09/24/2023

Remediați eroarea PowerPoint de a nu salva fișierul

Înainte de existența PowerPoint, existau diapozitive alcătuite din hârtie, iar înainte de aceasta, erau foi subțiri transparente care erau prezentate cu ajutorul proiectoarelor de lumină. Totul, inclusiv textul, diagramele și rapoartele, a fost creat în întregime manual. A existat o sarcină legitimă în special pentru a crea prezentări care au fost înlocuite cu software precum PowerPoint. În curând, AI va prelua și ar putea fi nevoie să introducă datele în aplicație, iar instrumentele AI vor proiecta automat prezentarea pentru tine în câteva minute. În orice caz, munca ta este în pericol dacă te bazezi pe crearea de lucruri folosind instrumente creative. Ei bine, nu intenționăm să dăm o nouă tensiune. Haideți să intrăm în tensiunea dvs. actuală cu privire la nu salvarea PowerPoint. Dacă și tu ai de-a face cu aceeași problemă, ești la locul potrivit. Vă oferim un ghid perfect care vă va ajuta să remediați o eroare apărută în timp ce PowerPoint salva fișierul.

Cum să remediați eroarea PowerPoint de a nu salva fișierul

Înainte de a introduce date și de a proiecta prezentarea, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să salvați fișierul inițial, care va urmări modificările și va continua să vă salvați fișierul automat. Acest lucru vă va împiedica să pierdeți datele în cazul oricărei erori de sistem sau blocarea aplicației. Următoarele sunt câteva cauze posibile pentru care PowerPoint nu salvează erorile:

  • Diapozitiv corupt din cauza fișierelor de date incompatibile
  • Spațiu limitat sau nu este gratuit
  • Locație coruptă ca urmare a erorilor de sistem
  • Fișierul este deschis într-o altă locație

Metoda 1: Creați un nou fișier PowerPoint

Primul lucru pe care îl recomandăm dacă nu puteți salva fișierul de prezentare PowerPoint, este să creați un nou fișier PPT și să copiați și să lipiți datele în noul fișier. După aceea, încercați din nou să îl salvați. Urmați acești pași pentru a crea și salva date într-un fișier PPT nou:

  Cum să trimiți mesaje unui grup în Mail pe iPhone sau iPad

1. Faceți clic pe orice diapozitiv din coloana vizualizatorului de diapozitive din partea stângă.

2. Apăsați simultan tastele Ctrl + A pentru a selecta toate și apoi apăsați simultan tastele Ctrl + C pentru a copia datele.

3. Apoi, apăsați tastele Ctrl + N în același timp pentru a crea un nou fișier de prezentare PowerPoint.

4. Acum, apăsați tastele Ctrl + V împreună pentru a lipi datele în noul fișier PPT.

5. În cele din urmă, apăsați simultan tastele Ctrl + S pentru a salva noul fișier PPT.

Dacă apare același mesaj de eroare și tot nu puteți salva fișierul, atunci încercați alte metode menționate mai jos.

Metoda 2: Salvați în format diferit

Una dintre cele mai bune părți ale PowerPoint, printre altele, este că oferă mai mult de 15 formate pentru a salva prezentările. Credeți sau nu, îl puteți salva chiar și în format GIF. În prezent, .pptx este formatul standard, iar înainte de asta, era .ppt. Deci, fie puteți încerca să salvați în format .ppt sau oricare altul. Urmați acești pași pentru a salva în diferite formate:

1. Apăsați simultan tastele Ctrl + Shift + S, care va deschide fereastra Salvare ca.

2. Furnizați un nume fișierului dvs. Apoi, în meniul derulant Salvare ca tip, alegeți formatul de fișier .ppt.

3. Salvați fișierul făcând clic pe butonul Salvare.

Metoda 3: Salvați fișierul într-o locație diferită

Este posibil ca locația în care încercați să salvați fișierul să fie fie protejată, fie să necesite permisiunea suplimentară pentru a face modificări sau să fie setată la un serviciu cloud, cum ar fi OneDrive. Aceasta ar putea fi una dintre cauzele pentru care eroarea PowerPoint nu se salvează. Deci, schimbați locația în care salvați fișierul. Urmați pașii de mai jos pentru a schimba locația:

1. Apăsați simultan tastele Ctrl + Shift + S pentru a deschide fereastra Salvare ca.

2. Din bara laterală din partea stângă, alegeți o altă locație și schimbați numele fișierului.

3. Apoi, faceți clic pe Salvare.

Verificați dacă a apărut o eroare în timp ce PowerPoint salva fișierul persistă sau nu.

Metoda 4: Exportați ca PDF

Un alt mod în care puteți salva fișierul de prezentare PowerPoint este exportându-l în format PDF. Dacă eroarea de nu salvare PowerPoint rămâne aceeași, atunci, în loc să pierdeți toate datele de prezentare, puteți salva fișierul ca PDF. Urmați acești pași pentru a exporta în format PDF:

  Înțelegerea funcției COALESCE () în SQL

Notă: După ce exportați fișierul dvs. PPT ca PDF, nu veți putea să îl editați sau să-l modificați. Cu toate acestea, înainte de a încerca următoarea metodă, cel mai bine este să faceți o copie de rezervă a datelor ca fișier PDF.

1. Mai întâi, faceți clic pe File.

2. Apoi accesați fila Export și faceți clic pe butonul Creare PDF/XPS.

3. Furnizați un nume fișierului. Alegeți formatul de fișier PDF sau (* .pdf) din meniul derulant Salvare ca tip și faceți clic pe Publicare pentru a-l salva.

Metoda 5: Dezactivați panoul de previzualizare

Eroarea de nu salvare PowerPoint poate fi cauzată și dacă fișierul PPT este deschis în altă locație sau aplicație. Iată ce trebuie făcut:

1. Închideți toate aplicațiile, cu excepția PowerPoint.

2. Deschideți File Explorer apăsând împreună tastele Windows + E.

3. Accesați fila Vizualizare și dezactivați panoul de previzualizare făcând clic pe el.

Metoda 6: Verificați dacă există diapozitive corupte

De multe ori pur și simplu copiem și lipim date de pe internet. Și, făcând acest lucru, este posibil ca fontul, imaginea sau formatul să nu fie compatibile și să nu accepte standardele PowerPoint. Pentru a o remedia, eliminați orice imagini sau diagrame îndoielnice. Selectați un font pentru tot textul.

Metoda 7: Verificați stocarea sistemului

Dacă stocarea pe hard disk este plină, atunci cu siguranță nu puteți salva niciun fișier până când nu faceți spațiu pentru fișier. Eliberați spațiu prin ștergerea fișierelor inutile. Citiți ghidul nostru despre 10 moduri de a elibera spațiu pe hard disk pe Windows 10.

Metoda 8: Verificați și reparați eroarea fișierului de sistem

Utilizați acest instrument de scanare de fișiere încorporat pentru a remedia orice fișiere lipsă sau corupte care ar putea cauza o eroare care a apărut în timp ce PowerPoint salva problema fișierului.

1. Apăsați tasta Windows + E pentru a deschide File Explorer.

2. Apoi faceți clic pe Acest PC. Selectați unitatea în care încercați să salvați fișierul, faceți clic dreapta și faceți clic pe Proprietăți.

3. Accesați fila Instrumente și faceți clic pe Verificare.

4. Și, faceți clic pe Scan drive.

După finalizarea procesului de scanare, reveniți la PowerPoint și încercați să salvați fișierul.

  Portofel Dapps, Defi, NFTs [2022]

Metoda 9: Reconectați contul Microsoft

Deconectați-vă și conectați-vă din nou la contul dvs. Microsoft, apoi încercați să salvați fișierul. Urmați pașii pentru a face acest lucru:

1. Faceți clic pe File.

2. Apoi accesați fila Cont și faceți clic pe Deconectare.

3. Conectați-vă înapoi din aceeași fereastră introducând adresa de e-mail și parola.

Metoda 10: Reparați aplicația PowerPoint

De asemenea, puteți încerca opțiunea de reparare dacă a apărut o eroare în timp ce PowerPoint salva fișierul. Efectuați următoarele acțiuni:

1. Apăsați tasta Windows, tastați Control Panel și faceți clic pe Open.

2. Setați Vizualizare după: la Pictograme mari.

3. Accesați meniul Programs and Features.

4. Selectați Aplicații Microsoft 365 sau PowerPoint dacă aveți o aplicație autonomă. Și faceți clic pe Schimbare.

5. Faceți clic pe Da pentru a acorda permisiunea.

6. Apoi, alegeți opțiunea Reparație rapidă și faceți clic pe Reparare. Dacă această opțiune nu ajută, atunci încercați opțiunea de reparare online.

Notă: Procesul poate dura câteva minute. De asemenea, va închide aplicația PowerPoint, așa că faceți o copie de rezervă a datelor din fișierul PPT înainte de a continua cu procesul de reparare.

Metoda 11: Eliminați UserForm folosind Visual Basic Editor

În cazul în care utilizați controale ActiveMovie sau UserForm în fișierul dvs. PPT, încercați să le eliminați pentru a salva fișierul de prezentare PowerPoint. Faceți următorii pași:

1. Accesați fișierul de prezentare din PowerPoint și apăsați împreună tastele Alt + F11 pentru a deschide Editorul Visual Basic.

2. Selectați UserForm1.

3. Apoi faceți clic pe File și faceți clic pe Remove UserForm1.

4. După aceea, faceți clic pe Da pentru a permite. Va apărea o altă fereastră care va întreba unde să salveze UserForm1. Alegeți o locație și faceți clic pe Salvare.

Metoda 12: Reinstalați aplicația PowerPoint

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu funcționează, puteți reinstala aplicația PowerPoint sau toate aplicațiile incluse Office 365.

1. Apăsați tasta Windows, tastați Control Panel și faceți clic pe Open.

2. Setați Vizualizare după: la Pictograme mari.

3. Accesați meniul Programs and Features.

4. Selectați Aplicații Microsoft 365 sau PowerPoint dacă aveți o aplicație autonomă. Apoi faceți clic pe Dezinstalare.

5. Accesați Office.comconectați-vă la contul Microsoft, apoi faceți clic pe opțiunea derulantă Instalați Office și selectați aplicații Office 365.

6. Accesați folderul de descărcări și faceți dublu clic pe fișierul OfficeSetup.exe pentru a-l instala.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați reușit să remediați eroarea de nu salvare PowerPoint. Spune-ne care metodă a funcționat cel mai bine pentru tine. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos.

x