Porniți mai multe ROM-uri Android pe Droid DNA cu MultiROM

Capacitatea de a porni mai multe sisteme de operare a fost întotdeauna punctul forte al PC-urilor, dar în epoca actuală, smartphone-ul este noul PC și are sens doar să putem instala și rula diferite sisteme de operare pe telefoanele și tabletele noastre pentru a obține cele mai multe dintre ele. Printre diversele soluții multiboot pe care le-am văzut până acum, MultiROM by XDA Recognized Developer Tasssadar este poate cea mai promițătoare. După ce le-a lăsat pasionaților să pornească mai multe ROM-uri Android, precum și Ubuntu Touch și chiar Firefox OS pe Nexus 4 și Nexus 7 pentru o perioadă de timp, MultiROM a fost portat pe HTC Droid DNA de către membrul senior XDA, jamiethemorris. Deși este posibil ca suportul ROM disponibil în prezent să nu includă alte sisteme de operare, vă permite totuși să porniți mai multe ROM-uri Android pe dispozitivul dvs. de pe stocarea externă. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Disclaimer: Utilizați acest lucru și alte hack-uri similare în întregime pe propriul risc. wdzwdz nu va fi răspunzător dacă dispozitivul dumneavoastră este deteriorat sau blocat în timpul procesului.

Cerințe

Procedură

Reporniți telefonul în recuperare și flashați fișierul zip MultiROM.
Acum utilizați fastboot pentru a instala recuperarea modificată.
În cele din urmă, flash kernel-ul corectat de la recuperare. Telefonul dvs. este acum setat pentru a utiliza MultiROM.

Pentru a porni un ROM personalizat, porniți ADN-ul Droid în recuperare, conectați o unitate USB externă la telefon printr-un cablu OTG și apăsați pe Reîmprospătare în recuperare pentru a vedea dispozitivul USB. Apoi, pur și simplu selectați fișierul zip al ROM-ului dorit de acolo și continuați cu instalarea, așa cum ați instala orice în recuperare.

  Remediați eroarea de analiză la intrarea $ pe Android

În cazul în care doriți vreodată să eliminați MultiBoot, flash acest dezinstalare și va readuce lucrurile la normal.

În timp ce în prezent sunt disponibile doar două nuclee corelate pentru acest mod, este de așteptat să crească în viitor. De asemenea, această soluție de pornire multiplă poate duce la portarea altor sisteme de operare populare, pe lângă Android, cum ar fi Firefox OS și poate chiar Ubuntu Touch pe telefon în viitor de către dezvoltatorii interesați.

Pentru informații suplimentare și pentru a rămâne la curent cu evoluțiile viitoare ale acestui mod, accesați-l fir de dezvoltare la XDA-Developers.