus la abonamentele anuale.

Cu bataie lunga

Alăturându-vă rețelei eficiente de afiliați Longshot, veți avea șansa de a câștiga până la 60% comision pe viață. Astfel, veți obține beneficii prin acest instrument minunat de scriere a conținutului SEO AI și veți obține comisioane profitabile. Obțineți 40% pentru 20 de înscrieri, 50% pentru 21-50 de înscrieri și 60% pentru peste 50 de înscrieri.

Textcortex

Textcortex oferă un comision de 30% pe viață prin programul său de parteneriat sau de afiliere. Deci, puteți să vă asociați cu platforma lor și să promovați cel mai solicitat instrument AI pentru a genera conținut cu 70% mai puțin efort. În plus, vă puteți crește veniturile anuale folosind 10 recomandări.

Smartlead

Cu programul de afiliere Smartlead, puteți câștiga bani suplimentari prin împărtășirea tehnologiei și instrumentelor renumite de vânzări AI. Puteți câștiga cu ușurință un comision lunar recurent de 15%, distribuindu-l printr-un link de afiliat. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la obținerea de clienți, deoarece are deja clienți peste tot.

Windsor.ai

Câștigați comision prin achiziții prin abonament de la windsor.ai prin recomandări afiliate. Este un program ideal pentru bloggeri, bloggeri, webmasteri, marketeri digitali, vorbitori, agenți de marketing, traineri și multe altele. Veți primi un comision recurent de 20%, actualizări timpurii cu privire la cele mai recente lansări de produse, drepturi promoționale și un venit lunar excelent.

Licurici.ai

Programul de afiliați Fireflies este personalizat pentru a beneficia partenerii și afiliații săi. Dacă aveți o prezență puternică în afaceri, puteți beneficia cu ușurință de comisioane recurente și de îndeplinirea obiectivelor. Mai mult, programul de afiliere cu mai multe niveluri vă oferă o sumă diferită de profit de la diferite niveluri.

Trinka

Trinka vă oferă oportunitatea de a vă alătura programului său de afiliere și de a câștiga mare. Abonamentul plătit vă va aduce un comision de 25%. De asemenea, are o rată de conversie excelentă, urmărire a dispozitivului, o fereastră cookie de 90 de zile, o recompensă pentru primirea timpurie și un suport excelent pentru afiliați.

Shopia

Shopia oferă o rețea în expansiune de afiliați pentru a-și promova platforma de scriere AI cu cea mai rapidă creștere. Obțineți un comision recurent de 30% pe viață, distribuind Shopia prin linkuri afiliate cu publicul dvs. Publicul dvs. va primi, de asemenea, o reducere de 20% la orice abonamente premium.

  Cum să faceți diferența între utilizatorii Twitter Blue și cei verificați

Ipotenuză

Hypotenuse oferă un program de afiliere care vă permite să câștigați comision și, de asemenea, ajută publicul să creeze conținut de calitate. Afiliații pot câștiga un comision de 30% pe viață prin partajarea serviciului lor prin link-uri de afiliat.

Murf.AI

Devenirea membru al rețelei de afiliați a lui Murf vă va permite să câștigați un comision recurent de 20% timp de 24 de luni pentru fiecare client.

Platforma Murf oferă o metodă ușoară de a crea voci off, precum și de a genera profit. În plus, veți primi asistență completă a afiliaților, deoarece există suficiente resurse și ghiduri disponibile.

Podcastul

Programul de afiliere Podcastle oferă venituri minunate afiliaților pentru trimiterea instrumentelor audio și video bazate pe AI. Puteți urmări cu ușurință recomandările și ratele de conversie și puteți obține acces la instrumentele lor premium. Nu există nicio cerință specială pentru a vă alătura programului lor de afiliere

Lalal.AI

Lalal.AI oferă un program de afiliere pentru a obține profit prin tehnologia sa de steam-splitting de nouă generație. Deci, fiecare achiziție vă va aduce un venit de 30% sub formă de comision. Toate plățile sunt urmărite prin link-uri afiliate și cookie-uri.

Efecte de artă profundă

Deep Art Effects este o platformă de editare video de succes care utilizează AI și deep learning. Oferă posibilitatea de a alege între două programe de afiliere atractive. Comisionul unic include o perioadă de recomandare de 120 de zile și un comision de 25% la fiecare vânzare. Pe de altă parte, un comision pe viață vine cu un comision de 10% la vânzări și reabonare și aceeași perioadă de recomandare.

Fliki

Programul de afiliere Fliki este gratuit să vă alăturați și nu veți avea nevoie de niciun abonament sau cont plătit pentru a fi membru. Prin recomandarea a 25 de utilizatori plătitori, veți primi 250 USD, 50 de utilizatori plătitori vor primi 500 USD și 100 de utilizatori plătitori vor primi 1000 USD în plus față de comision.

Acobot

Platforma Acobot.ai vă va plăti un comision de 50% pe viață pentru aducerea de clienți și determinarea acestora să plătească clienți. Oferă o fereastră de cookie de 90 de zile și veți primi plăți pentru fiecare achiziție efectuată prin recomandare.

Mentum

Mentum.ai oferă companiilor o oportunitate excelentă de a câștiga comisioane prin promovarea unei game de instrumente de creștere a afacerii. Ca afiliat, poți câștiga comisioane recurente de 70% la toate vânzările Mentum.ai. În plus, veți câștiga comisioane pe viață pentru vânzările dvs. existente și viitoare.

CrawlQ.AI

CrawlQ.ai instrumentul de automatizare a conținutului, oferă un program de afiliere pentru cei care pot aduce trafic și îl pot converti. După ce te-ai înscris ca afiliat, poți profita de fiecare recomandare de succes și poți încuraja pe alții să acceseze platformă. Oferă un comision recurent de 30% până în primul an de vânzare a abonamentului.

LinkWhisper

Cu programul de afiliat LinkWhisper, puteți câștiga până la 30% pentru fiecare plată și reînnoire a abonamentului. Oferă rapoarte detaliate privind veniturile afiliaților care reprezintă vizual comisioanele în așteptare și plătite. Mai mult, puteți revizui rapid toate activitățile de recomandare și, de asemenea, puteți genera URL-uri personalizate de afiliat.

Descriere

Devenind partenerul afiliat al Descript, puteți câștiga bani prin promovarea instrumentelor lor robuste de editare.

Programul Descript este ușor și gratuit pentru a te alătura, unde poți câștiga un comision recurent de 15% pentru fiecare abonat profesionist. Puteți să creați și să partajați un link special de afiliat și să îl publicați pe canalele preferate, cum ar fi YouTube, Instagram și multe altele.

Magazin de artă AI

AI Art Shop a încheiat un parteneriat cu GoAffPro, care oferă un program de afiliere în care poți câștiga un comision de 15% ca afiliat. În plus, veți primi un cupon de reducere de 5% la produsele acestei platforme pe care îl puteți partaja cu linkul dvs. de afiliat. În plus, puteți utiliza tabloul de bord avansat pentru a vă monitoriza performanța, adresa URL de recomandare și plățile.

StoryLab.ai

StoryLab.ai, un program de afiliere al generatorului de copie de marketing, oferă un comision recurent de 20% pe viață. De asemenea, vine cu 90 de zile de urmărire a cookie-urilor, un prag de plată de 25 USD, o bază imensă de clienți și o rată de conversie.

Depășire

Cu Outranking, puteți promova platforma prin linkul său de afiliat și puteți face bani ca un profesionist. Puteți obține un comision recurent de 25% prin partajarea linkului dvs. de afiliat prin clienții activi. În plus, achizițiile efectuate prin link-uri afiliate sunt valabile 60 de zile.

Concluzie

Lista noastră cuprinzătoare include o gamă largă de platforme care oferă instrumente bazate pe inteligență artificială pentru o varietate de industrii. Prin urmare, vă puteți alătura ca afiliat, promova și câștiga bani prin industrii precum marketing, scriere, design și multe altele.

Cu toate acestea, cerințele și structurile comisioanelor pot varia pe diferite platforme. Astfel, vă recomandăm să înțelegeți temeinic termenii și condițiile înainte de a vă alătura și de a promova produsele.

De asemenea, puteți explora cele mai bune rețele de afiliați pentru a vă alătura și pentru a câștiga bani.

x