11/29/2023

Rețele publicitare cu plăți mari pentru bloggeri [10 Google Adsense Alternatives]

Sunteți curios să aflați mai multe despre rețelele publicitare care vă pot ajuta să câștigați bani? Ei bine, dacă nu știți, atunci iată ceva care vă poate ajuta.

Google AdSense este, fără îndoială, cea mai populară metodă de monetizare atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați de pe piață. Platforma furnizează toate tipurile de conținut publicitar care se potrivesc cu o gamă variată, încă înmulțindu-se.

Este considerată una dintre rețelele publicitare bine plătite care câștigă amploare cu funcții precum reclame de înaltă calitate și conectarea cu publicul.

Cu toate acestea, mulți oameni s-au întrebat să găsească alternative Google Adsense care pot funcționa ca rețele publicitare foarte plătite. Nu doar Google Adsense, ci și multe alte platforme de anunțuri vă oferă CPM și CPC atractive, fără a încetini site-ul. Iată o listă care o poate acoperi.

Ezoic

Condus de inteligența artificială, Ezoic este o rețea publicitară care vă poate afecta direct veniturile, performanța și experiența utilizatorului.

Acesta stabilește cele mai bune setări pentru anunțurile pe care le puneți pe site-ul dvs., în funcție de fiecare utilizator. De asemenea, aveți privilegiul de a testa diferite reguli, preferințe și experimente pentru a obține un raport care vă arată ce funcționează cel mai bine.

Valorile și funcțiile furnizate de această rețea publicitară vă pot ajuta în mod colectiv să obțineți mai multe venituri cu un efort mult mai mic.

CumpărațiVânzări

Difuzați reclame directe pe site-ul dvs. web/blog și obțineți venituri suplimentare fără a depune niciun efort.

Dacă doriți să adăugați un flux de venit peste cei pe care îi aveți deja, atunci CumpărațiVânzări este un loc minunat pentru a realiza asta. Pe vremuri, era o durere să găsești oameni care ar dori să plătească o sumă rezonabilă pentru publicitate pe blogurile noastre, dar nu mai cu acest serviciu.

BuySellAds face acest proces foarte ușor. Tu, în calitate de editor, poți lista site-ul tău pe piața lor cu statistici și detalii, iar agenții de publicitate pot cumpăra direct spoturi publicitare de pe acesta. Desigur, aveți opțiunea de a accepta sau de a respinge o ofertă și este întotdeauna recomandat să le luați numai pe cele relevante pentru nișa dvs.

  8 cele mai bune platforme de urmărire a metadatelor AI pentru aplicațiile dvs. de ML

Odată ce acceptați o ofertă, anunțurile vor începe să se reflecte pe site-ul dvs. și veți fi plătit corespunzător, conform sumei menționate.

Este complet gratuit să folosiți această piață și să începeți să câștigați bani. Se percepe bani atunci când se încheie o afacere, adică un comision de 25%, deoarece acţionează ca „omul de mijloc”.

Acestea fiind spuse, obțineți control complet asupra prețurilor pe care le setați și a tipului de anunțuri pe care doriți să le puneți pe site-ul dvs.

Câștigă

Câștigă este o platformă de publicitate nativă cu autoservire care vă permite să generați trafic ridicat către paginile dvs. de destinație. Platforma este conectată cu toate rețelele de publicitate majore, oferindu-vă mijloacele de a vă scala campaniile. Motivul din spatele Earnify este de a oferi acoperire de la o singură platformă unui agent de publicitate și de a câștiga mai mult pentru un editor.

Caracteristici:

 • Direcționare superioară
 • Optimizarea conversiilor
 • Prevenirea fraudei
 • Analiză aprofundată și transparentă

Nativo

Dacă sunteți în căutarea unei platforme de reclame native, atunci verificați Nativo. Este o platformă unificată care deservește atât editorii, cât și agenții de publicitate. Oferă instrumentele necesare pentru a influența călătoria clienților în cel mai bun mod posibil.

Nativo își propune să stimuleze implicarea semnificativă, care, la rândul său, are ca rezultat clicuri. Acceptă toate formele de unități de anunțuri native și oferă toate formatele native gata de utilizare de la început.

Funcții pentru agenții de publicitate:

 • Inventarul editor-director premium
 • Formate exclusive
 • Acoperire de cea mai înaltă calitate garantată
 • Utilizați învățarea automată pentru a crește acoperirea

Caracteristici pentru editori:

 • Platforma completă de anunțuri native
 • Gestionați generarea de bani nativă
 • Funcționează pe mai multe site-uri web
 • Utilizați programul în avantajul dvs
 • Suport pentru articole native

Adblade

Adblade este o platformă publicitară care are o acoperire de peste 300 de milioane de utilizatori. Oferă acces atât la site-uri locale, cât și naționale premium și funcționează la fel de bine pentru editori și agenți de publicitate. La fel ca și alte platforme publicitare, oferă și formate de stil de conținut care se potrivesc cerințelor dvs. de la început.

Funcții pentru agenții de publicitate:

 • Publicul țintă exact
 • Utilizatorii pot scala campaniile
 • 100% sigur de marcă
 • Raportare robustă
  Cum să creezi o pagină de destinație frumoasă în WordPress?

Caracteristici pentru editori:

 • Soluție adecvată de monetizare
 • Sunt disponibile atât unitățile de anunțuri avansate, cât și standard
 • Control puternic al vânzărilor
 • Raportare robustă

Această rețea publicitară este o alternativă genială și care crește veniturile la rețelele publicitare cu plăți mici. Newor Media este o rețea publicitară bine plătită, care vă poate crește dramatic venitul general cu ajutorul unităților de anunțuri de înaltă calitate. Utilizează licitarea algoritmică în timp real și învățarea automată pentru a vă oferi una dintre cele mai bune tarife din domeniu.

Sunt conectați cu o mulțime de rețele publicitare, cum ar fi AdSense, Outbrain și Revcontent, așa că odată ce vă înregistrați și începeți să utilizați unitățile lor de anunțuri, vă puteți aștepta ca anunțuri să fie afișate din oricare dintre aceste rețele. Cu toate acestea, Newor Media se asigură că numai anunțurile cu cea mai mare plată au prioritate pentru a fi afișate pe site-ul dvs.

Cele mai multe dintre seturile lor de anunțuri sunt bannere și, deși prezența oricărui anunț pe site-ul dvs. web vă poate afecta viteza de încărcare, acesta este puțin bun la gestionarea acesteia în comparație cu unii dintre ceilalți parteneri de rețea publicitară. Își încarcă anunțurile în mod asincron, ceea ce înseamnă că conținutul site-ului dvs. este încărcat mai întâi, iar apoi anunțurile sunt afișate.

Are un sistem detaliat de raportare a veniturilor care este actualizat zilnic și afișează detalii esențiale, cum ar fi RPM medie, CPM medie, clicuri totale, afișări totale etc.

Are, de asemenea, o echipă de asistență impresionantă, care revine foarte repede și rezolvă interogările ca un PRO.

Monetizați mai mult

Monetizați mai mult vă permite să vă creșteți potențialul de venituri din reclame, oferindu-vă acces la tehnologia publicitară de înaltă performanță. De asemenea, oferă acces la experți care lucrează cu transparență deplină. Platforma oferă personalizare completă a optimizării anunțurilor și proprietatea deplină a inventarului dvs. publicitar cu o transparență de 100%.

Media.net este o platformă de publicitate care vă poate ajuta să maximizați veniturile. De asemenea, vă permite să obțineți acces la un număr mare de agenți de publicitate. Nu numai asta, dar obțineți agenți de publicitate relevanți pentru conținutul dvs. Bing Network, care oferă acces rapid agenților de publicitate și pieței. Media.net oferă reclame contextuale care vă împuternicesc conținutul și îl lasă să strălucească. Veți avea, de asemenea, acces la o rețea semnificativă de cumpărători.

  10 software de management al fermei pentru terenul dvs. agricol

Snigel

Snigel este o rețea de publicitate de încredere care vă permite să creați anunțuri personalizate care se potrivesc cu strategia conținutului dvs. Experții lor în gestionarea reclamelor optimizează ei înșiși reclamele pentru a încadra o strategie de monetizare eficientă.

Snigel este partener cu Google MCM și Google AdX și are astfel acces la campanii publicitare premium. Snigel este o alternativă de top la Adsense, având soluții anti-AdBlock.

Vă oferă un tablou de bord ușor de utilizat, unde puteți monitoriza performanța anunțurilor în timp real. Codurile de anunțuri ușoare sunt destul de ușor de instalat și de optimizat pentru a menține viteza paginii.

Mediavine

Mediavine deservește bloggerii din aproape orice nișă de stil de viață cu reclamele lor de monetizare care generează venituri mari. Au anumite condiții de eligibilitate pentru a-ți monetiza blogul. Condițiile prealabile pe care le-au stabilit sunt:

 • 50.000 de sesiuni în ultimele 30 de zile (conform Google Analytics)
 • Stare bună în Google AdSense
 • Conținut original în orice nișă de stil de viață
 • Conținut captivant

Echipa de asistență Mediavine și partenerii terți premium examinează aplicațiile trimise înainte de a fi aprobate.

Acestea oferă un tablou de bord interactiv care vă permite să vă urmăriți performanța și să aflați despre câștigurile pe care le obțineți.

Concluzie

Dacă dorești să-ți monetizezi blogul, atunci ți-ar putea apărea în minte mai multe lucruri, cum ar fi programe de afiliere, pereți de oferte și conținut de marcă, pentru a numi câteva. Cu toate acestea, rețelele publicitare pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a genera venituri fără a dedica timp. Așadar, cunoașteți cele mai bune rețele publicitare și începeți să câștigați.

Ați putea fi interesat și de:

Cele mai bune rețele publicitare alternative pentru agenții de publicitate.

Programe de afiliere cu teme WordPress pentru a vă alătura și a face bani.

x