09/25/2022

Remediați eroarea Teams caa7000a în Windows 10

Mai mulți utilizatori au raportat eroarea Teams caa7000a atunci când se conectează la Microsoft Teams fie prin desktop, fie prin web. Aceasta este o problemă comună cu care se confruntă o mulțime de utilizatori și nu este nimic de care să vă faceți griji. Iată câteva trucuri eficiente de depanare care vă ajută să remediați problema. Deci, continuă să citești.

Cum să remediați eroarea Teams caa7000a în Windows 10

Există multe motive care provoacă mesaje de eroare MS Teams caa7000a. Cu toate acestea, câteva circumstanțe comune care contribuie la problema sunt enumerate mai jos.

 • Defecțiuni temporare în aplicația Teams și conexiune la internet instabilă.
 • Cache corupt în Microsoft Teams.
 • Aplicație, drivere și sistem de operare învechite.
 • Prezența fișierelor și programelor corupte pe PC.
 • Programe malware și componente software sau programe rău intenționate de pe un computer.
 • Antivirusul și firewall-ul vă blochează aplicația.
 • Fișiere configurate greșit în Microsoft Teams și folderele asociate.

În această secțiune, veți trece prin câteva metode comune de depanare care vă vor ajuta să remediați eroarea de conectare Microsoft Teams caa7000a pe computerul dvs. cu Windows 10. Urmați-le în aceeași ordine pentru a obține rezultate perfecte.

Metoda 1: Metode de bază de depanare

Aici, am enumerat câteva metode comune de depanare care vă vor ajuta să remediați eroarea.

1A. Reporniți computerul

Dacă există erori temporare în computerul dvs., vă veți confrunta cu codul de eroare MS Teams caa7000a. Trucul general pentru a rezolva toate erorile temporare este să reporniți computerul.

1B. Forțat închiderea Microsoft Teams

Dacă doriți să vă bucurați de o experiență perfectă de conectare la Teams în Teams, mai întâi trebuie să închideți complet toate procesele de fundal ale Teams și să le redeschideți din nou. Puteți implementa același lucru urmând pașii menționați mai jos.

1. Apăsați tasta Windows și tastați Manager de activități, apoi faceți clic pe Deschidere.

2. Acum, căutați și faceți clic pe Microsoft Teams. Apoi, faceți clic pe Terminați sarcina așa cum este descris.

Aceasta va închide toate procesele de fundal asociate cu Teams. Verificați dacă ați remediat codul de eroare discutat.

1C. Rulați Microsoft Teams ca administrator

Acesta este unul dintre cele mai frecvente motive care cauzează codul de eroare Microsoft Teams caa7000a în PC-ul cu Windows 10. Anumite permisiuni și funcții pot fi accesate numai dacă ați acordat drepturi de administrator aplicației Teams. În acest scenariu, puteți remedia problema discutată urmând instrucțiunile enumerate mai jos.

1. Faceți clic dreapta pe comanda rapidă Microsoft Teams de pe desktop sau navigați în directorul de instalare și faceți clic dreapta pe acesta.

2. Acum, selectați opțiunea Proprietăți.

3. Apoi, comutați la fila Compatibilitate și bifați caseta Run this program as an administrator.

4. În cele din urmă, faceți clic pe Aplicare > OK pentru a salva modificările.

1D. Asigurați-vă conexiunea corectă la rețea

O conexiune instabilă la internet duce la Microsoft Teams caa7000a, de asemenea, dacă există obstacole între router și computer, acestea pot interfera cu semnalul wireless și vor cauza probleme intermitente de conexiune.

Puteți rula un Speedtest pentru a cunoaște nivelul optim de viteză a rețelei necesar pentru o conexiune corectă.

Asigurați-vă că dispozitivul dvs. îndeplinește criteriile de mai jos.

 • Găsiți puterea semnalului rețelei dvs. și, dacă este foarte scăzută, îndepărtați toate obstacolele dintre drum.
 • Evitați prea multe dispozitive conectate la aceeași rețea.
 • Cumpărați întotdeauna un modem/router verificat de furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) și nu există conflicte.
 • Nu utilizați cabluri vechi, rupte sau deteriorate. Înlocuiți cablurile dacă este necesar.
 • Asigurați-vă că firele de la modem la router și de la modem la perete sunt stabile și ferite de perturbări.

Dacă există probleme de conectivitate la internet, consultați ghidul nostru Cum să depanați problemele de conectivitate la rețea pe Windows 10 pentru a depana aceleași probleme.

1E. Verificați starea serverului Microsoft Teams

Ca o remediere suplimentară, trebuie să vă asigurați o conexiune adecvată la internet și, dacă totul a fost bine și v-ați repornit dispozitivul și aplicația, dar încă se confruntă cu codul de eroare MS Teams caa7000a, trebuie să verificați starea serverului. Puteți verifica dacă serverul este activ sau inactiv, vizitând unele site-uri oficiale precum Downdetector. Urmați conform instrucțiunilor.

  Cum să verificați sloturile RAM goale pe computerul dvs. cu Windows 10

1. Navigați la site-ul oficial al Detector de jos.

2. Trebuie să primiți rapoartele utilizator care indică nicio problemă curentă la mesajul Microsoft Teams.

2A. Dacă primiți același mesaj, atunci nu există erori la nivelul serverului. Urmați metodele discutate în acest articol pentru a remedia codul de eroare Microsoft Teams caa7000a.

2B. Dacă vedeți mesaje neobișnuite, atunci trebuie să așteptați până când se rezolvă.

1F. Ștergeți memoria cache și datele DNS

Puțini utilizatori au sugerat că ștergerea cache-ului DNS și a datelor de pe computer i-a ajutat să repare codul de eroare MS Teams caa7000a. Urmați conform instrucțiunilor.

1. Apăsați tasta Windows și tastați cmd. Apoi, faceți clic pe Deschidere.

2. Acum, tastați următoarele comenzi una câte una. Apăsați Enter după fiecare comandă.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Așteptați ca comenzile să fie executate și reporniți computerul.

1G. Reparați fișierele de sistem

Dacă computerul tău cu Windows 10 are fișiere de configurare a sistemului corupte sau deteriorate, te vei confrunta cu Microsoft Teams caa7000a. Acest lucru duce, de asemenea, la funcționarea defectuoasă a computerului dvs., provocând astfel defecțiuni ale performanței. Din fericire, puteți repara aceste fișiere corupte utilizând utilitățile încorporate ale computerului dvs. și anume, System File Checker și Deployment Image Service and Management.

Citiți ghidul nostru despre Cum să reparați fișierele de sistem pe Windows 10 și urmați pașii conform instrucțiunilor pentru a vă repara toate fișierele corupte.

După ce ați reparat fișierele, verificați dacă vă ajută.

1H. Rulați Scanarea malware

Mai mulți experți Microsoft sugerează că scanarea unui computer vă va ajuta să vă mențineți fără amenințări computerizate. Dacă există vreo intruziune de viruși sau malware în computerul dvs. care contribuie la codul de eroare MS Teams caa7000a, nu puteți utiliza dispozitive hardware externe și interne.

Prin urmare, vi se recomandă să vă scanați computerul conform instrucțiunilor din ghidul nostru Cum rulez o scanare antivirus pe computerul meu?

De asemenea, dacă doriți să eliminați programele malware de pe computer, consultați ghidul nostru Cum să eliminați programele malware de pe computer în Windows 10.

1I. Actualizați sistemul de operare Windows

De asemenea, dacă există erori în computerul dvs., acestea pot fi remediate numai după o actualizare Windows. Microsoft lansează actualizări regulate pentru a remedia toate aceste erori, sortând astfel MS Teams caa7000a. Prin urmare, asigurați-vă că ați actualizat sistemul de operare Windows și dacă vreo actualizări sunt în așteptare, utilizați ghidul nostru Cum să descărcați și să instalați cea mai recentă actualizare Windows 10

După actualizarea sistemului de operare Windows, verificați dacă vă puteți accesa echipele fără erori.

1J. Actualizați driverul WLAN

Driverele de dispozitiv stabilesc o legătură de conexiune între hardware-ul și sistemul de operare al computerului dvs. De asemenea, driverele defecte sau corupte duc la eroarea Teams caa7000a. Mulți utilizatori au raportat că actualizarea driverelor WLAN i-a ajutat să remedieze problema. Vi se recomandă să actualizați driverele WLAN pentru a îmbunătăți fiabilitatea adaptoarelor de rețea, a remedia problemele de compatibilitate și a rezolva problema discutată.

Urmați ghidul nostru despre Cum să actualizați driverele adaptorului de rețea pe Windows 10 pentru a face acest lucru.

1K. Derulați înapoi driverele WLAN

Când derulați înapoi driverele, toate versiunile curente ale dispozitivului hardware vor fi dezinstalate și driverele instalate anterior vor fi instalate pe computer. Această caracteristică va fi foarte utilă atunci când orice actualizare nouă a driverului nu funcționează bine cu computerul dvs.

Urmați pașii conform instrucțiunilor din ghidul nostru Cum să anulați driverele pe Windows 10 pentru a remedia eroarea Teams caa7000a.

După ce computerul cu Windows 10 a instalat versiunea anterioară a driverelor, verificați dacă ați rezolvat problema Microsoft Teams caa7000a sau nu.

1L. Reinstalați driverul WLAN

Driverele incompatibile trebuie reinstalate pentru a remedia eroarea MS Teams caa7000a. Vi se recomandă să reinstalați driverele de dispozitiv numai dacă nu puteți obține nicio remediere prin actualizarea acestora. Pașii de reinstalare a driverelor sunt foarte simpli și puteți face acest lucru folosind o aplicație terță parte sau manual.

Urmați ghidul nostru Cum să dezinstalați și să reinstalați driverele pe Windows 10 pentru a reinstala driverele în computerul dvs. cu Windows 10.

După reinstalarea driverelor de rețea, verificați dacă ați remediat codul de eroare Microsoft Teams discutat.

  Remediați bâlbâiala Fallout 4 pe Windows 10

1M. Dezactivați temporar antivirusul (dacă este cazul)

Programul dumneavoastră antivirus poate împiedica din greșeală instalarea oricăror noi actualizări recente pe computer. Multe probleme de compatibilitate sunt identificate de mai mulți utilizatori Windows, acestea fiind greu de tolerat și de corectat. Software-ul antivirus precum Norton și Avast poate împiedica orice mai recentă actualizare Windows Teams și vi se recomandă să dezactivați temporar orice software antivirus încorporat sau terță parte pentru a rezolva problema.

Citiți ghidul nostru despre Cum să dezactivați temporar Antivirusul pe Windows 10 și urmați instrucțiunile pentru a vă dezactiva temporar programul Antivirus de pe computer.

După ce remediați codul de eroare MS Teams caa7000a pe computerul dvs. cu Windows 10, asigurați-vă că reactivați programul antivirus, deoarece un sistem fără o suită de securitate este întotdeauna o amenințare.

1N. Dezactivați paravanul de protecție Windows (nu este recomandat)

Uneori, Windows Defender Firewall din computerul dvs. poate împiedica accesul Teams, din anumite motive de securitate. Dacă, în caz, Teams a fost blocat de Windows Defender Firewall, trebuie să îl activați sau să dezactivați temporar securitățile Firewall de pe computer. Dacă nu știți cum să dezactivați paravanul de protecție Windows Defender, ghidul nostru despre Cum să dezactivați paravanul de protecție Windows 10 vă va ajuta să faceți acest lucru.

De asemenea, puteți permite aplicația urmând ghidul nostru Permiteți sau blocați aplicații prin paravanul de protecție Windows

După ce accesați Teams fără probleme cu codul de eroare Microsoft Teams caa7000a, asigurați-vă că activați din nou suita Firewall, deoarece un computer fără protecție firewall este periculos.

Metoda 2: rulați instrumentul de depanare a aplicațiilor din magazinul Windows

Instrumentul de depanare încorporat în Microsoft Store vă ajută să preveniți și să remediați automat toate problemele aplicațiilor Microsoft. PC-ul tău cu Windows 10 are un instrument de depanare încorporat pentru a remedia orice probleme în Microsoft Teams. Urmați pașii menționați mai jos pentru a rula instrumentul de depanare a aplicațiilor din magazinul Windows.

1. Apăsați tasta Windows și tastați Setări de depanare, apoi faceți clic pe Deschidere.

2. Selectați instrumentul de depanare a aplicațiilor din magazinul Windows și faceți clic pe Rulați opțiunea de depanare așa cum este descris.

3. Dacă instrumentul de depanare a identificat probleme pe computer, faceți clic pe Aplicați această remediere.

4. În cele din urmă, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza depanarea și reporniți computerul.

Metoda 3: Ștergeți acreditările clientului

Există o altă soluție simplă prin care ștergerea tuturor acreditărilor asociate cu Teams și relansarea aplicației vă va ajuta să remediați Microsoft Teams caa7000a. Urmați acești pași pentru a vă șterge acreditările clientului în Teams.

1. Apăsați tasta Windows și tastați Credential manager, apoi faceți clic pe Open.

2. Acum, faceți clic pe Acreditări Windows așa cum este descris.

3. Acum, extindeți meniul drop-down de lângă Office 365/Teams și faceți clic pe opțiunea Eliminare.

4. Acum, faceți clic pe Da dacă vi se solicită și reconectați-vă la contul Microsoft Teams. Verificați dacă eroarea Teams caa7000a este rezolvată sau nu.

Metoda 4: Ștergeți memoria cache Microsoft Teams

La fel ca toate aplicațiile Microsoft Store, aplicația Teams stochează memoria cache și date temporare în fundal, astfel încât să puteți gestiona rapid toate chaturile și conversațiile. Dar, când trec zilele, aceste cache-uri se acumulează pe computer, provocând eroarea Teams caa7000a. Încercați să le ștergeți până la capăt pentru a verifica dacă funcționează.

1. Apăsați împreună tastele Windows + E pentru a deschide File Explorer.

2. Acum, treceți la următoarea cale de locație.

C:UsersUSERNAMEAppDataRoaming

Notă: Asigurați-vă că bifați caseta Articole ascunse din fila Vizualizare pentru a vizualiza folderul AppData.

3. Acum, în ambele locații, faceți clic dreapta pe folderul Teams și faceți clic pe opțiunea Delete.

Notă: De asemenea, puteți redenumi sau muta folderul într-o altă locație dacă doriți să-l înapoi.

4. În cele din urmă, reporniți computerul și verificați dacă funcționează sau nu.

Metoda 5: Actualizați Microsoft Teams

Dacă utilizați o versiune învechită de Microsoft Teams, vă veți confrunta cu codul de eroare MS Teams caa7000a pe computer. Dacă descoperiți că aplicația dvs. declanșează orice cod de eroare pe computer, puteți actualiza aplicația conform instrucțiunilor de mai jos.

1. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte de lângă Poza de profil din Teams.

2. Apoi, selectați opțiunea Verificați actualizările așa cum se arată.

3. Veți vedea un mesaj Vom verifica și instala orice actualizări în timp ce continuați să lucrați în partea de sus a ecranului.

  Cum să remediați serviciul Windows Defender nu va porni pe Windows 10

4. În cele din urmă, Teams este actualizat pe computerul tău cu Windows 10. Verificați dacă ați remediat eroarea de conectare la Teams caa7000a.

Metoda 6: Reparați echipele Microsoft

Unii utilizatori au raportat că eroarea MS Teams caa7000a poate fi rezolvată cu ușurință prin repararea aplicației folosind instrumentul încorporat. Acest instrument Windows va sorta toate problemele asociate cu aplicația și vă va ajuta să remediați problema fără nicio bătaie de cap.

1. Apăsați tasta Windows și tastați Aplicații și caracteristici.

2. Acum, căutați Teams în meniul de căutare și faceți clic pe Microsoft Teams așa cum este descris.

3. Mai întâi, derulați în jos pe ecran și faceți clic pe opțiunea Reparare așa cum este evidențiată.

Notă: datele aplicației dvs. nu vor fi afectate în timpul reparației Microsoft Teams.

Metoda 7: Resetați Microsoft Teams

Resetarea aplicației vă va ajuta, de asemenea, să remediați Microsoft Teams caa7000a. Acest proces vă va deconecta profilul din Teams și va trebui să începeți din nou de la zero. Urmați pașii menționați mai jos pentru a reseta Teams.

1. Deschideți setările de sistem Aplicații și caracteristici.

2. Acum, căutați Teams în meniul de căutare și faceți clic pe Microsoft Teams așa cum este descris.

3. Mai întâi, derulați în jos pe ecran și faceți clic pe opțiunea Resetare așa cum este evidențiată.

Notă: datele aplicației dvs. vor fi șterse la resetarea Microsoft Teams.

Metoda 8: Reinstalați Microsoft Teams

Dacă niciuna dintre metode nu v-a ajutat, atunci, ca ultimă șansă, dezinstalați software-ul, reporniți computerul și apoi reinstalați-l mai târziu. Iată câțiva pași în acest sens.

1. Apăsați împreună tastele Windows + I pentru a deschide Setările Windows.

2. Acum, faceți clic pe Setare aplicații.

3. Acum, căutați și faceți clic pe Microsoft Teams și selectați opțiunea Dezinstalare.

4. Acum, confirmați solicitarea dacă există și reporniți computerul după ce ați dezinstalat Teams.

5. Vizitați Site-ul oficial Microsoft Teams și faceți clic pe butonul Descărcare pentru desktop așa cum este prezentat.

6. Acum, navigați la Descărcările mele și rulați fișierul de configurare Teams_windows_x64.

7. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea pe computer.

8. În cele din urmă, ați reinstalat Teams pe computer. Ar fi rezolvat toate problemele asociate cu aplicația.

Metoda 9: Utilizați aplicația web sau mobilă

Dacă nu ați obținut nicio remediere pentru eroarea Teams caa7000a în versiunea desktop a Teams, atunci puteți încerca un browser Teams. Aceasta este o alternativă la problemă și se asigură că ați activat accesul la serviciile media activate pe computerul dvs. cu Windows 10.

1. Vizitați Aplicația web Microsoft Teams și conectați-vă la contul dvs. Microsoft.

2. Conectați-vă cu acreditările și verificați dacă nu vă confruntați cu nicio problemă în versiunea web a aplicației.

Metoda 10: Contactați asistența tehnică Microsoft Teams

Totuși, dacă nu puteți accesa Teams din cauza erorii de conectare Microsoft Teams caa7000a atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea web a Teams, atunci profitați de ultima șansă pentru a trimite o interogare pe pagina oficială de asistență Microsoft.

1. Vizitați Pagina de asistență Microsoft.

2A. Puteți utiliza aplicația Obțineți ajutor din sistemul dvs. Windows 10 pentru a trimite interogarea. Pentru aceasta, faceți clic pe butonul Deschideți aplicația Obțineți ajutor și confirmați solicitarea făcând clic pe butonul Deschidere.

2B. De asemenea, puteți utiliza versiunea browserului pentru a vă trimite problema. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe linkul Obțineți asistență.

3. Acum, introduceți problema dvs. în câmpul Spuneți-ne problema, astfel încât să vă putem obține ajutorul și asistența potrivite și apăsați tasta Enter.

4. Apoi, răspundeți la întrebări în funcție de confortul dvs.

În cele din urmă, ați fi rezolvat codul de eroare MS Teams caa7000a.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și ați putea remedia eroarea Teams caa7000a în Windows 10. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.

x